|
|
Stranica: 27/27.
|
[ 662 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Machak
|
Naslov: Re: Dodik smijenio Schmidta Postano: 29 svi 2026, 08:16 |
|
|
Perun_Velež je napisao/la: potocnj je napisao/la: Jeli to povratak odseljenih i legalno zaposlenih, ili je Njemačka počela izbacivati islamističke trećezemljaše bez prava boravka?  Hajd, uzet ćemo da ima i ovakvih i onakvih povrataka. Jadni, vraćaju se, jer ne žele da im djeca idu u školu s onim divljacima iz Sirije i drugih kozojebina, jer navodno i u Austriji i u Njemačkoj, Švabe svoju djecu upisuju u privatne škole a dotepenci idu u te javne škole. Čuo sam nedavno za jedan slučaj da se jedan naš s obitelji želi vratit upravo radi toga, raadi sigurnijeg okoliša za djecu. Čekaj, kad se Hrvati vraćaju, onda je to pozitivno. Kad se mi vraćamo, onda daj nekako da se prikaže negativno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Dodik smijenio Schmidta Postano: 29 svi 2026, 08:22 |
|
|
Machak je napisao/la: Čekaj, kad se Hrvati vraćaju, onda je to pozitivno. Kad se mi vraćamo, onda daj nekako da se prikaže negativno. Vi se ne vraćate i vašima ne smetaju Palestinci, Afganistanci i Pakistanci u Njemačkoj kad ste vi oni
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dodik smijenio Schmidta Postano: 29 svi 2026, 08:28 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39461 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ne valjaju im hrvatske a valjaju iranske, palestinske i turske zastave. Vela havle! 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SavaSavanovic
|
Naslov: Re: Dodik smijenio Schmidta Postano: 29 svi 2026, 08:34 |
|
|
Machak je napisao/la: Perun_Velež je napisao/la: Jadni, vraćaju se, jer ne žele da im djeca idu u školu s onim divljacima iz Sirije i drugih kozojebina, jer navodno i u Austriji i u Njemačkoj, Švabe svoju djecu upisuju u privatne škole a dotepenci idu u te javne škole.
Čuo sam nedavno za jedan slučaj da se jedan naš s obitelji želi vratit upravo radi toga, raadi sigurnijeg okoliša za djecu.
Čekaj, kad se Hrvati vraćaju, onda je to pozitivno. Kad se mi vraćamo, onda daj nekako da se prikaže negativno. Ima vise razlog sto se Hrvati kao i ostali vracaju ili sto sami Nijemci sele iz Njemacke dok je kod vas samo jedan razlog a to je smanjenje socijalne pomoci ili totalno ukidanje iste, kako Nijemci rqt u Ukrajini sve vise kosta oni zavrcu slavinu gdje god mogu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Dodik smijenio Schmidta Postano: 29 svi 2026, 10:15 |
|
|
Machak je napisao/la: Perun_Velež je napisao/la: Jadni, vraćaju se, jer ne žele da im djeca idu u školu s onim divljacima iz Sirije i drugih kozojebina, jer navodno i u Austriji i u Njemačkoj, Švabe svoju djecu upisuju u privatne škole a dotepenci idu u te javne škole.
Čuo sam nedavno za jedan slučaj da se jedan naš s obitelji želi vratit upravo radi toga, raadi sigurnijeg okoliša za djecu.
Čekaj, kad se Hrvati vraćaju, onda je to pozitivno. Kad se mi vraćamo, onda daj nekako da se prikaže negativno. Pa svakako da je pozitivno za vas. Ali bitan je kontekst, jer nije čudo što naši ne mogu s Afganistancima, Palestincima, Sirijcima, ali kako vaši ne mogu uklopiti se u tom društvu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Dodik smijenio Schmidta Postano: 29 svi 2026, 10:24 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Machak je napisao/la: Čekaj, kad se Hrvati vraćaju, onda je to pozitivno. Kad se mi vraćamo, onda daj nekako da se prikaže negativno. Vi se ne vraćate i vašima ne smetaju Palestinci, Afganistanci i Pakistanci u Njemačkoj kad ste vi oni A ti si ko? Iz ureda za migraciju Njemačke? Austrije? Hoćemo li vjerovati tebi ili zvaničnim podacima? Koliko se otimaš, biće da si potomak nekog Turčina. Tako urliču i Srbi koje su Turci vodili u janjičare.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Dodik smijenio Schmidta Postano: 29 svi 2026, 10:27 |
|
|
Perun_Velež je napisao/la: Machak je napisao/la: Čekaj, kad se Hrvati vraćaju, onda je to pozitivno. Kad se mi vraćamo, onda daj nekako da se prikaže negativno.
Pa svakako da je pozitivno za vas. Ali bitan je kontekst, jer nije čudo što naši ne mogu s Afganistancima, Palestincima, Sirijcima, ali kako vaši ne mogu uklopiti se u tom društvu. Ovo se zayebavaš Ne može neko biti 20+, a da ovako razmišlja. Nije ti jasno da je meni bliži neki Srbin ili Hrvat nego li neki Afganistanac, Sirijac, Turčin ili ko već? Halo, to je druga kultura, drugi običaji, totalni stranci. Drugo je što neko robuje pričama uz gusle gdje smo mi neki Turci i da su nam Palestinci braća. Bliži su Srbi Turcima nego mi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Dodik smijenio Schmidta Postano: 29 svi 2026, 10:28 |
|
|
SavaSavanovic je napisao/la: Machak je napisao/la: Čekaj, kad se Hrvati vraćaju, onda je to pozitivno. Kad se mi vraćamo, onda daj nekako da se prikaže negativno.
Ima vise razlog sto se Hrvati kao i ostali vracaju ili sto sami Nijemci sele iz Njemacke dok je kod vas samo jedan razlog a to je smanjenje socijalne pomoci ili totalno ukidanje iste, kako Nijemci rqt u Ukrajini sve vise kosta oni zavrcu slavinu gdje god mogu Baš su sve Bošnje na socijali vani. A kako objašnjavaš nedostatak radne snage i u toj Njemačkoj? Dobrodošao je svaki migrant.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SavaSavanovic
|
Naslov: Re: Dodik smijenio Schmidta Postano: 29 svi 2026, 13:08 |
|
|
Machak je napisao/la: SavaSavanovic je napisao/la: Ima vise razlog sto se Hrvati kao i ostali vracaju ili sto sami Nijemci sele iz Njemacke dok je kod vas samo jedan razlog a to je smanjenje socijalne pomoci ili totalno ukidanje iste, kako Nijemci rqt u Ukrajini sve vise kosta oni zavrcu slavinu gdje god mogu
Baš su sve Bošnje na socijali vani. A kako objašnjavaš nedostatak radne snage i u toj Njemačkoj? Dobrodošao je svaki migrant. Vecina, jos su poetkom 90tih unaprijedili taj parazitski nacin zivota tako sto su se prijavljivali na socijali u razlicitim gradovima u razlicitim pokrajinama, Nijemcima je trebalo vise od godinu dana da provale smicalice tih kako ih nazivas Bosnjama. Islam nije nista drugo nego usavrsen parazitski nacin zivota po mogucnosti pored prljavstine i smeca. Koliko je dobrodosao svaki migrant neislamskog porijekla, vidjeli smo sta se juce desilo u Svici a vidjeli smo kako je Srbin spasavao onu djecu iz pozara u onoj diskoteci, jedan bi da kolje tudju djecu dok drugi sam nastrada spasavajuci tudju djecu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Dodik smijenio Schmidta Postano: 29 svi 2026, 13:41 |
|
|
SavaSavanovic je napisao/la: Machak je napisao/la: Baš su sve Bošnje na socijali vani. A kako objašnjavaš nedostatak radne snage i u toj Njemačkoj? Dobrodošao je svaki migrant.
Vecina, jos su poetkom 90tih unaprijedili taj parazitski nacin zivota tako sto su se prijavljivali na socijali u razlicitim gradovima u razlicitim pokrajinama, Nijemcima je trebalo vise od godinu dana da provale smicalice tih kako ih nazivas Bosnjama. Islam nije nista drugo nego usavrsen parazitski nacin zivota po mogucnosti pored prljavstine i smeca. Koliko je dobrodosao svaki migrant neislamskog porijekla, vidjeli smo sta se juce desilo u Svici a vidjeli smo kako je Srbin spasavao onu djecu iz pozara u onoj diskoteci, jedan bi da kolje tudju djecu dok drugi sam nastrada spasavajuci tudju djecu. Generaliziraš. Nikakav dokaz nemaš za to. Rasturaju i Srbi drogu sa Albancima po Švici, pa šta sad, trebam tvrditi da su svi Srbi u tome?! Itekako su Bošnjaci asimilirani širom Evrope i poznati kao vrijedni radnici. Ukratko, lupaš gluposti. Ograničen, neinformisan i zadojen mržnjom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Dodik smijenio Schmidta Postano: 29 svi 2026, 21:25 |
|
|
|
isti ste vi.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Dodik smijenio Schmidta Postano: 30 svi 2026, 20:43 |
|
|
Sunitski lobist za unutarfildŽanijske svrhe, Davor Gjenero, objašnjava: A. Kmeka nad sudbinom Schmidt. B. Sljedeći ohr gasi svjetlo. C. Suniti ostaju sa moraju trebaju slušajući samo i jedino samih sebe dok se gledaju u zrcalu. Predivan će im biti pogled, monolog i pregled. D. Sadaka bilo koje vrste više nema, niti će biti. E. Razgovor, pregovor, dogovor, rukovanje, sporazum, fotografiranje, vrtenje Sunita u krug. Pa plač i kmeka. https://www.dnevnik.ba/vijesti/politicki-analiticar-novi-visoki-predstavnik-dolazi-ugasiti-svjetlo-u-ohr-u-politicke-elite-ostaju-same/
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: novosve i 61 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|