HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 17 ruj 2026, 03:01.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1218 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 49  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu
PostPostano: 17 ruj 2020, 20:15 

Burbon je napisao/la:
Josip Filipović je napisao/la:

Vjerovao ili ne, ali meni to "srbovanje" nije problem. Srbi odaju počast svojim vojnicima? Pa što očekuješ? To ne predstavlja kršenje zakona, prema tome mogu to raditi. Osjetljivost tog tipa je uvijek neugodna, s koje god strane dolazila. Godišnja kmečanja Srba oko Oluje, na primjer. Zašto se čuditi da netko podržava svoju vojsku, a ne tvoju?

Bogami u Hrvatskoj mi itekako smeta, boli me kurac kome odrzavaju pocast u Srbiji u RH bi to tribalo bit teško kazneno djelo.

Apsolutno se slažem, ako se u RH nema njihovih vojnika niti vojske jedino HV. A ako im se ne sviđa, molim lijepo.

Vrh

PostPostano: 17 ruj 2020, 20:46 

Grumpy je napisao/la:
Naša Kvačica je napisao/la:

Upravo tako. Nema svrhe razgovarati sa muslimanima kad već sve znaš što hoće.

Ima smisla razgovarati dok se jasno ne utvrdi što tko želi.
Ako ima doticaja, surađivati, ako ne, ne.
Naravno da je dalji razgovor suvišan.
Za dominantnu pro-bosansku i pro-hrvatsku opciju smo utvrdili da su toliko udaljene, da nema smisla razgovarati.
Zamisli da Bakir razgovara o izbornom zakonu u kojem se u suštini raspravlja o nejednakoj vrijednosti glasa. To je sudski kažnjivo, možeš pred svakim internacionalnim sudom tužit za to i dobiti. Tako to treba Čoviću da i objasni.

Neka svatko dade svoj maximum na ostvarenju političkih ciljeva koje zastupa, pa da vidimo dokle smo za jedno godinu ili dvije, i tako stalno.

O čemu ti?
U EU imaš 27 članica čiji glasovi vrijede isto.
I Malte od pola milijuna ljudi i Njemačke od 80.
Ako želiš jedan čovjek jedan glas, zašto ste izlazili iz Juge?
Pa priključite se Srbiji, tko vam brani?

Vrh

PostPostano: 17 ruj 2020, 20:49 

Ceha je napisao/la:
Grumpy je napisao/la:

Ima smisla razgovarati dok se jasno ne utvrdi što tko želi.
Ako ima doticaja, surađivati, ako ne, ne.
Naravno da je dalji razgovor suvišan.
Za dominantnu pro-bosansku i pro-hrvatsku opciju smo utvrdili da su toliko udaljene, da nema smisla razgovarati.
Zamisli da Bakir razgovara o izbornom zakonu u kojem se u suštini raspravlja o nejednakoj vrijednosti glasa. To je sudski kažnjivo, možeš pred svakim internacionalnim sudom tužit za to i dobiti. Tako to treba Čoviću da i objasni.

Neka svatko dade svoj maximum na ostvarenju političkih ciljeva koje zastupa, pa da vidimo dokle smo za jedno godinu ili dvije, i tako stalno.

O čemu ti?

Nameće se pitanje zašto muslimanci hoće autonomiju za Sandžak? :zubati

1687 of 2558 - 65.95%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 17 ruj 2020, 20:56 

Ceha je napisao/la:

O čemu ti?

I zasto sve muslimanske stranke podrzavaju da jedino u gradskom vijecu Mostara postoje klubovi naroda i povlacenje vitalnog nacionalnog interesa, od svih jedinica lokalne samouprave.

Vrh

PostPostano: 17 ruj 2020, 21:06 

Robbie MO je napisao/la:

I zasto sve muslimanske stranke podrzavaju da jedino u gradskom vijecu Mostara postoje klubovi naroda i povlacenje vitalnog nacionalnog interesa, od svih jedinica lokalne samouprave.

Licemjeri su

Vrh

PostPostano: 17 ruj 2020, 21:28 

Postavlja se pitanje zašto Muslimani u Srbiji hoće entitet.
Zašto u CG nisu tvrdili da su prezastupljeni s obzirom na biračku snagu.
Zašto u RS hoće legitimne zastupnike.

Vrh

PostPostano: 17 ruj 2020, 21:44 

weasel je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:
Po meni, nazalost, teret su i neke struje medju veteranima iz proslog rata na obje strane.

Neki od njih kao da se boje da ce im ukinuti braniteljske penzije ako Srbi prestanu biti tema broj 1. Misle da vise nisu heroji ako Srbi nisu glavna babaroga. Neka se ugledaju na Gotovinu.

Pokusavam identificirati sve motive "dodrinasenja"... neki od njih su i vrlo osobni a nemaju veze s nacionalnim interesima.

Velik problem je naše domaće srbovanje po RH. Od doba Tuđmana su se lokalni Srbi jako osokolili i svašta rade, pogledaj proslave Badnjaka u selima oko Vukovara, razne četničke spomenike itd, prije koji dan je SDSS u Vukovaru položio vijence za poginule 1991.-1995. u "sukobu", praktički su odali počast vojnicima koji su vršili agresiju na RH.

Na te stvari branitelji s pravom podivljaju, kad bi mi te domaće stavili na pravo mjesto, promijenili izborni zakon da nam pupovac ne drži ljestve HDZ-u u saboru, tada bi se spereci osjećali puno lagodnije i bili bi relaksiraniji i prihvatljivji za suradnju sa Bosanskim Srbima, pogotovo kad bi im se lijepo objasnilo.

Zato moja malenkost i @divizija stalno tupimo o tome kako treba mijenjati neke stvari u RH za našu i vašu dobrobit pa nas se često krivo proziva da brojimo srpske babe po lapcu a da nas nije briga za 400k Hrvata BiH.

Sa Srbima u RH najbolje moguće. Oni trebaju bit most suradnje između RH i Srbije. Hr je u Nato i EU, nema i neće bit opasnosti od Srbije. Oni će se sad šipcima bavit, mi smo im sporedni. Pogotovo ako im ne dajemo povoda za to.

Posebno mi iz BiH ih ne trebamo dirat.

Ako mogu Mađari imat dvojezične table oko Vukovara, a imaju ih, zašto ne bi Srbi imali? Ako možemo mi držat mise za Bleiburg i polagat vijence u Derventi i Zenici za poginule bojovnike zašto ne bi mogli i oni? Pupovac je legitimni predstavnik Srba mada se meni cini kao etnobiznismen ali neka ga glasači smjenjuju. Meni je njegovo srbovanje smiješno. Znamo svi da on nije taj.

Mi bi trebali sa Srbijom igrat ulogu Francuske i Njemačke ovdje. Na taj način će i te Pupovčeve tlapnje prestat.

Vrijeme je da se te priče završe i posveti borbi protiv iseljavanja, bijele kuge, migranata, islamista, siromastva...

Vrh

PostPostano: 17 ruj 2020, 22:39 

Ovaj Jović u otvorenom je teži takijaš, građanska bla bla, konstitutivnost razvalila jugoslaviju a onda kaže ako imamo konstitutivnost u BiH hoćemo to i u okolnim zemljama. U prijevodu želi konstitutivnost Srba u RH nazad. Tko ih ne zna skupo bi ih platio.

Vrh

PostPostano: 17 ruj 2020, 22:47 

Ma on je komad glupana. To što on mlati uopće ne pomaže Srbima ni milimetra.
Apstraktna teorija. Zakočio je pa zamalo da nije rekao da su republike u Jugi imale demokratske izbore.

No, nebitno. Za ovu temu.

Vrh

PostPostano: 17 ruj 2020, 22:47 

weasel je napisao/la:
Ovaj Jović u otvorenom je teži takijaš, građanska bla bla, konstitutivnost razvalila jugoslaviju a onda kaže ako imamo konstitutivnost u BiH hoćemo to i u okolnim zemljama. U prijevodu želi konstitutivnost Srba u RH nazad. Tko ih ne zna skupo bi ih platio.

Takvim likovima je pogreška davati javnog prostora...

Vrh

PostPostano: 17 ruj 2020, 22:49 

Oni imaju poseban status Srba već. Ne bih rekao. Meni se čini da će se pored Mini-Š od Srba tražiti građanskija BiH.

Zanimljivo mi je sto Jović nimalo ne gura bh. Srbe. On razmišlja o poziciji Bošnjaka hej.

Jović nije Srbin nego Jugoslaven. Britanski igrač.

Vrh

PostPostano: 17 ruj 2020, 22:51 

Pa zar nikad niste procitali nista sta taj lik pise...

Na pocetku je Vinkovic rekao da u engleskoj verziji daytonskog sporazuma stoje predstavnici naroda, a ne pripadnici naroda. Da su se predstavnici izgubili negdje u prijevodu. Jel ko upoznat s time?

Vrh

PostPostano: 17 ruj 2020, 23:08 

Junuz Djipalo je napisao/la:
weasel je napisao/la:

Velik problem je naše domaće srbovanje po RH. Od doba Tuđmana su se lokalni Srbi jako osokolili i svašta rade, pogledaj proslave Badnjaka u selima oko Vukovara, razne četničke spomenike itd, prije koji dan je SDSS u Vukovaru položio vijence za poginule 1991.-1995. u "sukobu", praktički su odali počast vojnicima koji su vršili agresiju na RH.

Na te stvari branitelji s pravom podivljaju, kad bi mi te domaće stavili na pravo mjesto, promijenili izborni zakon da nam pupovac ne drži ljestve HDZ-u u saboru, tada bi se spereci osjećali puno lagodnije i bili bi relaksiraniji i prihvatljivji za suradnju sa Bosanskim Srbima, pogotovo kad bi im se lijepo objasnilo.

Zato moja malenkost i @divizija stalno tupimo o tome kako treba mijenjati neke stvari u RH za našu i vašu dobrobit pa nas se često krivo proziva da brojimo srpske babe po lapcu a da nas nije briga za 400k Hrvata BiH.

Sa Srbima u RH najbolje moguće. Oni trebaju bit most suradnje između RH i Srbije. Hr je u Nato i EU, nema i neće bit opasnosti od Srbije. Oni će se sad šipcima bavit, mi smo im sporedni. Pogotovo ako im ne dajemo povoda za to.

Posebno mi iz BiH ih ne trebamo dirat.

Ako mogu Mađari imat dvojezične table oko Vukovara, a imaju ih, zašto ne bi Srbi imali? Ako možemo mi držat mise za Bleiburg i polagat vijence u Derventi i Zenici za poginule bojovnike zašto ne bi mogli i oni? Pupovac je legitimni predstavnik Srba mada se meni cini kao etnobiznismen ali neka ga glasači smjenjuju. Meni je njegovo srbovanje smiješno. Znamo svi da on nije taj.

Mi bi trebali sa Srbijom igrat ulogu Francuske i Njemačke ovdje. Na taj način će i te Pupovčeve tlapnje prestat.

Vrijeme je da se te priče završe i posveti borbi protiv iseljavanja, bijele kuge, migranata, islamista, siromastva...

Ako nam je ok da se na teritoriju RH slavi neka fantomska vojska koja je napadala tu istu RH onda bogami cemu drzava, gasi sve. Jedno je surađivat di nam se interesi poklapaju drugo je ulizivat se nekome i dopustat da ti se sere na glavu, nikad pa ni tad. Srbi u RH imaju bit razina snježnih leoparda u zoloskom, jedan kuriozitet i nevazan faktor.

Vrh

PostPostano: 17 ruj 2020, 23:31 

Dejan Jović je pisao po twitteru Emira Suljagića zajedno o majorizaciji Hrvata, uspoređivao je Srbe iz RH sa Hrvatima HRHB i ustvrdio da BiH "treba biti građanska".
Podržavao je ukidanje Komšićeve konstutivnosti, s druge strane je orgijao kad je zaustavljen zahtjev Britanije za proglašenje genocida u Srebrenici.

Napisao je samo nešto u stilu "1:0".

Dejan Jović je malo dvolično govance, na filozofskom u Zagrebu prodaje takiju Hrvatima da je Tuđman želio rat kao i Hrvati iako je 1989 kada je rušen Ustav Jugoslavije od strane Miloševića i Srba na čelu SRH bio Srbin Srećko :D

To mu se ne uklapa u takiju, uglavnom malo dvolično govance.

Gadljivo je da takav ima prostor uz Hasanbegovića ili onu Sanelu, to je klasična takija

Vrh

PostPostano: 17 ruj 2020, 23:35 

daramo je napisao/la:
Postavlja se pitanje zašto Muslimani u Srbiji hoće entitet.
Zašto u CG nisu tvrdili da su prezastupljeni s obzirom na biračku snagu.
Zašto u RS hoće legitimne zastupnike.

CG je bilo maksimalno njima poslušna i britanski igrač na Balkanu. Oni su išli na tu kartu,da će ugnjetavanjem Srba postaći Srbe na iseljavanjem iz CG i dogurati na nekih 51% stanovništva. Zato su bili mirni u Cg. Pa zato je Vlada CG ukinula neku vrstu doplatka za majke koje su rađale treće i četvrto dijete jer se ispostavilo da je takvih porodilja u CG oko 30 - 35% iz bošnjačkog naroda.
Srbija nikad nije igrala po britanskom diktatu i zato se tu tražila autonomija.
Anglobritanci inače koriste muslimane da bi destabilizovali druge zemlje koje im nisu poslušne kao Dagestan u Rusiji,Ujguri u Kini,Kašmir u Indiji,Albance u Srbiji i Muslimane u BiH.

Vrh

PostPostano: 17 ruj 2020, 23:37 

Dejan Jović nije nikakav "Jugosloven" nego ekstremist koji želi ocrniti dr Tuđmana sa lažnim tezama.

Svojim učenicima na fakultetu citira Tuđmana lažno vadeći stvari iz konteksta o onome "da nebi bilo rata da nismo željeli", ispada da smo mi željeli rat i počeli rušiti Ustav.

Stvara tako generacije degenerika, Index ga naravno citira kao i ostali ološ soroševski.

Vrh

PostPostano: 17 ruj 2020, 23:43 

Jović je velikosrpsko smeće zapakirano u jugoslavenski građanski omot.

Vrh

PostPostano: 17 ruj 2020, 23:50 

Govna ga drže na HRT-u jer nam politiku drže 2 ambasade

Vrh

PostPostano: 17 ruj 2020, 23:53 

Ceha je napisao/la:
Grumpy je napisao/la:

Velikosrbi su nam davali 15 dana dok smo mahali sa lovačkim puškama i sa starkama na nogama, a ti tri dana. Daj nam bolan barem 15 dana da izgubimo ko ljudi.
:neznam

Nisi nikad ni pomislio da Srbi igraju dvostruku igru i da Beograd sa vama hoće da obriše pod u BiH. Zar ne vidiš da je njihova igranka u pitanju? Nije dobro u politici ne gledati stvari iz više kutova.

Divide et impera, uvijek je bila politika.

Ima uzrecica, lažeš ko Srbin.
Mi znamo s kim pričamo.
Sad si zamisli što mislimo o vama, vašem vodstvu.

3 dana sam i puno rwkao, tehnologija je napredovala od 90ih.

Itekako. :thumbup1

P.S. To ne može da bude uzrečica, no izreka.

Vrh

PostPostano: 17 ruj 2020, 23:57 

Najjača je da od članova predsjedništva samo Dodik nije ratovao protiv Hrvata. :D

Vrh

PostPostano: 18 ruj 2020, 00:01 

PCM je napisao/la:

Ako je velikosrbin, a navija za građansku državu u BiH, onda očekuje da će Srbi opet bit većina u BiH.

Bošnje ionako samo iseljavanje i nerađanje može ohladit.

Vrh

PostPostano: 18 ruj 2020, 00:04 

Jović tvrdi da je "konstutivnost" dovela do rata, ne može govance reći da je srpsko ukidanje konstutivnosti i cilj da poklopi ostatak Jugoslavije.

Oduzeli su Albancima predstavnike ali su im zadržali glasove

Vrh

PostPostano: 18 ruj 2020, 00:05 

Junuz Djipalo je napisao/la:
PCM je napisao/la:

Ako je velikosrbin, a navija za građansku državu u BiH, onda očekuje da će Srbi opet bit većina u BiH.

Bošnje ionako samo iseljavanje i nerađanje može ohladit.

Priča o građanskoj BiH je velikosrpska takija.
Njegove nade su u potpuno drugom smjeru.

Vrh

PostPostano: 18 ruj 2020, 00:07 

bobanovski je napisao/la:
Jović tvrdi da je "konstutivnost" dovela do rata, ne može govance reći da je srpsko ukidanje konstutivnosti i cilj da poklopi ostatak Jugoslavije.

Kao što rekoh klasični četnik, slava Tuđmanu što smo ih pedalirali.
I što im sada dajemu sadaku kad nas je volja u vidu kakvih funkcija :D

Vrh

PostPostano: 18 ruj 2020, 00:14 

PCM je napisao/la:
bobanovski je napisao/la:

Kao što rekoh klasični četnik, slava Tuđmanu što smo ih pedalirali.
I što im sada dajemu sadaku kad nas je volja u vidu kakvih funkcija :D

On nije Jugosloven, klasični jugofil iz RH je neupoznat s povijesti, nema pojma o raspadu Jugoslavije i političkoj slici.

On poznaje sve ali opet takija, to je jednostavno takija dvolična pred debilnim Perecima(ne vrijeđam normalne Hrvate).

Boji se valjda da netko ne poveže Muslimane i Srbe iz devedesetih :D

Bajramović=Komšić s tim da su svi Albanci izgubili posao nakon toga, ukinute su im škole na albanskom, izbačeni su doslovno iz svih institucija.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1218 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 49  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 304 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: