|
|
Stranica: 39/49.
|
[ 1218 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 20 ruj 2020, 22:34 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Porezi idu 90 % entitetima. Dodiku idu ako si u RS.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 20 ruj 2020, 22:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91109 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Porezi idu 90 % entitetima. Dodiku idu ako si u RS. Federacija automatski vecinu salje dalje kantonima.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 20 ruj 2020, 22:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25428 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Grumpy je napisao/la: kod nas svi nastoje plaćati što manje poreza, jer idu Dodiku.
Plaćaju manje poreza jer su lopovi koji kradu od države. Čuj ljudi ne plaćaju porez jer idu Dodiku, ništa gluplje u životu nisam čuo. Obični lopovi i ništa drugo.E kad na Balkanu ovako bude razmišljala kritična većina ljudi, ovo će biti Švicarska.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 20 ruj 2020, 22:46 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48055 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Bošnjo će na svaki mogući način opravdati krađu svojih, ako ne ukradu naši njihovi će. Lud narod totalno, ovaj ne konta čemu uopće služe porezi.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 20 ruj 2020, 23:04 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: U njihovoj percepciji gube sve. U njihovoj percepciji, oni su prevarili Hrvate da unesu svoj teritorij u Federaciju, i oni to vide kao povecanje NJIHOVOG teritorija za duplo.
Podrska MZ koja je postojala, kukumakanje Katolicke Crkve kako su katolici na putu nestanka, u njihovim glavama je stvorilo percepciju Federacije kao njihove Obecane Nacionalne Drzave, bez obzira sto je Federacija nastala potpisom Hrvata i Muslimana i udruzivanjem HVO i Harmija teritorija. Trebali bi ih na to češće podsječati da je HVO unjeo pola teritorija u tu federaciju i da je to naše. Oni gledaju na cijelu federaciju kao svoj turf i ne vole kad govori kako je nastala. Kao da je pala s neba njima u ruke. Zoki i Plenki svaki puta kad je tema o BiH i Hrvatima trebaju podsječati kako su Hrvati unjeli svoj teritorij dobrovoljno i prema međunarodnim sporazumima, i da imamo svako pravo mješati se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 20 ruj 2020, 23:12 |
|
|
weasel je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: U njihovoj percepciji gube sve. U njihovoj percepciji, oni su prevarili Hrvate da unesu svoj teritorij u Federaciju, i oni to vide kao povecanje NJIHOVOG teritorija za duplo.
Podrska MZ koja je postojala, kukumakanje Katolicke Crkve kako su katolici na putu nestanka, u njihovim glavama je stvorilo percepciju Federacije kao njihove Obecane Nacionalne Drzave, bez obzira sto je Federacija nastala potpisom Hrvata i Muslimana i udruzivanjem HVO i Harmija teritorija. Trebali bi ih na to češće podsječati da je HVO unjeo pola teritorija u tu federaciju i da je to naše. Oni gledaju na cijelu federaciju kao svoj turf i ne vole kad govori kako je nastala. Kao da je pala s neba njima u ruke. Zoki i Plenki svaki puta kad je tema o BiH i Hrvatima trebaju podsječati kako su Hrvati unjeli svoj teritorij dobrovoljno i prema međunarodnim sporazumima, i da imamo svako pravo mješati se. Yup
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 20 ruj 2020, 23:17 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10453 Lokacija: Banja Luka
|
Grumpy je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: 9 milijardi € se praktički samo u Sarajevo slilo. Mogli ste kupit zapadnu Srpsku s tim parama. RS povećava udio u BDP-u BiH u zadnjih 20 g. sigurno ne na stetu Hrvata. Dodik i Čović krivi? :Zubati Nema vode u Sarajevu. najveće zagađenje u svijetu. Opet DoČo kriv. O jbte. Vode ima koliko hoćeš sada. Imate vode ! Bravo! Nećete dehidrirati . Bem li ga ,niste Zapadna Sahara .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 20 ruj 2020, 23:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91109 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
weasel je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: U njihovoj percepciji gube sve. U njihovoj percepciji, oni su prevarili Hrvate da unesu svoj teritorij u Federaciju, i oni to vide kao povecanje NJIHOVOG teritorija za duplo.
Podrska MZ koja je postojala, kukumakanje Katolicke Crkve kako su katolici na putu nestanka, u njihovim glavama je stvorilo percepciju Federacije kao njihove Obecane Nacionalne Drzave, bez obzira sto je Federacija nastala potpisom Hrvata i Muslimana i udruzivanjem HVO i Harmija teritorija. Trebali bi ih na to češće podsječati da je HVO unjeo pola teritorija u tu federaciju i da je to naše. Oni gledaju na cijelu federaciju kao svoj turf i ne vole kad govori kako je nastala. Kao da je pala s neba njima u ruke. Zoki i Plenki svaki puta kad je tema o BiH i Hrvatima trebaju podsječati kako su Hrvati unjeli svoj teritorij dobrovoljno i prema međunarodnim sporazumima, i da imamo svako pravo mješati se. I zato meni najvise dize tlak usporedba kao "pa usporedite kako vam je u Federaciji, a kako vam je u RS". Pa idioti glupi, da smo unijeli 25% BiH u Republiku Srpsku onda bi nam tamo danas bilo bolje nego u ostatku i RS bi bila dvonacionalni entitetet na 75% BiH i birala dva clana predsjednistva, a Islam-Bosna sa svojih 25% bi birala 1 Bosnjaka. Oni i HVO uspjeh radi kojeg su se Hrvati zadrzali, pripisuju sebi. Ustvari jesu zasluzni neizravno, na nacin da su dopustili da ih vojno porazimo u Mostaru, Stocu, Zepcu, Kiseljaku itd. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 20 ruj 2020, 23:23 |
|
|
|
Muslimani ujedinjenje s Hrvatima vide iskljucivo kao poklon i doprinos velicini njhove nacionalne drzave. Oni ne cuju rijec "Federacija", ta rijec u njihovom jeziku danas zvuci jednako kao "Ujedinjena Islam-Bosna".
Nesto slicno kao Srbi u Karadjordjevicevoj Jugoslaviji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 20 ruj 2020, 23:34 |
|
|
babo je napisao/la: Grumpy je napisao/la:
Hrvati i Srbi su svaku državu u kojoj su živjeli rastavili u sastavne komade, ako nije bila njihova vlastita. Vaše shvaćanje suverenosti i samoodređenja pretpostavlja život u vlastitoj nacionalnoj državi, a sve ostalo je faza dok se konačni cilj ne ostvari. BiH nikada nije imala šansu, niti će ijedna država ikad imati.
Pa i vi ste radili na raspadu Juge i to dobro. Mogli ste ostati sa vašom braćom muslimanima iz CG i Raške u istoj državi, ali jok, povukli ste ratnu opciju i popušili. Jebiga tako je to u životu ili se prometneš ili premetneš. Mujo konta da može na kmeku dobiti ono što je izgubio u ratu. I tako već četvrt vijeka. Aj što su kmečili strancima nego što sad kmeče nama. Mentalna retardacija.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 02:33 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Grumpy je napisao/la: kod nas svi nastoje plaćati što manje poreza, jer idu Dodiku.
Plaćaju manje poreza jer su lopovi koji kradu od države. Čuj ljudi ne plaćaju porez jer idu Dodiku, ništa gluplje u životu nisam čuo. Obični lopovi i ništa drugo. Postoji jednostavno resenje. Nek Muslimani proglase otcepljenje od Republike Srpske pa ni jedna njihova marka vise nikad nece otici Dodiku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 02:40 |
|
|
|
Što kažete da ovdje, odnosno u BIH netko ponudi Dodiku, pa i Izetbegoviću i Čoviću, i svim ostalima kojima treba svakome po par milijuna eura, bi li oni potpisali što god hoćeš? Recimo, da netko izvadi 10 milijuna eura i dade Dodiku da potpiše ukidanje RS-a, kako bi to završilo?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 04:03 |
|
|
|
Rastrgli bi ih njihovi za dve sekunde kad bi tako nesto pokusali. Sem toga deset miliona evra je za njih trojicu sitnica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 04:28 |
|
|
NSOS je napisao/la: Rastrgli bi ih njihovi za dve sekunde kad bi tako nesto pokusali. Sem toga deset miliona evra je za njih trojicu sitnica. Sitnica? Što misliš koliko su teški?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 07:40 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
Dovoljno da im lova nije prioritet. Kad si tako dugo na vlasti toliko repova nakupiš da ti je jedini problem hoće li poslije tebe doći netko da te strpa u zatvor. No, što kaže novov. uopće ne kmeče više strancima jer su skuzili da ne vrijedi nego nama. Otprilike ovako: Ajde padnite na pod, mi bi vas šutali i mrcvarili. Pa zašto nećete, to je dobro za vas. Brzo će prestat jer vas neće bit ubrzo. Ja kad čitam Grumpy-ja i Klix to baš tako zvuči. Njima je to čak i logično. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 08:58 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Što kažete da ovdje, odnosno u BIH netko ponudi Dodiku, pa i Izetbegoviću i Čoviću, i svim ostalima kojima treba svakome po par milijuna eura, bi li oni potpisali što god hoćeš? Recimo, da netko izvadi 10 milijuna eura i dade Dodiku da potpiše ukidanje RS-a, kako bi to završilo? Par miliona? A Dodik godinama raspolaže sa godišnjim budžetom RS od par milijardi. Doduše Dodik je i prije rata raspolagao milionima, ima je privatnu industriju namještaja. Dodik nema problema sa parama od kad se rodio, riječ je o izuzetno bogatoj porodici. Nije ga ni Karadžić mogao potkupiti a kamoli neki mehametlija sa par miliona. I ne može Dodik ukinuti RS. Pa nismo mi Alija i njegova imaginarna Republika BiH. Mi imamo Skupštinu RS, samo ona može mijenjati Ustav i ukidati, donostiti zakone i sl.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grumpy
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 10:39 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: weasel je napisao/la: Trebali bi ih na to češće podsječati da je HVO unjeo pola teritorija u tu federaciju i da je to naše. Oni gledaju na cijelu federaciju kao svoj turf i ne vole kad govori kako je nastala. Kao da je pala s neba njima u ruke.
Zoki i Plenki svaki puta kad je tema o BiH i Hrvatima trebaju podsječati kako su Hrvati unjeli svoj teritorij dobrovoljno i prema međunarodnim sporazumima, i da imamo svako pravo mješati se.
I zato meni najvise dize tlak usporedba kao "pa usporedite kako vam je u Federaciji, a kako vam je u RS". Pa idioti glupi, da smo unijeli 25% BiH u Republiku Srpsku onda bi nam tamo danas bilo bolje nego u ostatku i RS bi bila dvonacionalni entitetet na 75% BiH i birala dva clana predsjednistva, a Islam-Bosna sa svojih 25% bi birala 1 Bosnjaka. Oni i HVO uspjeh radi kojeg su se Hrvati zadrzali, pripisuju sebi. Ustvari jesu zasluzni neizravno, na nacin da su dopustili da ih vojno porazimo u Mostaru, Stocu, Zepcu, Kiseljaku itd.  Vraćate se daleko, daleko, ko katolici i protestanti u Irskoj. Drame o događajima iz 1690, i to im je razlog za današnje prijepore. Ispadate čak super dobri, jer se vi vraćate tek na period od prije 25-30 godina. Ali nikad informacija u svoj svojoj punini. Nego tu i tamo isprekidano. Washingtonski je sporazum potpisan u vrijeme kad je situacija bila takva da je saveznik bio koristan za obje strane. I to čak negirate i tvrdite da je to samo bilo u bošnjačku korist, što na odgovara istini. Pričate kao da ste u Federaciju unijeli međunarodno priznatu republiku sa poviješću, a ne nepovezan teritorij organiziran na divljaka u direktnoj koliziji sa centralnom vlašću koristeći gužvu velikosrpske agresije. Da Washington nije potpisan, tko zna kako bi vam teritorij izgledao. SB je bila u jako teškoj situaciji tada, imaju i transkripti razgovora Tuđman-Izetbegović. Tuđman je to razumio i nije bio mitoman. Pričati da je 1995 nakon Oluje i Bljeska bilo moguće stvoriti RS+HB entitet je smjehotresno i potpuno suludo. Ništa ni s čim.
_________________ Krenimo ka miru i dobru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
alh84001
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 10:39 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pomocnik kuhara
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 10:41 |
|
|
Podrska MZ koja je postojala, kukumakanje Katolicke Crkve kako su katolici na putu nestanka, u njihovim glavama je stvorilo percepciju Federacije kao njihove Obecane Nacionalne Drzave, bez obzira sto je Federacija nastala potpisom Hrvata i Muslimana i udruzivanjem HVO i Harmija teritorija. Trebali bi ih na to češće podsječati da je HVO unjeo pola teritorija u tu federaciju i da je to naše. Oni gledaju na cijelu federaciju kao svoj turf i ne vole kad govori kako je nastala. Kao da je pala s neba njima u ruke. Zoki i Plenki svaki puta kad je tema o BiH i Hrvatima trebaju podsječati kako su Hrvati unjeli svoj teritorij dobrovoljno i prema međunarodnim sporazumima, i da imamo svako pravo mješati se. Ima li neka mapa gdje se vidi točno koliko smo unijeli? Spominje se mapa nadležnosti Hrvatske elektroprivrede Herceg-Bosne. Ima li bar ta mapa?
_________________ AI: Omjer Srbi : Hrvati (na prostoru HR, SR, BiH, CG) 1991. (popis) 1,83 : 1 (a dodavanjem Jugoslavena jednima i drugima je: cca 1,87 : 1) 2025. (za BiH UN procjena) 1,63 : 1
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grumpy
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 10:54 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Dovoljno da im lova nije prioritet. Kad si tako dugo na vlasti toliko repova nakupiš da ti je jedini problem hoće li poslije tebe doći netko da te strpa u zatvor. No, što kaže novov. uopće ne kmeče više strancima jer su skuzili da ne vrijedi nego nama. Otprilike ovako: Ajde padnite na pod, mi bi vas šutali i mrcvarili. Pa zašto nećete, to je dobro za vas. Brzo će prestat jer vas neće bit ubrzo. Ja kad čitam Grumpy-ja i Klix to baš tako zvuči. Njima je to čak i logično.  Ne znam kako je tebi logično da Srbi i Hrvati mimo međunarodnog prava uživaju dvostruku suverenost u svojim maticama i u BiH, a Bošnjaci u zemlji u kojoj su nevažno je sada relativna ili apsolutna većina ne mogu donijeti niti jednu odluku a da je srpski i hrvatski predstavnici ne blokiraju, a nakon toga viču da je propala država, a oni je čitavo vrijeme urušavaju? Mislim logično mi je da se BH Hrvati bore za to da vladaju nad sobom, i da kontrolirau teritorije gdje žive, ali mi nije normalna ni logična želja da se Bošnjacima nameće sve i efektivno donose odluke namjesto Bošnjaka zloporabom VNI, DN itd.
_________________ Krenimo ka miru i dobru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 11:02 |
|
|
Grumpy je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Dovoljno da im lova nije prioritet. Kad si tako dugo na vlasti toliko repova nakupiš da ti je jedini problem hoće li poslije tebe doći netko da te strpa u zatvor. No, što kaže novov. uopće ne kmeče više strancima jer su skuzili da ne vrijedi nego nama. Otprilike ovako: Ajde padnite na pod, mi bi vas šutali i mrcvarili. Pa zašto nećete, to je dobro za vas. Brzo će prestat jer vas neće bit ubrzo. Ja kad čitam Grumpy-ja i Klix to baš tako zvuči. Njima je to čak i logično.  Ne znam kako je tebi logično da Srbi i Hrvati mimo međunarodnog prava uživaju dvostruku suverenost u svojim maticama i u BiH, a Bošnjaci u zemlji u kojoj su nevažno je sada relativna ili apsolutna većina ne mogu donijeti niti jednu odluku a da je srpski i hrvatski predstavnici ne blokiraju, a nakon toga viču da je propala država, a oni je čitavo vrijeme urušavaju? Mislim logično mi je da se BH Hrvati bore za to da vladaju nad sobom, i da kontrolirau teritorije gdje žive, ali mi nije normalna ni logična želja da se Bošnjacima nameće sve i efektivno donose odluke namjesto Bošnjaka zloporabom VNI, DN itd. Hrvati i Srbi to i žele. Da vladaju nad sobom i puste Bošnjake da vladaju sami nad sobom. To se može postići podjelom države. Bošnjaci su ti koji ne žele sami sobom vladati, nego bi htjeli 100% teritorije. Bošnjaci su agresori.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1644 of 2558 - 64.27%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 11:17 |
|
|
Grumpy je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Dovoljno da im lova nije prioritet. Kad si tako dugo na vlasti toliko repova nakupiš da ti je jedini problem hoće li poslije tebe doći netko da te strpa u zatvor. No, što kaže novov. uopće ne kmeče više strancima jer su skuzili da ne vrijedi nego nama. Otprilike ovako: Ajde padnite na pod, mi bi vas šutali i mrcvarili. Pa zašto nećete, to je dobro za vas. Brzo će prestat jer vas neće bit ubrzo. Ja kad čitam Grumpy-ja i Klix to baš tako zvuči. Njima je to čak i logično.  Ne znam kako je tebi logično da Srbi i Hrvati mimo međunarodnog prava uživaju dvostruku suverenost u svojim maticama i u BiH, a Bošnjaci u zemlji u kojoj su nevažno je sada relativna ili apsolutna većina ne mogu donijeti niti jednu odluku a da je srpski i hrvatski predstavnici ne blokiraju, a nakon toga viču da je propala država, a oni je čitavo vrijeme urušavaju? Mislim logično mi je da se BH Hrvati bore za to da vladaju nad sobom, i da kontrolirau teritorije gdje žive, ali mi nije normalna ni logična želja da se Bošnjacima nameće sve i efektivno donose odluke namjesto Bošnjaka zloporabom VNI, DN itd. Zato što ste izgubili rat. Da ste protjerali i pobili Srbe i Hrvate 1992-95. ne bi danas imali takvih "problema". Sad nama kmečiš, takijaš i tražiš logiku. Ne slušaju vas više stranci, a? Džaba, ne dobija se rat u miru. Tvoja kmeka je muzika za uši. Odvoji se od SH i nećeš imati "problema".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pomocnik kuhara
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 11:36 |
|
|
pomocnik kuhara je napisao/la: weasel je napisao/la: Trebali bi ih na to češće podsječati da je HVO unjeo pola teritorija u tu federaciju i da je to naše. Oni gledaju na cijelu federaciju kao svoj turf i ne vole kad govori kako je nastala. Kao da je pala s neba njima u ruke.
Zoki i Plenki svaki puta kad je tema o BiH i Hrvatima trebaju podsječati kako su Hrvati unjeli svoj teritorij dobrovoljno i prema međunarodnim sporazumima, i da imamo svako pravo mješati se.
Ima li neka mapa gdje se vidi točno koliko smo unijeli? Spominje se mapa nadležnosti Hrvatske elektroprivrede Herceg-Bosne. Ima li bar ta mapa? Evo sam sebi odgovaram, našao na wikipediji. Ne znam što bi rekao, prije svega mi u kontekstu raspada BiH nije jasan ovaj svijetloplavi dio. Također, na sjeveru, mislio sam da su ona dva posavska dijela povezana, ali nebitno. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... ivreda.png
_________________ AI: Omjer Srbi : Hrvati (na prostoru HR, SR, BiH, CG) 1991. (popis) 1,83 : 1 (a dodavanjem Jugoslavena jednima i drugima je: cca 1,87 : 1) 2025. (za BiH UN procjena) 1,63 : 1
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 11:49 |
|
|
|
Mukiji su imali izbor. Kontrolirati 100% od 33% ili pokušati kontrolirati 100% sa 33% prostora džihada kojeg su “oslobodili” od Hrvata i Srba. Rezultat je nakon 25 godina jasan. Niti kontroliraju do kraja 33%, a još manje 100%. Hoće to tako kad guzica zine, a ruke ne umiju. To u kombinaciji sa pogubnim utjecajem islama dovodi do današnjeg stanja kolektivne šizofrenije. Predviđam im jedan suludi unutarnji obračun kad ih reala na terenu opali po nenormalnim glavušama. Jedino naravno ako ne krenu u finalni džihad protiv Hrvata i / ili Srba. U tom slučaju im predviđam najnoviji val iseljavanja u - Anadoliju.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalmatinac181
|
Naslov: Re: Dodik sutra u Zagrebu Postano: 21 ruj 2020, 12:47 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: pomocnik kuhara je napisao/la: Evo sam sebi odgovaram, našao na wikipediji. Ne znam što bi rekao, prije svega mi u kontekstu raspada BiH nije jasan ovaj svijetloplavi dio. Također, na sjeveru, mislio sam da su ona dva posavska dijela povezana, ali nebitno. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... ivreda.pngMeni nije jasan taj tamnoplavi dio. Taj tamnoplavi dio anektirat i kud koji mili moji
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|