HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 18 ruj 2025, 07:53.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 33949 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 418, 419, 420, 421, 422, 423, 424 ... 1358  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj
PostPostano: 30 ruj 2017, 23:06 

Nemoj da ga iritiraš, zvaće Pakistan da rokne nuklearku na Beograd.

Vrh

PostPostano: 30 ruj 2017, 23:09 

ludi mujo je napisao/la:
Srpsčanin je napisao/la:
Mogu da zovu.Turci će ih odbiti kao i u prošlom ratu kao i kad su ih ostavili na milost i nemilost ćaurima 1878

Ti Turci su dali u proslom ratu dovoljno da vise od 20 000 cetnika VRS-a ode pod zemlju a veliki broj i dobrovoljaca iz Srbije, uprkos tome sto su bili u puno losijoj i vojnoj i ekonomskoj situaciji. Danas..bujrum.

Da tebi Mujadinka kaže nešto Srpsčanin,vi ste pored živih korpusa tuzulanskog sarajevskog ovog onog,ostavili na milost i nemilost a ispalo je da je to bila nemilost dakleM vaše muslimane u Srrebrenici.Da niste puškom opalili da im olakšate prilike u kojima su našli aktivnostima VRS.Elem,vi ste pustili da ih ćetnici kolju i zna se šta drugo da rade sa muslimankama ha ja.Drugim riječima,vi ne smao što niste Bošnjaci kako se predstavljate nego niste ni muslimani.

Vrh

PostPostano: 30 ruj 2017, 23:53 

Naljutili ste ludog Muju sad nece moci zaspati :sad

slika

Vrh

PostPostano: 01 lis 2017, 19:49 

Carmello Šešelj je napisao/la:
ludi mujo je napisao/la:
Predsjednika koji vas prca svak malo sa referendumima koje objavi pa povlaci. Pa sto ne proglasi refetendum i ne odvoji genocidni entitet.
Samo vi svoj posao i krenite da rusite ovu drzavu. Srusili ste Jugoslaviji pa ste ostali na jednom entitetu i Srbiji bez Kosova. Ako nastavite da serete ostat cete i bez entiteta a vjerovatno i bez Sandzaka.

Nećemo sad, ne boj se. Ali taj trenutak je istorijska neminovnost, i ti, barem u podsvesti, si itekako svestan toga. Inače ne bi penio toliko i prizivao Tursku (lol Tursku) da zauzima RS u vaše ime.

Mada i dalje mislim da si trol. Jednostavno je nemoguće da neko bude baš toliko glup.

Naravno da necete sad, jer je historijska neminovnost da nestanete iz Bosne. Nista ja ne pjenim nego konstatujem da bi trazili idporuke oruzja od Turske ali i dr. muslimanskih zemalja, direktno se ne bi mijesali osim ako bi se Srbija umijesala. A mnogi ovdhe pominju Hrvatsku i njihovu vojsku te Srbiju i vojsku iste. Mada da ja mislim da se ti samo sprdas i na taj nacin pokusavas lijeciti komplekse, jer toliko glup tesko da neko moze biti, pa makar i Srbin bio.

Vrh

PostPostano: 01 lis 2017, 19:53 

Srpsčanin je napisao/la:
ludi mujo je napisao/la:
Ti Turci su dali u proslom ratu dovoljno da vise od 20 000 cetnika VRS-a ode pod zemlju a veliki broj i dobrovoljaca iz Srbije, uprkos tome sto su bili u puno losijoj i vojnoj i ekonomskoj situaciji. Danas..bujrum.

Da tebi Mujadinka kaže nešto Srpsčanin,vi ste pored živih korpusa tuzulanskog sarajevskog ovog onog,ostavili na milost i nemilost a ispalo je da je to bila nemilost dakleM vaše muslimane u Srrebrenici.Da niste puškom opalili da im olakšate prilike u kojima su našli aktivnostima VRS.Elem,vi ste pustili da ih ćetnici kolju i zna se šta drugo da rade sa muslimankama ha ja.Drugim riječima,vi ne smao što niste Bošnjaci kako se predstavljate nego niste ni muslimani.

Vi ste pored stotina tenkova, haubica, vbr-a ,pored stotina hiljada boraca ko picke gledali traktorijadu, te pakovanje Banja Luke. A bgm i bjeganiju sa Kosova. Vi niste samo picke vi ste i jazavci. Mladic je najbolji primjer, a kakav general takvi i vojnici

Vrh

PostPostano: 01 lis 2017, 20:15 

ludi mujo je napisao/la:
Nećemo sad, ne boj se. Ali taj trenutak je istorijska neminovnost, i ti, barem u podsvesti, si itekako svestan toga. Inače ne bi penio toliko i prizivao Tursku (lol Tursku) da zauzima RS u vaše ime.

Mada i dalje mislim da si trol. Jednostavno je nemoguće da neko bude baš toliko glup.

Naravno da necete sad, jer je historijska neminovnost da nestanete iz Bosne. Nista ja ne pjenim nego konstatujem da bi trazili idporuke oruzja od Turske ali i dr. muslimanskih zemalja, direktno se ne bi mijesali osim ako bi se Srbija umijesala. A mnogi ovdhe pominju Hrvatsku i njihovu vojsku te Srbiju i vojsku iste. Mada da ja mislim da se ti samo sprdas i na taj nacin pokusavas lijeciti komplekse, jer toliko glup tesko da neko moze biti, pa makar i Srbin bio.

To ti mislis da ce vam stizati oruzje preko Hrvatske ko prosli put? Bogam tesko. Budi ti srecan ako dobijes i Ikar.

Vrh

PostPostano: 01 lis 2017, 20:31 

novovrijeme je napisao/la:
ludi mujo je napisao/la:

To ti mislis da ce vam stizati oruzje preko Hrvatske ko prosli put? Bogam tesko. Budi ti srecan ako dobijes i Ikar.

Ne nego preko Neuma, mozda ne sada ali u dogledno vrijeme tu ce biti luka. Mada ovim tempom nece nam trebati nista jer nasa namjenska industrija pravi sve vise. Takodje i vazduhom, mudzahidima u Siriji je tone i tone doslo ouzja upravo na taj nacin.
Samo vi krenite, ne izbije rat za noc, puno prije kad se politicki pocinje kuhati odbrana se pripremi i krene nabavka. Ne brini ti za Bosnjake naucili smo mi dobro iz proslog rata sve sto treba.

Vrh

PostPostano: 01 lis 2017, 20:41 

ludi mujo je napisao/la:

Ne nego preko Neuma, mozda ne sada ali u dogledno vrijeme tu ce biti luka. Mada ovim tempom nece nam trebati nista jer nasa namjenska industrija pravi sve vise. Takodje i vazduhom, mudzahidima u Siriji je tone i tone doslo ouzja upravo na taj nacin.
Samo vi krenite, ne izbije rat za noc, puno prije kad se politicki pocinje kuhati odbrana se pripremi i krene nabavka. Ne brini ti za Bosnjake naucili smo mi dobro iz proslog rata sve sto treba.

Ma ne brinem ja za vas znam ja da ste vi budale. Nego samo mi objasni kako mislis preko hrvatskoh teritorijalnih voda, hrvatskog Neuma i Herceg Bosne da doturis oruzje do 24%?
Jebo Siriju tamo se ne zna ni ko pije ni ko placa al moras imati dobre veze da ti iznad Evrope lete avioni puni oruzja a vi ne da niste popularni u Evropi nego ne znaju kako da se rijese gamadi pa nas stavili da vas drzimo na lancu.

Vrh

PostPostano: 01 lis 2017, 21:04 

ludi mujo je napisao/la:

Do sad ste samo vi nestali iz tih "gradova" koje ste kao gradili kako kažeš.Raspad Bosne ide mirnim putem.Prvo ćemo otkačiti tzzv.sud i tužilaštvo BiH a onda jednu po jednu i druge inače slabe niti... Ali ne idu u raspad samo Bosna nego i FBiH.To ide na kraju,poslastica

Vrh

PostPostano: 01 lis 2017, 23:05 

ludi mujo je napisao/la:

Muslimanske zemlje će direktno da se umešaju u rat u Evropi? =))

Daj priznaj više da troluješ, nemoguće je da neko bude toliko glup.

Mada je sve to hipotetika, neće biti potrebe za ratom da završimo posao sa vama. Nema više ratova ovde, oslim multiquote bitaka po internetu.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2017, 04:05 

po ovoj obrezanoj teoriji trebalo bi da rusija poslje projektile pravoslavnoj braci jer on ocekuje da ga u evropi brani muslimanska zgadija...

tada vam ne bi ostao ni kamen na kamenu

evropljani vise nikada nece dopustiti turcinu i muslimancini da ratuje u evropi

oni su svoje ovde zavrsili jos da im posaljemo ovaj otpad sto su ostavili...

u anadoliju pa tamo onanisi

Vrh

PostPostano: 02 lis 2017, 14:54 

ludi mujo je napisao/la:

Ma ne brinem ja za vas znam ja da ste vi budale. Nego samo mi objasni kako mislis preko hrvatskoh teritorijalnih voda, hrvatskog Neuma i Herceg Bosne da doturis oruzje do 24%?
Jebo Siriju tamo se ne zna ni ko pije ni ko placa al moras imati dobre veze da ti iznad Evrope lete avioni puni oruzja a vi ne da niste popularni u Evropi nego ne znaju kako da se rijese gamadi pa nas stavili da vas drzimo na lancu.

Kakve ikakve teritorijalne vode, pa Bosna ima pravo na more a Herceg Bosna ne postoji. Kad imas pare imas sve, a svako ima cijeny. Pa tvoji Srbi su prodavali u proslom ratu tone municije kojom su ubijani Srbi. Zato ne lupaj. Sto se tice toga koliko je ko popularan vidimo po presudama i vama i Hrvatima. To sto par Hrvata u Evropskom parlamentu lobira ne znaci i stav Evrope. O stavu Amerike i koliko vas vole tek se moze raspredati.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2017, 14:55 

Srpsčanin je napisao/la:
ludi mujo je napisao/la:

Do sad ste samo vi nestali iz tih "gradova" koje ste kao gradili kako kažeš.Raspad Bosne ide mirnim putem.Prvo ćemo otkačiti tzzv.sud i tužilaštvo BiH a onda jednu po jednu i druge inače slabe niti... Ali ne idu u raspad samo Bosna nego i FBiH.To ide na kraju,poslastica

Mitomanisi i dalje. Malo do Kosova da se pomolis. Ako Taci odobri.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2017, 14:57 

ludi mujo je napisao/la:

Muslimanske zemlje će direktno da se umešaju u rat u Evropi? =))

Daj priznaj više da troluješ, nemoguće je da neko bude toliko glup.

Mada je sve to hipotetika, neće biti potrebe za ratom da završimo posao sa vama. Nema više ratova ovde, oslim multiquote bitaka po internetu.

Glup si. Mitomanija te ubi. Haj zdravo.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2017, 15:03 

kolubara je napisao/la:
po ovoj obrezanoj teoriji trebalo bi da rusija poslje projektile pravoslavnoj braci jer on ocekuje da ga u evropi brani muslimanska zgadija...

tada vam ne bi ostao ni kamen na kamenu

evropljani vise nikada nece dopustiti turcinu i muslimancini da ratuje u evropi

oni su svoje ovde zavrsili jos da im posaljemo ovaj otpad sto su ostavili...

u anadoliju pa tamo onanisi

Rusija je inace mrdnula prstom kad su vam kipali uranijum. Bjezi cobane glupi. Muslimanski svijet je sve jaci a Rusija skoro nikada ne ulazi u sukob sa muslimanima.Htio to priznati ili ne. Njihov jedini cilj na Balkanu je koristiti vas ko topovsko meso u sukobu sa Amerikom. Zato i jeste tu gdje ste.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2017, 16:57 

Stizu Ruski migovi za Vojsku Srbije
slika

Kako je objavio Sputnjik, plan je da svi delovi šest lovaca budu dopremljeni do petka, 6. oktobra. Spektakularna premijera biće organizovana 20. oktobra.

Kako se navodi u tekstu, isporuka šest aviona kreće u podne iz Avijacijskog zavoda u Luhovicama pored Moskve, pa se očekuje da prvi transportni džin "Antonov 124" na vojni aerodrom u Batajnici sleti oko 14 časova i 30 minuta

http://www.blic.rs/vesti/drustvo/sputnj ... ju/ndk4seg

Ovi ce da jednog dana da bombarduju namjensku industriju glavnu uzdanicu bejha muslimana

Vrh

PostPostano: 02 lis 2017, 19:04 

Citat:
U lisabonskom Parku nacija predstavljene su zastave i osnovne informacije o međunarodno priznatim državama.

Ispod zastave BiH nalazi se informativni pano na kojem su istaknute granice naše države, ali bez teritorije bh. entiteta RS!

Pano s pogrešnom informacijom
Bošnjačka politika

U ovom primjeru sažeta je sva nemoć i nakaradnost bošnjačke vanjske politike, na čelu s članom Predsjedništva BiH Bakirom Izetbegovićem i predsjedavajućim Vijeća ministara Denisom Zvizdićem. Dokazuje to i ovaj primjer: da se BiH, 25 godina nakon međunarodnog priznanja u suverenim granicama, pogrešno prikazuje, i to u glavnom gradu članice EU!

Naša zemlja nema diplomatsko predstavništvo u Portugalu, već je za to zadužena Ambasada BiH u Holandiji, s ambasadoricom Mirsadom Čolaković na čelu.

Čolaković: U bliskim vezama s porodicom Izetbegović i vrhom SDA
Revizija presude

Ona je postala poznata javnosti po aferi svog stranačkog šefa Bakira Izetbegovića, koji je prevario bh. građane u sarajevskoj Vijećnici obećavajući pokretanje revizije presude po tužbi BiH protiv Srbije za genocid iako je znao da to nije moguće.

Tada je Čolaković, po naređenju stranačkog šefa, prvo odbila predati pismo šef. bh. diplomatije Igora Crnatka predati Međunarodnom sudu pravde, a zatim, mimo striktnih instrukcija tada predsjedavajućeg Predsjedništva Mladena Ivanića, otvorila pismo koje mu je taj sud poslao u vezi s podnošenjem zahtjeva za reviziju presude.

Upućeni u diplomatske odnose u BiH tvrde da je Čolaković cijelu svoju dosadašnju diplomatsku karijeru izgradila isključivo zahvaljujući bliskim vezama s porodicom Izetbegović i vrhom SDA.

Ambasada nije upoznata

Na zvanični e-mail naše ambasade u Holandiji uputili smo i službeni dopis u vezi sa zastavom, na šta su nam odgovorili da o tome uopće nisu ni informirani. A Ambasadorica Čolaković nije odgovarala na naše poruke.

- Promptno ćemo reagirati prema relevantnim institucijama Portugala - navodi se u odgovoru iz Ambasade BiH.

Popularno turističko mjesto

Park nacija je popularno turističko mjesto u Lisabonu. Osim „Reda zastava“, ima i paviljon znanja, moderni muzej nauke i tehnologije, žičaru koja prevozi posjetioce s jednog kraja parka na drugi.

Također, tu su i Atlantski paviljon i najviša zgrada u Portugalu „Vasco da Gama Tower“.
:D

Vrh

PostPostano: 02 lis 2017, 19:13 

slika

Da nam zivi Drzava Bosna i Herceg Bosna!
:bihzastava :herceg_bosna

Vrh

PostPostano: 02 lis 2017, 21:20 

nosferatu je napisao/la:
Stizu Ruski migovi za Vojsku Srbije
slika

Kako je objavio Sputnjik, plan je da svi delovi šest lovaca budu dopremljeni do petka, 6. oktobra. Spektakularna premijera biće organizovana 20. oktobra.

Kako se navodi u tekstu, isporuka šest aviona kreće u podne iz Avijacijskog zavoda u Luhovicama pored Moskve, pa se očekuje da prvi transportni džin "Antonov 124" na vojni aerodrom u Batajnici sleti oko 14 časova i 30 minuta

http://www.blic.rs/vesti/drustvo/sputnj ... ju/ndk4seg

Ovi ce da jednog dana da bombarduju namjensku industriju glavnu uzdanicu bejha muslimana

Nema potrebe za tim.I da dođe do toga da Izetbegović 2 objavi rat protiv RS i mobilizaciju,to bi se pokazalo kao čist fijasko tj da osim nekoliko hiljada vehabija drugih patrJota i nema.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2017, 21:52 

Samo za napomenu u veleposlanstvu zaduženom za Portugal sjedi neka muslimanka, pola države joj fali u Parku nacija kojega posjete milijuni posjetitelja, i sve to u jednom glavnom gradu države članice EU.
Komedija od vanjske politike i državitvornosti tvorevine koju sprda cijeli svijet.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2017, 22:16 

Migovi u dijelovima. Ahahagahahahahaga
ahahahahaha. Nek je rusko pa makar i ne bilo ispravno. Dok ih sklopite mi cemo vec razviti ovim tempom vlastiti PVO i ove kante porusiti cim prelete Drinu. Bosnjacki narod vise nikada nece biti rob tudjih frustracija.
Nevezano za temu.Evo u Brckom vec nekoliko dobrih investicija zadnjih godinu,od polj.proizvodnje preko trgovine sve od Arapa i Turaka. Jos jedan od dokaza ciji je ovo teritorij.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2017, 22:38 

Jeste Mujane.Upravu si ti za sve.Sad operi guzicu,neka te neki dobro nadzuma pa lezi spavaj.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2017, 22:43 

ludi mujo je napisao/la:
ahahahahaha. Nek je rusko pa makar i ne bilo ispravno. Dok ih sklopite mi cemo vec razviti ovim tempom vlastiti PVO i ove kante porusiti cim prelete Drinu. Bosnjacki narod vise nikada nece biti rob tudjih frustracija.
Nevezano za temu.Evo u Brckom vec nekoliko dobrih investicija zadnjih godinu,od polj.proizvodnje preko trgovine sve od Arapa i Turaka. Jos jedan od dokaza ciji je ovo teritorij.

Tako je i Alija davao neka obećenja njegovim Muslimana - mi ćemo ovo,mi ćemo ono,mi nečemo bosnu djelit,"velikim bogom" se nešto zaklinjao kad ono trc mrc prc u Dejtonu potisa Republika Pravoslavna na 49 % vaše zemlje kako kažeš :zubati

Vrh

PostPostano: 02 lis 2017, 23:06 

sivi vuk je napisao/la:
Jeste Mujane.Upravu si ti za sve.Sad operi guzicu,neka te neki dobro nadzuma pa lezi spavaj.

Svoje tajne zelje ne prebacuj drugima. Ako vec to volis, ne uvlaci druge u svoje bolesne aspiracije

Vrh

PostPostano: 02 lis 2017, 23:12 

Srpsčanin je napisao/la:
ludi mujo je napisao/la:

Tako je i Alija davao neka obećenja njegovim Muslimana - mi ćemo ovo,mi ćemo ono,mi nečemo bosnu djelit,"velikim bogom" se nešto zaklinjao kad ono trc mrc prc u Dejtonu potisa Republika Pravoslavna na 49 % vaše zemlje kako kažeš :zubati

Nije je ni podijelio. Drzava Bosna ima grb, himnu, vojsku, granicnu, monetu i sve drugo sto treba.
Dobili ste genocidni entitet, etiketu zlocinaca, stotine godina robije i bijedu mnogo vecu nego u drugom entitetu.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 33949 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 418, 419, 420, 421, 422, 423, 424 ... 1358  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 24 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: