|
|
Stranica: 431/1358.
|
[ 33949 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 lis 2017, 11:59 |
|
|
Ko pravi lažne fejsbuk naloge i od jutra do sutra histeriše i vređa na najobičnije vesti?
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 lis 2017, 12:06 |
|
|
Kačamak je napisao/la: ludi mujo je napisao/la: Budemo vidjeli kao i do sada ko ce biti razocaran. Pa ko je stalno besan razočaran preti ratom valja se po podu i vrišti,vređa..? Tacno bas me zanima ko odrzi tzv referendum o nebitnom danu RS-a pa isti ponisti, ko najavi nekoliko referenduma pa ih ponisti, ko najavi da ce Miletu biti skinute sankcije samo dok eto ode stara administracija pa corak. Koga zaobilaze svi sem Rusa i Vucica( i jednima i drugima trebaju za vlastite ciljeve), ko vec vise od 20 godina najavljuje raspad drzave pa opet nista?..... Jado jadni.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 lis 2017, 12:21 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Pa ko je stalno besan razočaran preti ratom valja se po podu i vrišti,vređa..? Tacno bas me zanima ko odrzi tzv referendum o nebitnom danu RS-a pa isti ponisti, ko najavi nekoliko referenduma pa ih ponisti, ko najavi da ce Miletu biti skinute sankcije samo dok eto ode stara administracija pa corak. Koga zaobilaze svi sem Rusa i Vucica( i jednima i drugima trebaju za vlastite ciljeve), ko vec vise od 20 godina najavljuje raspad drzave pa opet nista?..... Jado jadni. Realno kad čovjek malo bolje razmisli... u pravu si. Bosna svaki dan sve jača a RS sve slabija. Sad jos kad osude Mladića pitanje je veliko da li ćemo i postojati do 9.1.2018. a da ćemo slaviti Dan Republike... nećemo sigurno. I prošle godine smo ga jedva nekako proslavili, ove godine sumnjam da će iko iz RS smjeti uraditi bilo šta protiv volje Države Bosne i Hercegovine. Od novembra više ništa neće biti isto... 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 lis 2017, 19:15 |
|
|
Od svih poraza i sprdnji koje su Srbi doživjeli uspheh je slaviti nekakvu krsnu slavu koju si morao na nekakvom referendumu da braniš i opet tu odluku poništiš i promijeniš naziv praznika. A sve to platiš par miliona dok ti narod nema šta da jede. Uz sve to genocidni entitet napustilo zadnje 4 godine više ljudi nego Federaciju iako je po broju stanovnika mnogo brojnija. Elem. Nije bitno što srpska vojska izginu na Kosovu i što Srbija pade u 500 godina dugo ropstvo, važnije je što Miloš ubi Murata na prepad. Srpska logika i viđenje uspjeha. Hahahah
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 lis 2017, 19:54 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8197 Lokacija: Republic of Srpska
|
Svašta ćeš od bezimenih pročitati. Čuj promjenjeno ime praznika....
Što se ostalog tiče, aj prvo naučite kako se zovete, pa onda trabunjajte o najtežem trnu u oku.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 lis 2017, 20:21 |
|
|
storaB je napisao/la: Svašta ćeš od bezimenih pročitati. Čuj promjenjeno ime praznika....
Što se ostalog tiče, aj prvo naučite kako se zovete, pa onda trabunjajte o najtežem trnu u oku. 500 godina.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 lis 2017, 20:42 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: storaB je napisao/la: Svašta ćeš od bezimenih pročitati. Čuj promjenjeno ime praznika....
Što se ostalog tiče, aj prvo naučite kako se zovete, pa onda trabunjajte o najtežem trnu u oku. 500 godina. 628 godina. Jos se veliki broj Srba poistovjecuje sa Turcima i naziva sebe raznim imenima a mi ih zovemo Poturicama.
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 lis 2017, 21:00 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: ludi mujo je napisao/la: 500 godina. 628 godina. Jos se veliki broj Srba poistovjecuje sa Turcima i naziva sebe raznim imenima a mi ih zovemo Poturicama. Sjeti se ko ti je babu guzio.Dzaba se opires.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 lis 2017, 21:18 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: 628 godina. Jos se veliki broj Srba poistovjecuje sa Turcima i naziva sebe raznim imenima a mi ih zovemo Poturicama.
Sjeti se ko ti je babu guzio.Dzaba se opires. Ne mogu da se sjetim davno je to bilo. Vjerujem da se ti sjecas ko ti je guzio sestru i staru. Nedavno je to bilo.
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 lis 2017, 22:57 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8197 Lokacija: Republic of Srpska
|
Jadni kad ne znaju što će pominju Osmanlije... Oni se još ponose što su prodali vjeru za večeru.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
 |
Darth Golubovic
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 lis 2017, 23:03 |
|
|
Ne kaze se "vjeru" vec "veru", budalo
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 stu 2017, 19:22 |
|
|
quote="novovrijeme"] ludi mujo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: 628 godina. Jos se veliki broj Srba poistovjecuje sa Turcima i naziva sebe raznim imenima a mi ih zovemo Poturicama.
Sjeti se ko ti je babu guzio.Dzaba se opires. "Laganje je najbolja vrlina srpskog naroda... Mi lažemo da bi varali sami sebe, da tješimo druge, mi lažemo za oprost, mi lažemo da bi se borili protiv straha, lažemo da ohrabrujemo druge, lažemo da bi skrivali svoj i nečiji drugi jad. Laganje je oblik našeg patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Mi lažemo na kreativan, maštovit i inventivan način."
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 stu 2017, 22:04 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: quote="novovrijeme"] ludi mujo je napisao/la: Sjeti se ko ti je babu guzio.Dzaba se opires. "Laganje je najbolja vrlina srpskog naroda... Mi lažemo da bi varali sami sebe, da tješimo druge, mi lažemo za oprost, mi lažemo da bi se borili protiv straha, lažemo da ohrabrujemo druge, lažemo da bi skrivali svoj i nečiji drugi jad. Laganje je oblik našeg patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Mi lažemo na kreativan, maštovit i inventivan način." 10 najvecih bosnjackih lazi i zabluda. 1.) "Mi smo Bosnjaci" 2.) "Nas jezik je Bosanski" 3.) "U BiH zive Bosanci i Hercegovci" 4.) "Mi Bosnjaci smo autohtoni narod" 5.) "Bosancicu su smo osmislili mi Bosnjaci" 6.) "Postoji samo Bosanska nacija" 7.) "Svi ostali su tu dosli, a mi Bosnjaci smo tu jos od nastanka Bosne" 8.) "I Rimski papa je Bosanac"  9.) "Gavrilo Princip nije Bosanac, vec isto sto i Osama bin Laden"  10.) "Ne jedemo svinjetinu i ne konzumiramo alkohol" 
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 stu 2017, 22:53 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: ludi mujo je napisao/la: quote="novovrijeme"]
"Laganje je najbolja vrlina srpskog naroda... Mi lažemo da bi varali sami sebe, da tješimo druge, mi lažemo za oprost, mi lažemo da bi se borili protiv straha, lažemo da ohrabrujemo druge, lažemo da bi skrivali svoj i nečiji drugi jad. Laganje je oblik našeg patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Mi lažemo na kreativan, maštovit i inventivan način." 10 najvecih bosnjackih lazi i zabluda. 1.) "Mi smo Bosnjaci" 2.) "Nas jezik je Bosanski" 3.) "U BiH zive Bosanci i Hercegovci" 4.) "Mi Bosnjaci smo autohtoni narod" 5.) "Bosancicu su smo osmislili mi Bosnjaci" 6.) "Postoji samo Bosanska nacija" 7.) "Svi ostali su tu dosli, a mi Bosnjaci smo tu jos od nastanka Bosne" 8.) "I Rimski papa je Bosanac"  9.) "Gavrilo Princip nije Bosanac, vec isto sto i Osama bin Laden"  10.) "Ne jedemo svinjetinu i ne konzumiramo alkohol"  Ti si glup i prestani da repliciras na moje komentare. Izvaliti da Srbi i Srbija imaju koristi zato sto je Bosnaplod u dijelu grada gdje su Srbi vecina, te da je Brezik jedna od najvecih mjesnih zajednica dokaz su koliko si glup i ogranicen. Zato me zaobidji, sve sto kazes upravu si, diskusija sa tobom zaglupljuje.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 02 stu 2017, 21:34 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: 10 najvecih bosnjackih lazi i zabluda. 1.) "Mi smo Bosnjaci" 2.) "Nas jezik je Bosanski" 3.) "U BiH zive Bosanci i Hercegovci" 4.) "Mi Bosnjaci smo autohtoni narod" 5.) "Bosancicu su smo osmislili mi Bosnjaci" 6.) "Postoji samo Bosanska nacija" 7.) "Svi ostali su tu dosli, a mi Bosnjaci smo tu jos od nastanka Bosne" 8.) "I Rimski papa je Bosanac"  9.) "Gavrilo Princip nije Bosanac, vec isto sto i Osama bin Laden"  10.) "Ne jedemo svinjetinu i ne konzumiramo alkohol"  Ti si glup i prestani da repliciras na moje komentare. Izvaliti da Srbi i Srbija imaju koristi zato sto je Bosnaplod u dijelu grada gdje su Srbi vecina, te da je Brezik jedna od najvecih mjesnih zajednica dokaz su koliko si glup i ogranicen. Zato me zaobidji, sve sto kazes upravu si, diskusija sa tobom zaglupljuje. Boli istina ha? Nemas argumente osim uvreda, ali to, slozicemo se, nisu argumenti. Tanak si, Muki, ocekivao sam puno od tebe.  Nemas argumente, podbacio bi, a kako i nebi kada si prakticni fan sunecenja na svom licnom primjeru. 
|
|
Vrh |
|
 |
Sandalj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 03 stu 2017, 15:30 |
|
Pridružen/a: 15 srp 2010, 17:04 Postovi: 1877 Lokacija: Stara Hercegovina
|
novovrijeme je napisao/la: ...Kao drugo: Istočno Sarajevo za razliku od Islamskog Sarajeva ima Trg i to povelik, jos neuredjen al ima ga, isplaniran je i bice uredjen. Gradovi imaju Trg. Islamske provincije nemaju Trg. .. Šta se tu more, drugačiji način poimanja civilizacije. Kršćanima su historijski uvijek bili potrebni centalni trgovi za što teatralnije jal spaljivanje jal razapinjanje raznoraznih heretika, "vještica", židova i ostalih nebodobnih elemenata. 
_________________ Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)
Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 03 stu 2017, 19:58 |
|
|
Mislim da Federacija konačno treba preispitati taj omjer podjele indirektnih poreza. Evidentno je da je RS bar 3-4 x siromasnija i da budzetu doprinosi manje nego recimo KS. Gradjani Federacije nisu dužni da plaćaju dugove Mileta zvanog peticija.
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 03 stu 2017, 19:58 |
|
|
Mislim da Federacija konačno treba preispitati taj omjer podjele indirektnih poreza. Evidentno je da je RS bar 3-4 x siromasnija i da budzetu doprinosi manje nego recimo KS. Gradjani Federacije nisu dužni da plaćaju dugove Mileta zvanog peticija.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 03 stu 2017, 21:40 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: Mislim da Federacija konačno treba preispitati taj omjer podjele indirektnih poreza. Evidentno je da je RS bar 3-4 x siromasnija i da budzetu doprinosi manje nego recimo KS. Gradjani Federacije nisu dužni da plaćaju dugove Mileta zvanog peticija. KS me podsjeca na Islamabad po strukturi stanovnistva, a po uzimanju od naroda na osnovu taksi na Teksas. Nije ni cudno zasto KS najvise doprinosi budzetu. Ovce treba sisati. Harac.
|
|
Vrh |
|
 |
nosferatu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 03 stu 2017, 22:04 |
|
Pridružen/a: 22 ožu 2011, 01:44 Postovi: 1617 Lokacija: big shit
|
ludi mujo je napisao/la: Mislim da Federacija konačno treba preispitati taj omjer podjele indirektnih poreza. Evidentno je da je RS bar 3-4 x siromasnija i da budzetu doprinosi manje nego recimo KS. Gradjani Federacije nisu dužni da plaćaju dugove Mileta zvanog peticija.
_________________ Potpisi Alija neka je ko avlija!
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 03 stu 2017, 22:07 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7385 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
|
Vrh |
|
 |
nosferatu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 03 stu 2017, 22:15 |
|
|
Poreski obaveznici drzave Republike Srpske finasiraju paralelne i nepotrebne zajednicke institucije drzavne zajednice BIH sa vise od 500 miliona km godisnje. Naprimer sud i tuzilastvo BIH,potpuno nepotrebna institucija a nije ni predvidjena Aneksom 4 DMS ustavom BIH,RS ima svoje sudove kao i federacija i njeni kantoni Ili naprimer ministarstvo bezbjednosti BIH uopste nema potrebe da postoji,bacanje novca bezveze,kantoni imaju svoje minstre kao i RS .Aneksom 4 DMS odnosno ustavom BIH je predvidjeno da savjet ministara kao pomocni organ predsjednistva BIH ima samo dva ministarstva vanjskih poslova i spoljne trgovine a trenutno ima 9 ministarstava sto znaci da je 7 neustavno i nije u skladu sa Dejtonom.Bez potrbe se raspa novac RS ,taj novac bi mogao da se potrosi pametnije
|
|
Vrh |
|
 |
nosferatu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 03 stu 2017, 22:17 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Gostovanje predstavnika Saveza za promjene gdina Zdravka Krsmanovića na N 1 tv http://ba.n1info.com/a224201/Video/Pres ... novic.htmlLik je vjerovatno placen od Dodika da ogadi narodu u RS opoziciju ,on i meketalo
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 03 stu 2017, 22:45 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7385 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
nosferatu je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Gostovanje predstavnika Saveza za promjene gdina Zdravka Krsmanovića na N 1 tv http://ba.n1info.com/a224201/Video/Pres ... novic.htmlLik je vjerovatno placen od Dodika da ogadi narodu u RS opoziciju ,on i meketalo Ni sam ne vjeruješ u tako nešto.Treba se suočiti sa činjenicom da je jedan dio opozicije kao ovaj Krsmanović i njegov šef Čavić,otvoreno izdajnički.Sad su počeli i A.Izetebovića da glorifikuju,Nije dovoljno što ližu šupak njeogovom sinu.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 03 stu 2017, 22:48 |
|
|
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|