|
|
Stranica: 452/1361.
|
[ 34011 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 14:31 |
|
|
A možete li ga zamisliti sa gospodinom Zejdom 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 14:41 |
|
|
nosferatu je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Mektić je Bakirova kurva, Bakir kontrolira službe i forsira Bošnjake u Srpskoj a glasaju za opoziciju Dodiku uz sponzorstvo najdraže ambasade i to je svima jasno Pa trener tom Mektiću je pripadnik "Crnih Labudova". Ja se nebi javio da nisi prešao omalo granicu sa ovim Mektićem Bakirova paravojska airsoftera i hiljade dzihadista koji prete da se svakog casa raznesu setaju mu ispred nosa a on proganja Srpske patriotske humanitarne organizacije i prica viceve u kojim ismejava Srbe.   Imas razna lovacka udruzenja koji su brojcani kao vojska, a ti brines o sportu ili vjestini koja je tek u povoju. Dobro je da nisi spomenuo i paintballije. Mektic ne bira ko ce mu biti saradnik sa bosnjacke strane vec Bakir tako da svaki daljnji komentar na ovu ionako izvakanu pricu je suvisan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 14:43 |
|
|
Obradjivac je napisao/la: nosferatu je napisao/la: Kakvi izdajnici, Dodik ce pored ovakvih vladati 100 godina  A ovo strasilo od novinarke je najjace  Vi kao da ste spali s kruske ili sisali vesla pa ne znate da vlast na nivou BiH cine tri komponente od kojih svaka bira ko ce je predstavljati na drzavnom nivou.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 14:45 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Tacno sam znao da ce nesto da izmisle kao sto je Dodik osmislio da kaze da oni kozaci su predstavnici kulturno-umjetnickog drustva. Sve sami dobrotvorci i umjetnicke dusice dolaze kod Dodika koji je i sam poznat i prepoznatljiv po tome.  Znači ne mogu da vjerujem. Znači i donski Kozaci vam smetaju. Ali zato ne smeta gospodin Zajd. Gospodine Vladimire, djelujete kao da po mišljenje idete na Klix i Vijesti. ba jer i njima su trn u oku iste stvari kao i vama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 14:50 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Moj Mektiću, karino od kurbana. A ne smeta ti kad Dodik nekoliko puta dosad je saradjivao sa Bosnjacima, a smeta ti kada SDS po prvi put saradjuje sa muslimanima. Licemjerno, licemjerno do bola. Ocekivao sam to od ovih Srpcanina & Co., ali od tebe nisam ocekivao, gospodine Agatonikose.  Negativno ste me iznenadili, ja mislio vi imate dugo politicko pamcenje, a ono i vi patite od politicke amnezije kada je u pitanju Dodikova saradnja sa Bosnjacima koja datira jos od vremena kada su na tenkovima SFOR-a SNSD-ovci zajedno sa Bosnjacima rusili vlast u RS.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 14:58 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Mada, koliko god Bošnjacima takvi likovi odgovarali, znaju ih i neprijatno iznenaditi. Nedavno je bio članak na Klixu s Mektićem, ne sjećam se koja je tema bila, ali ono što je rekao, rekao bi i Dodik. Koje su to salve uvreda bile. Kao Dodik je bar iskren, ovi prikriveni četnici su još gori. Dodik je velika nesreca za srpski narod u BiH kojeg drzi u strahu i talackoj situaciji tako da me i ne cudi zasto je smjesten na listi sa islamskim teroristima posto tu mu je i mjesto, sa teroristima. Najvjerovatnije su ga zbog neceg drugog stavili na crnu listu, a sta god da je, neka su ga, trebali su davno da ga stave jer covjek je postao ozbiljna prepreka za razvoj ne samo BiH, vec i RS, a narocito RS koja se brze prazni od Federacije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 14:59 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Moj Mektiću, karino od kurbana. A ne smeta ti kad Dodik nekoliko puta dosad je saradjivao sa Bosnjacima, a smeta ti kada SDS po prvi put saradjuje sa muslimanima. Licemjerno, licemjerno do bola. Ocekivao sam to od ovih Srpcanina & Co., ali od tebe nisam ocekivao, gospodine Agatonikose.  Negativno ste me iznenadili, ja mislio vi imate dugo politicko pamcenje, a ono i vi patite od politicke amnezije kada je u pitanju Dodikova saradnja sa Bosnjacima koja datira jos od vremena kada su na tenkovima SFOR-a SNSD-ovci zajedno sa Bosnjacima rusili vlast u RS. Dodik je radio smisleno ovi rade besmisleno. Bosnjaci su sad obicni kurac bez ikakve podrske MZ i ne treba im ici na ruku. Ukoliko ojacaju onda ce trebati "novi stari Dodik".
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 15:01 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ili ovako nešto. Godinama ga veličaš a onda ti iznenada ukliže pod noge i otrese od zemlju. Krsmanović istakao je da je 9. januar dan ravnopravnosti srpskog naroda u BiH, koji nikada nije bio uperen protiv Bošnjaka i da ne vidi nijedan razlog da bude prst u oku Bošnjacima. "Rođendan Republike Srpske, kada su se Srbi opredijelili samo da traže ravnopravan status, kao i druga dva naroda, nikome ne treba da smeta, a njegovo ukidanje je pokušaj Bakira Izetbegovića i ljudi u Sarajevu da naprave homogenizaciju svog biračkog tijela i ostvare pobjedu na lokalnim izborima u koaliciji SDA-SBB", rekao je Krsmanović.http://novi.ba/clanak/93968/krsmanovic- ... da-vrijedaTo se zove drzavnicki stav, gospodine Agatonikose i kao sto i sami mozete da vidite, svi ga imamo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 15:01 |
|
|
|
A vi mene pozitivno iznenadite pa predložite SDS-u da do pobjede na izborima dođe na legitiman način, a ne uličarski kao što su pokušali nedavno. A i šapnite im na uvce da bi red bio i da se pojave na proslavi Dana Srpske jer to nije Dan Dodika da se ko pičke okupljaju ispred TV ekrana i prate to iz prikrajka, plašeći se i svoje sjene. I ne samo njima, već i svoj toj bagri koja se šlepa uz njih, poput Čavića i sličnih metilja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 15:02 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Mada, koliko god Bošnjacima takvi likovi odgovarali, znaju ih i neprijatno iznenaditi. Nedavno je bio članak na Klixu s Mektićem, ne sjećam se koja je tema bila, ali ono što je rekao, rekao bi i Dodik. Koje su to salve uvreda bile. Kao Dodik je bar iskren, ovi prikriveni četnici su još gori. Dodik je velika nesreca za srpski narod u BiH kojeg drzi u strahu i talackoj situaciji tako da me i ne cudi zasto je smjesten na listi sa islamskim teroristima posto tu mu je i mjesto, sa teroristima. Najvjerovatnije su ga zbog neceg drugog stavili na crnu listu, a sta god da je, neka su ga, trebali su davno da ga stave jer covjek je postao ozbiljna prepreka za razvoj ne samo BiH, vec i RS, a narocito RS koja se brze prazni od Federacije. BiH treba unistiti. Ko god radi (ili bar prica o unistavanju BiH) dobice izbore u RS. Na prici o razvoju tzv. BiH u bilo kojem smislu pa makar i ekonomskom niko nece pobjediti u RS. Crna lista USA je Dodiku veliki plus jer znamo kako je zasluzio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 15:09 |
|
|
Vladimire koliko si se puta vozio kroz Federaciju? Stvarno uspoređuješ tih 10-15 navijača Zvezde ili Partizana koji su se okupili sa selefijama koje možeš vidjeti na svakom koraku? Pa oni imaju univerzitete, razne udruge i čak gostuju na televiziji  Ima ovih koji su za ISIl i ovih za "Islamski front" pa se kolju međusobno i prozivaju u emisijama  Razumin da si u stranci, da radiš na račun svojih vlastitih interesa ali trebao bi biti malo realniji
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 15:10 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: To se zove drzavnicki stav, gospodine Agatonikose i kao sto i sami mozete da vidite, svi ga imamo.  A gdje je državnik na proslavi Dana te države? Iz koje je on mišje rupe istezao vrat da bi na TV-u posmatrao proslavu Dana Dodika?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 15:10 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Pa vi ste ih uporedili s njima, a ne ja, gospodine Vladimire  Mislio sam da mislite (poredite) na borce u kontekstu Vehabija. Zato sam i rekao da to nisu Vehabije. Nisu ni ovi iz tkzv. "Srbske casti" Vehabije, a ne vjerujem ni da su humanitarci, nisam progurao tu pricu. I mnogi ljudi oko nas daruju krv pa se ne kite time. Ovi meni izgledaju kao neko ko hoce da provocira. Agenti provokatori. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 15:12 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Dodik je velika nesreca za srpski narod u BiH kojeg drzi u strahu i talackoj situaciji tako da me i ne cudi zasto je smjesten na listi sa islamskim teroristima posto tu mu je i mjesto, sa teroristima. Najvjerovatnije su ga zbog neceg drugog stavili na crnu listu, a sta god da je, neka su ga, trebali su davno da ga stave jer covjek je postao ozbiljna prepreka za razvoj ne samo BiH, vec i RS, a narocito RS koja se brze prazni od Federacije. BiH treba unistiti. Ko god radi (ili bar prica o unistavanju BiH) dobice izbore u RS. Na prici o razvoju tzv. BiH u bilo kojem smislu pa makar i ekonomskom niko nece pobjediti u RS. Crna lista USA je Dodiku veliki plus jer znamo kako je zasluzio. X Stranci nisu svjesni da ovakvim financiranjem Mektića i opozicije neće nikada srušiti Dodika nego ga samo ojačati, nitko ne voli frankeštajn. Ni Bošnjaci ne vole BiH, oni samo žele stvoriti svoju veću Islamsku državu komadajući dijelove RS-a ili HRHB-a, oni su jedini protiv EU i nadaju se da ćemo mi iseliti kao i vi ulaskom Srbije u EU. Ulazak u EU je najveća tragedija za islamiste, samo zbog toga obožavam Čovića
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 15:12 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Otkud vam to da sam opozicionar, gospodine Vladimire? To što nekad napišem da nisam Dodikovac, ne znači da sam Mektićevac  Ne znam, tako djelujete. Ocigledno sam se zeznuo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 15:13 |
|
|
|
Pa uporedili ste ih s njima, gospodine Vladimire. Zar vas dva puta trebam podsjetiti na to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 15:13 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: A možete li ga zamisliti sa gospodinom Zejdom  Mogu ga zamisliti, samo ne sa Zejdom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 15:16 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7427 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Agathonikos je napisao/la: A vi mene pozitivno iznenadite pa predložite SDS-u da do pobjede na izborima dođe na legitiman način, a ne uličarski kao što su pokušali nedavno. A i šapnite im na uvce da bi red bio i da se pojave na proslavi Dana Srpske jer to nije Dan Dodika da se ko pičke okupljaju ispred TV ekrana i prate to iz prikrajka, plašeći se i svoje sjene. I ne samo njima, već i svoj toj bagri koja se šlepa uz njih, poput Čavića i sličnih metilja. Ne možemo vještački prema nekim našim afinitetima razdvajati stranke Savaza za promjene.Oni sami između sebe ne prave nikakve razlike i nikad se nisu ni ogradili od bilo kog svog istaknutog člana pa to ne bi trebalo da čine ni forumski korisnici.Čavić i Krsmanović su samo iskreniji od ostatka opozicije.Sama činjenica da je neko ko je manjina i opozicija u republičkoj skupštini sebi dao za pravo da u zajedničkim institucijama BiH koje je i po svom ustavu sastavljena od FBiH i RS,zauzme mjesta koja pripadaju predstavnicima Republike Srpske jeste izdaja u najčistijem obliku.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 15:16 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Tacno sam znao da ce nesto da izmisle kao sto je Dodik osmislio da kaze da oni kozaci su predstavnici kulturno-umjetnickog drustva. Sve sami dobrotvorci i umjetnicke dusice dolaze kod Dodika koji je i sam poznat i prepoznatljiv po tome.  Znači ne mogu da vjerujem. Znači i donski Kozaci vam smetaju. Ali zato ne smeta gospodin Zajd. Gospodine Vladimire, djelujete kao da po mišljenje idete na Klix i Vijesti. ba jer i njima su trn u oku iste stvari kao i vama. Nemam nista protiv umjetnika, samo imam protiv "umjetnika". 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 15:20 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: A možete li ga zamisliti sa gospodinom Zejdom  Mogu ga zamisliti, samo ne sa Zejdom.  Možda me niste shvatili, ali gospodin Zejd vam je taj lik s klipa, taj što mu na gornjoj fotografiji stoji iznad glave dok se on znoji i glumi bildera.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 15:21 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7427 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Agathonikos je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Mogu ga zamisliti, samo ne sa Zejdom.  Možda me niste shvatili, ali gospodin Zejd vam je taj lik s klipa, taj što mu na gornjoj fotografiji stoji iznad glave dok se on znoji i glumi bildera. "Vladimir" inače slabije kapira 
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 15:23 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: A ne smeta ti kad Dodik nekoliko puta dosad je saradjivao sa Bosnjacima, a smeta ti kada SDS po prvi put saradjuje sa muslimanima. Licemjerno, licemjerno do bola. Ocekivao sam to od ovih Srpcanina & Co., ali od tebe nisam ocekivao, gospodine Agatonikose.  Negativno ste me iznenadili, ja mislio vi imate dugo politicko pamcenje, a ono i vi patite od politicke amnezije kada je u pitanju Dodikova saradnja sa Bosnjacima koja datira jos od vremena kada su na tenkovima SFOR-a SNSD-ovci zajedno sa Bosnjacima rusili vlast u RS. Dodik je radio smisleno ovi rade besmisleno. Bosnjaci su sad obicni kurac bez ikakve podrske MZ i ne treba im ici na ruku. Ukoliko ojacaju onda ce trebati "novi stari Dodik". Ako pod smisleno mislis predaju Brckog kojeg je Milosevic svojevremeno dobio u Dejtonu pritom slavodobitnicki rekavsi "dobili smo Brcko", a Dodik predao u Distrikt BiH, onda si u pravu. Smisleno je prekinuo Brcko na dva dijela. To je samo jedna smislena stvar u moru smislenih koje je pocinio Dodik. Dodik je nekada bio veci katolik od pape. Je li to ta smislenost?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 15:24 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 15:28 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Dodik je radio smisleno ovi rade besmisleno. Bosnjaci su sad obicni kurac bez ikakve podrske MZ i ne treba im ici na ruku. Ukoliko ojacaju onda ce trebati "novi stari Dodik".
Ako pod smisleno mislis predaju Brckog kojeg je Milosevic svojevremeno dobio u Dejtonu pritom slavodobitnicki rekavsi "dobili smo Brcko", a Dodik predao u Distrikt BiH, onda si u pravu. Smisleno je prekinuo Brcko na dva dijela. To je samo jedna smislena stvar u moru smislenih koje je pocinio Dodik. Dodik je nekada bio veci katolik od pape. Je li to ta smislenost? A Brcko je prije toga bilo u RS? Da nije bilo tada Dodika da im ide niz dlaku vrlo lako je arbitar mogao cijelo Brcko dodijeliti FBiH. Brcko je zajednicko vlasnistvo RS i FBiH. Kad se bude djelila BiH djelice se i Brcko. Iz Brckog se izvuklo najvise sto se moglo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 sij 2018, 15:29 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Pa vi ste ih uporedili s njima, a ne ja, gospodine Vladimire  Mislio sam da mislite (poredite) na borce u kontekstu Vehabija. Zato sam i rekao da to nisu Vehabije. Nisu ni ovi iz tkzv. "Srbske casti" Vehabije, a ne vjerujem ni da su humanitarci, nisam progurao tu pricu. I mnogi ljudi oko nas daruju krv pa se ne kite time. Ovi meni izgledaju kao neko ko hoce da provocira. Agenti provokatori.  Naravno da im je uloga da provociraju ali muslimane. Sta ste se vi iz opozicije prepali? 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 25 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|