HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 20 stu 2025, 08:10.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 34011 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 449, 450, 451, 452, 453, 454, 455 ... 1361  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj
PostPostano: 15 sij 2018, 14:31 

A možete li ga zamisliti sa gospodinom Zejdom :D

Vrh

PostPostano: 15 sij 2018, 14:41 

nosferatu je napisao/la:
bobanovski je napisao/la:
Mektić je Bakirova kurva, Bakir kontrolira službe i forsira Bošnjake u Srpskoj a glasaju za opoziciju Dodiku uz sponzorstvo najdraže ambasade i to je svima jasno
Pa trener tom Mektiću je pripadnik "Crnih Labudova".
Ja se nebi javio da nisi prešao omalo granicu sa ovim Mektićem

Bakirova paravojska airsoftera i hiljade dzihadista koji prete da se svakog casa raznesu setaju mu ispred nosa a on proganja Srpske patriotske humanitarne organizacije i prica viceve u kojim ismejava Srbe.

slika
slika

Imas razna lovacka udruzenja koji su brojcani kao vojska, a ti brines o sportu ili vjestini koja je tek u povoju.
Dobro je da nisi spomenuo i paintballije. :zubati

Mektic ne bira ko ce mu biti saradnik sa bosnjacke strane vec Bakir tako da svaki daljnji komentar na ovu ionako izvakanu pricu je suvisan.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2018, 14:43 

Obradjivac je napisao/la:
nosferatu je napisao/la:

Kakvi izdajnici, Dodik ce pored ovakvih vladati 100 godina :D
A ovo strasilo od novinarke je najjace =))

Vi kao da ste spali s kruske ili sisali vesla pa ne znate da vlast na nivou BiH cine tri komponente od kojih svaka bira ko ce je predstavljati na drzavnom nivou.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2018, 14:45 

Vladimir RUS je napisao/la:
Tacno sam znao da ce nesto da izmisle kao sto je Dodik osmislio da kaze da oni kozaci su predstavnici kulturno-umjetnickog drustva. Sve sami dobrotvorci i umjetnicke dusice dolaze kod Dodika koji je i sam poznat i prepoznatljiv po tome. :zubati

:laugh

Znači ne mogu da vjerujem. Znači i donski Kozaci vam smetaju. Ali zato ne smeta gospodin Zajd. Gospodine Vladimire, djelujete kao da po mišljenje idete na Klix i Vijesti. ba jer i njima su trn u oku iste stvari kao i vama.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2018, 14:50 

Agathonikos je napisao/la:
Moj Mektiću, karino od kurbana.

A ne smeta ti kad Dodik nekoliko puta dosad je saradjivao sa Bosnjacima, a smeta ti kada SDS po prvi put saradjuje sa muslimanima. Licemjerno, licemjerno do bola. Ocekivao sam to od ovih Srpcanina & Co., ali od tebe nisam ocekivao, gospodine Agatonikose. :D

Negativno ste me iznenadili, ja mislio vi imate dugo politicko pamcenje, a ono i vi patite od politicke amnezije kada je u pitanju Dodikova saradnja sa Bosnjacima koja datira jos od vremena kada su na tenkovima SFOR-a SNSD-ovci zajedno sa Bosnjacima rusili vlast u RS.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2018, 14:58 

Mada, koliko god Bošnjacima takvi likovi odgovarali, znaju ih i neprijatno iznenaditi. Nedavno je bio članak na Klixu s Mektićem, ne sjećam se koja je tema bila, ali ono što je rekao, rekao bi i Dodik. Koje su to salve uvreda bile. Kao Dodik je bar iskren, ovi prikriveni četnici su još gori.

Dodik je velika nesreca za srpski narod u BiH kojeg drzi u strahu i talackoj situaciji tako da me i ne cudi zasto je smjesten na listi sa islamskim teroristima posto tu mu je i mjesto, sa teroristima. Najvjerovatnije su ga zbog neceg drugog stavili na crnu listu, a sta god da je, neka su ga, trebali su davno da ga stave jer covjek je postao ozbiljna prepreka za razvoj ne samo BiH, vec i RS, a narocito RS koja se brze prazni od Federacije.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2018, 14:59 

Moj Mektiću, karino od kurbana.

A ne smeta ti kad Dodik nekoliko puta dosad je saradjivao sa Bosnjacima, a smeta ti kada SDS po prvi put saradjuje sa muslimanima. Licemjerno, licemjerno do bola. Ocekivao sam to od ovih Srpcanina & Co., ali od tebe nisam ocekivao, gospodine Agatonikose. :D

Negativno ste me iznenadili, ja mislio vi imate dugo politicko pamcenje, a ono i vi patite od politicke amnezije kada je u pitanju Dodikova saradnja sa Bosnjacima koja datira jos od vremena kada su na tenkovima SFOR-a SNSD-ovci zajedno sa Bosnjacima rusili vlast u RS.

Dodik je radio smisleno ovi rade besmisleno.
Bosnjaci su sad obicni kurac bez ikakve podrske MZ i ne treba im ici na ruku.
Ukoliko ojacaju onda ce trebati "novi stari Dodik".

Vrh

PostPostano: 15 sij 2018, 15:01 

Ili ovako nešto. Godinama ga veličaš a onda ti iznenada ukliže pod noge i otrese od zemlju.

Krsmanović istakao je da je 9. januar dan ravnopravnosti srpskog naroda u BiH, koji nikada nije bio uperen protiv Bošnjaka i da ne vidi nijedan razlog da bude prst u oku Bošnjacima.

"Rođendan Republike Srpske, kada su se Srbi opredijelili samo da traže ravnopravan status, kao i druga dva naroda, nikome ne treba da smeta, a njegovo ukidanje je pokušaj Bakira Izetbegovića i ljudi u Sarajevu da naprave homogenizaciju svog biračkog tijela i ostvare pobjedu na lokalnim izborima u koaliciji SDA-SBB", rekao je Krsmanović.

http://novi.ba/clanak/93968/krsmanovic- ... da-vrijeda

To se zove drzavnicki stav, gospodine Agatonikose i kao sto i sami mozete da vidite, svi ga imamo. :D

Vrh

PostPostano: 15 sij 2018, 15:01 

A vi mene pozitivno iznenadite pa predložite SDS-u da do pobjede na izborima dođe na legitiman način, a ne uličarski kao što su pokušali nedavno.
A i šapnite im na uvce da bi red bio i da se pojave na proslavi Dana Srpske jer to nije Dan Dodika da se ko pičke okupljaju ispred TV ekrana i prate to iz prikrajka, plašeći se i svoje sjene. I ne samo njima, već i svoj toj bagri koja se šlepa uz njih, poput Čavića i sličnih metilja.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2018, 15:02 

Mada, koliko god Bošnjacima takvi likovi odgovarali, znaju ih i neprijatno iznenaditi. Nedavno je bio članak na Klixu s Mektićem, ne sjećam se koja je tema bila, ali ono što je rekao, rekao bi i Dodik. Koje su to salve uvreda bile. Kao Dodik je bar iskren, ovi prikriveni četnici su još gori.

Dodik je velika nesreca za srpski narod u BiH kojeg drzi u strahu i talackoj situaciji tako da me i ne cudi zasto je smjesten na listi sa islamskim teroristima posto tu mu je i mjesto, sa teroristima. Najvjerovatnije su ga zbog neceg drugog stavili na crnu listu, a sta god da je, neka su ga, trebali su davno da ga stave jer covjek je postao ozbiljna prepreka za razvoj ne samo BiH, vec i RS, a narocito RS koja se brze prazni od Federacije.

BiH treba unistiti.
Ko god radi (ili bar prica o unistavanju BiH) dobice izbore u RS.
Na prici o razvoju tzv. BiH u bilo kojem smislu pa makar i ekonomskom niko nece pobjediti u RS.
Crna lista USA je Dodiku veliki plus jer znamo kako je zasluzio.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2018, 15:09 

Vladimire koliko si se puta vozio kroz Federaciju? Stvarno uspoređuješ tih 10-15 navijača Zvezde ili Partizana koji su se okupili sa selefijama koje možeš vidjeti na svakom koraku?
Pa oni imaju univerzitete, razne udruge i čak gostuju na televiziji :D Ima ovih koji su za ISIl i ovih za "Islamski front" pa se kolju međusobno i prozivaju u emisijama :D

Razumin da si u stranci, da radiš na račun svojih vlastitih interesa ali trebao bi biti malo realniji

Vrh

PostPostano: 15 sij 2018, 15:10 

To se zove drzavnicki stav, gospodine Agatonikose i kao sto i sami mozete da vidite, svi ga imamo. :D

A gdje je državnik na proslavi Dana te države? Iz koje je on mišje rupe istezao vrat da bi na TV-u posmatrao proslavu Dana Dodika?

Vrh

PostPostano: 15 sij 2018, 15:10 

Pa vi ste ih uporedili s njima, a ne ja, gospodine Vladimire :D

Mislio sam da mislite (poredite) na borce u kontekstu Vehabija. Zato sam i rekao da to nisu Vehabije. Nisu ni ovi iz tkzv. "Srbske casti" Vehabije, a ne vjerujem ni da su humanitarci, nisam progurao tu pricu. I mnogi ljudi oko nas daruju krv pa se ne kite time. Ovi meni izgledaju kao neko ko hoce da provocira. Agenti provokatori. :neznam

Vrh

PostPostano: 15 sij 2018, 15:12 

novovrijeme je napisao/la:

BiH treba unistiti.
Ko god radi (ili bar prica o unistavanju BiH) dobice izbore u RS.
Na prici o razvoju tzv. BiH u bilo kojem smislu pa makar i ekonomskom niko nece pobjediti u RS.
Crna lista USA je Dodiku veliki plus jer znamo kako je zasluzio.

X Stranci nisu svjesni da ovakvim financiranjem Mektića i opozicije neće nikada srušiti Dodika nego ga samo ojačati, nitko ne voli frankeštajn.
Ni Bošnjaci ne vole BiH, oni samo žele stvoriti svoju veću Islamsku državu komadajući dijelove RS-a ili HRHB-a, oni su jedini protiv EU i nadaju se da ćemo mi iseliti kao i vi ulaskom Srbije u EU.
Ulazak u EU je najveća tragedija za islamiste, samo zbog toga obožavam Čovića

Vrh

PostPostano: 15 sij 2018, 15:12 

Otkud vam to da sam opozicionar, gospodine Vladimire?
To što nekad napišem da nisam Dodikovac, ne znači da sam Mektićevac :D

Ne znam, tako djelujete. Ocigledno sam se zeznuo. :neznam

Vrh

PostPostano: 15 sij 2018, 15:13 

Pa uporedili ste ih s njima, gospodine Vladimire. Zar vas dva puta trebam podsjetiti na to.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2018, 15:13 

Mogu ga zamisliti, samo ne sa Zejdom. :D

Vrh

PostPostano: 15 sij 2018, 15:16 

A vi mene pozitivno iznenadite pa predložite SDS-u da do pobjede na izborima dođe na legitiman način, a ne uličarski kao što su pokušali nedavno.
A i šapnite im na uvce da bi red bio i da se pojave na proslavi Dana Srpske jer to nije Dan Dodika da se ko pičke okupljaju ispred TV ekrana i prate to iz prikrajka, plašeći se i svoje sjene. I ne samo njima, već i svoj toj bagri koja se šlepa uz njih, poput Čavića i sličnih metilja.

Ne možemo vještački prema nekim našim afinitetima razdvajati stranke Savaza za promjene.Oni sami između sebe ne prave nikakve razlike i nikad se nisu ni ogradili od bilo kog svog istaknutog člana pa to ne bi trebalo da čine ni forumski korisnici.Čavić i Krsmanović su samo iskreniji od ostatka opozicije.Sama činjenica da je neko ko je manjina i opozicija u republičkoj skupštini sebi dao za pravo da u zajedničkim institucijama BiH koje je i po svom ustavu sastavljena od FBiH i RS,zauzme mjesta koja pripadaju predstavnicima Republike Srpske jeste izdaja u najčistijem obliku.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2018, 15:16 

Tacno sam znao da ce nesto da izmisle kao sto je Dodik osmislio da kaze da oni kozaci su predstavnici kulturno-umjetnickog drustva. Sve sami dobrotvorci i umjetnicke dusice dolaze kod Dodika koji je i sam poznat i prepoznatljiv po tome. :zubati

:laugh

Znači ne mogu da vjerujem. Znači i donski Kozaci vam smetaju. Ali zato ne smeta gospodin Zajd. Gospodine Vladimire, djelujete kao da po mišljenje idete na Klix i Vijesti. ba jer i njima su trn u oku iste stvari kao i vama.

Nemam nista protiv umjetnika, samo imam protiv "umjetnika". :zubati

Vrh

PostPostano: 15 sij 2018, 15:20 

Možda me niste shvatili, ali gospodin Zejd vam je taj lik s klipa, taj što mu na gornjoj fotografiji stoji iznad glave dok se on znoji i glumi bildera.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2018, 15:21 

Možda me niste shvatili, ali gospodin Zejd vam je taj lik s klipa, taj što mu na gornjoj fotografiji stoji iznad glave dok se on znoji i glumi bildera.

"Vladimir" inače slabije kapira :zubati

Vrh

PostPostano: 15 sij 2018, 15:23 

Ako pod smisleno mislis predaju Brckog kojeg je Milosevic svojevremeno dobio u Dejtonu pritom slavodobitnicki rekavsi "dobili smo Brcko", a Dodik predao u Distrikt BiH, onda si u pravu. Smisleno je prekinuo Brcko na dva dijela. To je samo jedna smislena stvar u moru smislenih koje je pocinio Dodik. Dodik je nekada bio veci katolik od pape. Je li to ta smislenost?

Vrh

PostPostano: 15 sij 2018, 15:24 

Nemam nista protiv umjetnika, samo imam protiv "umjetnika". :zubati

"umjetnici"?

https://www.nezavisne.com/novosti/banja ... uku/293026

Šta, nije valjda da su došli batinati Mektićevce po Banjaluci? U kojoj ste vi paranoji, gospodine Vladimire.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2018, 15:28 

Ako pod smisleno mislis predaju Brckog kojeg je Milosevic svojevremeno dobio u Dejtonu pritom slavodobitnicki rekavsi "dobili smo Brcko", a Dodik predao u Distrikt BiH, onda si u pravu. Smisleno je prekinuo Brcko na dva dijela. To je samo jedna smislena stvar u moru smislenih koje je pocinio Dodik. Dodik je nekada bio veci katolik od pape. Je li to ta smislenost?

A Brcko je prije toga bilo u RS?
Da nije bilo tada Dodika da im ide niz dlaku vrlo lako je arbitar mogao cijelo Brcko dodijeliti FBiH.
Brcko je zajednicko vlasnistvo RS i FBiH. Kad se bude djelila BiH djelice se i Brcko.
Iz Brckog se izvuklo najvise sto se moglo.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2018, 15:29 

Pa vi ste ih uporedili s njima, a ne ja, gospodine Vladimire :D

Mislio sam da mislite (poredite) na borce u kontekstu Vehabija. Zato sam i rekao da to nisu Vehabije. Nisu ni ovi iz tkzv. "Srbske casti" Vehabije, a ne vjerujem ni da su humanitarci, nisam progurao tu pricu. I mnogi ljudi oko nas daruju krv pa se ne kite time. Ovi meni izgledaju kao neko ko hoce da provocira. Agenti provokatori. :neznam

Naravno da im je uloga da provociraju ali muslimane. Sta ste se vi iz opozicije prepali? :ucelo

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 34011 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 449, 450, 451, 452, 453, 454, 455 ... 1361  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 25 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: