|
|
Stranica: 462/1361.
|
[ 34011 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
nosferatu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 sij 2018, 00:00 |
|
Pridružen/a: 22 ožu 2011, 01:44 Postovi: 1617 Lokacija: big shit
|
Vladimir RUS je napisao/la: Da nije bilo Pavica i Djokica kao i kupovine nekoliko poslanika, SNSD nebi uspio da formira vlast u RS. To je bilo za opste izbore 2014 ali za zadnje lokalne izbore Dodik je dobio vise glasove nego 2006 Dodik je imao trend smanjenja broja glasova od izbora do izbora a onda bumm ,pobro je sipmatije naroda zbog hrabrog drzanja oko referenduma a SZP se ponasao izdajnicki i to je presudilo.
_________________ Potpisi Alija neka je ko avlija!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 sij 2018, 00:02 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7427 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
nosferatu je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Da nije bilo Pavica i Djokica kao i kupovine nekoliko poslanika, SNSD nebi uspio da formira vlast u RS. To je bilo za opste izbore 2014 ali za zadnje lokalne izbore Dodik je dobio vise glasove nego 2006 Dodik je imao trend smanjenja broja glasova od izbora do izbora a onda bumm ,pobro je sipmatije naroda zbog hrabrog drzanja oko referenduma a SZP se ponasao izdajnicki i to je presudilo. Otkako je Bakir preuzeo takozvanu opoziciju u Srpskoj,ona samo ide u strmopizd
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 sij 2018, 00:14 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Niko osim svih. Pa da, svako ko ne pristane na to da Dodik sere po njemu je musliman. Nije ti ovo jednopartijski rezim mada tako izgleda zahvaljujuci upravo Dodiku koji je od RS napravio jednopartijsku guverniju. Ne vjeruijem da vladaš engleskim jezikom ali... If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck. Mnogo je strašnije po tebe ako nisi Musliman a tako pišeš jer to znači da si ekstremno glup.Nije problem biti opozicija Dodiku .Problem je što su vrhovi skoro svih nazovi opozicionih stranaka opozicija ali ne Dodiku nego Srpskoj.Da je riječ o opoziciji vlastima,ta opozicija bi podršku za pobjedu na izborima tražila među građanima Srpske a ne služenjem Bakiru,Reufu,mudžahedinima,vehabijama... ne bi tražili od Amerikanaca da ih dovedu na vlast koju bi oni odmah raspustili jer to Bakir od njih traži.Takva opozicija nigdje ne postoji jer to i nije opozicija nego je riječ o slugama neprijatelja republike u kojoj žive i u kojoj kao žele da dođu na vlast. Tanak si, ogranice i glup, a sto je najgore i ispran ti je mozak cim konzumiras puno medijske corbe sa Dodikove PRC televizije koja ocigledno stvara jednoumne i tankoumne dupeglavce kojima, budimo realni, doticna televizija nema nista da ni da ispere jer za mudrolijansko kurcenje treba da imas pamet koji ti nemas cim ne mozes da prodjes bez vrijedjanja. E sad vidis da umijem i ja, da ne kazrs da ne znam. Mogu da te "bijem" (rijecima uvrijede) bar 10 puta jace nego sto ti mozes mene samo pokusavam da na politici pisem o politici radije nego o tome ciji je veci. Da se vratim na temu, Dodika ceka politicki potop i to ovaj put potpuni. O tome sam govorio tada i ispostavilo se da je tako. Da nije, nebi se Dodik 2014 slepao i stakao uspomoc Pavica i Djokica, kao i korumpiranih poslanika. Poslije potopa slijedi jos veci posto je Dodik od goreg postao jos gori vladar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
nosferatu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 sij 2018, 00:17 |
|
Pridružen/a: 22 ožu 2011, 01:44 Postovi: 1617 Lokacija: big shit
|
Vladimir RUS je napisao/la: nosferatu je napisao/la: RS realno nema vise od 950 000 stanovnika a 650 000 izadje na izbore Imamo veliku izlaznost Na to zahvalimo Dodiku i njegovom povecanju standarda.  U ovakvoj BIH se ne moze graditi ekonomija BIH je bure baruta a kapital je plasljiva zvjerka Sabur i rahat patnja su krivi za sve
_________________ Potpisi Alija neka je ko avlija!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 sij 2018, 00:23 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Da nije bilo Pavica i Djokica kao i kupovine nekoliko poslanika, SNSD nebi uspio da formira vlast u RS. Blentoje,citirao si poruku koja se odnsoi na lokalne izbore 2016 godine  2016 su bili lokalni izbori. U mom gradu (Brcko) i to u "ljutitoj" konkurenciji unutar srpskog nacionalnog korpusa, plus ista takva konkurencija kada su u pitanju Bosnjaci i Hrvati, SDS je osvojio prvo mjesto.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 sij 2018, 00:26 |
|
|
|
Gospodine Vladimire, šta mislite šta američka ambasada misli o Dodiku? Šta mislite šta turska ambasada misli o njemu? I šta o njemu misle Bošnjaci? A šta Rusi?
Da imate opciju promijenite nick, to "RUS" u vašem nicku biste promjenili u "AMERIKANAC", "BOŠNJAK" ili "TURČIN"?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 sij 2018, 00:26 |
|
|
nosferatu je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Na to zahvalimo Dodiku i njegovom povecanju standarda.  U ovakvoj BIH se ne moze graditi ekonomija BIH je bure baruta a kapital je plasljiva zvjerka Sabur i rahat patnja su krivi za sve 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 sij 2018, 00:29 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7427 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Vladimir RUS je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Ne vjeruijem da vladaš engleskim jezikom ali... If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck. Mnogo je strašnije po tebe ako nisi Musliman a tako pišeš jer to znači da si ekstremno glup.Nije problem biti opozicija Dodiku .Problem je što su vrhovi skoro svih nazovi opozicionih stranaka opozicija ali ne Dodiku nego Srpskoj.Da je riječ o opoziciji vlastima,ta opozicija bi podršku za pobjedu na izborima tražila među građanima Srpske a ne služenjem Bakiru,Reufu,mudžahedinima,vehabijama... ne bi tražili od Amerikanaca da ih dovedu na vlast koju bi oni odmah raspustili jer to Bakir od njih traži.Takva opozicija nigdje ne postoji jer to i nije opozicija nego je riječ o slugama neprijatelja republike u kojoj žive i u kojoj kao žele da dođu na vlast. Tanak si, ogranice i glup, a sto je najgore i ispran ti je mozak cim konzumiras puno medijske corbe sa Dodikove PRC televizije koja ocigledno stvara jednoumne i tankoumne dupeglavce kojima, budimo realni, doticna televizija nema nista da ni da ispere jer za mudrolijansko kurcenje treba da imas pamet koji ti nemas cim ne mozes da prodjes bez vrijedjanja. E sad vidis da umijem i ja, da ne kazrs da ne znam. Mogu da te "bijem" (rijecima uvrijede) bar 10 puta jace nego sto ti mozes mene samo pokusavam da na politici pisem o politici radije nego o tome ciji je veci. Da se vratim na temu, Dodika ceka politicki potop i to ovaj put potpuni. O tome sam govorio tada i ispostavilo se da je tako. Da nije, nebi se Dodik 2014 slepao i stakao uspomoc Pavica i Djokica, kao i korumpiranih poslanika. Poslije potopa slijedi jos veci posto je Dodik od goreg postao jos gori vladar. Ti usled evidentnih intelektualnih smetnji nikako da shvatiš da je pozivati se na 2014 isto što i pričati o vodi koja je prošla ispod mosta.Usput i 2014,Dodik je pobijedio na izborima.Sad je 2018 godina i u ovom trenutku Dodik i SNSD vjerovatno imaju između 55 i 60 % glasova onih koji će izaći na izbore.Sa Đokićem i Pavićem koji nemaju ni jedan razlog da se pridruže luzerskoj i izdajničkoj družini,Bakirovim i Reufovim slugama taj procenat se penje sigurno iznad dvije trećine. Suštinski nije riječ o Dodiku kao ličnosti.Mene on ne zanima kao ni koliko vidim ostale korisnike foruma iz Srpske.Pitanje nije Dodik ili neko drugi nego Srpska ili Bakir,Srpska ili Reuf,Srpska ili vehabije,Srpska ili talibani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 sij 2018, 00:29 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Gospodine Vladimire, šta mislite šta američka ambasada misli o Dodiku? Šta mislite šta turska ambasada misli o njemu? I šta o njemu misle Bošnjaci? A šta Rusi?
Da imate opciju promijenite nick, to "RUS" u vašem nicku biste promjenili u "AMERIKANAC", "BOŠNJAK" ili "TURČIN"? Kameleon, dvostruki agent, bivsi kauboj... A u vezi promjene nika, Aga, ti si zreo za prelazak na islam? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 sij 2018, 00:31 |
|
|
|
Tja. Mijenjajte to, gospodine Vladimire. Stoji vam ko piletu sisa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 sij 2018, 00:35 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Gospodine Vladimire, šta mislite šta američka ambasada misli o Dodiku? Šta mislite šta turska ambasada misli o njemu? I šta o njemu misle Bošnjaci? A šta Rusi?
Da imate opciju promijenite nick, to "RUS" u vašem nicku biste promjenili u "AMERIKANAC", "BOŠNJAK" ili "TURČIN"? Ono Rus je skraćeno o ličnog imena Rusmir
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 sij 2018, 00:35 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Tja. Mijenjajte to, gospodine Vladimire. Stoji vam ko piletu sisa. Postovani, retardirani ste, molimo, sjasite s kurca. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 sij 2018, 00:37 |
|
|
|
hehhe E moj Vladek. Ja te krstim a ti prdiš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 sij 2018, 00:38 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Gospodine Vladimire, šta mislite šta američka ambasada misli o Dodiku? Šta mislite šta turska ambasada misli o njemu? I šta o njemu misle Bošnjaci? A šta Rusi?
Da imate opciju promijenite nick, to "RUS" u vašem nicku biste promjenili u "AMERIKANAC", "BOŠNJAK" ili "TURČIN"? Ono Rus je skraćeno o ličnog imena Rusmir Ovom Turcaninu nema spasa. Mozak mu je sprzio Dodik putem RTRS-a. Ja krivim Dnevnik RTRS-a i ludog Dodika za ovakve slucajeve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 sij 2018, 00:38 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 sij 2018, 00:46 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 sij 2018, 00:46 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: hehhe E moj Vladek. Ja te krstim a ti prdiš. Krsten sam ja davno. Mene brinu ovi sto su se juce krstili, a danas glume vece katolike od pape. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 sij 2018, 00:49 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 sij 2018, 00:50 |
|
|
|
Definitivno beznadežan slučaj. Odustajem, gospodine Vladimire.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 sij 2018, 00:58 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Tanak si, ogranice i glup, a sto je najgore i ispran ti je mozak cim konzumiras puno medijske corbe sa Dodikove PRC televizije koja ocigledno stvara jednoumne i tankoumne dupeglavce kojima, budimo realni, doticna televizija nema nista da ni da ispere jer za mudrolijansko kurcenje treba da imas pamet koji ti nemas cim ne mozes da prodjes bez vrijedjanja. E sad vidis da umijem i ja, da ne kazrs da ne znam. Mogu da te "bijem" (rijecima uvrijede) bar 10 puta jace nego sto ti mozes mene samo pokusavam da na politici pisem o politici radije nego o tome ciji je veci.
Da se vratim na temu, Dodika ceka politicki potop i to ovaj put potpuni. O tome sam govorio tada i ispostavilo se da je tako. Da nije, nebi se Dodik 2014 slepao i stakao uspomoc Pavica i Djokica, kao i korumpiranih poslanika.
Poslije potopa slijedi jos veci posto je Dodik od goreg postao jos gori vladar. Ti usled evidentnih intelektualnih smetnji nikako da shvatiš da je pozivati se na 2014 isto što i pričati o vodi koja je prošla ispod mosta.Usput i 2014,Dodik je pobijedio na izborima.Sad je 2018 godina i u ovom trenutku Dodik i SNSD vjerovatno imaju između 55 i 60 % glasova onih koji će izaći na izbore.Sa Đokićem i Pavićem koji nemaju ni jedan razlog da se pridruže luzerskoj i izdajničkoj družini,Bakirovim i Reufovim slugama taj procenat se penje sigurno iznad dvije trećine. Suštinski nije riječ o Dodiku kao ličnosti.Mene on ne zanima kao ni koliko vidim ostale korisnike foruma iz Srpske.Pitanje nije Dodik ili neko drugi nego Srpska ili Bakir,Srpska ili Reuf,Srpska ili vehabije,Srpska ili talibani. Usled ispranosti mozga i mentalnih poteskoca ti nisi sposoban shvatiti, a niti razumjeti da tvoj voljeni vodja Milokrad Duduk nije uspio da osvoji vecinu ni spomocu Djokica i Pavica, a kamoli sam tako da, usljed raznih korupcionaskih afera tvoj voljeni vodja proci ce jos gore na ovim izborima, a mozda cak i zavrsiti u zatvoru gdje mu je i mjesto. Ja se nadam da ce neko ozbiljnije pokrenuti to pitanje sa ciljem kako bi RS bila oslobodjena smeca koje zagadjuje Srpsku te stoga pozivam sve srpske patriote da ocistimo Srpsku od lopova, kriminalaca, ratnih svercera i profitera i drugog smeca koje zagadjuje nasu RS u kojoj sta god da posadis niknuce.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 sij 2018, 01:01 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Ti usled evidentnih intelektualnih smetnji nikako da shvatiš da je pozivati se na 2014 isto što i pričati o vodi koja je prošla ispod mosta.Usput i 2014,Dodik je pobijedio na izborima.Sad je 2018 godina i u ovom trenutku Dodik i SNSD vjerovatno imaju između 55 i 60 % glasova onih koji će izaći na izbore.Sa Đokićem i Pavićem koji nemaju ni jedan razlog da se pridruže luzerskoj i izdajničkoj družini,Bakirovim i Reufovim slugama taj procenat se penje sigurno iznad dvije trećine. Suštinski nije riječ o Dodiku kao ličnosti.Mene on ne zanima kao ni koliko vidim ostale korisnike foruma iz Srpske.Pitanje nije Dodik ili neko drugi nego Srpska ili Bakir,Srpska ili Reuf,Srpska ili vehabije,Srpska ili talibani. Usled ispranosti mozga i mentalnih poteskoca ti nisi sposoban shvatiti, a niti razumjeti da tvoj voljeni vodja Milokrad Duduk nije uspio da osvoji vecinu ni spomocu Djokica i Pavica, a kamoli sam tako da, usljed raznih korupcionaskih afera tvoj voljeni vodja proci ce jos gore na ovim izborima, a mozda cak i zavrsiti u zatvoru gdje mu je i mjesto. Ja se nadam da ce neko ozbiljnije pokrenuti to pitanje sa ciljem kako bi RS bila oslobodjena smeca koje zagadjuje Srpsku te stoga pozivam sve Srpske patriote da ocistimo Srpsku od lopova, kriminalaca, ratnih svercera i profitera i drugog smeca koje zagadjuje nasu RS u kojoj sta god da posadis niknuce. Pa ti ni osnovama srpske gramatike ne vladaš a htio bi da bistiš politiku 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 sij 2018, 01:01 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Definitivno beznadežan slučaj. Odustajem, gospodine Vladimire. Slazem se vama. Kome god je Dodik uzor, taj je beznadezan slucaj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 sij 2018, 01:04 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Definitivno beznadežan slučaj. Odustajem, gospodine Vladimire. Od ovog trenutka i ja se pridružujem Vašoj odluci.Isto preporučjem i ostalim korisnicma.Znači neformalni ignore pa nek do mile volje piše svoje slaboumne sastave o "Dodikovoj diktaturi" 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|