|
|
Stranica: 486/1361.
|
[ 34011 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 vel 2018, 21:20 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
|
Druže, botuješ. To nije baš prirodno ponašanje... Da ne upotrijebim neki teži izraz - dosadan si. Shvatili smo da ne voliš Dodika i to je tvoje pravo, ali temu o RS uništavaš sa 50 tekstova dnevno... Koga zanima što ima za reći BN, RTRS, taj će otići na njihov sajt i čitati...
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 vel 2018, 00:05 |
|
|
Botujem ja Botujete vi Botujemo Od ljubavi  Kada vi prestanete smarati sa Mekticem i ja cu prestati smarati sa Dodikom. Znaci nikad. Napisete gomilu besmislica o Mekticu i kako covjek da ne reaguje. OK jedan kada krene, ali svi isto, to je kao izivljavanje. U vezi zadnje opaske vezane za Banja Luka forum, zaboravio sam da odgovorim, iskljucili su me sa podforuma Politika zato sto nisam napisao nijedan post u toj sekciji, a i kako cu kad mi se tamo vise svidjele rasprave na temu telekomunikacionih usluga nego politika koje i tamo ima u izobilju, ali eto od ranije sam i tamo pa sam se adaptirao na taj segment posto najvise se pise na tom forumu od svih foruma (izuzev klix-a) o telekomunikacijama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 vel 2018, 12:42 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7427 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
|
Pošto sam znatno kasnije ,u odnosu na većinu ostalih korisnika,izvršio registraciju naloga na ovom forumu prihvatio sam zdravo za gotovo da svi deklarisani korisnici brane boje tima koji za koji se i jesu deklarisali.Pošto niko nije u početku dovodio u sumnju ispostavilo se Mujadina ,nisam mnogo obraćao pažnju na njegove poruke.Zapravo ih nisam ni čitao ali još prije odprilike 4 godine neki korisnici iz RS su ulazili u duele sa Mujadinom.Mislim da je to najviše bio korisnk sa likom Brus Lija u dresu C.Zvezde.Ni to nije bio dovoljan razlog da privuče pažnju moje malenkosti.Ne znam tačno kad se to dogodilo i šta mi je konkretno privuklo pažnju u nekoj od Mujadinovih poruka da ga povežem sa korisnikom sa jednog foruma - Parapsihopatologija a taj forum važi za "elitni" srpski forum.Elem nekako se potrefilo da sam sa Mujadinom na ovom forumu istovremeno vodio diskusiju ako se to može nazvati (diskusijom) i sa tim forumašem na Parapsihopatologiji čija se sličnost upadljiva.Riječ je o forumašu pod imenom James Marshal.Vršio sam neka poređenja i uočio da se radi o istoj osobi.I tamo se "naš" Mujadin izdaje za Dodikom nezaodvoljnog Srbina .Samo je tamo pošto je to forum sastavljen uglavnom od drugosrbijanaca,mnogo agresivniji.Ovde je vrlo usamljen.čak ga ni Hamiđa ne podržava.Vjerovatno ustvari sigurno nastupa sa istom pričom i na Buci,BN i dr. Jasno je da je riječ o osobi koja je zadužena za forumsko-portalski rad.Da li je to neka muslimanska služba za obavještavanje,politička organizacija ili nešto treće ,možemo samo da nagađamo.Odmah se postavlja pitanje.,zašto bi neka organizacija njemu onako slaboumnom dala takav posao.Odgovor je prilično jednostavan.Prvi mogući razlog je taj da glumi slaboumnost a drugi rad na forumima i portalima tj.pokušaji uticaja na javno mišljenje s obzirom na veoma veliki broj istih i rasutost čitalačke publike nisu nešto što je službi od značaja jer taj uticaj po prirodi stvar ne može biti znatan pa je za taj posao zadužen neko ko će u osnovi samo da ponavlja istu mantru koju nadređeni povremeno mijenja zavisno od trenutka.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
nosferatu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 vel 2018, 13:39 |
|
Pridružen/a: 22 ožu 2011, 01:44 Postovi: 1617 Lokacija: big shit
|
|
Muslimani imaju ogroman broj internet botova ja sam to jos davno primjetio.Mislim da se tu ne radi o nekoj brigadi botova u reziji AIDa ili neke sluzbe to je vecinom muslimanska dijaspora ,muslimani koji su se docepali u ratu ili nakon rata skandinavije ,njemacke ,austrije ,st luisa,tamo zive lagodinim zivotima uglavnom na pozmasnoj socijali ,u novoj sredini se nisu socijlaizovali , imaju velike fobije iz rata ,imaju previse slobodnog vremena i svoje frustracije ljece po portalima,forumima psujuci Dodika i sireci multietnicnost itd
_________________ Potpisi Alija neka je ko avlija!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 vel 2018, 14:12 |
|
|
nosferatu je napisao/la: Muslimani imaju ogroman broj internet botova ja sam to jos davno primjetio.Mislim da se tu ne radi o nekoj brigadi botova u reziji AIDa ili neke sluzbe to je vecinom muslimanska dijaspora ,muslimani koji su se docepali u ratu ili nakon rata skandinavije ,njemacke ,austrije ,st luisa,tamo zive lagodinim zivotima uglavnom na pozmasnoj socijali ,u novoj sredini se nisu socijlaizovali , imaju velike fobije iz rata ,imaju previse slobodnog vremena i svoje frustracije ljece po portalima,forumima psujuci Dodika i sireci multietnicnost itd  Pa ti si baliyski bot. Srpsčanin je napisao/la: Pošto sam znatno kasnije ,u odnosu na većinu ostalih korisnika,izvršio registraciju naloga na ovom forumu prihvatio sam zdravo za gotovo da svi deklarisani korisnici brane boje tima koji za koji se i jesu deklarisali.Pošto niko nije u početku dovodio u sumnju ispostavilo se Mujadina ,nisam mnogo obraćao pažnju na njegove poruke.Zapravo ih nisam ni čitao ali još prije odprilike 4 godine neki korisnici iz RS su ulazili u duele sa Mujadinom.Mislim da je to najviše bio korisnk sa likom Brus Lija u dresu C.Zvezde.Ni to nije bio dovoljan razlog da privuče pažnju moje malenkosti.Ne znam tačno kad se to dogodilo i šta mi je konkretno privuklo pažnju u nekoj od Mujadinovih poruka da ga povežem sa korisnikom sa jednog foruma - Parapsihopatologija a taj forum važi za "elitni" srpski forum.Elem nekako se potrefilo da sam sa Mujadinom na ovom forumu istovremeno vodio diskusiju ako se to može nazvati (diskusijom) i sa tim forumašem na Parapsihopatologiji čija se sličnost upadljiva.Riječ je o forumašu pod imenom James Marshal.Vršio sam neka poređenja i uočio da se radi o istoj osobi.I tamo se "naš" Mujadin izdaje za Dodikom nezaodvoljnog Srbina .Samo je tamo pošto je to forum sastavljen uglavnom od drugosrbijanaca,mnogo agresivniji.Ovde je vrlo usamljen.čak ga ni Hamiđa ne podržava.Vjerovatno ustvari sigurno nastupa sa istom pričom i na Buci,BN i dr. Jasno je da je riječ o osobi koja je zadužena za forumsko-portalski rad.Da li je to neka muslimanska služba za obavještavanje,politička organizacija ili nešto treće ,možemo samo da nagađamo.Odmah se postavlja pitanje.,zašto bi neka organizacija njemu onako slaboumnom dala takav posao.Odgovor je prilično jednostavan.Prvi mogući razlog je taj da glumi slaboumnost a drugi rad na forumima i portalima tj.pokušaji uticaja na javno mišljenje s obzirom na veoma veliki broj istih i rasutost čitalačke publike nisu nešto što je službi od značaja jer taj uticaj po prirodi stvar ne može biti znatan pa je za taj posao zadužen neko ko će u osnovi samo da ponavlja istu mantru koju nadređeni povremeno mijenja zavisno od trenutka. Profi baliya. Dobar je, nije lak za skontati ko ovaj nosferatu. Samo na ignore. Ovaj nosferatu je zanimljiv sa svojim strahovima od muslimana, linkovanjem i pljuvanjem po svojima  al tzv. "Vladimir" je bas odvratan. Muslimani su bolestan narod. Svaki drugi na internetu glumi Srbina. Ne mogu u stvarnom životu biti Srbi pa na internetu zadovoljavaju fetiš i u svojim malim mozgovima misle da nešto time postižu.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 vel 2018, 14:50 |
|
|
Psi laju vjetar nosi. Preskocio sam vas ovaj put posto imam osjecaj da necu nista novo procitati od vas trojice, a narocito od Srpscanina i ovog novonastalog sendvicara. Obicno (i) vas citam, sad cu morati da vas zaobidjem, a kasnije da vas stavim i ina ignore listu, to je jedna opcija. Dosadni ste, ponavljate se i tako godinama. Muka vas je citati. U zelji da ispadnete pametniji, isplali ste jos dosadniji. Dzabe vam sve, ograniceni ste. Dobri ste ljudi, samo sto ste ograniceni.  Tu ste na vaseg gazdu, i on je takav no ne ocajavajte, moderna medicina ce u medjuvremenu naci nesto za vas i vas problem sa menralnim zaostatkom u razvoju.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
nosferatu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 vel 2018, 15:00 |
|
|
|
Strah od muslimana je sasvim opravdan. Muslimani su zestoko napaljeni za kako oni kazu drugopoluvreme,zive 22 godine pod ratnom propagandom i pshihozom ,pricama o djemosajdu.vidis da im djeca nose zolje a dzamije su pune a tu im hozde pricaju price o ljepotama dzeneta i dzenteskim djevicama do kojih se dolazi samo u dzihadu. Dok muslimanska propaganda radi posao i priprema teren za ono sto dolazi,u RS se sumanito bore za vlast kako bi mogli da namjestaju tendere za javne radove i nabavke i karadu budzete,kupuju vile po Dedinju,jahte u Portorozu itd.Dodikov rezim po direktivama MMF namece razne namete,akcize ,poreze kako bi sto vise zagorcao zivot obicnim ljudima.Ljudima se otima suvo meso iz susnica zbog neplacene RTRS preplate.Kod mene u ulici u pola kuca zapljenili ves masine i televeizore zbog neplacanja za odvoz smeca Dodikovom tajkunu Kaji Milankovicu vlasniku BL Cistoce. Narod je u velikoj depresiji i apatiji zbog drustvenih nepravdi
Svako ko ima gram mozga moze da vidi sta se iza brda valja i kako ce ovo zavrsiti
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 vel 2018, 15:21 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7427 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
novovrijeme je napisao/la: nosferatu je napisao/la: Muslimani imaju ogroman broj internet botova ja sam to jos davno primjetio.Mislim da se tu ne radi o nekoj brigadi botova u reziji AIDa ili neke sluzbe to je vecinom muslimanska dijaspora ,muslimani koji su se docepali u ratu ili nakon rata skandinavije ,njemacke ,austrije ,st luisa,tamo zive lagodinim zivotima uglavnom na pozmasnoj socijali ,u novoj sredini se nisu socijlaizovali , imaju velike fobije iz rata ,imaju previse slobodnog vremena i svoje frustracije ljece po portalima,forumima psujuci Dodika i sireci multietnicnost itd  Pa ti si baliyski bot. Srpsčanin je napisao/la: Pošto sam znatno kasnije ,u odnosu na većinu ostalih korisnika,izvršio registraciju naloga na ovom forumu prihvatio sam zdravo za gotovo da svi deklarisani korisnici brane boje tima koji za koji se i jesu deklarisali.Pošto niko nije u početku dovodio u sumnju ispostavilo se Mujadina ,nisam mnogo obraćao pažnju na njegove poruke.Zapravo ih nisam ni čitao ali još prije odprilike 4 godine neki korisnici iz RS su ulazili u duele sa Mujadinom.Mislim da je to najviše bio korisnk sa likom Brus Lija u dresu C.Zvezde.Ni to nije bio dovoljan razlog da privuče pažnju moje malenkosti.Ne znam tačno kad se to dogodilo i šta mi je konkretno privuklo pažnju u nekoj od Mujadinovih poruka da ga povežem sa korisnikom sa jednog foruma - Parapsihopatologija a taj forum važi za "elitni" srpski forum.Elem nekako se potrefilo da sam sa Mujadinom na ovom forumu istovremeno vodio diskusiju ako se to može nazvati (diskusijom) i sa tim forumašem na Parapsihopatologiji čija se sličnost upadljiva.Riječ je o forumašu pod imenom James Marshal.Vršio sam neka poređenja i uočio da se radi o istoj osobi.I tamo se "naš" Mujadin izdaje za Dodikom nezaodvoljnog Srbina .Samo je tamo pošto je to forum sastavljen uglavnom od drugosrbijanaca,mnogo agresivniji.Ovde je vrlo usamljen.čak ga ni Hamiđa ne podržava.Vjerovatno ustvari sigurno nastupa sa istom pričom i na Buci,BN i dr. Jasno je da je riječ o osobi koja je zadužena za forumsko-portalski rad.Da li je to neka muslimanska služba za obavještavanje,politička organizacija ili nešto treće ,možemo samo da nagađamo.Odmah se postavlja pitanje.,zašto bi neka organizacija njemu onako slaboumnom dala takav posao.Odgovor je prilično jednostavan.Prvi mogući razlog je taj da glumi slaboumnost a drugi rad na forumima i portalima tj.pokušaji uticaja na javno mišljenje s obzirom na veoma veliki broj istih i rasutost čitalačke publike nisu nešto što je službi od značaja jer taj uticaj po prirodi stvar ne može biti znatan pa je za taj posao zadužen neko ko će u osnovi samo da ponavlja istu mantru koju nadređeni povremeno mijenja zavisno od trenutka. Profi baliya. Dobar je, nije lak za skontati ko ovaj nosferatu. Samo na ignore. Ovaj nosferatu je zanimljiv sa svojim strahovima od muslimana, linkovanjem i pljuvanjem po svojima  al tzv. "Vladimir" je bas odvratan. Muslimani su bolestan narod. Svaki drugi na internetu glumi Srbina. Ne mogu u stvarnom životu biti Srbi pa na internetu zadovoljavaju fetiš i u svojim malim mozgovima misle da nešto time postižu. Ne.Nosferatu nije musliman,Ne znam odakle ti to.Mislim je Nosferatu iz mijesanog srpskohrvatskog braka ali kad je u pitanju Srpska uvijek na pravo patriotskoj strani a protiv izdajnika i bakirovih chmarolizaca.Mujadin je Mujadin. Kad smo vec kod laznog predstavljanja.Mene to nikad nije privlacilo ali silom prilika kako su me na klix-u stalno prepoznavali i banovali poceo sam da pisem na hrvatskom i prije bana sam uspio da napisem 710 poruka.Sto je najgore ja uopste ne znam hrvatski. pa je uvijek bilo problema  Ovo sa Mujadinom je nesto drugo.Treba ga ignorisati.Nikad nista pamento od njega.Ljigavac
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 vel 2018, 15:39 |
|
|
|
Za Mektića neće glasati pola SDS-ovaca kao i njegova šira obitelj, svi će glasati protiv njega.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
nosferatu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 vel 2018, 16:28 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Kad smo vec kod laznog predstavljanja.Mene to nikad nije privlacilo ali silom prilika kako su me na klix-u stalno prepoznavali i banovali poceo sam da pisem na hrvatskom i prije bana sam uspio da napisem 710 poruka.Sto je najgore ja uopste ne znam hrvatski. pa je uvijek bilo problema  Ovo sa Mujadinom je nesto drugo.Treba ga ignorisati.Nikad nista pamento od njega.Ljigavac Bio sam veliki protivnik Dodika jos od 97 kad je izveo banjalucke muslimane i mjesance da biju okupljeni narod na trgu Krajine na mitingu tadasnjeg tvrdolinijaskog SDS.Razuralena rulja banjaluckih muslimana,hrvata i mjesanaca je napala ovaj skup a narod se razbjezao.Bilo je dosta naroda koji je busevima dovezen iz istocne RS i masa ljudi zajedno sa tadasnjim rukovodstvom SDS je pobjegla u hotel Bosnu.Dodik je tada bio ko Mehtic danas.Lukac je davao oruzije mjesancima da pucaju na Srbe .Dolazak na vlast po svaku cijenu uz to Dodik je tada bio glup i naivan kako je sam vise puta priznao napravio je veliku stetu RS.Dodik danas nije onaj iz 97 i posto jedini od politicara u RS ima patriotsku retoriku koja godi mojim usima glasam za njega od 2010 i podrzavam ga narocito od kako sam na wikiliksu citao kako je Srebrenka Golic plakala u merickom konzulatu i zalila se da je Dodik postao srpski nacionalista i da nije ona osoba kakav je bio nekad ali isto tako sam protiv nepravde i lopovluka koju rade ljudi krijuci se iza Dodika,protiv sam saradnje sa MMF itd.. tako da ne trebate sumnjati nosferatu je uvek na srpskoj strani
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 vel 2018, 17:25 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: novovrijeme je napisao/la:  Pa ti si baliyski bot. Profi baliya. Dobar je, nije lak za skontati ko ovaj nosferatu. Samo na ignore. Ovaj nosferatu je zanimljiv sa svojim strahovima od muslimana, linkovanjem i pljuvanjem po svojima  al tzv. "Vladimir" je bas odvratan. Muslimani su bolestan narod. Svaki drugi na internetu glumi Srbina. Ne mogu u stvarnom životu biti Srbi pa na internetu zadovoljavaju fetiš i u svojim malim mozgovima misle da nešto time postižu. Ne.Nosferatu nije musliman,Ne znam odakle ti to.Mislim je Nosferatu iz mijesanog srpskohrvatskog braka ali kad je u pitanju Srpska uvijek na pravo patriotskoj strani a protiv izdajnika i bakirovih chmarolizaca.Mujadin je Mujadin. Kad smo vec kod laznog predstavljanja.Mene to nikad nije privlacilo ali silom prilika kako su me na klix-u stalno prepoznavali i banovali poceo sam da pisem na hrvatskom i prije bana sam uspio da napisem 710 poruka.Sto je najgore ja uopste ne znam hrvatski. pa je uvijek bilo problema  Ovo sa Mujadinom je nesto drugo.Treba ga ignorisati.Nikad nista pamento od njega.Ljigavac Od koga je, nisam ni uvrijedjen. Kroz svoje tekstove pises o sebi kakav si.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 16 vel 2018, 17:32 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 17 vel 2018, 10:08 |
|
|
|
Nema,ne može,... Mora nova opozicija da se pravi a ovo sad sto postoji treba zatući.Oduzeti im državljanstvo republike i iz izgnati u Federaciju ili već gdje hoće da idu.Imovinu oduzeti.Mislim naravno na stranačke vrhove.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 19 vel 2018, 21:00 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chubura
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 vel 2018, 13:56 |
|
|
|
NATO vezba kod Banjaluke bice odrzana sa osiromasenim uranijumom.Kadrovi saveza za promene u ministarstvu odbrane BiH i OS BiH dali saglasnost i savetnik Mladena Ivanica.Ovo je objavio dnevnik.ba a preneo je rtrs.Koga zanima neka nadje,mrzi me stavljati link.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 vel 2018, 16:22 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chubura
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 vel 2018, 17:49 |
|
|
Inace je NATO jedna divna organizacija i treba im verovati na rec 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 vel 2018, 18:55 |
|
|
|
Ne treba im vjerovati, ali isto tako ne treba ni nasjedati na razne informacije. Mene u ovoj prici cudi ova drzava koja je cak svjetlosnim godinama udaljena od NATO alijanse i EU, a ponadaju se kao da smo dio te price. Osim toga, ne znam koliko je pametno ovo raditi s obzirom da vec godinama traje "nevidljivi rat" izmedju (najmanje) dvije supersile, a koji je evolucija "hladnog rata". BiH ne smije da dovede sebe da je uvuku u globalni rat. Pogotovo BiH koja je svijet u malom i spoj dominantnih svjetskih vjera.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chubura
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 20 vel 2018, 20:04 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 vel 2018, 22:27 |
|
|
|
Dodik ga opet trpa bosanskom bloku u Srpskoj Dodik: Inicijativa o konstitutivnosti Srba u FBiH iza sebe ima opasne namjere S SRNA prije 3h 32m 68 180 Dodik: Inicijativa o konstitutivnosti Srba u FBiH iza sebe ima opasne namjere Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik istakao je da je Izvršni komitet ove stranke odbacio inicijativu poslanika SDP-a BiH Denisa Bećirovića u parlamentu BiH o konstitutivnosti Srba u Federaciji BiH, jer je iza sebe imala opasne namjere. "Inicijativa je neodrživa i neprihvatljiva sa stanovišta činjenica da Predstavnički dom nema nikave nadležnosti da donosi dokumente kojima bi mogao da bilo koga obavezuje, pa čak da inicira djelovanje za niže organe vlasti", rekao je Dodik novinarima u Banjoj Luci nakon sjednice Izvršnog komiteta stranke.
Dodik je poručio da je SNSD u inicijativi vidio opasnost u vezi sa mogućnošću da sutra na isti način to urade i za neke obaveze koje bi bile nametnute u Republici Srpskoj.
"Ključni momenat je to što se tom inicijativom, koju je podržao SDS, promoviše uvođenje i upotreba 'bosanskog jezika', koji bi trebalo da se brani u ustavima Federacije BiH i kantona, što bi predstavljalo ozbiljan presedan i postavilo bi pitanje zašto onda mi to ne bismo mogli da podržimo i u Republici Srpskoj", naglasio je Dodik, istakavši da ova stranka sebe smatra patriotskim blokom, za razliku od "bosanskog bloka" kojem pripada SDS i druge političke partije iz Saveza za promjene.
Iz ta dva ključna razloga, pojasnio je Dodik, SNSD smatra da je bilo logično da glasa kako je glasao i da odbije inicijativu koja je za njih bila veoma sumnjivog karaktera.
Lider SNSD-a je poručio da ova stranka ne vjeruje u dobre namjere Bećirovića, koji pokušava da se predstavi kao neki dobrotvorac.
"Što se tiče konstitutivnosti Srba, SNSD smatra da to treba konačno da se završi. Svjesni smo situacije u Mostaru gdje već osam godina ne može da dođe do dogovora oko izbora na lokalnom nivou", objasnio je Dodik.
On je dodao i da će ova stranka razgovarati sa predstavnicima vlasti kantona i pokušati da obezbijedi primjenu klauzule o konstitutivnosti kroz interni dijalog.
"Nedopustivo je da to nije riješeno, ali to se ne može odnositi na mogućnost da SNSD to promijeni i, kako su željeli da predstave, da mi to ne želimo da podržimo. Podržavamo to, ali nismo naivi, niti smo bosanski orijentisani", poručio je Dodik.
Sjednici su prisustvovali svi članovi Izvršnog komiteta, među kojima su potpredsjednici SNSD-a Željka Cvijanović, Nikola Špirić, Radovan Višković, Nebojša Radmanović, Marko Vidaković, generalni sekretar stranke Luka Petrović, predsjednik Aktiva žena Nada Tešanović, te predsjednik Mladih socijaldemokrata Denis Šulić.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 vel 2018, 23:01 |
|
|
Za Dodika - Srbina koji je u doba kada je stvarana Republika Srpska, bio poslanik u Federaciji. http://www.rtvbn.com/3897965/dodik-u-oktobru-odlazi-sa-scene-SzP kada dodje na vlast, a docice posto bez Dodika SNSD na nivou RS ima slabije sanse, bice to snazan udarac i za tkzv. MZ i za Bosnjake i za SNSD, a narocito za SNSD. Tri muve jednim udarcem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2018, 13:33 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Za Dodika - Srbina koji je u doba kada je stvarana Republika Srpska, bio poslanik u Federaciji. http://www.rtvbn.com/3897965/dodik-u-oktobru-odlazi-sa-scene-SzP kada dodje na vlast, a docice posto bez Dodika SNSD na nivou RS ima slabije sanse, bice to snazan udarac i za tkzv. MZ i za Bosnjake i za SNSD, a narocito za SNSD. Tri muve jednim udarcem. Snažan udarac za MZ i "Bošnjake"? Sad si slagao ko Vučić.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2018, 13:34 |
|
|
|
Vidi botino.Ceo opus tvog pisanja na ovom forumu je posvećen isključivo protiv Dodika i protiv interesa Republike Srpske.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2018, 15:02 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Vidi botino.Ceo opus tvog pisanja na ovom forumu je posvećen isključivo protiv Dodika i protiv interesa Republike Srpske. Da bi kako kaže "ova zemlja" misleći na bejha "konačno krenula naprijed".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2018, 15:40 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Za Dodika - Srbina koji je u doba kada je stvarana Republika Srpska, bio poslanik u Federaciji. http://www.rtvbn.com/3897965/dodik-u-oktobru-odlazi-sa-scene-SzP kada dodje na vlast, a docice posto bez Dodika SNSD na nivou RS ima slabije sanse, bice to snazan udarac i za tkzv. MZ i za Bosnjake i za SNSD, a narocito za SNSD. Tri muve jednim udarcem. Snažan udarac za MZ i "Bošnjake"? Sad si slagao ko Vučić. A svi znamo koliko volis Vucica. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 54 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|