HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 14 stu 2025, 18:39.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 34006 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 497, 498, 499, 500, 501, 502, 503 ... 1361  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj
PostPostano: 26 tra 2018, 00:54 

BBC je napisao/la:
De ba Vlado, dosadan si kao neka stvar.

Zivci? :D

Vrh

PostPostano: 26 tra 2018, 01:32 

Zasto cute predstavnici boraca?

http://www.rtvbn.com/3905165/zasto-boracka-udruzenja-cute

Vrh

PostPostano: 26 tra 2018, 01:46 

I kamere RTL-a Hrvatska na protestnom skupu "Pravda za Davida". Toliko o raji iz Sarajeva. Cak je Dodo u zadnjih nekoliko mjeseci porastao u ocima mnogih Bosnjaka Bakirovaca nakon surovanja sa istima oko akciza. Dodik i Bakir zajednixkim snagama podrzali namet na vilajet. Licemjer vanserijski.

http://www.rtvbn.com/3905169/pravda-za-davida-sve-vise-medija

Vrh

PostPostano: 27 tra 2018, 00:16 

Obracun Dodikove vlasti sa kaficem Life Pub. Zalosno je na sta je njegov rezim spao.

http://www.rtvbn.com/3905202/rezim-izludjuje-banjalucane

Vrh

PostPostano: 27 tra 2018, 15:24 

Vlado, tema je o RS ne o jebenom Dodiku. Otvori posebnu temu o Dodiku i tamo gnoji.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2018, 15:38 

Davor je sada i vlasnik puba, ma ajde, ne radi par poslova sad su još i gospoda, pub otvoren u decembru od kada dolazi i inspekcija konstantno jer ne izdaju fiskalne racune i prikrivaju pazar, naravno sada Restart mafija to predstavlja kao pritisak na porodicu zbog necega, vidim sta ljudi pisu po fb. gdje tvrde kako je taj pub leglo dilanja narkotika, a sin mu gle cuda pod dejstvom narkotika i pripit stradao, koja koincidencija, ma samo oštro ... :smajl020

jednom cete platiti ceh ...

Vjerski program nije obrazovni program i tačka !

Vrh

PostPostano: 27 tra 2018, 17:45 

BBC je napisao/la:
Vlado, tema je o RS ne o jebenom Dodiku. Otvori posebnu temu o Dodiku i tamo gnoji.

Dodik je dio ove teme, ne i njen jedini cimbenik tako da ovo je idealno mjesto za raspravu o tome.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2018, 17:49 

Vladimir RUS je napisao/la:
BBC je napisao/la:

Dodik je dio ove teme, ne i njen jedini cimbenik tako da ovo je idealno mjesto za raspravu o tome.
Kakvu raspravu niko živi sa tobom ne raspravlja,samo postavljaš bezveze linkove i vršiš prepisku sam sa sobom.Ozbiljno si bolestan kao i oni za koje se zalažeš.Ja sam nešto pokušao da sa tobom komuniciram ali uvideh da si budala.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2018, 17:51 

sivi vuk je napisao/la:
Kakvu raspravu niko živi sa tobom ne raspravlja,samo postavljaš bezveze linkove i vršiš prepisku sam sa sobom.Ozbiljno si bolestan kao i oni za koje se zalažeš.Ja sam nešto pokušao da sa tobom komuniciram ali uvideh da si budala.

:smijeh

Vrh

PostPostano: 27 tra 2018, 18:06 

LakePlacid je napisao/la:
Davor je sada i vlasnik puba, ma ajde, ne radi par poslova sad su još i gospoda, pub otvoren u decembru od kada dolazi i inspekcija konstantno jer ne izdaju fiskalne racune i prikrivaju pazar, naravno sada Restart mafija to predstavlja kao pritisak na porodicu zbog necega, vidim sta ljudi pisu po fb. gdje tvrde kako je taj pub leglo dilanja narkotika, a sin mu gle cuda pod dejstvom narkotika i pripit stradao, koja koincidencija, ma samo oštro ... :smajl020

Zanimljivo je kako su i prije vrsili inspekciju samo sto prije nisu nista nalazili da bi sad odjednom postali cesti gosti, cesci cak i od gostiju. :zubati

Sad odjednom kazne, u kratkom periodu dvije velike novcane kazne: velika i jos veca. U dvije kazne nekoliko hiljada KM o dzepu. Vlasnici im se porazboljesave, mnogi im radnici dali otkaz jer ne mogu da trpe pritisak usljed cescih dolazaka inspekcije, jedva nalaze nove radnike. Vlast im pravi reklamu samo takvu. Neka , trebali bi i cesce da idu tamo Do juce nisam ni znao za taj lokal, a sad, kad me put bude vodio u Banja Luku, prije banjaluckih cevapa idem u Life Pub.

Ujedno to je i zadnje koprcanje ove monstruozne antinarodne vlasti koja, kao i nocna mora, traje pa se probudis.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2018, 01:05 

http://slobodanvaskovic.blogspot.ba/2018/04/iliceve-veze-sa-culumom-i-vrecom.html?m=1

Vrh

PostPostano: 28 tra 2018, 01:14 

sivi vuk je napisao/la:

Jesti govna jako je losa navika. Ti to znas najbolje.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2018, 01:53 

Kriminal slabi Srpsku

http://www.rtvbn.com/3905435/kriminal-rusi-institucije-srpske-

Vrh

PostPostano: 30 tra 2018, 16:34 

Jah....

Milorad Dodik: Srbi nikada više neće biti turska raja

"Zabranićemo rad Tužilaštva i Suda BiH i Sipe na teritoriji Republike Srpske. Mi na to imamo legitimno pravo!", poručio je Dodik.

Vrh

PostPostano: 30 tra 2018, 18:26 

Ministar unutrašnjih poslova FBIH na svom fb. profilu ismijava egzodus Srpskih izbjeglica 90.tih ...

slika

Vrh

PostPostano: 01 svi 2018, 00:53 

Ajde sto su prolupali, nego su izgleda placeni kako da prolupaju tako i da lupaju ...

Citat:
Otac Davor: Gradonačelnik Igor Radojičić organizovao je proslavu ubistva Davida Dragičevića

U Banjoj Luci je i danas u 18 sati održano okupljanje "Pravda za Davida".

Davor Dragičević kazao je da je saučesništvo teži zločin od ubistva i da je kazna za njega 40 godina zatvora.

- Govore nam da je uzdignuta šaka otpor, terorizam, revolucija - nije, gospodo. Ovo je samo desna stisnuta šaka Davora Dragičevića. Vi ste rušitelji Republike Srpke, vi, a ne mi. Rušite Republiku Srpsku iz sekunde u sekund, svakim svojim saopštenjem - kazao je Dragičević.

Dodao je da da su im oprostili rupe na putu, finansije, kafane, ali djecu neće oprostiti i da se ona ne mogu ubijati.

- Kad dunja otpadne, mi nećemo živjeti zajedno. Ostat ćemo mi, pravda za Davida, pravda i istina. Ja znam istinu 100 posto, zato se vaša istina i pravda mora poklopiti sa našom. David je ubijen od državnih institucija. Kad dunja opadne vi gospodo znajte, više nećemo živiti zajedno - poručio je on.

Istaknuo je je da ako neko ima prijetnje da se obrati njemu i grupi “Pravda za Davida”.

- Gradonačelnik Igor Radojičić je organizovao je proslavu grada nizom manifestacija, on je tim organizovao Proslavu ubistva Davida Dragičevića–rekao je Davidov otac.

Kao i svako veče puštana je Davidova pjesma, “Klinac u getu”, a većina prisutnih je u glas pjevala refren pjesme. Zatim su i pročitana i pisma podrške.

Vrh

PostPostano: 01 svi 2018, 01:00 

Informacija za one koji su poloknog Davida povezivali sa narko svijetom

http://www.rtvbn.com/3905625/david-nije-htio-raditi-za-dilere

Vrh

PostPostano: 01 svi 2018, 01:40 

Koje gluposti u clanku na linku, pa to je za nepovjerovati, SDS-ova BN. televizija, ako iskreno misle da ce tako srusiti vlast koristeci ovaj slucaj onda je to zaista naivno, ovdje se vec sasvim jasno vidi da je sve smisljeno i planski, i onaj koji je sumnjao vjerujem da je sada sigurno uvjeren u to, porodica izmanipulisana i iskoristena, nalogadvci uz smijesak maste brk ...

Priče kao iz malo losijih trilera, dva dana kao bio zarobljen, mučen, drogiran pa na kraju likvidiran, naziv protesta "pokret protiv represivnog sistema" ma ajde, sada ipak skupljaju 50.00 eura, ne nudi ih otac više, pitam se kome? sa kojim ciljem ako je sada sve vec jasno da je decko nadrogiran i pripit upao u potok (slucajna smrt), trg nazivaju "Davidovim trgom" krajnije srceparajuce za jednog nadrogiranog i pripitog delikventa, poruke podrske iz Malezije i Indonezije !? ma ajde ...

Spominje kako je David brutalno pretučen a na tijelu ni jedna masnica ili oziljak, snimci na kojima se vidi David kako pljačka kucu lažiran !? i opet glavni izvor informacija kontroverzni novinar odana sluga opozicije, kako god da okrenes sve pocinje i zavrsava sa njima, zanimljivo kako se otac par puta vraca na pricu o narkoticima i dilerima, sto u krim pishologiji upucuje da je David imao posla sa narkoticima ...

=))

Citat:
David Dragičević, tvrdi novinar, posljednja je u nizu žrtava spomenutih grupa, svjesno likvidirana, prije toga stravično mučena, premlaćivana i, na kraju, udavljena i bačena u rijeku.

"Dileri i njihovi saradnici, kojih ima i u policiji, navlače mladiće Davidovovih godina, prvo ih navlačeći na droge, kao korisnike, a potom ih pretvarajući u dilere-zavisnike. To je industrija koja cvjeta u Banjaluci, za tu industriju znaju svi. David je bio idealan za takav posao jer je znao veći broj mladih ljudi. Bio je popularan. David Dragičević, međutim, nije htio raditi za dilere, i to jeden od motiva zbog kojeg se nalazio na njihovom udaru, kao i na udaru njihovih zaštitnika u policiji, gdje pojedinci imaju znatan udio u ovoj prljavoj, neljudskoj raboti.

David Dragičević nije se bojao dilera, njihovih šefova, posebno ne njihovih vojnika jer je bio fizički izuzetno spreman, poznavatelj brojnih borilačkih vještina i kao takav on jednostavno nije ustuknuo pred banjalučkim podzemljem.

:smijeh

Citat:
"Neki pojedinci iz policije su umiješani u ubistvo Davida Dragičevića, njegovo planiranje, organizovanje otmice, premlaćivanje, mučenje, mrcvarenje i surovo ubistvo. I nije ih mali broj. Njegovo ubistvo naručeno je i pomno planirano najmanje mjesec i po do dva, a nalogodavci su zapovjednici jedne od tri grupe za premlaćivanje i egzekucije koje operišu u Banjaluci, sastavljene od lokalnih nasilnika, kabadahija, kriminalaca, pojedinaca iz policije i privatnog sektora, onog njegova dijela koji radi milionske poslove i ima izuzetno jake veze na svim nivoima vlasti", navodi novinar te dodaje kako te grupe imaju mnogo novca na raspolaganju, imaju svoju vojsku, koja je stalno na ulici i u brojnim ugostiteljskim objektima, a najjači njihov argument jeste ucjena

Citat:
Među okupljenima se svakodnevno mota veći broj agenata u civilu, Facebook grupu podrške neko je neki dan pokušao hakovati,, a neki od kafića koji su donirali novac za ovu borbu nenadano je, u više navrata, posjetila finansijska inspekcija.

Krajnije odvratno i degutantno cime se sve novinarska ološ poput jednog Vaskovica bavi, sve zna i u sve je upucen a ni jednog dokaza konkretnog, ni jednog svjedoka, ali sav scenarij ima u malom prstu, od detalja do sitnica, ma fuj ...

Vrh

PostPostano: 01 svi 2018, 01:41 

Bez gostiju iz Federacije na proteste dolaze samo profesionalni demonstranti članovi raznih nvo koje finansiraju ili Soroš fondacija ili muslimanske tajne službe.To je bio samo jedan neuspjeo pokušaj destabilizaicje Srpske.Iskorišćena je nesreća jednog mladog čovjeka u dnevno političke svrhe ali oktobar i izbori se bliže.Znaju lideri stranaka sad već bivšeg szp da po njih ništa dobro ne mogu da očekuju.Čak iako izbora ne bude zbog krize u Federaiji ,ono što im je davalo snagu a to su zajedničke institucije samo mogu da gube uticaj.

Vrh

PostPostano: 01 svi 2018, 02:12 

Gadljivo je kako pokušavaju ispolitizirati ovo ubojstvo, čitao sam da je Milorad dovlačio čak iz Beograda vještake

Vrh

PostPostano: 01 svi 2018, 08:44 

slika

Vrh

PostPostano: 01 svi 2018, 09:43 

Ta dvojica će pobjeći kao disidenti u London. I tamo će ih Dodik otrovati sa Novichok.

Vrh

PostPostano: 01 svi 2018, 10:31 

Ja osobno bih jako pazio u zadnje vrijeme petljati se sa britanskim i US diplomatama i političarima.

Kao prvo kako nam Wikileaks dokazuje svaka riječ koju kažeš završi u CIA arhivi.
Kao drugo stvarno možeš životom platiti ako njima padne na pamet pokretati "obojene revolucije" i "regime change". Potrebna je žrtva da bi iskra zapalila vatru.

A kako do sad iz povijesti i starih primjera znamo za CIA, MI6 i sličnih je smrt jedne nevine, ili manje nevine, osobe opravdana ako pomaže "višem cilju".

U tom ratu kojeg vode protiv Rusije da bi USA ostala sama kao svjetski siledžija Nr.1 smrt jednog opskurnog bloggera je njima stvarno sitnica, ništa.

Vrh

PostPostano: 01 svi 2018, 11:19 

Mislim da su njih dvojica i objavili fotografiju sa idjeom da je to poruka da iza njiih stoji Amerika i ako im se nešto dogodi da to ne bi prošlo bez posljedica a što je prilično plitkoumno kako si i Ti primijetio jer niko se ne bi u Americi potresao zbog Vaskovića ili Puhala.Važni su im koliko i prdež kengura u Australiji.

Vrh

PostPostano: 01 svi 2018, 15:46 

Srpsčanin je napisao/la:
slika

:thumbup1

Ne treba puno pameti da se sabere 2+2, svi ovi pokusaji su im u startu propali, prvo sto ne znaju a drugo sto nisu dorasli zadatku i pored silnog novca i podrske nalogodavaca ...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 34006 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 497, 498, 499, 500, 501, 502, 503 ... 1361  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Fredericktown, Google [Bot], Noname01, Robbie MO, Tomba17 i 36 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: