|
|
Stranica: 508/1361.
|
[ 34006 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 01:54 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Mene bi bilo sram pojaviti se na onakvom cirkusu. Zašto pale svijeće na mjestu gdje sin nije nastradao. Jel to kod vas Srba normalno ili je samo politika.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 02:05 |
|
|
Sad će napraviti "plenum". Ukidanje kantona i entiteta. Vraćanje naziva "Republika" BiH. Jedan predsjednik. I da Dodik malo smrša.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 02:09 |
|
|
Esad Anti-Čović Bajtal. Stvarno ih sabur opet puca. Naše "GraDŽane". Citat: Almedin Sisic 10 hrs
Zamoljen sam od uvaženog profesora Esada Bajtala, koji svoj FB profil ne koristi već godinu i pol, da prenesem njegov stav i njegovu podršku, što evo sa zadovoljstvom činim:
"Davidov ubica ili ubice, sada bi da ubiju (sakriju) i istinu o tom ubistvu, a mi to, kao savjesni pojedinci, i moralno odgovorni građani, niti smijemo niti možemo sebi dozvoliti.." Esad Bajtal
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 02:13 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Ovo o cemu je BBC pisao nije ni polovina onoga sto ce MUP iznijeti u javnost sta se sve otkrilo, istraga je okoncana i vec do kraja sedmice bi mogli sa svim izaci u javnost Dečko je bio ovisnik o narkoticima a svojevremeno je radio za dilera, prijatelja njegovog oca od kojeg su i posudili novac da bi otvorili kafic, o dečku se prica kao da je bela lala, a ustvari je crnji da ne moze biti crnjiji, tipicni maloljetni delikvent Fejsbuk Stranica Vojske RS: “Pravda za Davida, ili Farsa oko Davida” http://www.atvbl.com/fejsbuk-stranica-vojske-rs-pravda-za-davida-ili-farsa-oko-davida/ Hmm, ehm. Facebook stranica boraca koja uz to vodi ka sajtu hostovanom na poddomenu jednog servisa za besplatne sajtove. Tolika armija ljudi, a nisu mogli da se isprse 15 KM koliko kosta registracija jedne com domene i to godisnja, ne mjesecna, dok za hosting bi se snasli posto danas mnogi hosting servisi nude besplatan hosting. Da stvar bude zanimljivija, malo sam odvojio vremena da na brzinu vidim ko su im clanovi i tom prilikom precesljao sam profi jedne zene u svojim 70-ima (godine rodjenja) koja je pohadjala neki fakultet bezbjednosne prirode. To je ujedno njen i jedini dodir sa predmetom Facebook stranice. Na nju sam uletio medju komentarima. O borcima neki koji nisu borci. To je samo dio onoga sto sam uspio vidjeti za svega nekih 5 minuta cesljanja te stranice. Sta bih jos vidio da sam ostao malo duze na njoj mogu samo da mislim. Osim toga, pravi borci se javno distanciraju od mijesanja u bilo kakvu politiku dok ovi, sve samo ne borci, su odstupili od te prakse sto meni govori da je ovu stranicu sastavio tj. sklepao neko od ljudi bliskih Dodikovoj vlasti cim jedino prorezimski RTRS i ATV su prvi objavili ovo i to u vidu ozbiljne vijesti, a ne Smokvinog lista, Politikinog zabavnika ili Treceg oka. Ko je ovu Facebook stranicu shvatio ozbiljno, njemu je i zuto pa cak i smedje je crno na bijelo. Ne sporim da i o drugim stvarima (poput polozaja RS) ne treba govoriti, treba i to, ali ovi sa te Facebook grupesigurno nece jer nemaju veze sa borcima koji uz to sigurno nebi dozvolili da ih neko ovako kalja na nacin da ih zavadja sa drugom grupom ljudi. Osim toga, sve o cemu bi ti isti borci sa Facebooka diskutovali, za to je (najvise) kriv ratni dezerter i ratni profiter Milorad Dodik, koji je (najvise) prenio nadleznosti sa RS na BiH tako da ti isti bi trebali da "napadnu" Dodika kada vec "napadaju", ali posto je rijec o Dodikovcima koji uz to nisu inteligentni (govorim o onim SNSD-ovcima koji su kreirali ovu Facebook stranicu, kao i veb stranicu na poddomenu sto govori i o samoj ozbiljnosti njihovih aktivnosti).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 02:16 |
|
|
BBC je napisao/la: A tko je taj "Dženan" ? I zašto muslimani pravdu za njega traže u Banjaluci ? David od FBiH. Ista sudbina je zatekla i jedne i druge (nerijeseno ubistvo).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 02:25 |
|
|
BBC je napisao/la: Njegov otac mi izgleda ne baš kao normalna osoba. Sad prvi put gledam videa, prije sam samo čitao o tome. Čista politika. Dobro, ima i malo sociologije. ""Bolji život", "život dostojan čovjeka" i takve apstraktne pizdarije koje ništa ne znače.
Sad će ga SDS kandidirati za člana predsjedništva. Politika je i kad ustanes rano ujutru iz kreveta. To se zove politika ranog ustajanja iz kreveta. Sve oko nas je politika i proizvod necije politike, necijeg kodeksa, necijeg pravila ponasanja, necijeg ponasanja u skladu sa politikom necega, da li politikom poslovanja ili nekom drugom politikom, politika je svuda oko nas. Osim toga i ti si dio neke politike cim si se rodio. Jos tada si postao dio politike - politike radjanja. A sta ti ne zelis bolji zivot? Pa valjda je u ljudskoj prirodi svakog pojedinca, vezano ili nevezano za politiku, stremljenje ka boljem, osim ako si clan neke stranke na vlasti pa ti je i crno bijelo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 02:25 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2810 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Tebe treba uokviriti ko ikonu i odati ti sva moguca priznanja za trud i zalaganje Cak sta vise nisi mi toliko ni mrzak, fino me nasmijavas iz posta u post, ja o jednom ti o drugom, samo nastavi imas moju punu podrsku Dzenan Memic nije pretucen vec ga je udarilo auto, Romi kojima se sudi su sve priznali, izgleda ni priznanje okrivljenih danas vise nije dovoljno ...
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 02:29 |
|
|
|
Bilo koja osoba spomenuta na blogu Slobodana Vaskovića može na sudu u privatnoj parnici dobiti odštetu za klevetu. I on bi platio troškove odvjetnika i suđenja. Ono su teške klevete bez ijednog dokaza. Lagan posao čak i za maturante odvjetnike.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 02:32 |
|
|
BBC je napisao/la: I ta okupljanja mi previše vesela i cirkusantna za jednog roditelja koji je izgubio sina. Jel se i on krkao nekim drogama ? Ne čudi me uopće da mu je sin bio u takvom društvu i furao se na gangsterski hip-hop. U pravu si, treba da nosi neko crno odijelo, i to od glave do pete, kao neiki darker nindza i da nabaci neki grobarski pogled da se uplasis, kao neka scena iz apokalipse. Hocemo cisti horor batice, necemo da nas prevaris. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 02:36 |
|
|
|
Sad će Sarajka naletjeti pa zajedno pravite djec...pardon proteste i plenume.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 02:44 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Ovdje se radi o psihološkim profilima roditelja koji se ne mogu pomiriti sa tom cinjenicom da su izgubili dijete i uslijed toga utjehu traze u svemu ostalom samo nece da prihvate cinjenice, i ovaj Davor je u pocetku mozda bio koliko toliko korektan ali cim su se uvukli opozicionari i keš odmah je sve dobilo drugu konotaciju, pa danas u Beogradu prica kako je David silovan, nije to niko spominjao prije ni on sam niti bilo ko drugi a danas ta prica po Beogradu, i ako sam patalog nije ustanovio ni najmanju povredu od premlacivanja na tijelu a o silovanju i da ne govorim, ovo do dana danas je cirkus sta rade Sa druge strane 8.763 eura je Davor skupio na svoje ime, pitam se za sta samo, samo u MUP i institucije vjerovati da ovo vec jednom prekinu i kazne sve huskace i one koji su manipulisali ovim slucajem, pa i ovog Vahidina uhapsiti i dovesti meni u podrum  Za to je trebala da brine sama vlast koja je u startu pokusala da izmanipulise citav slucaj, a kada su vidjeli da ne mogu, prvo su pokusali da zastrase ljude, a kad su vidjeli da ni to ne djeluje vec cak kontraproduktivno onda su pokusali da stvar skrenu na politiku tako sto su objavili da im neko, po ko zna koji put, radi o glavi, a sto se ovaj put primilo samo kod politickih kamarada na zadatku kojih je uz to sve manje sto usljed niz manipulacija i promasenih poteza vlasti, sto usljed afere Papak, sto usljed cinjenice da se i od prije podrska Dodikovoj stranci topi dok ovo je samo kap u mori koja je ili ce preliti ionako vec punu casu trpljenja i tolerancije nakaradne i nazadne Dodikove politike od strane naroda koji ne viseda cuti i tri vec se i usprotivio Dodikovoj pokvarenoj mafijaskoj politici koja ce na izborima tek sad biti ozbiljnije porazena do cak mnogo ozbiljnijem. Neka Dodik pripremi onaj helikopter za bijeg u neku daleku zemlju gdje mu jos nisu zabranili ulazak dok jos nije kasno za njega.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 02:48 |
|
|
BBC je napisao/la: Mene bi bilo sram pojaviti se na onakvom cirkusu. Zašto pale svijeće na mjestu gdje sin nije nastradao. Jel to kod vas Srba normalno ili je samo politika. Kad bi on tacno znao gdje je stradao, mozda bi mu tu i zapalio svijecu mada mislim da zna, a zna i citava javnost, samo policija ne zna ili pravi se da ne zna jer ocigledno stite neku zvijer povezanu sa vlasti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 02:55 |
|
|
BBC je napisao/la: Obmana su 3 konstitutivna naroda, i sama Alma je obmana jer je po opredjeljenju i uvjerenju Ostala. I ne bi ona ukidala kantone, entitete i te pizdarije samo 3 konstitutivna naroda. Pa se mi možemo onda slikati sa našim kantonima i entitetima kad većina muslimana glasuje na izborima. Često nisam siguran jel se radi o lošoj takiji ili urođenoj retardiranosti. Citat: Amela Džafović May 4 at 11:19am
Pozdravljam prisutne u grupi. Ja, Amela Džafović Kešan, građanka BiH, Goražde. Po opredjeljenju i uvjerenju Bosanka, naime Ostala. I s vjerom u Boga, ako i to nekog zanima. Studirala sam u Sarajevu kad su otišli u 'tišini' pokojni Denis Mrnjavac, pa Amar Mistrić, pa mnogi drugi. Protestvovali smo i tražili pravdu. Koje nema. Nedavno su ubijene dvije studentice na pješačkom prelazu, od tatinog sina koji na crveno ne koči i ne odgovara pred zakonom, sredili mu da pobjegne, sve mu sredili. Srećom Srbija ga je uhvatila i isporučila ... nedavno je ubijen jedan dječak i pravda za njega se traži jednako kao za Davida, u magnovenju i daleko, nedostižno. Ne smatram da je ovakva grupa mjesto gdje je potrebno iznositi ovakve detalje, ali listajući postove ispod, ipak sam vam se svima željela obratiti. I objasniti. Ja nemem ništa protiv RS-a, ni MUP-a RS-a. Znam sjajne ljude tamo s kojima surađujem i koji rade vrstan posao. To ne mijenja generalno stanje u zemlji; pravda je za neke vječito nedostižna, i sinovi skorojevića sve mogu. I to je bit dragi moji, lažu vas o tri naroda, o ovim zločinima i onim, a sve samo s jednim ciljem - da im rabote ostanu skrivene i nedirnute na sve tri strane. Obmana su tri konstitutivna naroda i ostali, sve je obmana sem NJIH i NAS. Možete se praviti da to ne vidite, sve dok ne dođe na red vaše dijete. Njihove domove na posebnim parcelama čuvaju ljudi koje mi plaćamo. Oni žive na naš račun. Zadužuju našu djecu. I ubijaju tu našu djecu. Ili ih bar tjeraju vani na neodređeno. Malo još vremena treba da ljudi razumiju šta su nam uradili i kako perfidno manipuliraju i danas. Moja nada je umrla s posljednjim protestima u Sarajevu, za JMBG. Tada sam očekivala CIJELU BIH tu. Matični broj je bio potreban i djeci u Prijedoru kao i djeci u Goraždu. Kad sam vidjela 10.000 ljudi na protestnom maximumu doživjela sam neutješno razočaranje. Više je ljudi pilo kafu u baštama i bezbrižno promatralo kako neko tamo ima 'neki problem'. I sve do danas je trajalo. Nakon Banja Luke i pravde za Davida, ja opet imam nadu. Ako nas nesreće ne udruže, neće ništa. A dok nas god drže razjedinjene mogu sve što hoće. To je sva poanta. Ne dajte ljudskost. Ne dajte da opet ispadamo budale. I da nam djeca ne ginu za tuđe pune džepove. Pozdrav i još jednom ako nije jasno; nemam nikakvih interesa ni želja za unižavanjem nikakvih institucija, entiteta, čuda, pič.i materina - mene samo zanima pravda za svu našu djecu. Ne dajte se instruisati i ostanite dosljedni primarnom cilju - pravdi za sve. Zdravo bili. Alma ima svoj stav koji nema puno dodirnih tacaka, pa cak nikakvih sa protestantima koji protestvuju vec oko mjesec i po trazeci pravdu za Davida i sve ubijene pod nerazjasnjenim okolnostima, osim u segmentu trazenja pravde, to je univerzalna stvar kod svih ljudi iole normalnih naravno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 03:00 |
|
|
BBC je napisao/la: Sad ćeš Vlado vidjeti kako Musa Trola dere. Auu al' si se ti veceras "napalio". Kladim se da nocas neces moci zaspati zbog ove teme.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 03:04 |
|
|
BBC je napisao/la: Sad će napraviti "plenum". Ukidanje kantona i entiteta. Vraćanje naziva "Republika" BiH. Jedan predsjednik. I da Dodik malo smrša. Dodik moze smrsati samo ako mu neko omakne fotelju no kako je bio krenuo, sam ce. Dolazi vrijeme da se rastajemo sa najgorim Vodjom RS od Dejtona do danasnjih dana. Svako zlo ima svoj rok trajanja. Tako i Dodikova katastrofalna vladavina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Брчак
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 03:09 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Ovo o cemu je BBC pisao nije ni polovina onoga sto ce MUP iznijeti u javnost sta se sve otkrilo, istraga je okoncana i vec do kraja sedmice bi mogli sa svim izaci u javnost Dečko je bio ovisnik o narkoticima a svojevremeno je radio za dilera, prijatelja njegovog oca od kojeg su i posudili novac da bi otvorili kafic, o dečku se prica kao da je bela lala, a ustvari je crnji da ne moze biti crnjiji, tipicni maloljetni delikvent
Fejsbuk Stranica Vojske RS: “Pravda za Davida, ili Farsa oko Davida” http://www.atvbl.com/fejsbuk-stranica-vojske-rs-pravda-za-davida-ili-farsa-oko-davida/ A odakle tebi takva saznanja? Nadam se da imaš obraza da se izviniš na širenju glasina ako se utvrdi da je ovo što si napisao da nije tačno. Što se tiče stranice vojske Republike Srpske, njima nek služi na čast šta pišu. Spinuju i prave zamjenu teza. Ako im znače ti generali, vojnici koje spominju, onda sami nek organizuju protest nekad za njih, a ne pišu po fejsbuku. Inače, u tekstu koji pišu odmah greška. Naime, piše: Citat: '-Pohapsiše nam komandni kadar VRS, otjeraše u Hag, i osudiše na doživotno ropstvo, a da se u Banjaluci ne održa ni jedan jedini protest. Ne pade ni jedna suza za časnim oficirima VRS koji su srpski narod u BiH spasli od planiranog Jasenovca. Ne ču se glas “boraca za istinu i pravdu!”
U Banjaluci su, ovako napamet kad se sjetim, bili protesti i povodom hapšenja Karadžića i Mladića, takođe i širom Srpske. Eto, to je napamet 2 slučaja, a vjerujem da je bilo još takvih protesta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 03:10 |
|
|
BBC je napisao/la: Esad Anti-Čović Bajtal. Stvarno ih sabur opet puca. Naše "GraDŽane". Citat: Almedin Sisic 10 hrs
Zamoljen sam od uvaženog profesora Esada Bajtala, koji svoj FB profil ne koristi već godinu i pol, da prenesem njegov stav i njegovu podršku, što evo sa zadovoljstvom činim:
"Davidov ubica ili ubice, sada bi da ubiju (sakriju) i istinu o tom ubistvu, a mi to, kao savjesni pojedinci, i moralno odgovorni građani, niti smijemo niti možemo sebi dozvoliti.." Esad Bajtal Po Dejtonskom Ustavu BiH je i gradjanska izmedju ostalog. Osim toga, ne mislis valjda da u BiH zive vanzemaljci. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 03:26 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Tebe treba uokviriti ko ikonu i odati ti sva moguca priznanja za trud i zalaganje Cak sta vise nisi mi toliko ni mrzak, fino me nasmijavas iz posta u post, ja o jednom ti o drugom, samo nastavi imas moju punu podrsku Dzenan Memic nije pretucen vec ga je udarilo auto, Romi kojima se sudi su sve priznali, izgleda ni priznanje okrivljenih danas vise nije dovoljno ... Tu titulu prepustam tebi. Ti si onako sav nacitan, pun detalja koji ne mogu da se provjere nigdje na internetu osim na tvojim fotomontazama.  Cak sto vise, nisi mi toliko ni antipatican, volim citati tvoje @nidje_veze postove. Nastavi tako, ako ne otupim citajuci tvoje genijalne unose. Sta je ovo sve nesto se momci sami poudarali, porazbijali. Jedan sam izubijao se i takav sav izubijan nikakav poskocio u kanalizaciju, a ovaj drugi auto ga udarilo, nahvatali neke Rome koji za pare sve priznaju. Da je vlast sa tskvim trikovima radila prije 20 godina ni tad im ne bih povjerovao, a sad pogotovu. Da li oni stvarno misle da ce to narod "popusiti"? Na primjeru RS vidimo ko ce najvjerovatnije na izborima popusiti i to cak vise nego sto bi ti isti popusili da se ovaj slucaj nije desio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Брчак
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 03:32 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Ovdje se radi o psihološkim profilima roditelja koji se ne mogu pomiriti sa tom cinjenicom da su izgubili dijete i uslijed toga utjehu traze u svemu ostalom samo nece da prihvate cinjenice, i ovaj Davor je u pocetku mozda bio koliko toliko korektan ali cim su se uvukli opozicionari i keš odmah je sve dobilo drugu konotaciju, pa danas u Beogradu prica kako je David silovan, nije to niko spominjao prije ni on sam niti bilo ko drugi a danas ta prica po Beogradu, i ako sam patalog nije ustanovio ni najmanju povredu od premlacivanja na tijelu a o silovanju i da ne govorim, ovo do dana danas je cirkus sta rade Sa druge strane 8.763 eura je Davor skupio na svoje ime, pitam se za sta samo, samo u MUP i institucije vjerovati da ovo vec jednom prekinu i kazne sve huskace i one koji su manipulisali ovim slucajem, pa i ovog Vahidina uhapsiti i dovesti meni u podrum  Upravo danas u Beogradu, kad već spominješ, Davor je rekao nešto u smislu (parafraziram) 'ubili ste mi dijete, svi ste dio istog kola, i pozicija i opozicija'. Kad već spominješ današnju konferenciju u BG. To je prilična averzija prema svim političarima. Ljudi, ja sam i dalje (iako u manjoj mjeri nego prije) za Dodika, ali ovo je suludo. Svuda vidite zavjeru. Ko god da je na vlasti, institucije ne štite naše građane, što im je zadatak. I to je problem svega, sistem. Nebitno je li na vlasti SNSD ili SDS. @BBC nazivaš nekog bolesnim a tražiš komentare muslimana na grupi Pravda za Davida i bolduješ i ovdje postavljaš, konstantno. Guslaš iz inostranstva, jer šta te briga, ne živiš ovdje. Kako je lijepo iz daleka pričati. Davor Dragičević je čovjek koji je izgubio sina prije manje od 2 mjeseca. Prvo se toga sjetite, pa onda pišite o njemu svakakve gadosti. Jer svako od vas bi da ne daj Bože tragično izgubi sina bio spreman da ubije a kamoli da organizuje protest. Imajte 1% empatije, makar toliko.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 03:32 |
|
|
BBC je napisao/la: Bilo koja osoba spomenuta na blogu Slobodana Vaskovića može na sudu u privatnoj parnici dobiti odštetu za klevetu. I on bi platio troškove odvjetnika i suđenja. Ono su teške klevete bez ijednog dokaza. Lagan posao čak i za maturante odvjetnike. Ako moze, neka sudi, dobice, ako je tako kako ti kazes. Niko od javnih djelatnika ne prijeti praznom puskom, narocito ne novinari koji raspolazu sa dokazima koliko i policija, ako ne i sa vise dokaza tako da nije preporucljivozamjeriti se nekom ko za vlast moze biti tvrd orah vocka cudnovata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 03:37 |
|
|
BBC je napisao/la: Sad će Sarajka naletjeti pa zajedno pravite djec...pardon proteste i plenume. Sarajka verbalno dere i jede svoje verbalne tj. tekstualne oponente na jednom drugom forumu i to za dorucak. Pitaj LakePlacida. On najbolje zna kako je kad Sarajka tamo raspamecuje i najpametnije. Mora joj se odati pocast. Sara zna znanje, svaka joj cast. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 04:13 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2810 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
|
sara se verbalno poderala po sredini, ocito nisi pratio anamo kako treba ili ti se ipak svidja pa nisi objektivan, nvo sara i njen mail nista gluplje nisam vidio u zovotu ...
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 04:21 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 10:12 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7424 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
|
Dečko se usled kombinovanog dejstva narkotika i alkahola gotovo izjvesno sam udavio u rijeci što nije ni prvi ni poslednji slučaj..Neko iz NVO sektora je prepoznao politički potencijal u tom događaju kako bi pokrenuo kampanju protiv "Dodikove policije" i "Dodikove diktature" a u korist "normalnih" političara kakvi su Zdravko Krsmanović,Dragan Čavić i sl. S obzirom na prijemčivost Srba kao i drugih balkanaca vjerovanju u postojanje zavjera u svemu i svačemu ,to je bio pun propagandni pogodatak.Policija i vlast su napravili grešku što odmah nisu prepoznali o čemu se radi pa su ušli u neku vrstu pregovora i rasprave sa ocem nastradalog i organizatorima protesta .Trebalo je jednostavno da se drže uobičajene prakse rada pollicije u takvim situacijima i da ne pristaju ni na kakve ucjene.Ovako je javnost uvučena u istragu što je čista besmislica.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 11:31 |
|
|
|
Meni to komično sve. Otac je pravo udaren u glavu. I ne, nema to veze sa gubitkom sina. Bio je vjerojatno takav i kad je sin bio živ. Valjda mu je mama normalnija. Sa takvim ocem moralo je završiti tragično.
Inače se novac od donacija u ovakvom slučaju skuplja preko neke udruge, ne na njegovo privatno ime. Možda je to i razlog sve većeg cirkusa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|