|
|
Stranica: 512/1361.
|
[ 34006 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 17:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Ovo je generalna proba za novu "obojenu revoluciju" u Sarajevu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 17:05 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: glx je napisao/la: Vladimir Rus, jel realno da ti od 8 uveče do 3-4 ujutru diskutuješ na forumu, i tako skoro svaku noć. Pošto lično ne vjerujem da si bot (jer šta će neko botovati za neku stranku u RS na forumu gdje 5-6 ljudi ima glasačko pravo u Srpskoj) a ni musliman, pa samo dvije konstatacije da napišem. 1. To što dnevno desetine linkova što postaviš i tih par emisija od preko sat vremena, jel iskreno misliš da iko pogleda to? Da li ti sjedneš i pročitaš i pregledaš to? Šta je poenta? Koga zanima ovaj slučaj, otvoriće par linkova na koje naleti, pogledati par kraćih priloga, izjave njegovog oca, saopštenja policije. Naravno, ovo važi i za druge slučajeve gdje postavljaš hrpu linkova koje vjerovatno niko i ne otvara. 2. Ako si hiljadu puta ponovio da Dodik pada sa vlasti i uvjeren si u to, eto čekaj jesen, uživaj do tad u toj spoznaji, saburaj, čekaj izbore, likuj ako budeš u pravu. Jer pomalo je bolesno da se neko svako veče satima svađa na forumu i zoru dočeka na kompjuteru. Valjda imaš neki život van interneta, a ne da samo na diskusiji na ovom jednom forumu provedeš čitavu radnu smjenu. Ako stotine puta dnevno u postu napišeš riječ Dodik ili bilo kojeg drugog političara, to utiče na mozak. Ja sam već napisao da smo vršnjaci i meni je to neshvatljivo da neko u tim godinama troši toliku energiju na forume, piše kilometarske postove, bukvalno svima odgovara, a sutra radni dan, i tako sedmicama i mjesecima samo na ovom forumu. Ne vjerujem da si loš momak, ali to je čudno i nenormalno ponašanje, naravno osim ako nemaš neke koristi. Da mi dokažeš da nisi neka ljenčuga koja ne se odvaja od kompa, ili bar troši na njemu vrijeme svrsishodno i ne spava do podne, ponudio bi ti posao u svojoj firmi, jer koliko sam skontao razumješ se u internet i kopmjutere, možeš i od kuće raditi taj posao.  tač dovn  Za ljude sklone ulizivanju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 17:10 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Koji idiot od čovjeka ... Citat: Dragičević je zamolio zastupnike NSRS da se izjasne da li je riječ o samoubistvu ili ubistvu. Zastupnici da se izjasne pored jednog tuzilastva, inace su zastupnici jako kompetentni da bez dokaza, strucnog profesionalnog znanja i svega ostalog tako tek DA kazu jeli ubistvo ili ne ... Citat: Dragan Lukač je kazao da odbija sve i jednu stavku koju je Davor Dragičević iznio, kazavši da je sve laž.
"To su teške optužbe, bez ijednog dokaza. Nakon današnjeg dana podnijet ću prijavu sudu. Počevši od Slobodana Vaskovića, strašnog blogera, koji je instrumentalizovao Dragičevića, pa i protiv svih drugih ljudi ću podnijeti prijavu", kazao je Lukač.
Napoemnuo je da će morati dokazati ono što tvrde.
"I ja sam stvarao Republiku Srpsku. I ja sam ratni vojni invalid. Sedam litara krvi sam prolio za Republiku Srpsku. Imam porodicu, četvero djece. Ne može niko da me optužuje", istakao je Lukač.
Poručio je svima koji iznose navodne laži da će se naći na sudu
"Mom djetetu, ako mu neko čvoku opali, srest ćemo se. Shvatite to kako hoćete. Za mog sina, koji ima 10 godina, tvrde na društvenim mrežama da je učestvovao u tučnjavi", rekao je Lukač. Citat: Pitao je postoji li ijedno ime i prezime od tih dvadeset ljudi za koje tvrde da teroriziraju grad.
"To ne mogu biti duhovi. Ako znate ko su ubice, zašto nema nijednog imena i prezimena. Ja sam Dragičeviću izjavio saučešće, pričali smo", rekao je Lukač.
Naveo je da je novinar Slobodan Vasković posebna priča, kazavši da svojim pisanjem teroriše cijelu RS.
"Znamo kako je, zajedno s novinarom Bakirom Hadžiomerovićem, izvještavao iz RS predstavljajući je kao crnu rupu. Prvi put kad sam spomenuo Vaskovića, nakon svih njegovih laži i konstrukcija, kad je napisao da je Lukač postavio snajperiste da pucaju u narod. To su naši mladići. Ko bi tim ljudima mogao da naredi da pucaju po narodu", rekao je Lukač.
Naveo je da javnost treba da procijeni šta je istina o tome ko nastoji zataškati ubistvo.
"Nisam mogao biti ubica jer tada nisam bio u državi. To da sam bio saučesnik morat će da dokažu", rekao je Lukač. Neće moći bando plačenička, sve vam pade u vodu, u Sarajevu danas ispred BBI centra potpisivanje peticije, rekoh dajte meni tridesetak listica da podijelim ljudima, dadoše mi i ja pred njima na dva dijela i u kantu blizu njih, oni gledaju nista im nije jasno ... Kako ce im se odbiti ovo o glavu, najbolji moguci i prije svega besplatni marketing za Dodika i SNSD  Al' si im pokaz'o. Omeo si im cjelokupnu akciju. Sad nece vise moci da prikupljaju potpise. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 17:20 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Sto se njegov otac tako ponasa? Samo su mu ubili sina. Nema potrebe da zbog toga trazi pravdu.  Dvid nije ubijen, to je rekao MUP, to je reklo Tuzilastvo ... Sto su potkrijepili argumentima koje su strucnjaci iz segmenta kriminalistike odmah oborili.  Upetljali su se, umjesto da rade svoj posao, uskoro ce im i vanzemaljci biti krivi sto nisu jos od samog pocetka radili svoj posao kako treba, a koliko vidim, takva praksa se i nastavlja, ocigledno dok Dodik ne izgubi skroz povjerenje kod naroda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 17:22 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Inace privatne stvari smatram za relevantnim u javnim politickim diskusijama. Jos ti fali samo da mu analiziras sta je jeo.
Nek si se Roki otkrio, nek ...  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 17:33 |
|
|
BBC je napisao/la: Ovo je generalna proba za novu "obojenu revoluciju" u Sarajevu. Ako pod "obojenu revoluciju" mislis na mirne proteste povodom nerazjanjenih slucajeva u Federaciji, postoji mogucnost za to samo sto se i to ne zove tako vec mirni protesti, a to sto mi nismo navikli na mirne proteste govori o tome na kom smo nivou demokratije mi, a na kom je nivou Zapad na kome i za mnogo manje stvari se protestvuje. Jednom rijecju mi smo Sjevernokorejokratija. Jos samo da nam nase Vodje zabrane da se radujemo i to je to sto se tice dostizanja nivoa diktature na 100 posto.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 17:38 |
|
|
|
Objašnjeno je bar otkud 100.000 KM nagrade za informaciju o nestalom sinu. Mama i novi suprug su malo bolje stojeći u Austriji pa to mogli ponuditi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 17:42 |
|
|
BBC je napisao/la: Objašnjeno je bar otkud 100.000 KM nagrade za informaciju o nestalom sinu. Mama i novi suprug su malo bolje stojeći u Austriji pa to mogli ponuditi. Pricas kao da je sramota biti bogat. Osim toga, nemaju svi milione, kamione i avione kao nas veliki vodja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 17:42 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2810 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Vladimir RUS je napisao/la: LakePlacid je napisao/la: Dvid nije ubijen, to je rekao MUP, to je reklo Tuzilastvo ...
Sto su potkrijepili argumentima koje su strucnjaci iz tog segmenta.kriminalistike odmah oborili.  Upetljali su se, umjesto da rade svoj posao, uskoro ce im i vanzemaljci biti krivi sto nisu jos od samog pocetka radili svoj posao kako treba, a koliko vidim, takva praksa se i nastavlja, ocigledno dok Dodik ne izgubi skroz povjerenje kod naroda. Koji crni argumenti? koji dokazi? i koji "stručnjaci", jedino su MUP i tuzilastvo mjerodavni, 136. najboljih ljudi MUP-a radilo na slučaju, evo meni na stolu kopija unutrasnjeg izvjestaja MUP-a na 72. strane, ljudi argumentovano pobili sve moguce nedoumice, jos na pretpostavke odgovarali bas zbog takvih kao ti, na zadnje cetiri stranice odgovarali strucno na svo moguce smece koje se plasiralo u javnost, ne znam ni jedan slucaj da ga je MUP ovako detaljno kirurski precizno odradio bas zbog pritiska javnosti i svih napada koji dolaze, ista stvar i sa tuzilastvom, oni nisu mjerodavni za bilo sta ali jesu neki samoprozvani plačenici, privatni patolozi i slicne ublehe, ma ajde ...
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 18:02 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2810 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Citat: MUP RS angažovao vještaka iz Slovenije
Ministarstvo unutrašnjih poslova RS angažiralo je vještaka iz Slovenije koji će analizirati snimak na kojem se vidi mladić kako ulazi u kuću u ulici Velibora Janjetovica, a za kojeg se sumnjalo da je David.
Ovaj vještak će pokušati da, na osnovu njegovih fizičkih osobina, utvrdi je li ta osoba koja ulazi u kuću David ili ne.
Na Facebook stranici „Pravda za Davida“ još u martu su objavljeni snimci nadzornih kamera na kojima je, prema nekim tvrdnjama, prikazano kretanje pokojnog Davida Dragičevića u noći između 17. i 18. marta.
Međutim, kako se navodi ispod objave, mnogi sumnjaju da je na snimcima pokojni David Dragičević. Citat: Lukač: Sve što Vasković napiše, Davor ponavlja na Trgu
Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač na posebnoj sjednici RS rekao je da se ukida tajnost nad podacima koji se tiču istrage o smrti Davida Dragičevića i da su oni dostupni javnosti.
- Sve ovo što smo čuli prilikom izlaganja Davora Dragičevića za mene nije iznenađenje. Ovo je dobro pripremljen performans koji ide prema meni, vrhu MUP-a RS. Ko ima pravo da optužuje za ovakva djela bez ijednog dokaza? Prvi put smo ovako nešto čuli u RS i u NSRS. Apsolutno odbijam sve i jednu stavku koju je Davor Dragičević iznio, jer je sve to laž – kazao je Lukač.
Dodao je da se svaki dan iznose laži bez dokaza.
- Ali nakon ovoga danas podnijet ću prijavu Sudu i on i svi drugi pored Slobodana Vaskovića. On je instrumentalizovao Davora Dragičevića. Taj strašni bloger o kojem niko neće da govori, a ja ću danas da govorim. Kao i protiv Krsmanovića, naći ćemo se na Sudu, morat će da dokažu ono što govore. I ja sam borac prve kategorije. I ja sam ratni vojni invalid. Sedam litara krvi sam prolio za RS u svim borbama i u svim ranjavanjima. I ja imam porodicu. I imam četvero djece. I ne može niko da me optužuje bez dokaza. Svima poručujem i onima s mreža – naći ćemo se na Sudu i pogledat ćemo se u oči.
Sve i jednog ću lično pronaći ako samo pipne moju djecu. Neka shvati ko kako hoće. Na mrežama se govori kako je moj sin učestvovao u tuči. E nećemo se tako igrati sa mnom i mojom porodicom i porodicama mojih saradnika.
Nismo čuli ko je ubica. Meni da je neko dijete ubio, a da institucije neće da urade, znam šta bih uradio. Vasković javno piše da zna ko su ubice, ali neće da kaže. Ko onda prikriva ubice? Tri puta smo tražili da Vaskovića sasluša jer zna ko su ubice. A oni su odgovorili: Pustite budalu, on nije relevantan. On kaže da ima tim za istragu - kazao je on.
Ponovio je pitanja: "Ko prikriva? Ko je saučesnik?
- Pozivam Tužilaštvo da još jednom sasluša Vaskovića. Ako neće da to da, njemu slijedi krivična prijava. Zna se šta je zakon propisao za lažno prijavljivanje. Ja sam kod Davora Dragičevića došao kući kao čovjek da izjavim saučešće. Došao sam i kao ministar da mu kažem da ćemo sve uraditi da dođemo do istine. Ali on je kasnije odbio da mi pruži ruku i rekao je da sam saučesnik. Nema dokaze za to, nema ih i dalje, ali i dalje priča o tome.
Slobodan Vasković usmjerava Davora Dragičevića pored ostalih ljudi iz političkog života koji sa njim sjede po kafanama. Ja razumijem njegov bol i sve što mu se dešava. Ali ovo je iznuđivanje jednog čovjeka u njegovoj boli. Dva blogera vode istragu i usmjeravaju Davora Dragičevića šta da radi. Jedan od tih je Borislav Radovanović koji je suspendovan, koji je bolestan i koji je tri puta liječen. Ali to ne smeta BN-u da ga prenosi.
Vasković je jedna posebna priča. On teroriše svojim pisanjem Republiku Srpsku. Mrzi je iz dna duše. Znamo to iz „60 minuta“ sa Bakirom Hadžiomerovićem. Bakir ga je izbacio kada je dobio dokaz da je Vasković tjerao ljude u Srebrenici da pričaju ono što on hoće. Da li je to bio povod za ono u Srebrenici? Prvi put kada sam pomenuo Vaskovića znate šta se desilo? On je napisao da je Lukač postavio snajperiste po krovovima da pucaju po narodu. Ja sam rekao da je to laž i da to nije istina.
Jedna ambasadorica mi je rekla da ne pominjem i ne napadam Vaskovića, a ja sam samo rekao da laže. Vasković hoda po gradu ii priča kako ima zaštitu Američke ambasade. I jeste zaštićen. Niko ne pominje njegovo pisanije i njegove laži. Javna tajna je koliko je privrednika moralo da plati Vaskoviću da ne bi pisao o njima. Od toga on živi. I od napada na RS. Ambasadorica ne dođe kod predsjednika ni kod predsjednice Vlade RS, već sjedi sa Vaskovićem. Od njega dobiva informacije šta se dešava sa Slobodanom Vaskovićem.
Vasković izbjegava da mu uruče sudski poziv, pa kaže da hoće da ga ubiju. Skinuo je svu imovinu sa sebe da ne bi platio sve one kazne. On laže sve, od Srebrenice. Hoće li Američka ambasada pokrenuti postupak da se vidi ima li njegove krivice u Srebrenici? On je rekao da se izvinio. Izvinio se mrtvom čovjeku. To je licemjerno. Takav čovjek danas vodi proces. Takav čovjek instruiše Davora Dragičevića. Sve što Vasković napiše, Davor Dragičević ponavlja na Trgu - rekao je Lukač.
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 18:11 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7424 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
|
Slučaj se će spominjati do objaviljivnja rezultata izbora a onda se ni nesrećnog Davida ni njegovog nesrećnog oca više nikad neće sjetiti Bakirovci iz raspadujućeg szp-a ni Bursać Trifunović Šušnica Puhalo i ostala ekipa Reufovaca a ni "građani" Federacije Husein,Muharem,Muhamed,Hajrudin .Ruždija ,Zićrija i ostali koji su željni pravde za Davida.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 18:11 |
|
|
|
Mogu li te zamoliti ljudski da sve stavljas u jedan post? prvo sto je nepregledno za citanje a drugo sto trolaš i nabijas notifikacije a i izgleda kao da pokusavas u zaborav baciti druge postove svojim konstantnim postanjem, cetiri posta u istoj minuti, nema smisla ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 18:50 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Sto su potkrijepili argumentima koje su strucnjaci iz tog segmenta.kriminalistike odmah oborili.  Upetljali su se, umjesto da rade svoj posao, uskoro ce im i vanzemaljci biti krivi sto nisu jos od samog pocetka radili svoj posao kako treba, a koliko vidim, takva praksa se i nastavlja, ocigledno dok Dodik ne izgubi skroz povjerenje kod naroda. Koji crni argumenti? koji dokazi? i koji "stručnjaci", jedino su MUP i tuzilastvo mjerodavni, 136. najboljih ljudi MUP-a radilo na slučaju, evo meni na stolu kopija unutrasnjeg izvjestaja MUP-a na 72. strane, ljudi argumentovano pobili sve moguce nedoumice, jos na pretpostavke odgovarali bas zbog takvih kao ti, na zadnje cetiri stranice odgovarali strucno na svo moguce smece koje se plasiralo u javnost, ne znam ni jedan slucaj da ga je MUP ovako detaljno kirurski precizno odradio bas zbog pritiska javnosti i svih napada koji dolaze, ista stvar i sa tuzilastvom, oni nisu mjerodavni za bilo sta ali jesu neki samoprozvani plačenici, privatni patolozi i slicne ublehe, ma ajde ... Koliko su mjerodavni, pokazali su do sad kroz mjesec i po dana za vrijeme koje se pokusali da zataskaju istragu, a zatim su pokusali da skrenu sa teme i tako samo sebi zagorcali polozaj poslije kog ostaje im samo da podnesu ostavku: i Lukac i Cvijanovicka i Dodik, jer su dosad pokazali svu bezobzirnost ove vlasti koja ovih mjeseci pokazuje i najgore oblike vladavine, a to je udaranje po narodu istom onom narodu koji je za njih glasao, a koji poslije svega ovoga, a narocito zadnjeg slucaja dooooobro ce razmisliti da li ce da i na sljedecim izborima podrzati svoj daljnji sunovrat i daljnje propadanje ili ce okrenuti novi list sa ciljem izlaska iz ove nocne more od situacije u kojoj se nalazi RS godinama pod Dodikom. Osim toga, ne kaze se dzaba da vlast koja lose pocne lose i zavrsi. Dodikova vlast je lose pocela ovaj mandat, a cak na jos gori nacin ga zavrsava, sa skandalom koji ukljucuje ljudsku tragediju. Gore od ovog ne moze ili moze, ako narod odluci da se i dalje zajebe za narednih 4 godine horora i terora. Ovih 4 godine me je, moram obiljezilo kao da su 44 ili 444 godine. Srecom sve prodje pa i ovo zlo od vlasti, a ako opet nekim cudom i dalje bude vladalo nad RS, procu i ja preko granice na Savi i otici putem u jednom pravcu bez povratka u narednih najmanje 4 godine, a najvise necu se vracati ni kad umrem. Sve zavisi od toga koliki smo kao narod sadomazohisti pa volimo da nam kapu kroje najgori od nas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 19:00 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Slučaj se će spominjati do objaviljivnja rezultata izbora a onda se ni nesrećnog Davida ni njegovog nesrećnog oca više nikad neće sjetiti Bakirovci iz raspadujućeg szp-a ni Bursać Trifunović Šušnica Puhalo i ostala ekipa Reufovaca a ni "građani" Federacije Husein,Muharem,Muhamed,Hajrudin .Ruždija ,Zićrija i ostali koji su željni pravde za Davida. Moze tako biti, a moze biti cak i suprotno. Ne bih se uzdao na to jer iz slucaja smrti Davida Dragicevica je vidljivo da je takvo razmisljanje cak veoma kontraproduktivno. Dodik je tako razmisljao do da ce i ovaj slucaj moci zataskati, a ispostavilo se cak sasvim sasvim suprotno. Ljudska cud je cudna, jedan dan te narod voli do nivoa ideopoklonstva, a drugi dan proklinju dan kada su glasali za tebe (mislim na Dodika). Nista nije zapisano u kamenu, pogotova alo narodu testiras zivce umjesto da mu ponudis sve bolje i bolje uslove za zivot po uzoru na Vicica koji svako malo otvori neku novu fabtiku sa 1000+ radnika.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 19:09 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Mogu li te zamoliti ljudski da sve stavljas u jedan post? prvo sto je nepregledno za citanje a drugo sto trolaš i nabijas notifikacije a i izgleda kao da pokusavas u zaborav baciti druge postove svojim konstantnim postanjem, cetiri posta u istoj minuti, nema smisla ... Takodje i ti da smanjis broj redova u postu jer sve to mozes reci u par recenica pa da poentiras mozda bolje nego da pises gomilu redova koji imaju jedno znacenje. Osi toga, sve sto pises u ovom postu zelio sam isto i ja da napisem samo sto nisam imao vremena usljed upravo ovog sto ti i BBC ste pokusali, a ja odlucio da vam se pridruzim da bi vidjeli kako i koliko je to naporno citati kada te zasipaju svim i svacim. Hvala na razumijevanju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 19:14 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: LakePlacid je napisao/la: Koji crni argumenti? koji dokazi? i koji "stručnjaci", jedino su MUP i tuzilastvo mjerodavni, 136. najboljih ljudi MUP-a radilo na slučaju, evo meni na stolu kopija unutrasnjeg izvjestaja MUP-a na 72. strane, ljudi argumentovano pobili sve moguce nedoumice, jos na pretpostavke odgovarali bas zbog takvih kao ti, na zadnje cetiri stranice odgovarali strucno na svo moguce smece koje se plasiralo u javnost, ne znam ni jedan slucaj da ga je MUP ovako detaljno kirurski precizno odradio bas zbog pritiska javnosti i svih napada koji dolaze, ista stvar i sa tuzilastvom, oni nisu mjerodavni za bilo sta ali jesu neki samoprozvani plačenici, privatni patolozi i slicne ublehe, ma ajde ...
Koliko su mjerodavni, pokazali su do sad kroz mjesec i po dana za vrijeme koje se pokusali da zataskaju istragu, a zatim su pokusali da skrenu sa teme i tako samo sebi zagorcali polozaj poslije kog ostaje im samo da podnesu ostavku: i Lukac i Cvijanovicka i Dodik, jer su dosad pokazali svu bezobzirnost ove vlasti koja ovih mjeseci pokazuje i najgore oblike vladavine, a to je udaranje po narodu istom onom narodu koji je za njih glasao, a koji poslije svega ovoga, a narocito zadnjeg slucaja dooooobro ce razmisliti da li ce da i na sljedecim izborima podrzati svoj daljnji sunovrat i daljnje propadanje ili ce okrenuti novi list sa ciljem izlaska iz ove nocne more od situacije u kojoj se nalazi RS godinama pod Dodikom. Osim toga, ne kaze se dzaba da vlast koja lose pocne lose i zavrsi. Dodikova vlast je lose pocela ovaj mandat, a cak na jos gori nacin ga zavrsava, sa skandalom koji ukljucuje ljudsku tragediju. Gore od ovog ne moze ili moze, ako narod odluci da se i dalje zajebe za narednih 4 godine horora i terora. Ovih 4 godine me je, moram obiljezilo kao da su 44 ili 444 godine. Srecom sve prodje pa i ovo zlo od vlasti, a ako opet nekim cudom i dalje bude vladalo nad RS, procu i ja preko granice na Savi i otici putem u jednom pravcu bez povratka u narednih najmanje 4 godine, a najvise necu se vracati ni kad umrem. Sve zavisi od toga koliki smo kao narod sadomazohisti pa volimo da nam kapu kroje najgori od nas. Ne znam kako da nazovem ovaj tvoj post osim kamara gluposti ... Sve rekla kazala, pretpostavke i insinuacije bez ijednog konkretnog dokaza, jedina "greška" MUP-a je sazivanje press konferencije, ako ni za prijasnje slucajeve to nisu radili onda nisu trebali ni za ovaj, opet da nisu krenula bi salva optuzbi, ni jedan konkretan dokaz ne postoji (materijalni, video, audio, svjedok) da su pokusali zataskati nesto, kako zataskati i minimalnu stvar kada na slucaju radi ni manje ni vise nego 136. ljudi !? Niko od navedenih nece podnijeti ostavku, pogotovo ne ministar Lukač, jer bi to znacilo da u Srpskoj ulica i obojene revolucije mogu raditi sta hoce i smijenjivati kako kome se prohtije, naravno oni to pokusavaju ali vjeruj nista od toga, tvoji postovi su mozda i najbolja slika i prilika u sta se ovaj slucaj pretvorio, nije fokus na rjesavanju slucaja vec na vlasti gdje se na sve moguce nacine pokusava udariti na istu par mjeseci pred izbore ... Na kraju krajeva brzo ce oktobar, vidjet cu tada tvoje stavove, pisanja i tvrdnje, željno iscekujem
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 19:19 |
|
|
|
Slobodan Vasković, Srebrenica 1995, lažiranje iskaza.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 19:37 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Koliko su mjerodavni, pokazali su do sad kroz mjesec i po dana za vrijeme koje se pokusali da zataskaju istragu, a zatim su pokusali da skrenu sa teme i tako samo sebi zagorcali polozaj poslije kog ostaje im samo da podnesu ostavku: i Lukac i Cvijanovicka i Dodik, jer su dosad pokazali svu bezobzirnost ove vlasti koja ovih mjeseci pokazuje i najgore oblike vladavine, a to je udaranje po narodu istom onom narodu koji je za njih glasao, a koji poslije svega ovoga, a narocito zadnjeg slucaja dooooobro ce razmisliti da li ce da i na sljedecim izborima podrzati svoj daljnji sunovrat i daljnje propadanje ili ce okrenuti novi list sa ciljem izlaska iz ove nocne more od situacije u kojoj se nalazi RS godinama pod Dodikom. Osim toga, ne kaze se dzaba da vlast koja lose pocne lose i zavrsi. Dodikova vlast je lose pocela ovaj mandat, a cak na jos gori nacin ga zavrsava, sa skandalom koji ukljucuje ljudsku tragediju. Gore od ovog ne moze ili moze, ako narod odluci da se i dalje zajebe za narednih 4 godine horora i terora. Ovih 4 godine me je, moram obiljezilo kao da su 44 ili 444 godine. Srecom sve prodje pa i ovo zlo od vlasti, a ako opet nekim cudom i dalje bude vladalo nad RS, procu i ja preko granice na Savi i otici putem u jednom pravcu bez povratka u narednih najmanje 4 godine, a najvise necu se vracati ni kad umrem. Sve zavisi od toga koliki smo kao narod sadomazohisti pa volimo da nam kapu kroje najgori od nas. Ne znam kako da nazovem ovaj tvoj post osim kamara gluposti ... Sve rekla kazala, pretpostavke i insinuacije bez ijednog konkretnog dokaza, jedina "greška" MUP-a je sazivanje press konferencije, ako ni za prijasnje slucajeve to nisu radili onda nisu trebali ni za ovaj, opet da nisu krenula bi salva optuzbi, ni jedan konkretan dokaz ne postoji (materijalni, video, audio, svjedok) da su pokusali zataskati nesto, kako zataskati i minimalnu stvar kada na slucaju radi ni manje ni vise nego 136. ljudi !? Niko od navedenih nece podnijeti ostavku, pogotovo ne ministar Lukač, jer bi to znacilo da u Srpskoj ulica i obojene revolucije mogu raditi sta hoce i smijenjivati kako kome se prohtije, naravno oni to pokusavaju ali vjeruj nista od toga, tvoji postovi su mozda i najbolja slika i prilika u sta se ovaj slucaj pretvorio, nije fokus na rjesavanju slucaja vec na vlasti gdje se na sve moguce nacine pokusava udariti na istu par mjeseci pred izbore ... Na kraju krajeva brzo ce oktobar, vidjet cu tada tvoje stavove, pisanja i tvrdnje, željno iscekujem To je samo jedna greska MUP-a koja je dobila veliku medijsku paznju, dok policijskih greska je mnogo, 30 koliko sam upoznat. 30 slucajeva za koje se (navodno) ne zna ko je pocinilac. Sto je mnogo, mnogo je. Da smo Amerika, i ovaj broj bi podigao veliku medijsku buku. Posto RS ima jedva milion stanovnika ovo je mnogo za jednu tako malu sredinu tako da i ne cudi zasto je ovaj slucaj poprimio veliku medijsku paznju i tek ce da poprimi jos vecu kako vrijeme prolazi posto neoprostivo je da u 30 slucajeva ne zna se ko je pocinilac iako se zna, znaju mediji, zna javnost, samo policija RS se pravi luda i tako pusta da javnost presudjuje kada su policija i pravosudje u RS nesposobni da to ucine uprkos silnoj novoj tehnici, novim vozilima, novim radarima, novoj odjeci, novim zgradama policijske akademije sto govori o tome da dovoljan je uticaj politike da razori povjerenje naroda u policiju RS koja je trenutno, zajedno sa RTRS-om, SRNA-om i Vladom RS (Miloradom Dodikom, Zeljkom Cvijanovic i Draganom Lukacem) najomrazenija institucija u RS sto dovoljno govori o tome koliko su Dodik i njegova mafija degradirali Republiku Srpsku i pravni sistem iste.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 20:27 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: LakePlacid je napisao/la: Ne znam kako da nazovem ovaj tvoj post osim kamara gluposti ...
Sve rekla kazala, pretpostavke i insinuacije bez ijednog konkretnog dokaza, jedina "greška" MUP-a je sazivanje press konferencije, ako ni za prijasnje slucajeve to nisu radili onda nisu trebali ni za ovaj, opet da nisu krenula bi salva optuzbi, ni jedan konkretan dokaz ne postoji (materijalni, video, audio, svjedok) da su pokusali zataskati nesto, kako zataskati i minimalnu stvar kada na slucaju radi ni manje ni vise nego 136. ljudi !?
Niko od navedenih nece podnijeti ostavku, pogotovo ne ministar Lukač, jer bi to znacilo da u Srpskoj ulica i obojene revolucije mogu raditi sta hoce i smijenjivati kako kome se prohtije, naravno oni to pokusavaju ali vjeruj nista od toga, tvoji postovi su mozda i najbolja slika i prilika u sta se ovaj slucaj pretvorio, nije fokus na rjesavanju slucaja vec na vlasti gdje se na sve moguce nacine pokusava udariti na istu par mjeseci pred izbore ...
Na kraju krajeva brzo ce oktobar, vidjet cu tada tvoje stavove, pisanja i tvrdnje, željno iscekujem
To je samo jedna greska MUP-a koja je dobila veliku medijsku paznju, dok policijskih greska je mnogo, 30 koliko sam upoznat. 30 slucajeva za koje se (navodno) ne zna ko je pocinilac. Sto je mnogo, mnogo je. Da smo Amerika, i ovaj broj bi podigao veliku medijsku buku. Posto RS ima jedva milion stanovnika ovo je mnogo za jednu tako malu sredinu tako da i ne cudi zasto je ovaj slucaj poprimio veliku medijsku paznju i tek ce da poprimi jos vecu kako vrijeme prolazi posto neoprostivo je da u 30 slucajeva ne zna se ko je pocinilac iako se zna, znaju mediji, zna javnost, samo policija RS se pravi luda i tako pusta da javnost presudjuje kada su policija i pravosudje u RS nesposobni da to ucine uprkos silnoj novoj tehnici, novim vozilima, novim radarima, novoj odjeci, novim zgradama policijske akademije sto govori o tome da dovoljan je uticaj politike da razori povjerenje naroda u policiju RS koja je trenutno, zajedno sa RTRS-om, SRNA-om i Vladom RS (Miloradom Dodikom, Zeljkom Cvijanovic i Draganom Lukacem) najomrazenija institucija u RS sto dovoljno govori o tome koliko su Dodik i njegova mafija degradirali Republiku Srpsku i pravni sistem iste. To je jedna jedina ako se ikako moze nazvati greskom, MUP kada ne nadje počinioca odredjenog krivicnog djela ne radi se o "grešci" kako to ti nazivas i prikazujes, vec jednostavno o ne pronalazenju istog najcesce ili uvijek uslijed nedostatka dokaza i svjedoka koji bi upucivali na odredjenog pocinioca odredjenog krivicnog djela, dakle ovdje totalno lupaš ko Maxim po diviziji, bez minimum znanja o cemu pišeš ... Kada se vec pozivas na Ameriku, tamo se slucajevi stari i po 50.tak godina znaju procesuirati jer je policija u medjuvremenu dosla do nekih novih saznanja i dokaza, ali to nazvati greskom policije je van svake pameti, svi ti koji sve znaju mogu sve prijaviti MUP-u ali sve dokumentovano i sa dokazima, inace sami cine krivicno djelo laznog prijavljivanja, na kraju ipak niko nista ne zna sto se pokazalu stotinu puta do sada, kada je cilj napadati institucije, optuzivati, omalovazavati svi sve znaju, a kada treba pomoci MUP-u kada i sami traze pomoc javnosti, onda svi šute iz ovih ili onih razloga ... A sto se tice MUP-a RS njega da nema nebi bilo ni same Srpske, oni su bedem odbrane Srpske danas u svakom smislu pa i zato im je toliko trn u oku, pojedinci bi najsretniji bili kada nebi postojali kao institucija, sasvim vec vidjeno i poznato, sve u cilju price o reformi policije i osnivanju "drzavne centralne policije"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 20:33 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: BBC je napisao/la: Slobodan Vasković, Srebrenica 1995, lažiranje iskaza.
Dragan Lukac naredio odvodjenje civila koji je kasnije i likvidiran Ne znam stvarno dokle misliš ici sa svojim nebulozama, lažima i tvrdnjama, reci za zarobljenog neprijateljskog vojnika da je civil je van svake pameti, Nedzad Dizdarevic je bio pripadnik Armije BIH koji je zarobljen u borbama u predgradju Bihaca koji je u istom danu kada je zarobljen likvidirao dvojicu Srpskih boraca ... Sada mi je ipak sve jasno kakve stavove zastupas i ciju spiku propagiras ... Citat: Saff je objavio video snimak na kojem se vidi kako aktuelni minstar MUP-a Republike Srpske, Dragan Lukač u novembru 1994. godine rukovodi napadom na bošnjačko selo Sokolac u blizini Bihaća, odnosno kako ispituje i maltretira zarobljenog pripadnika Armije Repubilke Bosne i Hercegovine Nedžada Dizdarevića. Na spomenutom snimku jasno se čuje kada Lukač, nakon ispitivanja, naređuje svojim vojnicima da vode Nedžada Dizdarevića. https://balkanbreakingnews.com/2016/05/05/video-ekskluzivno-dragan-lukac-naredio-da-se-odvede-zarobljeni-nedzad-dizdarevic-koji-je-zatim-zaklan/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 23:08 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: To je samo jedna greska MUP-a koja je dobila veliku medijsku paznju, dok policijskih greska je mnogo, 30 koliko sam upoznat. 30 slucajeva za koje se (navodno) ne zna ko je pocinilac. Sto je mnogo, mnogo je. Da smo Amerika, i ovaj broj bi podigao veliku medijsku buku. Posto RS ima jedva milion stanovnika ovo je mnogo za jednu tako malu sredinu tako da i ne cudi zasto je ovaj slucaj poprimio veliku medijsku paznju i tek ce da poprimi jos vecu kako vrijeme prolazi posto neoprostivo je da u 30 slucajeva ne zna se ko je pocinilac iako se zna, znaju mediji, zna javnost, samo policija RS se pravi luda i tako pusta da javnost presudjuje kada su policija i pravosudje u RS nesposobni da to ucine uprkos silnoj novoj tehnici, novim vozilima, novim radarima, novoj odjeci, novim zgradama policijske akademije sto govori o tome da dovoljan je uticaj politike da razori povjerenje naroda u policiju RS koja je trenutno, zajedno sa RTRS-om, SRNA-om i Vladom RS (Miloradom Dodikom, Zeljkom Cvijanovic i Draganom Lukacem) najomrazenija institucija u RS sto dovoljno govori o tome koliko su Dodik i njegova mafija degradirali Republiku Srpsku i pravni sistem iste. To je jedna jedina ako se ikako moze nazvati greskom, MUP kada ne nadje počinioca odredjenog krivicnog djela ne radi se o "grešci" kako to ti nazivas i prikazujes, vec jednostavno o ne pronalazenju istog najcesce ili uvijek uslijed nedostatka dokaza i svjedoka koji bi upucivali na odredjenog pocinioca odredjenog krivicnog djela, dakle ovdje totalno lupaš ko Maxim po diviziji, bez minimum znanja o cemu pišeš ... Kada se vec pozivas na Ameriku, tamo se slucajevi stari i po 50.tak godina znaju procesuirati jer je policija u medjuvremenu dosla do nekih novih saznanja i dokaza, ali to nazvati greskom policije je van svake pameti, svi ti koji sve znaju mogu sve prijaviti MUP-u ali sve dokumentovano i sa dokazima, inace sami cine krivicno djelo laznog prijavljivanja, na kraju ipak niko nista ne zna sto se pokazalu stotinu puta do sada, kada je cilj napadati institucije, optuzivati, omalovazavati svi sve znaju, a kada treba pomoci MUP-u kada i sami traze pomoc javnosti, onda svi šute iz ovih ili onih razloga ... A sto se tice MUP-a RS njega da nema nebi bilo ni same Srpske, oni su bedem odbrane Srpske danas u svakom smislu pa i zato im je toliko trn u oku, pojedinci bi najsretniji bili kada nebi postojali kao institucija, sasvim vec vidjeno i poznato, sve u cilju price o reformi policije i osnivanju "drzavne centralne policije" Ako je tako kako ti kazes onda koji ce nam djavo policija kada sluzi samo za gomilanje nerijesenih slucajeva ubistava. Osim toga kako onda gradjani Republike Srpske da se osjecaju bezbjedno kada policija ocigledno ne radi svoj posao za koji je placena, a i kako ce kad je vodi ministar koji je i sam kriminalac. Za mene ovo nije greska, jer onaj ko radi taj i grijesi dok Dodikova vlast namjerno grijesi posto sasvim je ocigledno da citavo vrijeme pokusava da sakrije cinjenicu da je ogrezla u kriminal. S obzirom na samu velicinu Amerike, kao i broj ljudi koji zive u istoj, to i nije neko cudo, a sad da se vratimo na sistem u RS koji radi u uslovima gdje ima svega 1.2 miliona stanovnika, ako i toliko. Za RS je i ovaj broj od 30 nerijesenih ubistava mnogo s obzirom i na to da male su sredine u RS gdje svako svakog poznaje. U tim i takvim uslovima, za ocekivati je da sve se zna no ocigledno da policija, koja treba da zna, nista ne zna ili ne zeli da zna, a sto je najvidljivije na slucaju prebijenog Davida Dragicevica. Osim toga, iluzorno je i ocekivati pravdu od strane onih koji su ga i ubili. A ja mislio da je Vojska Republike Srpske ta koja je stub i temelj odbrane srpskog naroda u BiH, a ne polocija RS. Bice da sam pogresno ucio. Oprosti, moja greska. Ko to hoce da ukine policiju RS, osim "naravno" Bosnjaka koji bi, ali ne mogu bez pristanka Srba na to. Dodik i njegova mafija godinama urusavaju RS, asamim tim i Policiju RS.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 23:23 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Dragan Lukac naredio odvodjenje civila koji je kasnije i likvidiran
Ne znam stvarno dokle misliš ici sa svojim nebulozama, lažima i tvrdnjama, reci za zarobljenog neprijateljskog vojnika da je civil je van svake pameti, Nedzad Dizdarevic je bio pripadnik Armije BIH koji je zarobljen u borbama u predgradju Bihaca koji je u istom danu kada je zarobljen likvidirao dvojicu Srpskih boraca ... Sada mi je ipak sve jasno kakve stavove zastupas i ciju spiku propagiras ... Citat: Saff je objavio video snimak na kojem se vidi kako aktuelni minstar MUP-a Republike Srpske, Dragan Lukač u novembru 1994. godine rukovodi napadom na bošnjačko selo Sokolac u blizini Bihaća, odnosno kako ispituje i maltretira zarobljenog pripadnika Armije Repubilke Bosne i Hercegovine Nedžada Dizdarevića. Na spomenutom snimku jasno se čuje kada Lukač, nakon ispitivanja, naređuje svojim vojnicima da vode Nedžada Dizdarevića. https://balkanbreakingnews.com/2016/05/05/video-ekskluzivno-dragan-lukac-naredio-da-se-odvede-zarobljeni-nedzad-dizdarevic-koji-je-zatim-zaklan/Prvo koristim priliku da se zahvalim administraciji ovog foruma sto mi je obrisala post, kao i savjesnom forumasu koji je svojim citatom ucinio ga vidljivim. Neka zna narod ko vodi MUP RS, pa nije ni cudo zasto je RS postala i policijski tamni vilajet s obzirom na to da MUP RS vodi jedan ratni zlocinac tj. kriminalac i dokle god je na celu taj kriminalac sasvim je jasno da je Dodik koji je i sam kriminalac odabrao partnera u zlocinu i to nad svojim vlastitim narodom. Nisam ni mislio da ce Dodik odabrati nekog casnog i postenog policajca za ministra unutrasnjih poslova posto taj bi najvjerovatnije kad-tad uhapsio Dodika. Ovako sve je hasno, kriminalac Dodik odabrao je kriminalca Lukaca da mu vodi RS i drzi ga na uzici. Takav ministar sigurno nece donijeti pravdu. Iluzorno je to i ocekivati od covjeka koji se u ratu ogrijesio o svoju profesiju, kao i krivicno pravno za sta ce morati odgovarati kad-tad pred zakonom. http://www.dnevno.ba/vijesti/video-osvanuo-ratni-snimak-kako-dragan-lukac-pali-bosnjacka-sela-oko-bihaca-42419/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
glx
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 23:37 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Glx jeli normalno da ja tebe vidim usred mrkle noci da si online na ovom forumu, a da pritom nista ne pises, sto je veoma jezovito na neki nacin . A jel postoji možda mogućnost da mi je nalog ulogovan, a da ja ili nešto korisno radim ili spavam možda? Pošto nik miruje, možda je logična pomisao da mi je laptop upaljen, da spavam i da je nik ostao ulogovan? Zašto bi te uhodio? Uđem na temu, vidim u kom periodu si napisao postove i čudno mi da neko 8 sati diskutuje i da ga svi ovdje smatraju debilom. Vladimir RUS je napisao/la: Jedina bolesna stvar je voajerizam i to u sitne kasne sate, kao i strah od toga da se Vodji svojim rijecnikom ne zamjeris. Cim nocu ne mozes da spavas i pritom nista ne radis, osim sto visis na forumu i ne pises nista meni govori da tu nesto nije u redu. Kojem vođi? Nisam znao da imam i vođu? Zašto bi pisao na forumu koji pratim i napišem jedan-dva posta mjesečno? Zar se pod "radom" podrazumjeva pisanje na forumu? Vladimir RUS je napisao/la: A taj internet posao zadrzi za sebe, zaradices puno.  Programiranje je u pitanju i izrada programa za jednu stranu firmu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 svi 2018, 23:39 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7424 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
|
Prema mojim anailzima predizbornih anketa,patriotska koalcija predvođena SNSD-om u kad bi se izbori održali ovih dana,osvojila bi tri četvrtine mandata u NSRS.Glasovi iz inostranstva nisu uzeti u obzir.Dakle,u oktobru se očekuje nikad ubjedljivija pobjeda.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Брчак
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 svi 2018, 00:01 |
|
|
|
@BBC nikad Davor nije rekao za sina da je anđeo, sam je rekao čak da zna da mu sin nije bio nikakav anđeo (niko nije).
Vladimire u svakom postu spominješ Dodika, i ako ode Dodik ovakve stvari će nam se dešavati i to je problem, sistem je truo, bio i ostao. SDS je prvi krenuo odmah s početkom rata da uzima pare na jadu naroda, ako ćeš već govoriti o tome. Druga stvar, nemoj spominjati Vučića kako bi napao Dodika, u Srbiji je na djelu 10x gora diktatura i medijski mrak nego kod nas u RS. Kod nas imaš BN koji Dodika pljuje svakodnevno, u Srbiji ne postoji televizija koja smije pisnuti protiv Vučića, osim lokalnih koje nemaju nacionalnu frekvenciju. A to što otvara fabrike, vrijeme će pokazati da li će se poboljšati život u Srbiji, trenutno nije nešto bolje nego u BiH. Prosječna plata je u ostalom niža.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|