HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 15 ruj 2025, 16:30.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 33949 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 513, 514, 515, 516, 517, 518, 519 ... 1358  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj
PostPostano: 13 svi 2018, 01:02 

http://www.rtvbn.com/3907127/vlast-zakazala-u-slucaju-david

I to veoma zakazala. Mjesec i po dana Dodikova vlast se "vadi" umjesto da smjene Lukaca i sprovedu istragu u njegovom slucaju zbog ozbiljnih propusta u ovoj istrazi o brutalnom ubistvu, kao i istragu zbog Lukacevog batinanja gradjana, kao i drugi saucesnici u skrivanju zlocinaca od lica pravde, kao i sami zlocinci za slucaj brutalnog ubistva Davida Dragicevica. Hocemo pravdu!!!

Vrh

PostPostano: 13 svi 2018, 01:08 

sivi vuk je napisao/la:
Vi će te sad na izborima da popasete jednu veliku qrčinu,mnogo mi je milo zbog toga. :thumbup

Uzivajte dok jos mozete gospodo Dodikovci jer dalje necete moci posto jos 2014 je vidljivo da ste propali, a ovaj put cete jos dublje, kao muda kroz busne gace. :D

Vrh

PostPostano: 13 svi 2018, 01:21 

LakePlacid je napisao/la:
Nevjerovatno da i dalje divlja na temi ...

Radi opet ono zbog cega je dobio upozorenje, post za postom, klasicno trolanje, od teme napravio ratnu zonu, svi ga šamaraju odreda a on jadnik se sa svima svadja, nesto dokazuje i ubjedjuje, koji blento

:smijeh

Ono sto je nevjerovatno jeste da ovaj doticni gospodin i dalje pise bez upozorenja uprkos tome sto je maltene svaki, ako ne i svi njegovi postovi su trolanje i izmisljanje i tako post za postom, iz dana u dan. Da ne zaboravim i licni tekstualni napad kojem je isti sklon u nedostatku argumenata, kao i pisanju nekoliko postova za redom sa ociglednim ciljem necitljivosti i negledljivosti teme te stoga koristim ovu priliku da apelujem na administraciju da odsad pa ubuduce upozori neke forumase da je dovoljan jedan post, a ne nekoliko posto tako se podsticu i drugi da odgovore isto tako, sto dovodi do "redova monologa".Jedan post pa cekaj da neko odgovori pa onda opet jedan post, a ne kao BBC i biser LakePlacid pa administracija upozori (samo) mene. Stvarno nema smisla! Ako ce jedan dobiti upozorenje, a druga dvojica nista onda cemu i ono jedno upozorenje i jedan upozoreni. Zahtijevam jednak tretman. Samo tako moze se doci do reda, ako je administraciji ovog foruma do reda na istom. :neznam

Vrh

PostPostano: 13 svi 2018, 01:23 

Vladimir RUS je napisao/la:
Druge nema: ili oni ili mi!!! Ili ce kriminalni ministar zavrsiti iza resetaka, kao i sef mafije Milorad Dodik ili da narod u jos vecem tempu napusti ove prostore ukoliko skoro 250 hiljada ljudi koji zahtijevaju pravdu vlastima ne znaci nista?!

http://www.rtvbn.com/3907114/davidov-otac-porucio-svi-saucesnici-ubice-i-jataci-ce-odgovarati-istini-i-pravdi-

:tank

Broj smajlija: 2

Broj recenica: 0

Jednom rijecju LakePlacid.

:zubati

Vrh

PostPostano: 13 svi 2018, 01:36 

Radi opet ono zbog cega je dobio upozorenje, post za postom, klasicno trolanje, od teme napravio ratnu zonu, svi ga šamaraju odreda a on jadnik se sa svima svadja, nesto dokazuje i ubjedjuje, koji blento

Ima li upozorenje za kolegu forumaša koji 'piša po Davidu i njegovom ocu' ili ništa?

Nadam se da se istraga privodi kraju da konačno saznamo sve okolnosti ove smrti. Glupa mi je priča o umiješanosti Lukača u ubistvo, zašto bi se ministar štitio neke policajce ili koga već i izlaže riziku da izgubi posao radi nepoznatog mladića? To ne treba njemu, Dodiku još manje. Baš je glupo otvoreno optužiti prvog čovjeka MUP-a bez ikakvih dokaza. Odgledao sam čitavu sjednicu i Lukač je imao uvjerljivo izlaganje, bar meni.

Bilo kako bilo ružno je napadati i pljuvati mrtvu osobu, još tako mladu.. Pa da je bio ubica a ne što je konzumirao marihuanu.

Vrh

PostPostano: 13 svi 2018, 01:41 

Брчак je napisao/la:

Ima li upozorenje za kolegu forumaša koji 'piša po Davidu i njegovom ocu' ili ništa?

Nadam se da se istraga privodi kraju da konačno saznamo sve okolnosti ove smrti. Glupa mi je priča o umiješanosti Lukača u ubistvo, zašto bi se ministar štitio neke policajce ili koga već i izlaže riziku da izgubi posao radi nepoznatog mladića? To ne treba njemu, Dodiku još manje. Baš je glupo otvoreno optužiti prvog čovjeka MUP-a bez ikakvih dokaza. Odgledao sam čitavu sjednicu i Lukač je imao uvjerljivo izlaganje, bar meni.

Bilo kako bilo ružno je napadati i pljuvati mrtvu osobu, još tako mladu.. Pa da je bio ubica a ne što je konzumirao marihuanu.
Cela stvar se vrti oko rušenja Republike Srpske.To ti i ovaj degenerik izjavljuje.Srušiti Lukača i Dodika,dovesti nekakvu koaliciju iz koca i konopca sakupljenu na vlast i nastaviti sa postepenim urušavanjem institucijaOvo će ti isto i BBC reći i bilo ko ko ima dve daske u glavi.
Citat:
Druge nema: ili oni ili mi!!! Ili ce kriminalni ministar zavrsiti iza resetaka, kao i sef mafije Milorad Dodik

Gospodo imate izbore izvolite.

Vrh

PostPostano: 13 svi 2018, 01:46 

Citat:
Nema.Nismo svi isti.Pravda ne postoji.Dobro ne pobeđuje. :yawn

Vrh

PostPostano: 13 svi 2018, 02:15 

Žale se na FB grupi da ih danas jako malo došlo na politički miting. A neradni dan. Jedno je trpati ljude bez njihovog znanja u FB grupu, i privući muslimane širom svijeta. Drugo je stvarnost.
Što je Ministar rekao prerano su počeli. Sad dolazi sezona kiselih krastavaca.

Vrh

PostPostano: 13 svi 2018, 02:16 

sivi vuk je napisao/la:
Брчак je napisao/la:

Cela stvar se vrti oko rušenja Republike Srpske.To ti i ovaj degenerik izjavljuje.Srušiti Lukača i Dodika,dovesti nekakvu koaliciju iz koca i konopca sakupljenu na vlast i nastaviti sa postepenim urušavanjem institucijaOvo će ti isto i BBC reći i bilo ko ko ima dve daske u glavi.
Citat:
Druge nema: ili oni ili mi!!! Ili ce kriminalni ministar zavrsiti iza resetaka, kao i sef mafije Milorad Dodik

Gospodo imate izbore izvolite.

Retardi poput tebe ne znaju ni da komuniciraju bez vrijedjanja, a kamoli da kazu nesto pametno. Rusenje Republike Srpske je kada grupa kriminalaca vode policiju i drzavu tj. RS. To ne samo da je kriminal, vec i rusenje RS i to iznutra, po sistemu korak po korak i to od strane upravo Dodika i Dodikovih "zastitnika" Republike Srpske koji su unistili RS i unistavaju je i dalje.

Na izborima sam i mislio da ce te izgubiti, mada jos 2014 ste izgubili, s tim da sada slijedi jos veci pad.

Vrh

PostPostano: 13 svi 2018, 02:20 

Status Davora kojeg je par dana nakon izbrisao, nakon sastanka sa Lukačem objavio post, dva dana poslije odbio se rukovati sa njim i to na sastanku kod Dodika i od tada naravno krecu optuzbe ...

slika

jednom cete platiti ceh ...

Vjerski program nije obrazovni program i tačka !

Vrh

PostPostano: 13 svi 2018, 02:23 

BBC je napisao/la:
Žale se na FB grupi da ih danas jako malo došlo na politički miting. A neradni dan. Jedno je trpati ljude bez njihovog znanja u FB grupu, i privući muslimane širom svijeta. Drugo je stvarnost.
Što je Ministar rekao prerano su počeli. Sad dolazi sezona kiselih krastavaca.

Subota je. Svi odmaraju. Manje je dogadjaja kad svi odmaraju. Vise je kad svi dolaze sa posla, iz skole itd, a nedelja je jos gora po tom pitanju. Gledaj radne dane, pocevsi od ponedjeljka pa sve do petka, a i bio danas (tj. sad juce) maraton. Glavne gradske ulice bile su blokirane u susret maratonu.

Vrh

PostPostano: 13 svi 2018, 02:31 

Status Davora kojeg je par dana nakon izbrisao, nakon sastanka sa Lukačem objavio post, dva dana poslije odbio se rukovati sa njim i to na sastanku kod Dodika i od tada naravno krecu optuzbe ...

slika

Isto kao i Lukac. Obje strane djeluju pomalo zbunjeno jer ni sami bas ne znaju sta se ovo desilo s tim da.mislim da Lukac itekako zna i to u detalje samo lrije kriminalce i samim tim je saucesnik u krivicnom djelu ubistva.

Vrh

PostPostano: 13 svi 2018, 02:36 

Nisam te pitao za misljenje, ti si bolestan covjek idi se lijeci, kad se izlijecis ponovo se vrati, ako ti budu trebali neki dodatni nalazi, rado cu onu tvoju dijagnozu prenijeti na papir i ovjeriti je svojim potpisom i sluzbenim pečatom, do tada nisi bitan ni ti ni tvoji škart postovi, bezveze trolaš i odgovaras kome prije stignes ...

slika

Vrh

PostPostano: 13 svi 2018, 11:44 

:laugh

Dobili su mali kurs iz politike i kako je teško glasove prikupljati.

Citat:
Stanislava Jonsson Nakic
18 hrs · Värnamo, Sweden

Ljudi moji, veliko razocaranje! Cijeli dan pokusavam skupiti bar 10 ljudi da se potpise peticija u mom gradu, za sada 2 osobe i ja!

Citat:
Suzana Katusic
Tri ali vrijede trista! PRAVDA ZA DAVIDA!

Citat:
Ana Brkic
Kod mene ja i muz jedino

Citat:
Andrea Ivanovic
Ne cudi me.Puno mojih prijatelja koji zive u RS ne sudjeluju u ovome.Ne znam je li strah ili su jos uvijek ubijedjeni da je sve onako kako vodje kazu.

Vrh

PostPostano: 13 svi 2018, 12:10 

Da sam član te FB grupe pobjegao bih vrlo brzo zbog svih onih dosadnih i nadasve kiselih Meme i animated gifs. Jesu ti ljudi vakcinirani protiv humora.

Inače nisu normalni jednostavno. Mora biti po njihovom i njihova zadnja. Sreća postoje ti izbori pa ih otkantaš lako. (Odvojen Post, ne komentar.)
Da bi se razumjelo ponašanje ove rulje sasvjetujem pogledati dokumentarce o Jim Jones kultu. I oni su se borili protiv "korumpirane policije", "političara" i samo su "htjeli dobro svojoj djeci". Totalna paranoja, svi su protiv njih, lude teorije konspiracija, i skoro božanski zanos da "stvaraju bolji svijet".

Citat:
Aleksandra Uskovic

16 hrs
Evo ovako...Ko pise lose komentare na ovoj grupi ko kaze da smo mi bolesni sto dizeno ruke i sto trazimo pravduu,ko je protiv ove grupe.Znacemo da je umesan za Davidovo ubistvo i da sve zna.....Toliko za HEJTERE...

PRAVDA ZA DAVIDA

Vrh

PostPostano: 13 svi 2018, 12:59 

Nisam te pitao za misljenje, ti si bolestan covjek idi se lijeci, kad se izlijecis ponovo se vrati, ako ti budu trebali neki dodatni nalazi, rado cu onu tvoju dijagnozu prenijeti na papir i ovjeriti je svojim potpisom i sluzbenim pečatom, do tada nisi bitan ni ti ni tvoji škart postovi, bezveze trolaš i odgovaras kome prije stignes ...

slika

Buahahaha. Ako ti heroj Lukac, onda si ti na heroinu.i pukao si 1/1, a govorimo o Davidu koji je konzumirao marihuanu. Pa kolika je vjerovatnoca da mladi reper konzumira marihuanu. Da li ga to cini kriminalcem? Onda mnogi mladi, sve go kriminalac do kriminalca. Nose tetovazu i mindjusu u pupku jer hoce da pljackaju kao oni Lukacevi policajci sto su presreli i opljackali kombi u pokretu. Neke ljude prvo treba testirati da se vidi da li su normalni prije nego sto dobiju sansu da pisu na ovom forumu. Inace, ko bi rek'o cuda da se dese....

https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/halid-beslic-podigao-ruku-za-davida-pravdu-i-istinu-362305

Hvala gospodinu Halidu. :thumbup

Vrh

PostPostano: 13 svi 2018, 13:00 

BBC je napisao/la:

Dobili su mali kurs iz politike i kako je teško glasove prikupljati.

Citat:
Stanislava Jonsson Nakic
18 hrs · Värnamo, Sweden

Ljudi moji, veliko razocaranje! Cijeli dan pokusavam skupiti bar 10 ljudi da se potpise peticija u mom gradu, za sada 2 osobe i ja!

Citat:
Suzana Katusic
Tri ali vrijede trista! PRAVDA ZA DAVIDA!

Citat:
Ana Brkic
Kod mene ja i muz jedino

Citat:
Andrea Ivanovic
Ne cudi me.Puno mojih prijatelja koji zive u RS ne sudjeluju u ovome.Ne znam je li strah ili su jos uvijek ubijedjeni da je sve onako kako vodje kazu.

Svedska. :001_rolleyes

Vrh

PostPostano: 13 svi 2018, 13:05 

Jel to Prijedor jaka SNSD utvrda ? Jučer im se okupilo jedva 20 ljudi.

Vrh

PostPostano: 13 svi 2018, 13:19 

Auuu ako im se pojave bivsi borci i specijalci, počistit ce trg za desetak minuta jos ga dezinfikovati, sami se javljaju i nude "pomoc"

Hvala Jeleni Karleuši, David je slušo njene pjesme =))

Hamo, Senada iz Minhena, Almedin i Anes glavni u grupi ...

:gunsmilie

slika

Vrh

PostPostano: 13 svi 2018, 13:30 

Hvala Jeleni Karleuši, David je slušo njene pjesme =))

Ne baš. Kao pravi gangster hip-hopovac je mrzio Karleušu.

Citat:
Svi su tako sivi. Kako ne bi bili?
Danas se djevojčica Karleuši divi
Samo zato što se to tako servira
Sve same gluposti, to me jako nervira

Vrh

PostPostano: 13 svi 2018, 13:34 

Novi dokazi u slucaju ubistva Davida Dragicevica (18+)

http://slobodanvaskovic.blogspot.ba/2018/05/novi-dokazi-o-likvidaciji-davida.html?m=1

Vrh

PostPostano: 13 svi 2018, 13:36 

BBC je napisao/la:
Jel to Prijedor jaka SNSD utvrda ? Jučer im se okupilo jedva 20 ljudi.

Utvrda Dodikove desne ruke.

Vrh

PostPostano: 13 svi 2018, 13:38 

slika

Vrh

PostPostano: 13 svi 2018, 13:42 

Citat:
Za vrijeme rata je komandovao specijalnim jedinicama policije Republike Srpske, nekoliko puta je ranjavan tokom rata, a odlikovan je Ordenom Miloša Obilića za hrabrost, kao i Ordenom Karađorđeve zvijezde za uspješno komandovanje jedinicama i unaprijeđen je u čin pukovnika policije.

slika

Vrh

PostPostano: 13 svi 2018, 13:46 

Tacno! Evo upravo neki i na ovom forumu pokusavaju da proglase Lukaca patriotom. Cisto da pobjegnes iz ove zemlje i vise da se nikad ne vratis. Ko se sve kiti patriotizmom nije ni cudo zasto je ta rijec devalvirala.

http://www.rtvbn.com/3907152/najopasniji-je-lazni-patriotizam

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 33949 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 513, 514, 515, 516, 517, 518, 519 ... 1358  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Fredericktown, Mostarski Gavran, Naša Kvačica, Noname01, OAI-SearchBot, Robbie MO, Tomba17 i 46 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: