|
|
Stranica: 543/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2018, 10:52 |
|
|
analiza je napisao/la: Mislis da bi HB i RS bile srecnije kada bi se ,,pripojile,,? Za beogradjane smo cigani iz RS, za hrvate divljaci itd. da sada ne nabrajam. . . Mozda i ne grijese, ludi su svakako vec prevladali u BiH. 1. Lažno predstavljanje je kršenje pravila foruma. 2. Vi Muslimani ste sa stajališta Srbije hinjava odvratna poturčad koja je u svakom ratu stala na stranu protiv Srba. Od gušenja Karađorđevog ustanka i bitke na Mišaru 1806. pa do devedesetih i vezivanja zastava sa Hrvatima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2018, 10:52 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7424 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
analiza je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Kasnimo zato sto se ovde veoma dugo zadrzala jedna nazadna imperija koja nas je drzala u zaostalosti a ni period nakon odlaska te imperije nije bio sjajan najmanje nasom zaslugom .Samo nerazumno bice moze postavljati pitanja tipa- zasto se u Srpskoj ne zivi kao u Njemackoj ? Nazadna imperija? Pa moze li ,,nazadnije,, od ,,SADA,,? Nisi nikad čuo za Otomansku imperiju,Osmansko,Osmanlijsko carstvo,Tursku ?
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2018, 11:01 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7424 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
analiza je napisao/la: ludi su svakako vec prevladali u BiH. BiH i postoji samo zato da bi političari mogli da kradu što jeste neka patologija... Da bi nam bilo bolje moramo da se razdružimo a ionako svi težimo pridruženju EU pa ćemo tamo opet biti zajedno kad već toliko volite ali to je zajedništvo pravo evropsko zajedništvo i multikulturalizam a ne ovaj cirkus sa velikomuslimanima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
analiza
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2018, 11:05 |
|
|
Vujadin je napisao/la: analiza je napisao/la: Mislis da bi HB i RS bile srecnije kada bi se ,,pripojile,,? Za beogradjane smo cigani iz RS, za hrvate divljaci itd. da sada ne nabrajam. . . Mozda i ne grijese, ludi su svakako vec prevladali u BiH. 1. Lažno predstavljanje je kršenje pravila foruma. 2. Vi Muslimani ste sa stajališta Srbije hinjava odvratna poturčad koja je u svakom ratu stala na stranu protiv Srba. Od gušenja Karađorđevog ustanka i bitke na Mišaru 1806. pa do devedesetih i vezivanja zastava sa Hrvatima. Ja se nisam lazno predstavila, to mi je glupo i nepotrebno... A za ovo pod tackom 2. Srbi su sebi najljuci neprijatelji uvijek bili... i nisam za vezivanje zastava s bilo cije strane, svako sebi...
_________________ Nemoj se raspravljati niti sa rječitim, niti sa glupim; rječiti će te nadvladati u priči, dok će te glupi vrijeđati!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2018, 11:20 |
|
|
analiza je napisao/la: Vujadin je napisao/la: 1. Lažno predstavljanje je kršenje pravila foruma. 2. Vi Muslimani ste sa stajališta Srbije hinjava odvratna poturčad koja je u svakom ratu stala na stranu protiv Srba. Od gušenja Karađorđevog ustanka i bitke na Mišaru 1806. pa do devedesetih i vezivanja zastava sa Hrvatima.
Ja se nisam lazno predstavila, to mi je glupo i nepotrebno... A za ovo pod tackom 2. Srbi su sebi najljuci neprijatelji uvijek bili... i nisam za vezivanje zastava s bilo cije strane, svako sebi... Ti si Srpkinja koliko sam ja Portugalac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
analiza
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2018, 13:27 |
|
|
Vujadin je napisao/la: analiza je napisao/la: Ja se nisam lazno predstavila, to mi je glupo i nepotrebno... A za ovo pod tackom 2. Srbi su sebi najljuci neprijatelji uvijek bili... i nisam za vezivanje zastava s bilo cije strane, svako sebi... Ti si Srpkinja koliko sam ja Portugalac. Pa ja nisam srpkinja. Ja sam katolkinja.
_________________ Nemoj se raspravljati niti sa rječitim, niti sa glupim; rječiti će te nadvladati u priči, dok će te glupi vrijeđati!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2018, 15:51 |
|
|
analiza je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Ti si Srpkinja koliko sam ja Portugalac.
Pa ja nisam srpkinja. Ja sam katolkinja. BBC je katolik.Ti si muslimanka.Neko te slagao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2018, 16:51 |
|
|
analiza je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Ti si Srpkinja koliko sam ja Portugalac.
Pa ja nisam srpkinja. Ja sam katolkinja. Jesi,isto ko i Komšić. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2018, 17:08 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Treba muslimanima reći da ova tema nije RS. Ne moraju temu rušiti. Poslat ću mail HNS-u da stavi priopćenje o ovoj temi na svoju web stranicu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2018, 17:27 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2018, 17:32 |
|
|
Obri popio nogu iz SDS-a. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2018, 17:35 |
|
|
|
Ako je neko popio nogu, to je takozvani sds.
gospoda Milorad i Obren
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2018, 17:48 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Obri popio nogu iz SDS-a.  Teško mu palo prijeći od gubitnika na pobjedničku stranu. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2018, 18:08 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ako je neko popio nogu, to je takozvani sds.
gospoda Milorad i Obren Obri je opstinar sa stilom vladanja nalik na Dodikovom tako da je dobro sto je izasao iz politickog plakara, dok Vukota je sada drugi covjek Srpske. Njegova pozicija u stranci jaca je od Obrijeve i to nekoliko puta jaca. Hvala Obrenu sto je sam se iskljucio. Dodiku ionako trebaju papci sa kojim bi ucjenjivao Pavica i druge koalicione partnere. Obri je u zadnje vrijeme postao teski balast za SDS. Sada kada nije vise clan SDS, to znaci da je stranka izgubila jednog malog lokalnog serifa da bi dobila nekoliko puta jaceg i "cistog" covjeka. SDS je sada u boljoj poziciji nego prije izbora, a jos se pritom rijesio utega. Sad sav uteg je kod Dodika jer pored istog, kao i Stevandica, sad je i Obren. Braca Dalton. Malo izgubis, mnogo dobijes.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2018, 18:11 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Obri popio nogu iz SDS-a.  Teško mu palo prijeći od gubitnika na pobjedničku stranu.  Nasla krpa zakrpu. Ionako je Obren zalutao u SDS sa onakvim ponasanjem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
analiza
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2018, 18:45 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Vuk Brankovic. Drzace ga Dodik na oku 24 sata, jeste se i usrecio, prisjesce mu ubrzo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2018, 19:04 |
|
|
|
Nuto ovo dvoje što zajednički dejstvuju. Ko Mektić i reis Kavazović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2018, 19:16 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Obri popio nogu iz SDS-a.  Teško mu palo prijeći od gubitnika na pobjedničku stranu.  Ovo je tek početak. Od tzv. sds će na kraju da ostane samo nevladina udruga 'Pravda za Vukotu'.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chubura
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2018, 19:21 |
|
|
|
NDP odrzao sednicu predsednistva.Dragan Cavic izjavio da NDP vise nije clan saveza za pobedu i da pocinju pregovori sa Dodikom da budu deo vladajuce vecine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2018, 19:27 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2810 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Zakuca ih Mile momački, padoše plačenici i izdajnici bez ispaljenog metka, razvaljotka, bježanija ... Citat: RAZGOVARAT ĆE SA SNSD-OMRaspad opozicije u Republici Srpskoj, NDP napustio Savez za promjenePredsjednik Narodnog demokratskog pokreta (NDP) Dragan Čavić kazao je danas da je ta stranka zvanično napušta Savez za promjene, čiji je član bila u prethodnom mandatu. Nezadovoljni stanjem bloka Saveza za promjene (Savez za pobjedu) NDP, odnosno predsjedništvo te stranke je odlučilo da napuštaju opozicioni blok. "Od večeras više nismo dio Saveza za promjene. To više ne postoji. Izgubili smo izbore i to je pošteno", kazao je predsjednik NDP-a Dragan Čavić On je također dodao da je nedavno razgovarao i sa predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom, koji ga je pozvao na razgovore o formiranju vlasti i skupštinske većine u RS-u.Čavić je kazao da će prihvatiti poziv i razgovarati, a da će vrijeme pokazati šta će ti razgovori iznjedriti. Dodao je da će socijalna pravda i ekonomski razvoj biti vodilja NDP-a u narednim razgovorima za formiranje vlasti i skupštinske većine. Naglasio je da ne želi da bude posljednji politički "Don Kihot" Republike Srpske i da je odluka o napuštanju Saveza za promjene donijeta jer je zabilježen pad broja osvojenih glasova što govori, kako je kazao o tendencijama. Podsjetimo, nakon izbora Savez za promjene prolazi kroz velike probleme, s obzirom da se i najveća opoziciona stranka u RS-u SDS, koja je i lider Saveza za promjene, suočava sa unutarstranačkom krizom jer je dio dobojskog SDS-a poručio da želi razgovarati o saradnji sa SNSD-om. Prvi čovjek SDS-a Doboj Obren Petrović zbog razgovora sa Miloradom Dodikom danas je zvanično isključen iz stranke. https://www.klix.ba/vijesti/bih/raspad-opozicije-u-republici-srpskoj-ndp-napustio-savez-zapromjene/181107130
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chubura
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2018, 19:33 |
|
|
|
Na kraju ce od SZP ostati PDP i Vukota sa Pandurevickom i Mekticem. Kladim se da bi Mirko Sarovic sa Dodikom,al da on bude predsedavajuci Saveta ministara.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2018, 19:33 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2810 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Pandurevicka ce sa svojim cokoladnim momkom na Kubu 
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2018, 19:36 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Pravi amateri za Dodika i klapu oko njega. ----------------------------------------------- Mujo vidno razoĆaran. Citat: mileopanak prije 23 minute Dali bi vi guze svi do jednog samo da vam bude bolje.Licno sam u Cavicu gledao karakter od politicara medzutim sad se i sam izvrnuo da ga laktaski vepar pojase i zajulari. Ocito bi mnogi u ovoj drzavi i najrodzenijeg prodali zarad nekog svog sitnog sicara
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
analiza
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2018, 19:41 |
|
|
|
Nije dug put od amatera do profesionalca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2018, 20:49 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Teško mu palo prijeći od gubitnika na pobjedničku stranu.  Nasla krpa zakrpu. Ionako je Obren zalutao u SDS sa onakvim ponasanjem. Previše zalutalih u sds-u. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|