|
|
Stranica: 574/1366.
|
[ 34131 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 ožu 2019, 23:31 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Kačamak je napisao/la: Leeroy Jenkins je napisao/la: Ovaj Renato je transfer blamage sa ovim fb slikama u gaćama. Ne ulazite na profil ukoliko ne želite da oslepite. A šta ćeš ti na njegovom profilu mujane?Daj da vidimo tvoj profil. Lol, svi komentarišu taj nalog već 3 stranice i ti baš mene pitaš zašto.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 ožu 2019, 23:33 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Kačamak je napisao/la: A šta ćeš ti na njegovom profilu mujane?Daj da vidimo tvoj profil. Lol, svi komentarišu taj nalog već 3 stranice i ti pitaš baš mene zašto. Svi mogu ti ne možeš.I nemoj da lolaš.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 ožu 2019, 23:39 |
|
|
|
Lako je gospodinu Leeroyu komentarisati gaće gospodina Renata kad ne živi u mojoj državi u kojoj se na dnevnoj bazi pokolje po milion ljudi a osakati po pola miliona. Nas kojima je do mira i suživota u njoj, više interesuju mitraljezi i mašingevere gospodina Azrina nego gospodin Renatove gaće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 00:01 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
Pa ne interesuje me više ni to jer je lik jasno psihički oboleo. Što kaže Metema, policija je odradila deo posla koji se tiče incidenta i tako se više čuva RS nego na ovaj način.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 00:05 |
|
|
|
Sreca za mitraljesca da su RS Hrvati kulturniji od onih iz Hrvatske, inace bi zaplivao u Sani. Ovako mu se covjek jos izvinuo i garanto vao zastitu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 00:13 |
|
|
|
Gospodin Renato? A ovaj s mitraljezima vam djeluje kao zdrav i prav kao drijen?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 00:30 |
|
|
|
Islamskog degenerika istresti iz gaća dok ne kaže gde je oružje.Teroristički gad !
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 00:34 |
|
|
Mladi gospodin Renato je uljudbeni Srbin katoličke veroispovesti. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 00:35 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Muslimani kad god imaju neki problem vezan za RS , napadnu Hrvate. Ako je gospodin Renato stvarno Hrvat mada čisto sumnjam jer nije to sad neko ime koje je nepostojeće među Srbima, onda ovo zapažanje treba posmatrati kao aksiom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 00:38 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Mladi gospodin Renato je uljudbeni Srbin katoličke veroispovesti.  Zanimljivo turke ne zelite pod svoje okrilje a Hrvate da?  Za dobrim konjem je se prasina uvijek dizala, svi ga zele 
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 00:38 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Muslimani kad god imaju neki problem vezan za RS , napadnu Hrvate. Ako je gospodin Renato stvarno Hrvat mada čisto sumnjam jer nije to sad neko ime koje je nepostejeće među Srbima, onda ovo zapažanje treba posmatrati kao aksiom. Gospon Agathonikos,dajte molim Vas ! Renato.Pa to je staro srpsko kraljevsko ime. PS:Najverovatnije se radi o S-H detetu.A to je kombinacija..takva. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 00:41 |
|
|
Diablo je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Mladi gospodin Renato je uljudbeni Srbin katoličke veroispovesti.  Zanimljivo turke ne zelite pod svoje okrilje a Hrvate da?  Za dobrim konjem je se prasina uvijek dizala, svi ga zele  Pa mi smo pametni za razliku od vas koji imate te zoo porive ka ljudolikim bićima gospon Đavolak.Razumete me ? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 00:42 |
|
|
Diablo je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Mladi gospodin Renato je uljudbeni Srbin katoličke veroispovesti.  Zanimljivo turke ne zelite pod svoje okrilje a Hrvate da?  Za dobrim konjem je se prasina uvijek dizala, svi ga zele  Kačamak tvrdi za sebe da je polu Hrvat i da mu je žena Hrvatica, tako da...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 00:45 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Diablo je napisao/la: Zanimljivo turke ne zelite pod svoje okrilje a Hrvate da?  Za dobrim konjem je se prasina uvijek dizala, svi ga zele  Kačamak tvrdi za sebe da je polu Hrvat i da mu je žena Hrvatica, tako da... Tako da Renato je gotsko ime starih Bošnjana koji su primili islam pre nego što je došao na Balkan. Ja bar znam šta sam i nemam problem sa tim.A ti ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 00:46 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Gospon Agathonikos,dajte molim Vas ! Renato.Pa to je staro srpsko kraljevsko ime. PS:Najverovatnije se radi o S-H detetu.A to je kombinacija..takva.  A dobro sad, nije staro srpsko kraljevsko ime a vallahi nije ni hrvatsko  Ima te talijanštine i kod nas. Globalizacija braco.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 00:49 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Gospon Agathonikos,dajte molim Vas ! Renato.Pa to je staro srpsko kraljevsko ime. PS:Najverovatnije se radi o S-H detetu.A to je kombinacija..takva.  A dobro sad, nije staro srpsko kraljevsko ime a vallahi nije ni hrvatsko  Ima te talijanštine i kod nas. Globalizacija braco. U 200 kn da je mali S-H ? Msm 3000 din,25€,50 bam-busa.Kako god već..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 00:51 |
|
|
|
Kačamak odakle si s hrvatske strane? Ideš li ikada u RH?
Možda je ovako radikalan kao i "Vanja" Udovičić koji je mora minjat lijepo muško ime "Franjo" u žensko "Vanja".
To je kao da daš sinu ime "Andrea".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 00:54 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Kačamak odakle si s hrvatske strane? Ideš li ikada u RH?
Možda je ovako radikalan kao i "Vanja" Udovičić koji je mora minjat lijepo muško ime "Franjo" u žensko "Vanja".
To je kao da daš sinu ime "Andrea". Nećemo o tome.  Naravno da idem.Uvek.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 00:55 |
|
|
Kačamak je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Kačamak odakle si s hrvatske strane? Ideš li ikada u RH?
To je kao da daš sinu ime "Andrea". Nećemo o tome.  Nadam se da nisi Vanja
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 00:56 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Nećemo o tome.  Nadam se da nisi Vanja Ne.Imam lepo SH ime.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 01:09 |
|
|
 Staro srpsko kraljevsko ime Romeo Sjećate li se ovog mladića, gospodine Chat? Bila su to divlja vremena, a.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 01:29 |
|
|
Diablo je napisao/la: Zanimljivo turke ne zelite pod svoje okrilje a Hrvate da?  Za dobrim konjem je se prasina uvijek dizala, svi ga zele  Renato nam je zarasto za srce. Em hrvatskih korijena,em ne voli turke. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 01:35 |
|
|
Stvarno ste bezobrazni. Em što se gospodinu Renatu na leđa natovari cijela Švedska bojna, em što ga proglasište Hrvatom. Mislim da je to krajnje nepošteno i zlonamjerno prema tom savjesnom mladiću. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 01:38 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 01:39 |
|
|
|
Gospodin Renato će ga zaštiti gospodina Ildriza od "đikana", obećao mu je to na kraju
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|