|
|
Stranica: 582/1358.
|
[ 33949 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 21:43 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Delegati iz SNSD-a, SDS-a i HDZ-a odbili osuditi četnički skup u Višegradu
[i]Delegati iz reda Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH, Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) i Srpske demokratske stranke (SDS) odbili su da osude četnički skup u Višegradu koji je proteklih dana potresao bh. javnost. Na današnjoj sjednici Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH delegat Zlatko Miletić predložio je da se na dnevni red današnje sjednice kao tačka uvrsti i javna osuda skupa u Višegradu koji je organizovao Ravnogorski četnički pokret.
Za ovaj prijedlog glasalo je šest delegata iz reda SDA, DF-a, SBB-a i SDP-a dok su protiv bili delegati iz reda HDZ-a, SNSD-a i SDS-a.
Delegati koji su bili protiv, a dolaze iz stranaka SNSD, HDZ i SDS su Mladen Bosić, Dušanka Majkić, Sredoje Nović, Lazar Prodanović, Nikola Špirić, Dragan Čović, Lidija Bradara i Bariša Čolak.
Zakašnjela reakcija: Čović osudio četnike u Višegradu: U našoj domovini nema mjesta za mržnju
https://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-o ... /190313122
Zarar prknu moj Dragane. Nameračili su se na tebe, pa da milijun puta osudiš te bradate simpatizere JVuO.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 21:53 |
|
|
Ali zato u Ćaprazima ima mesta ruganju Srbiji zato što su joj SAD okupirale KiM, je li iskompleksirana vulvo?
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 21:56 |
|
|
Ta ti vulva jebala sve živo i mrtvo, cigane raspali.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 22:00 |
|
|
Odgovor dostojan učenika petog osnovne.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 22:04 |
|
|
A šta si drugo očekivao, flašo rakije? Da s tobom pričam ko sa normalnim forumašem a teško si govno i odron. I to ono pijano i drogirano.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 22:18 |
|
|
Trezan sam, nažalost. A i da nisam, to je privremeno stanje, koje nisam iskusio već godinama. Mentalna vulva, koja se ruga Srbiji što joj je Kosovo okupirano od strane Amerike, je uvek vulva i ništa više od toga.
Sad me oteraj u pizdu materinu (jer ništa pametnije ne umeš da kažeš), tvoja će biti zadnja, i ti ćeš biti pobednik u ovoj razmeni postova. To je tebi bitno, i ja to poštujem.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 22:18 |
|
|
Skleptalo Azrina s kamiončićem na deponiji pa se i tamnoputi iglaš uznemirio. Solidarnost. Da nije u pitanju govno, to je i za pozdraviti.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 22:22 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: ... je li iskompleksirana vulvo? Agathonikos je napisao/la: Ta ti vulva jebala sve živo i mrtvo, cigane raspali. Gospodo polako, molim zadržite kulturnu razinu rasprave. Zahvaljujem. P.S. Svakako ne ovisi o nama, bit će što će bit.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1309 of 2558 - 51.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 22:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 83704 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Agathonikos je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Delegati iz SNSD-a, SDS-a i HDZ-a odbili osuditi četnički skup u Višegradu
[i]Delegati iz reda Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH, Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) i Srpske demokratske stranke (SDS) odbili su da osude četnički skup u Višegradu koji je proteklih dana potresao bh. javnost. Na današnjoj sjednici Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH delegat Zlatko Miletić predložio je da se na dnevni red današnje sjednice kao tačka uvrsti i javna osuda skupa u Višegradu koji je organizovao Ravnogorski četnički pokret.
Za ovaj prijedlog glasalo je šest delegata iz reda SDA, DF-a, SBB-a i SDP-a dok su protiv bili delegati iz reda HDZ-a, SNSD-a i SDS-a.
Delegati koji su bili protiv, a dolaze iz stranaka SNSD, HDZ i SDS su Mladen Bosić, Dušanka Majkić, Sredoje Nović, Lazar Prodanović, Nikola Špirić, Dragan Čović, Lidija Bradara i Bariša Čolak.
Zakašnjela reakcija: Čović osudio četnike u Višegradu: U našoj domovini nema mjesta za mržnju
https://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-o ... /190313122Zarar prknu moj Dragane. Nameračili su se na tebe, pa da milijun puta osudiš te bradate simpatizere JVuO.
Hehe, ova namjerno 3 dana zakasnjela reakcija Bosnian Muslims samo jos vise razbjesnjava. 
Ali, stogod uradis imat ces Angry Muslims.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 22:28 |
|
|
Citat: Gospodo polako, molim zadržite kulturnu razinu rasprave. Zahvaljujem. P.S. Svakako ne ovisi o nama, bit će što će bit. Unutarsrpske rasprave. Nema potrebe da se mešaš. Ja dobronamerno savetovao šta je najbolje za Republiku Srpsku, moju voljenu srpsku državu preko Drine, a ovaj klitoris iz Ćapraza mi na to odgovori ruganjem što su Ameri okupirali KiM. Nisam naišao na veću bedu od čoveka u životu.
|
|
Vrh |
|
 |
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 22:31 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: ... je li iskompleksirana vulvo? Agathonikos je napisao/la: Ta ti vulva jebala sve živo i mrtvo, cigane raspali. Gospodo polako, molim zadržite kulturnu razinu rasprave. Zahvaljujem. P.S. Svakako ne ovisi o nama, bit će što će bit. Ne.Upravo suprotno.Ovisi od svakog od nas.Od tebe ovisi hoće li HB živeti ili ne.Od Robija od svakog od vas ovisi hoće li je biti i kakva će biti.A od mene od raznih Renata ovisi hoće li biti Republike Srpske ili će umreti.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
 |
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 22:34 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Citat: Gospodo polako, molim zadržite kulturnu razinu rasprave. Zahvaljujem. P.S. Svakako ne ovisi o nama, bit će što će bit. Unutarsrpske rasprave. Nema potrebe da se mešaš. Ja dobronamerno savetovao šta je najbolje za Republiku Srpsku, moju voljenu srpsku državu preko Drine, a ovaj klitoris iz Ćapraza mi na to odgovori ruganjem što su Ameri okupirali KiM. Nisam naišao na veću bedu od čoveka u životu. Pa šta je najbolje?!Da se ćuti?Dokle da se čeka?Da qrve ko taj mali govnarko ne počnu da pucaju po narodu?Što ga policija nije uhapsila?Šta da se čeka?Šta se uopšte čeka i zašto?
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 22:37 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Gospodo polako, molim zadržite kulturnu razinu rasprave. Zahvaljujem. P.S. Svakako ne ovisi o nama, bit će što će bit. Ne.Upravo suprotno.Ovisi od svakog od nas.Od tebe ovisi hoće li HB živeti ili ne.Od Robija od svakog od vas ovisi hoće li je biti i kakva će biti.A od mene od raznih Renata ovisi hoće li biti Republike Srpske ili će umreti. Zapravo se slažem  , ali mislio sam na Kosovo, tu nam je manji utjecaj.
1309 of 2558 - 51.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 22:38 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Unutarsrpske rasprave. Nema potrebe da se mešaš. Ja dobronamerno savetovao šta je najbolje za Republiku Srpsku, moju voljenu srpsku državu preko Drine, a ovaj klitoris iz Ćapraza mi na to odgovori ruganjem što su Ameri okupirali KiM. Nisam naišao na veću bedu od čoveka u životu. Cigić, moju voljenu srpsku državu preko Drine prepusti Srbima koji žive u njoj, ili divljacima kako ih ti nazva, a ti se i dalje drži igle, flaše, deponije i dijaloga sa "Prištinom". Jasno žvalavko?
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 22:40 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Citat: Gospodo polako, molim zadržite kulturnu razinu rasprave. Zahvaljujem. P.S. Svakako ne ovisi o nama, bit će što će bit. Unutarsrpske rasprave. Nema potrebe da se mešaš. Neću obećavam, još mi u životu treba da rastavljam Srbe koji se svađaju. Samo poštujte pravila foruma, stvari se mogu reći i na civiliziran način.
1309 of 2558 - 51.17%
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 23:21 |
|
|
Nego da pitam ovih par jadnika samo jedno pitanje. Zanima me kakva bi vasa reakcija bila da bosanski muslimani sutra upadnu u RS i pocmu ubijat srbe? Bi li cekali djelovanje institucija srpske i srbije il bi odmah napravili kontru?? Ne mogu da vjerujem kako su poneki hladni na ovakve provokacije s muslimanske strane jer da je uspio ovaj u naumu,za godinu dana bi bilo stotine ljiljana diljem RS-a . Polako malo po malo bi vam zagorcali zivot a vi bi samo cekali na institucije ???
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
Vrh |
|
 |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 ožu 2019, 23:30 |
|
|
Zanimljivih desetak stranica.  Koji su nasi? 
|
|
Vrh |
|
 |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 14 ožu 2019, 01:02 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2810 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Kakva budala i retard od čovjeka ... Citat: Mektić: Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da nose oružje u mesdžide, u akciji učestvovao Mato Đaković
U cijeloj priči, tvrdi ministar Mektić, učestvovali su i akteri iz bh. entiteta RS
Informaciju o aktivnostima hrvatskih obavještajaca u Bosni i Hercegovini, koji su vrbovali pripadnike selefijskog pokreta u našoj zemlji da prenose oružje u lokalne mesdžide, kako bi isto kasnije bilo pronađeno te kako bi optužbe predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović o postojanju 10.000 radikaliziranih osoba i terorističkih kampova u Bosni i Hercegovini bile potvrđene, za Faktor je potvrdio ministar sigurnosti Dragan Mektić.
Tu informaciju, prema kojoj cijelu akciju koordinira hrvatski konzul u Tuzli Ivan Bandić, objavio je portal Žurnal, a njenu realizaciju su spriječile bh. sigurnosne službe.
- Unazad nekoliko godina smo zadokumentirali, odnosno došli do saznanja da hrvatska služba radi na vrbovanju naših državljana. Tu je u BiH angažiran hrvatski konzul u Tuzli Ivan Bandić te još određeni broj lica koji su pokušali da zakombiniraju jednu obavještajnu operaciju vezano za naoružavanje selefija ovdje - kazao je Mektić za Faktor.
To je, dodaje Mektić, povezano sa izjavom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović o postojanju 10.000 radikaliziranih osoba u BiH te o postojanju terorističkih kampova.
- Ja sam reagirao i demantirao je. To je jedna najobičnija glupost i izmišljotina. Mi imamo saradnju sa Sigurnosno-obavještajnom agencijom Hrvatske i oni nam nikad tako nešto nisu prenijeli ili dali bilo kakav podatak da tako nešto postoji. Poslije je trebalo nju na neki način opravdati od jedne blamaže i „dokazati“ da se ipak selefije naoružavaju i da se dovode u vezu sa naoružavanjem – izjavio je Mektić.
Da je ta operacija bila uspješna, u BiH bi se, tvrdi ministar sigurnosti, zakucao posljednji ekser i izbio bi se svaki argument da u našoj zemlji nema kampova i terorističkih obuka te da se "mi ovdje borimo protiv terorizma i svih vidova ekstremizma".
- BiH bi bila brutalno diskreditirana i ispostavilo bi se da je tačna priča hrvatske predsjednice da je BiH prostor na kojem postoje teroristički kampovi – kazao je Mektić.
Dodaje da su u cijeloj priči učestvovali i akteri iz bh. entiteta RS.
- To je bio pokušaj proigravanja jedne poprilično osmišljene kombinacije i to smo pratili jedan duži vremenski period te prozreli tu namjeru. Spriječili smo da se ona realizira. Ovdje je bio uključen novinar Mato Đaković, koji je čak za obavljanje tih poslova koristio diplomatsko vozilo Ivana Bandića – tvrdi Mektić.
Žurnal je večeras objavio i druge detalje koji, prema njihovim saznanjima, otkrivaju potpuniju sliku cijele priče.
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 14 ožu 2019, 02:18 |
|
|
Aga, Karmelo, moram da vam kažem isto što je u seriji "Ravna gora" čiča Draža rekao majorima Stankoviću i Paloševiću, kada su se u svoj onoj nesreći aprilskog rata, posvađali oko starih računa sa vojne akademije: Šta vam je? Jeste li poludeli? 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 14 ožu 2019, 10:36 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Aga, Karmelo, moram da vam kažem isto što je u seriji "Ravna gora" čiča Draža rekao majorima Stankoviću i Paloševiću, kada su se u svoj onoj nesreći aprilskog rata, posvađali oko starih računa sa vojne akademije: Šta vam je? Jeste li poludeli?  Nemoj da me stavljaš u isti koš sa zlobnom i pokvarenom jajarom. Ja im govorim da treba da poštuju zakone i jačaju pravnu državu, i samim tim, Republiku Srpsku, a ovaj ekstrament mi na to odgovara ruganjem što je KiM okupirana. Ja nikad ne bi zajebavao Srbina iz RS, ako se RS-u desi nešto loše što je van njene kontrole i mogućnosti delovanja, a ovaj se radosno ruga što je KiM okupirana. Ne stavljaj me ni u rečenicu zajedno sa ovim izdajničkim smradom.
|
|
Vrh |
|
 |
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 14 ožu 2019, 10:56 |
|
|
Pitao te je Diablo nešto,gore.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 14 ožu 2019, 11:03 |
|
|
Mene pitao?
Ako bi se to desilo, specijalna policija bi ih pokosila, kao što svaka pravna država reaguje na teroristički napad. Ti najozbiljnije dovodiš ovo izdrkavanje nad čovekom koji nikog nije napao u istu ravan sa masovnim terorističkim napadom!? Jel imaš makar gram mozga u lobanji pa da postavljaš to pitanje?
Inače, Diablo je, po mojoj proceni, klinac od 15 godina, super ste se našli, mentalno ste na istom stepenu razvoja.
|
|
Vrh |
|
 |
darkmark
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 14 ožu 2019, 11:08 |
|
|
Teror napadi se dobro planiraju, brzo i efikasno, tako da bi tesko u isti momenat odgovorila specijala. Niko jos nije spreman za rat, svaki veći incident bi doveo do okupljanja, podizanja tenzija i ko zna čega sve. Niti oni imaju trenutne mogućnosti za to, niti bi im neko mogao adekvatno odgovoriti. I jedni i drugi čekaju da ojačaju.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 14 ožu 2019, 11:34 |
|
|
Zato se radi na preventivnim akcijama, obaveštajnom radu i ostalim stvarima u sferi bezbednosti kojima se države bave.
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 14 ožu 2019, 11:37 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Mene pitao?
Ako bi se to desilo, specijalna policija bi ih pokosila, kao što svaka pravna država reaguje na teroristički napad. Ti najozbiljnije dovodiš ovo izdrkavanje nad čovekom koji nikog nije napao u istu ravan sa masovnim terorističkim napadom!? Jel imaš makar gram mozga u lobanji pa da postavljaš to pitanje?
Inače, Diablo je, po mojoj proceni, klinac od 15 godina, super ste se našli, mentalno ste na istom stepenu razvoja. Vaš najveci problem je sto nemate pojma tko su oni(kao i nasi preko granice) samim time niste dostojni da komentirate ista nit da dajete nekakve savjete. Ja nisam samo naveo ubijanje, nego i zastave jer da je ovome upalilo imali bi vi tisuce zastava diljem RS-a . Tako to ide kod njih, das prst a za neko vrijeme ne ode ruka nego glava, no najlakse je iz Beograda ili Zagreba solit drugima pamet zar ne ? Nego bogati kakva bi to specijalna policija pomogla ako bi njih krenulo samo 2000 po ovako gadnom terenu??
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|