|
|
Stranica: 631/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2019, 09:50 |
|
|
stratilat je napisao/la: S obzirom da mi je post bio poslednji na strani 631 trebao bi da bude sah-mat,a ne uvreda Pogresno si shvatio, ne vrijedja to mene. Sta ima da me vrijedja necija nekultura na forumu? Svako sebe predstavlja onako kako hoce i kakav je.... Smijesno mi je i nudjenje pomoci pojedinih forumasa?! Sta da mi pomazu, u cemu i pri cemu? Ja sam ovdje dobrovoljno, sto znaci da smatram da se mogu sama izboriti za sebe. Psovke upucene meni nisu za mene uvreda, nego priznanje poraza. Kada covjek psuje i bljuje vatru? Pa kada je nemocan, kada ga dotaknes s nekom recenicom, kada ga razgolitis, kada nemas ista uvjerenja i obrazac ponasanja kao ,,on,, pa u napadu bijesa i nemoci sta drugo da radi nego da psuje. Ali sto je najgore psujuci, tako u naletu bijesa, on se jadan sav popljuje....
|
|
Vrh |
|
|
stratilat
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2019, 09:57 |
|
|
Jel to mudrost sa fejsbuka?
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2019, 10:03 |
|
|
stratilat je napisao/la: Jel to mudrost sa fejsbuka? Nemam facebook. U sahu je najjaca figura dama, kraljica. Sah mat znaci da je ,,kralj,, krepo. Osjetim ja da nesto zaudara.....
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2019, 10:19 |
|
|
Prijatelj Tvoj je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kulturno se izražavajte, ne znam kako vam se ne može fino reć. Ako se priključite Hrvatskoj tražimo bonton i pravilan izgovor, da nam ne kvarite prosjek. Uuuu jbt, nisam ni primijetio da je gospođa vrhunska intelektualka, prefinjenih manira i damskih obrazaca ponašanja. Neću više, evo obećavam. Nema veze je li vrhunska intelektualka ili ne. Treba se s poštovanjem odnositi prema svima, i prema velikima i prema malima. Vrlo je lako postati ohol i misliti da si bolji od drugih. Možda i jesi bolje obrazovan, možda bolje zarađuješ, možda imaš nešto ili znaš nešto ili radiš nešto što drugi nisu u mogućnosti. Najlakše je gaziti slabije. Ali ipak ostani na zemlji i kulturno komuniciraj i sa nekim direktorom kao i sa cigančetom kad te pita pola marke.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1088 of 2558 - 42.53%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
stratilat
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2019, 10:22 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Nemam facebook... Ni fejsa ni spejsa,sto bi narod reko ni kuceta ni maceta
|
|
Vrh |
|
|
Prijatelj Tvoj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2019, 10:23 |
|
|
stratilat je napisao/la: Jel to mudrost sa fejsbuka? Sa izvora kraj džamije.
|
|
Vrh |
|
|
stratilat
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2019, 11:04 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nema veze je li vrhunska intelektualka ili ne.
Treba se s poštovanjem odnositi prema svima, i prema velikima i prema malima.
Vrlo je lako postati ohol i misliti da si bolji od drugih. Možda i jesi bolje obrazovan, možda bolje zarađuješ, možda imaš nešto ili znaš nešto ili radiš nešto što drugi nisu u mogućnosti. Najlakše je gaziti slabije. Ali ipak ostani na zemlji i kulturno komuniciraj i sa nekim direktorom kao i sa cigančetom kad te pita pola marke.
ma da.svaka benetina ima pravo na političku korektnost.s poštovanjem se odnositi prema onima koji preko reda upadaju na šalterima pošte,banke,marketa...Onima što ti uzimaju prvenstvo u saobraćaju.Neobazirati se prema onima što seru i šoraju po haustorima,stubištima.Seljančure imaju pravo kiseliti kupus po zajedničkim prostorijam,tresti mrve sa balkona,zauzeti dva mjesta na parkingu...samouvjereno brljezgati gluposti i uvoditi nova pravila i obrasce ponašanja...Neuke spodobe kreiraju kružne tokove i planiraju prostorno uređenje zauzimaju medijski prostor,pišu bestselere...Pa jebo te za tri mjeseca je žena skucala kilo postova
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2019, 12:11 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Prijatelj Tvoj je napisao/la: Uuuu jbt, nisam ni primijetio da je gospođa vrhunska intelektualka, prefinjenih manira i damskih obrazaca ponašanja. Neću više, evo obećavam. Nema veze je li vrhunska intelektualka ili ne. Treba se s poštovanjem odnositi prema svima, i prema velikima i prema malima. Vrlo je lako postati ohol i misliti da si bolji od drugih. Možda i jesi bolje obrazovan, možda bolje zarađuješ, možda imaš nešto ili znaš nešto ili radiš nešto što drugi nisu u mogućnosti. Najlakše je gaziti slabije. Ali ipak ostani na zemlji i kulturno komuniciraj i sa nekim direktorom kao i sa cigančetom kad te pita pola marke. Kvacice, ovo se moze tumaciti na dva nacina. Slabija nisam, jer da je tako bila bi odavno pregažena. Cek, da nađem sitno...evo, evo pola marke stratilat.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2019, 12:12 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nema veze je li vrhunska intelektualka ili ne.
Treba se s poštovanjem odnositi prema svima, i prema velikima i prema malima.
Vrlo je lako postati ohol i misliti da si bolji od drugih. Možda i jesi bolje obrazovan, možda bolje zarađuješ, možda imaš nešto ili znaš nešto ili radiš nešto što drugi nisu u mogućnosti. Najlakše je gaziti slabije. Ali ipak ostani na zemlji i kulturno komuniciraj i sa nekim direktorom kao i sa cigančetom kad te pita pola marke.
Kvacice, ovo se moze tumaciti na dva nacina. Slabija nisam, jer da je tako bila bi odavno pregažena. Cek, da nađem sitno...evo, evo pola marke. Izgleda može se tumačiti na barem tri načina, jer si ponudila dva pogrešna.
1088 of 2558 - 42.53%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2019, 12:15 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Kvacice, ovo se moze tumaciti na dva nacina. Slabija nisam, jer da je tako bila bi odavno pregažena. Cek, da nađem sitno...evo, evo pola marke. Izgleda može se tumačiti na barem tri načina, jer si ponudila dva pogrešna. Dobri i pametni Kvačica. Da su ostali bar do pasa takvi Zezam se. Ti si srce ovoga foruma, a i mozak.
|
|
Vrh |
|
|
KristijanBL
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2019, 12:16 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 18:55 Postovi: 234 Lokacija: Banja Luka
|
Kvacicu za (pod) Predsjednika! :-)
_________________ Venac besmrtne slave srpska ti vila plete, nad tvojim grobom, Vojo, komitske plaču čete.
Voja Tankosić 1880-1915
|
|
Vrh |
|
|
stratilat
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2019, 12:19 |
|
|
Kvacica je pravican k'o Stiven iz "Dinastije"
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2019, 12:33 |
|
|
Kvacica najbolji na forumu. Definitivno. Svaki forum bi ga poželio za moderatora. Gospodin. Dobrica. Privatnik. Sve ima...
|
|
Vrh |
|
|
stratilat
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2019, 12:50 |
|
|
Bog plodnosti Lapo-lapo je napisao/la: Kvacica najbolji na forumu. Definitivno. Svaki forum bi ga poželio za moderatora. Gospodin. Dobrica. Privatnik. Sve ima... Sve sto ti nisi
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2019, 13:11 |
|
|
stratilat je napisao/la: Kvacica je pravican k'o Stiven iz "Dinastije" Đe se njega sjeti , kakav je uopće bio? Ja se sjećam samo Semi Džo.
1088 of 2558 - 42.53%
|
|
Vrh |
|
|
stratilat
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2019, 13:20 |
|
|
Moralna vertikala u porodici Karington. Na stranu sto je u prvim epizodama bio gay. Mojoj strini onomad je bio personifikacija lijepog i pravicnog pa smo se mi djeca sprdali godinama nakog toga
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2019, 13:22 |
|
|
Kakva vertikala, tip je idiot, prilažem dokaz.
1088 of 2558 - 42.53%
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2019, 13:27 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kakva vertikala, tip je idiot, prilažem dokaz. Najviše me zanima Kako Kvacica izgleda?
|
|
Vrh |
|
|
stratilat
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2019, 13:35 |
|
|
|
Vrh |
|
|
KristijanBL
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2019, 15:20 |
|
|
stratilat je napisao/la: Razmjenite slike na pp Mogu i na Tinderu..
_________________ Venac besmrtne slave srpska ti vila plete, nad tvojim grobom, Vojo, komitske plaču čete.
Voja Tankosić 1880-1915
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2019, 17:27 |
|
|
Citat: Najniže plaće iz budžeta RS bit će uvećane za 20 posto, a one najviše za pet postoVlada Republike Srpske (RS) utvrdila je danas, na sjednici u Banjoj Luci, po hitnom postupku, prijedloge izmjena i dopuna više zakona s ciljem povaćanja plaća za zaposlene koji zarade primaju iz entitetskog budžeta. Povećanje plaća bit će od pet od 20 posto. https://www.klix.ba/vijesti/bih/najnize ... /191107132 Ima se moze se. Sta kaze Bakir, RS hekonomski propada.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
KristijanBL
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2019, 17:42 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Citat: Najniže plaće iz budžeta RS bit će uvećane za 20 posto, a one najviše za pet postoVlada Republike Srpske (RS) utvrdila je danas, na sjednici u Banjoj Luci, po hitnom postupku, prijedloge izmjena i dopuna više zakona s ciljem povaćanja plaća za zaposlene koji zarade primaju iz entitetskog budžeta. Povećanje plaća bit će od pet od 20 posto. https://www.klix.ba/vijesti/bih/najnize ... /191107132 Ima se moze se. Sta kaze Bakir, RS hekonomski propada. Pa cilj je 1,000 KM prisjecne plate. Sto ce sa ovim povecanjem u javnom sektoru i povecanjem minimalne cijene rada vjerovatno biti dosegnuto.
Voja Tankosić 1880-1915
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2019, 17:57 |
|
|
Pa i nije vam neki cilj, osim ako nije vrlo kratkoročni. Pucajte na mnogo više, pa koliko uspete da pogodite.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2019, 18:48 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: S tim da je tvoj *** gluplji i od tebe. 1. Bilo bi jako neprirodno da nije. 2. Upravo si ne samo potvrdio ono što je rekao, nego uvredio sam sebe daleko više nego on. Da ti objasnim, potrebno je zato što je njegova tvrdnja tačna, on je rekao "glup si kao moj ***", na šta si ti odgovorio " S tim (izraz slaganja sa njegovom izrečenom tvrdnjom) da je tvoj *** gluplji i od tebe" (utvrdio si da si ne samo gluplji od njega, nego na nivou ili ispod njegovog kurca, pošto je, po tvom mišljenju, on gluplji od od svog kurca, a ti, takođe po tvom mišljenju, gluplji od njega). Slaganje je samo ako mislis da je slaganje, a ne odvajanje sa tim "s tim" od njegove diskusije.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 stu 2019, 18:50 |
|
|
Prijatelj Tvoj je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: S tim da je tvoj *** gluplji i od tebe. Koji si ti bolid...da li imaš neko opravdanje što si takav rođen? Bolid su ti misli, a takav ti i zivot, cim su ti takve misli.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|