|
|
Stranica: 690/1358.
|
[ 33949 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 25 kol 2020, 11:29 |
|
|
89 prvačića Bošnjaka u Bijeljini. Not bad
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 25 kol 2020, 20:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Paćenici. Moraju sad biti srpski kmetovi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
NSOS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2020, 22:44 |
|
|
Nije se bas desilo u Srpskoj, ali me mrzi da trazim temu o njemu. http://rs.n1info.com/Region/a634551/U-N ... hCahqHgK4gPolicija Crne Gore privela je u Nikšiću poslanika Partije demokratskog progresa (PDP) u skupštini Republike Srpske Draška Stanivukovića. Do hapšenja je došlo zbog toga što je Stanivuković učestvovao u litiji koja je održana u Nikšiću, javila je bijeljinska BNTV.
|
|
Vrh |
|
 |
karadzic
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 29 kol 2020, 22:50 |
|
|
Bednik došao da profitira na Litijama i rušenju Mila. Inače PDP ima odličnu saradnju sa DPS-om, u skladu sa antisrpskom agendom obe stranke.
_________________ 08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".
|
|
Vrh |
|
 |
Altomanović
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 30 kol 2020, 04:13 |
|
|
PDP svake godine slavi sa DPS’om. Gamad.
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2020, 19:36 |
|
|
Ajde sad lopovi opet vracajte pare. Citat: UIO BiH: FBiH dužna da isplati Srpskoj 32.378.372 KMUpravni odbor Uprave za indirektno oporezivanje BiH usvojio je Odluku o prvom privremenom poravnanju između korisnika raspodjele indirektnih poreza sa Јedinstvenog računa UIO za 2020. godinu po kojoj je Federacija BiH dužna da isplati Republici Srpskoj 32.378.372 KM, saznaje Srna. Odluka je donesena danas na 46. redovnoj sjednici, koja je održana video-linkom. https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=399232 Svake godine nam ukradu pare.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
karadzic
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2020, 20:14 |
|
|
Iz RS se uplati mnogo više poreza nego što joj se po kvoti vraća. Kvota je pravljena kada je USK imao preko 200.000 stanovnika, a TK preko 400.000
_________________ 08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ruj 2020, 15:09 |
|
|
Svi prvačići dobili maske sa grbom Srpske.  Od malih nogu se uči 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
podrinje
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 04 ruj 2020, 15:41 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Svi prvačići dobili maske sa grbom Srpske.  Od malih nogu se uči  Super za grb, ali sa tim maskama ljudi me neodoljivo podsećaju na francuskog buldoga ili boksera. Nadajmo se da će cela histerija utihnuti (ili dobiti medicinski epilog) tokom naredne godine, ova nam je manje više "ukradena".
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
Vrh |
|
 |
Laki65
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 04 ruj 2020, 15:43 |
|
Pridružen/a: 04 ruj 2020, 07:10 Postovi: 46 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
vidi podrinja sise male, sto se ooslobodio, i sto se okuražio 
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
 |
podrinje
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 04 ruj 2020, 16:20 |
|
|
Laki65 je napisao/la: vidi podrinja sise male, sto se ooslobodio, i sto se okuražio  Šta je tvoj problem?
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 04 ruj 2020, 16:24 |
|
|
podrinje je napisao/la: Laki65 je napisao/la: vidi podrinja sise male, sto se ooslobodio, i sto se okuražio  Šta je tvoj problem? Ima opsesiju da se bavi drugim forumašima, da istražuje ko su, da im sazna IP adresu, ime, prezime, mesto prebivališta. Bolesnik, ukratko.
|
|
Vrh |
|
 |
podrinje
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 04 ruj 2020, 16:28 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: podrinje je napisao/la: Šta je tvoj problem?
Ima opsesiju da se bavi drugim forumašima, da istražuje ko su, da im sazna IP adresu, ime, prezime, mesto prebivališta. Bolesnik, ukratko. Xhamster obično relaksira takve dokone opsesije. A možda čovek nema šta da cima, neću da se mešam... Bože, glupog li hobija. Mene ne zanima ni ko živi vrata do mog stana.
|
|
Vrh |
|
 |
Laki65
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 04 ruj 2020, 17:29 |
|
Pridružen/a: 04 ruj 2020, 07:10 Postovi: 46 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Carmello Šešelj je napisao/la: podrinje je napisao/la: Šta je tvoj problem?
Ima opsesiju da se bavi drugim forumašima, da istražuje ko su, da im sazna IP adresu, ime, prezime, mesto prebivališta. Bolesnik, ukratko. Gdje si narkomančino stara Kad mi ti kazes da sam bolesnik onda mi je lakše a podrinje je srbenda? ja mislio mujica, duboko se izvinjavam
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
|
|
Vrh |
|
 |
podrinje
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 04 ruj 2020, 18:26 |
|
|
Laki65 je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ima opsesiju da se bavi drugim forumašima, da istražuje ko su, da im sazna IP adresu, ime, prezime, mesto prebivališta. Bolesnik, ukratko. Gdje si narkomančino stara Kad mi ti kazes da sam bolesnik onda mi je lakše a podrinje je srbenda? ja mislio mujica, duboko se izvinjavam A ti krenuo sam da poneseš tešku sudbinu srpstva na svojim moćnim plećima, kao Atlas... Pa mi tebi uopšte ne trebamo, kukala nam majka.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 04 ruj 2020, 19:30 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Laki65
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 ruj 2020, 06:38 |
|
|
podrinje je napisao/la: Laki65 je napisao/la: Gdje si narkomančino stara Kad mi ti kazes da sam bolesnik onda mi je lakše a podrinje je srbenda? ja mislio mujica, duboko se izvinjavam A ti krenuo sam da poneseš tešku sudbinu srpstva na svojim moćnim plećima, kao Atlas... Pa mi tebi uopšte ne trebamo, kukala nam majka. Joined: Sat Jan 25, 2020 
|
|
Vrh |
|
 |
podrinje
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 ruj 2020, 07:34 |
|
|
Citat: Dodik pozdravio potpisivanje sporazuma Beograda i Prištine u Vašingtonu
BANjALUKA - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik pozdravio je potpisivanje sporazuma o normalizaciji ekonomskih odnosa Beograda i Prištine i čestitao delegaciji Srbije na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, na uspešnom dogovoru.
Dodik je čestitao i američkom predsedniku Donaldu Trampu i njegovom timu koji je, kako se navodi, uspešno i bez ishitrenih poteza vodio ovaj proces i doveo ga do kraja.
On je ocenio da je ovim sporazumom unapređena pozicija Srbije, dodavši da se pred njenim građanima otvara novo poglavlje koje će obeležiti brojni projekti od velikog značaja.
„Ekonomija, naravno, neće i ne može dati odgovore na otvorena politička pitanja između Beograda i Prištine, ali sigurno može pomoći da i ta pitanja budu rešavana u dosta drugačijoj atmosferi od ove koja je vladala godinama unazad”, istakao je Dodik, prenosi Beta.
On je istakao da ovaj sporazum vidi kao ogroman iskorak u odnosima Beograda i Prištine i izrazio nadu da će budućnost u tim odnosima biti sa manje bremena od onih u prošlosti.
U Beloj kući kući delegacije Srbije i Kosova potpisale su danas sporazum o normalizaciji ekonomskih odnosa, uz posredstvo predsednika SAD Donalda Trampa.
Ja u tom sporazumu ne vidim nikakav uspeh (pre još jednom odloženo rešavanje), zato ne bih pozdravio. Samo bih otpozdravio...
|
|
Vrh |
|
 |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 ruj 2020, 08:15 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
podrinje je napisao/la: Citat: Dodik pozdravio potpisivanje sporazuma Beograda i Prištine u Vašingtonu
BANjALUKA - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik pozdravio je potpisivanje sporazuma o normalizaciji ekonomskih odnosa Beograda i Prištine i čestitao delegaciji Srbije na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, na uspešnom dogovoru.
Dodik je čestitao i američkom predsedniku Donaldu Trampu i njegovom timu koji je, kako se navodi, uspešno i bez ishitrenih poteza vodio ovaj proces i doveo ga do kraja.
On je ocenio da je ovim sporazumom unapređena pozicija Srbije, dodavši da se pred njenim građanima otvara novo poglavlje koje će obeležiti brojni projekti od velikog značaja.
„Ekonomija, naravno, neće i ne može dati odgovore na otvorena politička pitanja između Beograda i Prištine, ali sigurno može pomoći da i ta pitanja budu rešavana u dosta drugačijoj atmosferi od ove koja je vladala godinama unazad”, istakao je Dodik, prenosi Beta.
On je istakao da ovaj sporazum vidi kao ogroman iskorak u odnosima Beograda i Prištine i izrazio nadu da će budućnost u tim odnosima biti sa manje bremena od onih u prošlosti.
U Beloj kući kući delegacije Srbije i Kosova potpisale su danas sporazum o normalizaciji ekonomskih odnosa, uz posredstvo predsednika SAD Donalda Trampa.
Ja u tom sporazumu ne vidim nikakav uspeh (pre još jednom odloženo rešavanje), zato ne bih pozdravio. Samo bih otpozdravio... Taj sporazum je veci poraz Srbije. Dodik ovdje samo stiti Vucicu ledja. Vucic premjesta ambasadu u Jerusalim, a Izrael se zahvaljuje priznanjem Kosova. Ovo je velika sprdnja na racun srpske diplomatije.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
 |
podrinje
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 ruj 2020, 08:24 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: podrinje je napisao/la: Ja u tom sporazumu ne vidim nikakav uspeh (pre još jednom odloženo rešavanje), zato ne bih pozdravio. Samo bih otpozdravio...
Taj sporazum je veci poraz Srbije. Dodik ovdje samo stiti Vucicu ledja. Vucic premjesta ambasadu u Jerusalim, a Izrael se zahvaljuje priznanjem Kosova. Ovo je velika sprdnja na racun srpske diplomatije. Za mene Dodik odavno nije "srpski Tramp". A Vučića je izlišno komentarisati. Još smo mi i dobro prošli.
|
|
Vrh |
|
 |
Altomanović
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 ruj 2020, 09:27 |
|
|
Trump odavno nije americki Trump, ako je uopste bio
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
 |
Laki65
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 05 ruj 2020, 11:01 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2020, 10:09 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
https://www.dnevnik.ba/vijesti/dodik-tr ... -jeruzalemCitat: ''Za Republiku Srpsku bi možda bilo dobro i već danas ću uputiti zahtjev Predsjedništvu BiH da donese odluku i izmjesti veleposlanstvo Bosne i Hercegovine iz Tel Aviva u Jeruzalem'', najavio je Dodik jutro u NSRS.
Dodao je da će to reći i Matthewu Palmeru.
''Očigledno je da je to visoki interes SAD-a, što smo mogli vidjeti neki dan kad su bili razgovori Vučića i ostalih tamo. Zašto mi ne bismo uradili takvo nešto ako nam je stalo do američke podrške. Danas ćemo to uputiti. Dolazi Palmer (specijalni predstavnik američkog državnog tajnika za zapadni Balkan) u srijedu i reći ću mu da je to važno za Bosnu i Hercegovinu'', dodao je. 
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
podrinje
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2020, 14:04 |
|
|
Citat: Dodik traži izmeštanje Ambasade BiH u Jerusalim
BANjALUKA - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik najavio je da će danas uputiti zahtev Predsedništvu BiH da Ambasada BiH bude premeštena iz Tel Aviva u Jerusalim, jer je to interes SAD, javlja RTRS.
„Očigledno je da je ovo visoki interes SAD, što smo mogli da vidimo i pre nekoliko dana kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio u Vašingtonu. Zašto mi to ne bismo uradili ako nam je stalo do američke podrške”, rekao je Dodik u obraćanju na posebnoj sednici Narodne skupštine Republike Srpske.
On je naveo da će to reći i zameniku pomoćnika državnog sekretara SAD Metjuu Palmeru koji dolazi u posetu Sarajevu.
„Premeštanje Ambasade u Jerusalim značilo bi i za Izrael i SAD i ako predsednik SAD Donald Tramp na tome insistira, onda kako se može direktnija stvar dobiti od mene”, rekao je Dodik, prenosi Tanjug. Komšić: Dodikova najava licemerna
SARAJEVO - Član Predsedništva BiH Željko Komšić, koji je u to telo izabran glasovima Bošnjaka, smatra, kako je naveo, „licemernim i smešnim” najavu srpskog kolege Milorada Dodika da će od Predsedništva tražiti preseljenje Ambasade BiH iz Tel Aviva u Jerusalim.
„Ovo Dodikovo zalaganje za, kako on kaže, američke interese je licemerno, a čak i smešno. Ono dolazi od čovjeka sa američke crne liste. Dodik bi da bude protiv NATO-a, da se se protivi zajedničkoj BiH i SAD protiv terorizma, da odbija američke posmatrače na izborima, pa nema čoveka u BiH koji je više protiv američkih interesa”, tvrdi Komšić, prenela je sarajevska TV N1.
Tvrdi i da Dodik na ovaj način želi da, kako navodi, prikrije svoj sukob sa američkom administracijom. „O ovakvim populističkim predlozima nema priče”, rekako je Komšić, prenosi Tanjug.
Od kad se mi uvlačimo amerima, i zašto to nismo nastavili da radimo nakon Dejtona? Lud zbunjenog.
|
|
Vrh |
|
 |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2020, 14:39 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2810 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Politika i gledanje šta Srbija radi, prosto ...
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|