|
|
Stranica: 720/1361.
|
[ 34004 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
elit star
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2021, 13:16 |
|
|
cicak je napisao/la: Kunem se u Allaha dž.š. da nisam musliman,da moja vera nije islam i da ne verujem u Allaha dž.š. Meni je ovo dovoljno.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2021, 13:49 |
|
|
cicak je napisao/la: Pa kako je to pratiš ako to ne znaš ,i to je "dokaz " botovskom "akademiku"sa Manjače , šta ti onda pratiš ako to ne pratiš ,samo verglaš ono štae iz centrale . Druže ne bih da te prepadam al izgleda da te alah već kaznio oduzimanjem sposobnosti pisanja jezikom bošnjačkog naroda.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
kico
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2021, 14:39 |
|
|
Vjerovatno nije dzamijas vec Musliman ateista cim zna za odbore tih muslimanskih multikulti gradjanskih stranaka Taj vas test je potpuno nepouzdan Ovaj prezir prema Manjaci tipicno Muslimanski,odrsto sam sa Muslimanima znam kako razmisljaju ,stalno podrugivanje kako su Srbi ruralni a oni urbani Srbi jesu ruralni i nemaju dugu istoriju urbanog zivljena u BIH , to je posljedica okupacije Srbi su bjezali od Turaka koji su zivjeli u kasabama i najbolje je bilo zivjeti na nekim nepristupacnim mjestima kako bi se izbjegao turski zulum a Turci nisu zalazili po sumama i gudurama 1876 tokom ustanka protiv Turaka u BIH u Banjaluci je zivjelo nesto malo Srba ,francuski putopisac sarl ilijart je posjetio grad i opisao uzas kroz koji su malobrojni srbi prolazili Ovo bi trebalo biti obavezno stivo,zivot pod Turcima je bio nepodnosljiv https://www.zapadnisrbi.com/images/PDF/ ... is-bih.pdfInteresantno da djeca u RS uopste ne uce o ustanku 1875 u BIH nema ni jedno slovo u udzbenicima istorije a to je velika sramota
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2021, 14:49 |
|
|
Pozdravljam novu koaliciju na državnom nivou. Vrijeme je za izgradnju drzave po mjeri obicnog građanina a ne Dodikov privatni rezervat. Nadam se da ce građani u manjem entitetu imati sluha i početi gledati u budućnost a ne u prošlost.
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2021, 15:01 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Proslavit će to sa novim muralom Ratku Mladiću.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2021, 15:05 |
|
|
BBC je napisao/la: Proslavit će to sa novim muralom Ratku Mladiću. Ideš na ignore.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2021, 15:08 |
|
|
Šta sad. Mladić im je dobio rat. Da je vaš general bi bi mu podigli kip velik kao Isusov u Rio de Janeiro.
|
|
Vrh |
|
 |
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2021, 15:11 |
|
|
Karabaja je napisao/la: BBC je napisao/la: Proslavit će to sa novim muralom Ratku Mladiću. Ideš na ignore. Kad već imate obilježja posvećena Mehmedu II. onda svakako može i Mladiću. Nije Ratko bio baš toliki krvolok.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2021, 16:08 |
|
|
kico je napisao/la: Vjerovatno nije dzamijas vec Musliman ateista cim zna za odbore tih muslimanskih multikulti gradjanskih stranaka Taj vas test je potpuno nepouzdan Ovaj prezir prema Manjaci tipicno Muslimanski,odrsto sam sa Muslimanima znam kako razmisljaju ,stalno podrugivanje kako su Srbi ruralni a oni urbani Srbi jesu ruralni i nemaju dugu istoriju urbanog zivljena u BIH , to je posljedica okupacije Srbi su bjezali od Turaka koji su zivjeli u kasabama i najbolje je bilo zivjeti na nekim nepristupacnim mjestima kako bi se izbjegao turski zulum a Turci nisu zalazili po sumama i gudurama 1876 tokom ustanka protiv Turaka u BIH u Banjaluci je zivjelo nesto malo Srba ,francuski putopisac sarl ilijart je posjetio grad i opisao uzas kroz koji su malobrojni srbi prolazili Ovo bi trebalo biti obavezno stivo,zivot pod Turcima je bio nepodnosljiv https://www.zapadnisrbi.com/images/PDF/ ... is-bih.pdfInteresantno da djeca u RS uopste ne uce o ustanku 1875 u BIH nema ni jedno slovo u udzbenicima istorije a to je velika sramota Srbi nikad nisu živili u kasabama. Srbi su živili po brdima u razruđenim naseobinama (u prevodu, komšija komšiju doziva sa brda na brdo). Kasabe, mahale, kuće nagurane jedna uz drugu pored džamija su muslimanske naseobine. Ideš na posmatranje. Svaki novi član foruma je Musliman dok se ne dokaže da nije.
|
|
Vrh |
|
 |
cicak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2021, 16:25 |
|
|
Šta treba da bi se dokazalo da neko nije musliman .
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2021, 16:29 |
|
|
cicak je napisao/la: Šta treba da bi se dokazalo da neko nije musliman . Pa ne mogu ti odavati tajne. Uglavnom pao si na ispitu i pokušaj ponovo sa novim nickom. Tako svi Muslimani na ovom forumu rade. Jednog dana ćeš biti profi kao ja. Mene Muslimani mjesecima nisu skontali na klixu a trolujem ih ko budale.
|
|
Vrh |
|
 |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2021, 16:32 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Svaki novi član foruma je Musliman dok se ne dokaže da nije. 
|
|
Vrh |
|
 |
NSOS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 27 tra 2021, 16:45 |
|
|
Uvek se sami otkriju. Meni niko nikad nije sumnjicio.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2021, 08:56 |
|
|
Muslimani se već danima pitaju zašto Srbi neće da prodaju vjeru za večeru.  To je za njiha nepoznata ljudska osobina. Citat: Upitna logika RS-a: Zaduženje u Londonu 110 miliona skuplje nego ono odbijeno kod MMF-ahttps://www.klix.ba/biznis/upitna-logik ... /210427048 Evo rješenja BiH krize: MMF ponudi Muslimanima kredit bez kamate u zamjenu za ukidanje insitucija BiH. 
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2021, 14:05 |
|
|
Pretakijaše brigom o (ne)finansiranju kulturnih manifestacija u Republici Srpskoj "S druge strane, vlasti u Republici Srpskoj su u Londonu dobile novac bez ikakvih uslova, ali će ih ta "sloboda" koštati 100 miliona KM. Zapravo, koštat će građane i privredu u ovom entitetu, jer su oni ti koji u konačnosti snose ovaj trošak. Konkretnije, 100 miliona KM su četiri godišnja budžeta Republike Srpske za kulturu i ukupan iznos koji je vlast u tom entitetu prošle godine dala za pomoć privredi u borbi protiv posljedica pandemije."RS je došla do sredstava po višoj kamatnoj stopi kako ne bi bila izložena prenosu nadležnosti i gubitku dijela suvereniteta. Budući da RS ne zanima više aranžman sa MMF-om, logično je da BiH neće nastupiti prema MMF-u kao cijelina. Sada je na potezu federacija sa MMF aranžmanom. Muslimanima fali najmanje milijarda KM, optimalno dvije. Ukoliko ih Hrvati ne podrže u aranžmanu, ima da bude pakleno ljeto u kalifatu…piromanija po federalnim i kantonalnim zdanjima 
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2021, 14:10 |
|
|
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2021, 19:41 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Frka je njima sad za IMF kredit. Bez toga Sarajevo gori, doslovce.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2021, 19:42 |
|
|
BBC je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Frka je njima sad za IMF kredit. Bez toga Sarajevo gori, doslovce. Ti si debil
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2021, 19:43 |
|
|
Trolaš temu b@lija. Nismo u džamiji i nismo s tobom ovce čuvali.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2021, 20:04 |
|
|
Da sam musliman ja bih sad od ljutnje digao "berlinski zid" prema Srbima. "Tuzlanski zid" mogu ga nazvati.
Majkić o Bećirovićevoj inicijativi: Poznati srbomrzac bi uveo bosanski jezik u Ustav RS-a
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2021, 20:19 |
|
|
U manjem entitetu ništa ne funkcioniše. Vlahidija je gladna, a glumili bi državu
|
|
Vrh |
|
 |
Dutch01
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2021, 20:23 |
|
|
[quote="Josip Filipović"]Kad bi sutra nestalo Dodika, bi li to bio kraj Republike Srpske? Je li moguće da sve toliko ovisi o jednom čovjeku?[/quote/
Ne bi nestala, no bila bi oslabljena.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
 |
zbl
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2021, 20:35 |
|
|
Nema on nikakve podatke, niti ga to zanima. Rekli Marko i Janko da su gladni i njemu je to sasvim dovoljno. Jer ako ova dvojica teško žive, onda po njegovoj logici svi teško žive. Ne zato što je to tako, već zato što on to želi.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2021, 20:37 |
|
|
zbl je napisao/la: Nema on nikakve podatke, niti ga to zanima. Rekli Marko i Janko da su gladni i njemu je to sasvim dovoljno. Jer ako ova dvojica teško žive, onda po njegovoj logici svi teško žive. Ne zato što je to tako, već zato što on to želi. Zivim na međi, znam gdje radite i znam kako živite. Znam kolike su vam cijene u trgovinama i kafićima. Znam sve, lažne statistike me ne zanimaju.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2021, 20:40 |
|
|
Morate ga zamoliti da se zakune u allaha da su njegovi podaci istiniti. Tako je Amidža srao da je federacija njihova pa kad se trebao zakleti da je to istina pobjegao sa foruma.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|