|
|
Stranica: 726/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zbl
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 svi 2021, 19:00 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: zbl je napisao/la: Saglasan. Ali ovo je baš jadno.
I mi smo jadni kao drustvo.Jedno od najzaostalijih na evropskom kontinentu.Kod nas nastavnik fiskulture predsjednik druge po snazi politicke stranke,retardinjo gradonačelnik itd itd . Mi smo oni Bosanci iz viceva. Nekidan se raspravljam sa drugom oko trenutne situacije. On opozicija, gleda BN i ubjeđuje me da otcepljenje RS nije moguće. Pitam ga - zašto nije moguće. On mi odgovara da je entitetska granica neprirodna, da bi mnogo ljudi izginulo...i da nezavisnost nije vrijedna nijednog ljudskog života. Pri tome, on nije nikakav pacifista. Na prosta pitanja, ko bi pokrenuo rat i zašto bi se on uopšte vodio, naravno nema odgovora. Porazavajuce je da je čovjek fakultetski obrazovan, ima solidno radno mjesto i nije glup. Na kraju me je optužio da se kao Mile zalažem za hrvatske interese 
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 svi 2021, 19:14 |
|
|
zbl je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: I mi smo jadni kao drustvo.Jedno od najzaostalijih na evropskom kontinentu.Kod nas nastavnik fiskulture predsjednik druge po snazi politicke stranke,retardinjo gradonačelnik itd itd . Mi smo oni Bosanci iz viceva. Nekidan se raspravljam sa drugom oko trenutne situacije. On opozicija, gleda BN i ubjeđuje me da otcepljenje RS nije moguće. Pitam ga - zašto nije moguće. On mi odgovara da je entitetska granica neprirodna, da bi mnogo ljudi izginulo...i da nezavisnost nije vrijedna nijednog ljudskog života. Pri tome, on nije nikakav pacifista. Na prosta pitanja, ko bi pokrenuo rat i zašto bi se on uopšte vodio, naravno nema odgovora. Porazavajuce je da je čovjek fakultetski obrazovan, ima solidno radno mjesto i nije glup. Na kraju me je optužio da se kao Mile zalažem za hrvatske interese  Sve ti je čovjek dobro rekao
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 svi 2021, 19:24 |
|
|
Trener Igokee nakon gostovanja u Beogradu: "Nikada u životu nismo doživjeli ovakve uvrede". Psovali im majku bosansku? 
|
|
Vrh |
|
 |
zbl
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 svi 2021, 19:32 |
|
|
Karabaja je napisao/la: zbl je napisao/la: Nekidan se raspravljam sa drugom oko trenutne situacije. On opozicija, gleda BN i ubjeđuje me da otcepljenje RS nije moguće. Pitam ga - zašto nije moguće. On mi odgovara da je entitetska granica neprirodna, da bi mnogo ljudi izginulo...i da nezavisnost nije vrijedna nijednog ljudskog života. Pri tome, on nije nikakav pacifista. Na prosta pitanja, ko bi pokrenuo rat i zašto bi se on uopšte vodio, naravno nema odgovora. Porazavajuce je da je čovjek fakultetski obrazovan, ima solidno radno mjesto i nije glup. Na kraju me je optužio da se kao Mile zalažem za hrvatske interese  Sve ti je čovjek dobro rekao Možda. Ali imaj u vidu da se lik loži na Karadžića i Mladića, da Srebrenicu smatra opravdanom osvetom itd. U tome se i ogleda paradoks.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 svi 2021, 19:36 |
|
|
Ko će ratovati!? Posljednji ratnici su pred penzijom i ,,velikim,, dodatkom za učešće u ratu. Ne hvale se nešto onom ,,ja bio u ratu,,! Sadašnji regruti ne znaju ni cipele svezati, a i zaboli ih za granice i rat. Bila bi bježanija na sve strane. Ne možeš dva puta nasjedati na istu foru. Patriotizam je ,,za sada,, umro.
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 svi 2021, 19:46 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10267 Lokacija: Banja Luka
|
zbl je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: I mi smo jadni kao drustvo.Jedno od najzaostalijih na evropskom kontinentu.Kod nas nastavnik fiskulture predsjednik druge po snazi politicke stranke,retardinjo gradonačelnik itd itd . Mi smo oni Bosanci iz viceva. Nekidan se raspravljam sa drugom oko trenutne situacije. On opozicija, gleda BN i ubjeđuje me da otcepljenje RS nije moguće. Pitam ga - zašto nije moguće. On mi odgovara da je entitetska granica neprirodna, da bi mnogo ljudi izginulo...i da nezavisnost nije vrijedna nijednog ljudskog života. Pri tome, on nije nikakav pacifista. Na prosta pitanja, ko bi pokrenuo rat i zašto bi se on uopšte vodio, naravno nema odgovora. Porazavajuce je da je čovjek fakultetski obrazovan, ima solidno radno mjesto i nije glup. Na kraju me je optužio da se kao Mile zalažem za hrvatske interese  Ništa što ti je rekao nije tačno . Da smo poslije kraha Osmanlija postali dio Srbije danas bi nas bilo preko milion i po više . To nije jedan život , nego milion i petsto hiljada . Ako ostanemo u ovoj šizofrenija od države ( život sa neprijateljski narodom u istoj državi jeste šizofren)plaćaćemo to gotovo sigurno i u budućnosti . Što se ''Milinog zalaganja za hrvatske interese'' tiče, ni i tu nije u pravu. Što se njih tiče ( mislim prvenstveno na interese Hrvata u Nakaradi ) kako vrjeme odmiče i najveći debil uviđa da se sa ovakvim Muslimanima , srpski i hrvatski interes u BiH sve više podudaraju . U čemu je onda nelogika da se podrže njihovi interesi ? Naravno uz stalni oprez . Što se njegovog obrazovanja tiče ..hm,..znam dobrog ljekara , koji ne zna kad je bio Drugi srpski ustanak , ni ko ga je vodio . Jbga..ima i takvih . PS. I ne maši šahovnicom .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
zbl
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 svi 2021, 20:25 |
|
|
Svarog je napisao/la: zbl je napisao/la: Nekidan se raspravljam sa drugom oko trenutne situacije. On opozicija, gleda BN i ubjeđuje me da otcepljenje RS nije moguće. Pitam ga - zašto nije moguće. On mi odgovara da je entitetska granica neprirodna, da bi mnogo ljudi izginulo...i da nezavisnost nije vrijedna nijednog ljudskog života. Pri tome, on nije nikakav pacifista. Na prosta pitanja, ko bi pokrenuo rat i zašto bi se on uopšte vodio, naravno nema odgovora. Porazavajuce je da je čovjek fakultetski obrazovan, ima solidno radno mjesto i nije glup. Na kraju me je optužio da se kao Mile zalažem za hrvatske interese  Ništa što ti je rekao nije tačno . Da smo poslije kraha Osmanlija postali dio Srbije danas bi nas bilo preko milion i po više . To nije jedan život , nego milion i petsto hiljada . Ako ostanemo u ovoj šizofrenija od države ( život sa neprijateljski narodom u istoj državi jeste šizofren)plaćaćemo to gotovo sigurno i u budućnosti . Što se ''Milinog zalaganja za hrvatske interese'' tiče, ni i tu nije u pravu. Što se njih tiče ( mislim prvenstveno na interese Hrvata u Nakaradi ) kako vrjeme odmiče i najveći debil uviđa da se sa ovakvim Muslimanima , srpski i hrvatski interes u BiH sve više podudaraju . U čemu je onda nelogika da se podrže njihovi interesi ? Naravno uz stalni oprez . Što se njegovog obrazovanja tiče ..hm,..znam dobrog ljekara , koji ne zna kad je bio Drugi srpski ustanak , ni ko ga je vodio . Jbga..ima i takvih . PS. I ne maši šahovnicom . Znam ja da nije tačno. Zato je i nastala polemika. U pitanju je samo ilustracija kako razmišlja jedan glasači SDS-a. Sahovnica je, naravno, ironija.
|
|
Vrh |
|
 |
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 svi 2021, 20:37 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Trener Igokee nakon gostovanja u Beogradu: "Nikada u životu nismo doživjeli ovakve uvrede". Psovali im majku bosansku?  Igokea je partizanova druga ekipa. Cak su se jedno vrijeme zvali igokea partizan. Naravno da ce ih delije vrijedjati. Ali okle ti mujo to mozes znat, u vas je kosarka ugasena prije 15 godina.
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 svi 2021, 20:49 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Trener Igokee nakon gostovanja u Beogradu: "Nikada u životu nismo doživjeli ovakve uvrede". Psovali im majku bosansku?  Igokea je partizanova druga ekipa. Cak su se jedno vrijeme zvali igokea partizan. Naravno da ce ih delije vrijedjati. Ali okle ti mujo to mozes znat, u vas je kosarka ugasena prije 15 godina. Nas ne zanimaju ti beskorisni sportovi. Mi samo airsoft deremo sad :)
|
|
Vrh |
|
 |
K:M
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 svi 2021, 21:11 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Karabaja je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Igokea je partizanova druga ekipa. Cak su se jedno vrijeme zvali igokea partizan. Naravno da ce ih delije vrijedjati. Ali okle ti mujo to mozes znat, u vas je kosarka ugasena prije 15 godina.
Nas ne zanimaju ti beskorisni sportovi. Mi samo airsoft deremo sad :) I invalid odbojku. Šampioni.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 svi 2021, 21:14 |
|
|
Volio bih kad bi administracija dodala i zastave Nigerije i Argentine 
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 svi 2021, 22:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Vi Srbi ste se dosta promijenili. Nekad davno ste bili takvi da bi Inzku isti dan dali nogu u guzicu. Sad ga doplomatski pustili da guta knedle do kraja roka, pa mu onda dali nogu u guzicu. Naučili ste se strpljenju.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
zbl
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 svi 2021, 22:32 |
|
|
Sabur. Učili smo od najboljih.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 svi 2021, 22:36 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
A i muslimane dulje mučite dok čekaju i nadaju se nečemu. Sama činjenica da su takve teme dugo u javnom diskursu je njima tortura.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 12 svi 2021, 23:52 |
|
|
BBC je napisao/la: A i muslimane dulje mučite dok čekaju i nadaju se nečemu. Sama činjenica da su takve teme dugo u javnom diskursu je njima tortura. Izvadi nos iz srpske guzice
|
|
Vrh |
|
 |
nesvrstan95
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 svi 2021, 00:00 |
|
|
Već se godinama sprema i huška na rat to jest psihološke pripreme stanovnika , 2022 se puca nažalost i rat izbija u to sam uvjeren 100 posto .
_________________ Herceg-Bosno zemljo naša uvijek bila si , za dušmane trn u oku si . Laž kad se ponovi 100 puta postane "istina" .
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 svi 2021, 13:04 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Šta oni imaju protiv BiH reprezentacije?
Malo je komplikovano jer logika odavno ne stanuje u dvajes`i`tri posto rezervata. Normalni ljudi u normalnim državama kada idu na domaći teren reprezentacije; nabace osmijeh, povedu ženu i djecu, ponesu zastave, majice, kačkete i grickalice. Utakmice reprezentacije nisu rizični lokalni derbiji u kojima je uvijek visoka mogućnost izbijanja nereda, kako između navijača dva kluba, tako i između frakcija unutar navijača istog kluba. Tako je svuda sem kod mudžosa. Primjer za to je utakmica BiH – Finska, kada su krezavi talibani valjda zamijenili Zenicu sa Helsinkijem i počeli da devastiraju sopstveni komad „prkosne od sna“. To su likovi iz Sarajeva i dijaspore koji nadopani džamijskim pomijama prisustvuju utakmicama reprezentacije u Zenici i bez obira sa kim ova igra, dolaze umotani u ljiljane i tekbiraju protiv Srba i Hrvata. Pri tome počinju da lome i devastiraju po Zenici, napadaju policiju i domaće muslimane koji su se pojavili sa "liberalnijom" varta zastavom. Primjer https://scsport.ba/incident-u-zenici-sukob-navijackih-skupina-koje-prate-bih-reagovala-policija-i-zastitari/comment-page-1/ "Uoči utakmice između Bosne i Hercegovine i Finske u Zenici dogodio se incident pošto je spriječen sukob dvije navijačke grupe pristalica reprezentacije Zmajeva. Ispred jednog šoping centra u Zenici došlo je do sukoba između ‘BH Fanaticosa’ i ‘Ljutih Krajišnika’, ali je brzom intervencijom zaštitara, spriječen veći incident, prenosi Avaz. U obračunu su korišteni metalni čunjevi koji su se nalazili ispred šopinga, a na vrijeme je reagovala policija MUP-a Zeničko-dobojskog kantona" To nije ništa neobično za njihA, jer je opštepoznato da su tokom posljednjeg nesretnog građanskog rata, jedini imali i mini građanski rat između sebe. Oni jednostavno nisu narod, oni su vjerska zajednica sa manje-više izraženim lokalnim razlikama u spoznaji “ljepote islama”. Ono nešto malo liberalnijih lokalnih zajednica će se sukobiti sa ultra radikalnijim elementima - kada im ti ultra radikalniji “dođu u goste”. Kada srpski političari gostuju u muslimanskim medijima, akcenat džamijske 7 sile je na sljedeća dva pitanja; -No1 je džiberski dženosajd i Silvercity u džulaju devedesetpete. Pri postavljanju tog pitanja, podli osmijeh doživi metamorfozu u zluradu iskeženost oficira Gestapo-a dok iznuđuje priznanje, te -No2 je za koga navijaju i zašto NE kada igra reprezentacija i tom prilikom istakijavaju “ZGRAŽAVANJE” zbog "nenavijanja" uz imputiranje kvislinškog odnosa prema državi, jer pola države neće da skače na “Hajmo Bosno” (čudi me da im niko od sagovornika iz Republike Srpske nije zabio do balčaka takijajući o zgroženošću unutar-muslimanskim primitivizmom i divljanjima na utakmicama reprezentacije, jer ispada da ni oni sami ne navijaju za sebe i sve dok to ne riješe sami sa sobom - ne bi trebalo da zbog reprezentacije prozivaju ostale  )
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
 |
forumaš_bih
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 svi 2021, 15:48 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 svi 2021, 15:56 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2480 Lokacija: Sarajevo
|
3AJE6 je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Šta oni imaju protiv BiH reprezentacije?
Malo je komplikovano jer logika odavno ne stanuje u dvajes`i`tri posto rezervata. Normalni ljudi u normalnim državama kada idu na domaći teren reprezentacije; nabace osmijeh, povedu ženu i djecu, ponesu zastave, majice, kačkete i grickalice. Utakmice reprezentacije nisu rizični lokalni derbiji u kojima je uvijek visoka mogućnost izbijanja nereda, kako između navijača dva kluba, tako i između frakcija unutar navijača istog kluba. Tako je svuda sem kod mudžosa. Primjer za to je utakmica BiH – Finska, kada su krezavi talibani valjda zamijenili Zenicu sa Helsinkijem i počeli da devastiraju sopstveni komad „prkosne od sna“. To su likovi iz Sarajeva i dijaspore koji nadopani džamijskim pomijama prisustvuju utakmicama reprezentacije u Zenici i bez obira sa kim ova igra, dolaze umotani u ljiljane i tekbiraju protiv Srba i Hrvata. Pri tome počinju da lome i devastiraju po Zenici, napadaju policiju i domaće muslimane koji su se pojavili sa "liberalnijom" varta zastavom. Primjer https://scsport.ba/incident-u-zenici-sukob-navijackih-skupina-koje-prate-bih-reagovala-policija-i-zastitari/comment-page-1/ "Uoči utakmice između Bosne i Hercegovine i Finske u Zenici dogodio se incident pošto je spriječen sukob dvije navijačke grupe pristalica reprezentacije Zmajeva. Ispred jednog šoping centra u Zenici došlo je do sukoba između ‘BH Fanaticosa’ i ‘Ljutih Krajišnika’, ali je brzom intervencijom zaštitara, spriječen veći incident, prenosi Avaz. U obračunu su korišteni metalni čunjevi koji su se nalazili ispred šopinga, a na vrijeme je reagovala policija MUP-a Zeničko-dobojskog kantona" To nije ništa neobično za njihA, jer je opštepoznato da su tokom posljednjeg nesretnog građanskog rata, jedini imali i mini građanski rat između sebe. Oni jednostavno nisu narod, oni su vjerska zajednica sa manje-više izraženim lokalnim razlikama u spoznaji “ljepote islama”. Ono nešto malo liberalnijih lokalnih zajednica će se sukobiti sa ultra radikalnijim elementima - kada im ti ultra radikalniji “dođu u goste”. Kada srpski političari gostuju u muslimanskim medijima, akcenat džamijske 7 sile je na sljedeća dva pitanja; -No1 je džiberski dženosajd i Silvercity u džulaju devedesetpete. Pri postavljanju tog pitanja, podli osmijeh doživi metamorfozu u zluradu iskeženost oficira Gestapo-a dok iznuđuje priznanje, te -No2 je za koga navijaju i zašto NE kada igra reprezentacija i tom prilikom istakijavaju “ZGRAŽAVANJE” zbog "nenavijanja" uz imputiranje kvislinškog odnosa prema državi, jer pola države neće da skače na “Hajmo Bosno” (čudi me da im niko od sagovornika iz Republike Srpske nije zabio do balčaka takijajući o zgroženošću unutar-muslimanskim primitivizmom i divljanjima na utakmicama reprezentacije, jer ispada da ni oni sami ne navijaju za sebe i sve dok to ne riješe sami sa sobom - ne bi trebalo da zbog reprezentacije prozivaju ostale  ) Ocito nisi bio na utakmicama Hrvatske i Srbije ako se hvatas navijaca Retardirana usporedba
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 svi 2021, 16:01 |
|
|
forumaš_bih je napisao/la: Izražavamo zabrinutost i oštro protestiramo protiv online vježbi. Američke trupe prodefilovale Banjom Lukom na putu ka Manjači http://www.klix.ba/clanak/210513049Šta je pozadina raspoređivanja hiljada američkih i vojnika NATO-a od Manjače do Baltika http://www.klix.ba/clanak/210513063Komentar sa klixa: Citat: A moj komšija Slobodan se pravi da ga ne zanima i nešto popravlja oko traktora 
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 svi 2021, 16:08 |
|
|
ObjektivnaPublika je napisao/la: Ocito nisi bio na utakmicama Hrvatske i Srbije ako se hvatas navijaca Retardirana usporedba Ne pričaj nebuloze. Kada god sam u Beogradu gledao reprezentaciju nikakvih problema među navijačima Srbije nije bilo. Niko nije dizao 2 prsta, vikao tekbir, lupao sopstveni grad i veličao NATO bombardovanje. To je ta analogija.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 svi 2021, 16:09 |
|
|
Karabaja je napisao/la: forumaš_bih je napisao/la: Izražavamo zabrinutost i oštro protestiramo protiv online vježbi. Američke trupe prodefilovale Banjom Lukom na putu ka Manjači http://www.klix.ba/clanak/210513049Šta je pozadina raspoređivanja hiljada američkih i vojnika NATO-a od Manjače do Baltika http://www.klix.ba/clanak/210513063Komentar sa klixa: Citat: A moj komšija Slobodan se pravi da ga ne zanima i nešto popravlja oko traktora  Amerika je imala dosta korektnih izjava od dolaska Bajdena. Nema više one sile i prijetnji. Ako oni spustaju gard i mi spustamo gard. Jedini koji u svemu tome gube su Muslimani. Al po starom dobrom običaju Mujo više voli jedan  dan da seiri pa taman sutra Hamerika bombardovala Sarajevo. Sutra je sutra, jebo to, jel tako Muki? 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 svi 2021, 16:18 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2480 Lokacija: Sarajevo
|
3AJE6 je napisao/la: ObjektivnaPublika je napisao/la: Ocito nisi bio na utakmicama Hrvatske i Srbije ako se hvatas navijaca Retardirana usporedba Ne pričaj nebuloze. Kada god sam u Beogradu gledao reprezentaciju nikakvih problema među navijačima Srbije nije bilo. Niko nije dizao 2 prsta, vikao tekbir, lupao sopstveni grad i veličao NATO bombardovanje. To je ta analogija. Nit je ko dizao 3 prsta, nit je ko prozivao Ustase, Siptare, B@lije, a Kosovo,Vukovar, bivsa RSK i dio BiH imaju izrazito lijepe zelje od huka sa tribine, nit je kad Beograd lupan niti je iko velicao Rusiju i nosao njihove zastave iz svakog moguceg perioda njihove historije Il si troll il vjerujes u svoje lazi  Budi realan nije bas da tribine privlace ono najbolje sto dolazi iz naroda
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
 |
NSOS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 svi 2021, 16:44 |
|
|
I jel Bajden ukinuo Republiku Srpsku?
|
|
Vrh |
|
 |
forumaš_bih
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 svi 2021, 17:18 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Komentar sa klixa:  Amerika je imala dosta korektnih izjava od dolaska Bajdena. Nema više one sile i prijetnji. Ako oni spustaju gard i mi spustamo gard. Jedini koji u svemu tome gube su Muslimani. Al po starom dobrom običaju Mujo više voli jedan  dan da seiri pa taman sutra Hamerika bombardovala Sarajevo. Sutra je sutra, jebo to, jel tako Muki?  Čuj oni spuštaju gard. Bijedo bijedna vi ste kurac na biciklu koje niko ništa ne pita. Služite za sprdnju svima. Mi bar imamo muda srušit blizance, pucat na ambasadu, ići u Siriju, Irak. To je hrabrost, a ne paradiranje u četničkoj unifromi, silovanje žena, palenje kuće sa desetinama civila u istoj, pucanje snajperom po Sarajevu. E zato ste jazavci. Od poštene vojske i oficira u 1 sv ratu do ovih upišanih đenerala koji se kriju po šupama i njivama ko tvorovi. Eto na što ste spali. Šljam obični.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 38 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|