|
|
Stranica: 731/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2021, 18:04 |
|
|
Sanjam bule kako karam 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zbl
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2021, 18:06 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Citat: Borac je posljednju i jedinu titulu za sada osvojio tačno prije 10 godina, a Kup BiH godinu dana ranije. Sada ima priliku da u tri dana uzme oba trofeja. Na Gradskom stadionu nalaze se i predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, kao i predsjedavajući i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik. https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=432975 Muslimani ni u jebenoj ligi tzv. biH više ne mogu biti prvi.  Nisu prvi ni u rukometu ni u košarci, odbojci...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
IvanIS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2021, 18:07 |
|
|
|
Ali jesu u sjedecoj odbojci, tu im ravna nema.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2021, 18:28 |
|
|
 Citat: Gol, gol, gol....Moraitis pogađa za 2:0. Borac na pragu titule. A u pićku materinu... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zbl
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2021, 18:32 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
IvanIS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2021, 18:36 |
|
|
|
Sportska dominacija Srba, doduse olaksan nam posao jer su sa druge strane najveci sportski antitalenti u Evropi i sire.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zbl
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2021, 19:08 |
|
|
|
Ahahah. Marš na Drinu sa razglasa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2021, 19:12 |
|
|
Dokle!!? Srbi idu u Ligu šampiona a Muslimani ne idu u Ligu šampiona 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
IvanIS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2021, 19:13 |
|
|
|
Sad vrijeme za duplu krunu. Mislim da cemo im uzeti titulu i u sjedecoj odbojci, prekucavanje igre.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2021, 20:13 |
|
|
Ko da mi otme iz moje duše Kosovo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zbl
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2021, 20:20 |
|
|
|
Kliks cvili zbog Marša na Drinu. Da nisu očekivali neke Ilahije i Kaside?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2021, 20:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85301 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
zbl je napisao/la: Kliks cvili zbog Marša na Drinu. Da nisu očekivali neke Ilahije i Kaside? Standardno dnevno pisanje po sirotinji, ugnjetavanje dok god BiH postoji, skupa cijena postojanja BiH, novi racun na dnevnoj razini.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2021, 21:06 |
|
|
Kako bi nama bilo da u Srbiji neki albanski klub odnese naslov prvaka i ide u Ligu šampiona. Da albanske pjesme odzvanjaju Srbijom.  Da je pola Srbije Republika Albanska. Hvala bogu pa nemamo albanskih klubova po Srbiji. Brrrrr Jadni Muslimani...  Sigurno se osjećaju kao govno. Ne bi ja živio u istoj državi sa nama nema tih para. Muslimani! Gdje ste danas? Izbjegavate forum? Osjećate li se kao govno?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
forumaš_bih
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2021, 21:20 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Kako bi nama bilo da u Srbiji neki albanski klub odnese naslov prvaka i ide u Ligu šampiona. Da albanske pjesme odzvanjaju Srbijom.  Da je pola Srbije Republika Albanska. Hvala bogu pa nemamo albanskih klubova po Srbiji. Brrrrr Jadni Muslimani...  Sigurno se osjećaju kao govno. Ne bi ja živio u istoj državi sa nama nema tih para. Muslimani! Gdje ste danas? Izbjegavate forum? Osjećate li se kao govno? Dovoljno je što su vam uzeli Kosovo. Ona scena kad lik čupa krst na crkvi vrijedi stotine milijardi dolara. Imaju a ne imate, jer živiš u državi Bosni i Hercegovini, bošnjačkih klubova. Novi Pazar je bio u prvoj ligi, nije trofejan ali su pjevali " Da te nije Alija" i mnoge druge patriotske pjesme posebno kad su Partizan i Zvezda dolazili u Sandžak. Dakle pišanje po Srbiji i Srbima. Elem titula ide Borcu, čisto da se pokaže da mi i raji dopuštamo da osvoji trofej.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2021, 21:25 |
|
|
forumaš_bih je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kako bi nama bilo da u Srbiji neki albanski klub odnese naslov prvaka i ide u Ligu šampiona. Da albanske pjesme odzvanjaju Srbijom.  Da je pola Srbije Republika Albanska. Hvala bogu pa nemamo albanskih klubova po Srbiji. Brrrrr Jadni Muslimani...  Sigurno se osjećaju kao govno. Ne bi ja živio u istoj državi sa nama nema tih para. Muslimani! Gdje ste danas? Izbjegavate forum? Osjećate li se kao govno? Dovoljno je što su vam uzeli Kosovo. Ona scena kad lik čupa krst na crkvi vrijedi stotine milijardi dolara. Imaju a ne imate, jer živiš u državi Bosni i Hercegovini, bošnjačkih klubova. Novi Pazar je bio u prvoj ligi, nije trofejan ali su pjevali " Da te nije Alija" i mnoge druge patriotske pjesme posebno kad su Partizan i Zvezda dolazili u Sandžak. Dakle pišanje po Srbiji i Srbima. Elem titula ide Borcu, čisto da se pokaže da mi i raji dopuštamo da osvoji trofej. Nema u Srbiji nikakvog Sandžaka. A pola Bosne Republika Srpska. Što se tiče Šiptara...Dogodine u Prizrenu!  Pa nismo mi pičke ko vi da nam Šiptari kolo igraju u državi. Samo vas jebe ko stigne. Nego šta ćete vi? Devrerati ko i do sad? Ma sigurno se osjećaš kao govno. Jel tako?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
forumaš_bih
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2021, 21:51 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: forumaš_bih je napisao/la: Dovoljno je što su vam uzeli Kosovo. Ona scena kad lik čupa krst na crkvi vrijedi stotine milijardi dolara. Imaju a ne imate, jer živiš u državi Bosni i Hercegovini, bošnjačkih klubova. Novi Pazar je bio u prvoj ligi, nije trofejan ali su pjevali " Da te nije Alija" i mnoge druge patriotske pjesme posebno kad su Partizan i Zvezda dolazili u Sandžak. Dakle pišanje po Srbiji i Srbima. Elem titula ide Borcu, čisto da se pokaže da mi i raji dopuštamo da osvoji trofej. Nema u Srbiji nikakvog Sandžaka. A pola Bosne Republika Srpska. Što se tiče Šiptara...Dogodine u Prizrenu!  Pa nismo mi pičke ko vi da nam Šiptari kolo igraju u državi. Samo vas jebe ko stigne. Nego šta ćete vi? Devrerati ko i do sad? Ma sigurno se osjećaš kao govno. Jel tako? Naravno da Albanci igraju kolo, Bujanovac, Preševo, Medveđa je Albanija, a Srbija samo na papiru. Naravno da ima i Sandžaka i Bošnjaka, pjevaju vam "Da te niie Alija" svi u glas ko jedan. Hahahaha. Dogodine u Prizrenu? Treba vas samo pustiti da pokažete koliko ste glupi. Što se ovih kanti sa slike tiče, široka je paleta oružja kojim ovo neutrališemo. Ako imaš i osjećaj da si govno nema potrebe da misliš da se drugi tako osjećaju. Živjeti u državi koju ne voliš, a u drugoj koju voliš ne živiš, e to je sranje, utiče to na psihu. Zato i jeste tako ludi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
forumaš_bih
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2021, 21:55 |
|
|
|
Obožavam sprdati ove potomke Osmanlija. Jednostavno intelektualna superiornost spram nisko inteligentnih Srba je preočita.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2021, 21:59 |
|
|
forumaš_bih je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Nema u Srbiji nikakvog Sandžaka. A pola Bosne Republika Srpska. Što se tiče Šiptara...Dogodine u Prizrenu!  Pa nismo mi pičke ko vi da nam Šiptari kolo igraju u državi. Samo vas jebe ko stigne. Nego šta ćete vi? Devrerati ko i do sad? Ma sigurno se osjećaš kao govno. Jel tako? Naravno da Albanci igraju kolo, Bujanovac, Preševo, Medveđa je Albanija, a Srbija samo na papiru. Naravno da ima i Sandžaka i Bošnjaka, pjevaju vam "Da te niie Alija" svi u glas ko jedan. Hahahaha. Dogodine u Prizrenu? Treba vas samo pustiti da pokažete koliko ste glupi. Što se ovih kanti sa slike tiče, široka je paleta oružja kojim ovo neutrališemo. Ako imaš i osjećaj da si govno nema potrebe da misliš da se drugi tako osjećaju. Živjeti u državi koju ne voliš, a u drugoj koju voliš ne živiš, e to je sranje, utiče to na psihu. Zato i jeste tako ludi. Ma ništa vjeruj mi. Republika Srpska odiše slobodom za srpski narod. Jebemo Muslimane kako hoćemo i kad hoćemo a ne mogu nam ništa. Ne da je volimo, nego je obožavamo. Nema Sandžaka Mujo. Ne postoji. Postoji samo muslimanska manjina u 3 opštine Srbije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2021, 22:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85301 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Sandžak, 1.8% stanovnistva Srbije, bez autonomije, bjeze van ko USK.
Usporedjivati to sa RS kojoj su i Muslimani potpisali i blagoslovili da ima DRŽAVLJANSTVO?
Kod Muslimana vjecno množenje sa 100 svojega i dijeljenje sa 100 tudjega. Jedino tako mogu doći u ravan sa 10 puta moćnijim narodima.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2021, 22:32 |
|
|
|
Na nedavno održanoj vježbi Amerike i Muslimana odžana je i vježba Muslimana i Amerike. Discipline su bile sljedeće: sklekovi, krkače, prevtanje preko glave, razbijanje kokosa glavom, razbijanje betonskih blokova glavom, kamena s ramena, skok u dalj i povlačenje konopa. U svim ovim disciplinama Muslimani su odnijeli ubjedljivu pobjedu nad nemoćnim Amerima. Nakon početnog čuđenja Amerikancima je objašnjeno da OS BiH nemaju para za oružje i da navedene prestavljaju osnovne i jedine vježbe kojima se bave. Video u prilogu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2021, 22:34 |
|
|
|
Pa u razbijanju predmeta glavom Muslimani rasturaju
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2021, 22:38 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
forumaš_bih
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2021, 22:40 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: forumaš_bih je napisao/la: Naravno da Albanci igraju kolo, Bujanovac, Preševo, Medveđa je Albanija, a Srbija samo na papiru. Naravno da ima i Sandžaka i Bošnjaka, pjevaju vam "Da te niie Alija" svi u glas ko jedan. Hahahaha. Dogodine u Prizrenu? Treba vas samo pustiti da pokažete koliko ste glupi. Što se ovih kanti sa slike tiče, široka je paleta oružja kojim ovo neutrališemo. Ako imaš i osjećaj da si govno nema potrebe da misliš da se drugi tako osjećaju. Živjeti u državi koju ne voliš, a u drugoj koju voliš ne živiš, e to je sranje, utiče to na psihu. Zato i jeste tako ludi. Ma ništa vjeruj mi. Republika Srpska odiše slobodom za srpski narod. Jebemo Muslimane kako hoćemo i kad hoćemo a ne mogu nam ništa. Ne da je volimo, nego je obožavamo. Nema Sandžaka Mujo. Ne postoji. Postoji samo muslimanska manjina u 3 opštine Srbije. Postoji rasadnik Bošnjaka u Sandžaku gdje se svake godine rodi par hiljada Bošnjaka. Ne jebete vi muslimane, nego sami sebi mater, a od bijesa i isfrustriranosti iskazujete revolt na svaki način. Svaka agresija dal verbalna ili fizička je produkt nekog nezadovoljstva a kod vas je to dominantno. Psihički osakaćen narod.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2021, 22:49 |
|
|
|
Sandžaklije više nemaju veze s BiH, jer im BiH i Sarajevo ništa ne nude pored Njemačke.
Rekordno nizak i upis studenata sa Sandžaka na Univerzitet u Sarajevu, samo oko 400 svake godine, dok u Mostar upisuje 1000 brucoša iz Hrvatske.
Ovi na Sandžaku su se okrenuli Njemačkoj i Beogradu. Sarajevo više nitko ni ne spominje, nekada su dolazili u Sarajevo, sada postoje popularnije alternative, a i Sarajevo im ni na koji način ne može pomoći.
Ovi u Crnoj Gori tek veze nemaju s BiH, njih se pola i izjašnjava Crnogorcima i masovno idu u Ameriku ilegalnim putevima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tucepi
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 23 svi 2021, 22:49 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Na nedavno održanoj vježbi Amerike i Muslimana odžana je i vježba Muslimana i Amerike. Discipline su bile sljedeće: sklekovi, krkače, prevtanje preko glave, razbijanje kokosa glavom, razbijanje betonskih blokova glavom, kamena s ramena, skok u dalj i povlačenje konopa. U svim ovim disciplinama Muslimani su odnijeli ubjedljivu pobjedu nad nemoćnim Amerima. Nakon početnog čuđenja Amerikancima je objašnjeno da OS BiH nemaju para za oružje i da navedene prestavljaju osnovne i jedine vježbe kojima se bave. Video u prilogu.
Kad sam dosao sluziti vojsku, nisam mogao napraviti ni dva skleka. Trom, krepan. Malo pomalo, prvo 5, 10... Nakon 3 mjeseca, serije 50, 100... koliko hoces. Vjezbao sam, svaki trenutak sam koristio jer nisam imao sto raditi. Sklekovi sa punom ratnom spremom, kalasnjikov na ledima, gas maska sa strane... jedna ruka - dvije... Na kraju sam mogao raditi sklekove dok mi ne bi dosadilo. Vratni misici mi ojacali, na slikama spojeno sa ledjima...glava kao da je direkno na kraljeznicu spojena, stoj na rukama, kakav hoces..hodanje na rukama. Nikad u zivotu ni prije ni kasnije nisam bio u boljoj formi. Poanta je da prosjecan covjek u ranim 20im godinama, nakon 3 mjeseca sklekova postaje profesionalac u sklekovima, bez ikakave kemija i suplemenata... Stara vremena...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: pakovic i 36 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|