HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 25 lis 2025, 20:56.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 34005 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 736, 737, 738, 739, 740, 741, 742 ... 1361  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj
PostPostano: 09 lip 2021, 19:16 

teranova je napisao/la:
Lutorčina je napisao/la:
Jevrej naklonjen Muslimanima.

Čudi me da nije odleteo prvim avionom, kao ostali.

Jevreji se kad mogu rasporede tako da ih ima na svim stranama.Ne stavljaju nikad sva jaja u jednu korpu.

Vrh

PostPostano: 09 lip 2021, 19:29 

Ide se na zajedničko skidanje muslimana kao šefa obavještajne službe.

Vrh

Naslov: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici
PostPostano: 10 lip 2021, 14:26 

Citat:
STANIVUKOVIĆ: SRBI IMAJU 1.000 GODINA PRESUDA, NE MOGU PRIHVATITI TE POLITIČKE ODLUKE

09/06/2021

U jednom teškom vremenu u kojem je naša zemlja bila, gdje su svi građani i svi narodi podnijeli podjednako strahovite žrtve, a epilog toga je da Srbi imaju 1.000 godina presuda, a drugi narodi 40 ili 20 godina, je sud u koji ja ne mogu da vjerujem i ne mogu da prihvatam takve političke odluke. To sam više puta ponovio u javnim nastupima i ostajem i dalje pri tom stavu. Poslije jučerašnjeg događaja, godine zatvora i odgovornosti i dalje se povećavaju za jedan narod, dok drugi kao da nisu odgovorni. U takav epilog ne mogu da vjerujem, jer znam da su svi podnijeli teške žrtve. Možda je subjektivno reći da je moj narod prošao najteže, ali definitivno nije prošao kako neki sudovi žele to da prikažu. Moramo se za istinu boriti, ne dozvoliti reviziju historije, baviti se činjenicama. Ja sam svoju karijeru gradio na temama koje su sadašnjost i budućnost, na borbi protiv korupcije i kriminala i dobio sam tako mandat gradonačelnika.

Smatram da svaka tema iz prošlosti dodatno uzburka emocije koje već postoje. Ja sam uvijek, koliko je to moguće u BiH, pokušavao pronalaziti balans, da zadržim borbu za svoj narod, tradiciju i kulturu, ali da nikad nikog ne ugrozim i ne povrijedim. Tako je i ova umjerena poruka. Moj stav je da se bavimo onim što nas čeka, da gradimo zdravije društvo. Prošlost je takva, nju gledamo na različite načine. Vrijeme je da odrastemo, da sazrijemo, da se okrenemo ekonomiji, a ove teme uvijek ćemo ih gledati različito, rekao je Stanivuković.

Vrh

Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici
PostPostano: 10 lip 2021, 14:27 

Jebi ga sad, da sam musliman odselio bih i ne bih više gledao nazad. Čemu se nadati ?
Kakvi su onda četnici kad je Draško ovakav ? Svi Srbi isto misle. Bježite narode na zapad, nema tu sreće.

Vrh

PostPostano: 10 lip 2021, 15:29 

BBC je napisao/la:
Jebi ga sad, da sam musliman odselio bih i ne bih više gledao nazad. Čemu se nadati ?
Kakvi su onda četnici kad je Draško ovakav ? Svi Srbi isto misle. Bježite narode na zapad, nema tu sreće.

SDS je (formalno) desnicarska, nacionalisticka stranka. SNSD je (formalno) levicarska socijaldemokratska stranka. Drasko je u SDS. Svi ti stvarni i izmisjeni zlocini, koje je pocinila srpska strana, su se dogodili dok je SDS bio na vlasti i prakticno bio jedina srpska stranka u BiH. Mnogi osudjeni u Hagu su bili clanovi SDS. Iz SNSD koja tada nije ni postojala nije osudjen niko. Tako da Drasko mora ovako da prica, slagao se sa tim ili ne, jer bi u suprotnom pre svega optuzio svoju stranku.

Vrh

PostPostano: 10 lip 2021, 15:29 

Ni malo agnostčne slike danas iz Banja Luke... :sad

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Moram priznati da je Draško bolje organizovao krsnu slavu Grada od Radojičića. :thumbup1
Isto tako čestitam Muslimanima što tradicionalno promovišu najbolje među nama. Da nije bilo Muslimana mi danas ne bi imali Dodika. Hvala islamizirana braćo. :zivili

Vrh

PostPostano: 10 lip 2021, 15:33 

NSOS je napisao/la:
SDS je (formalno) desnicarska, nacionalisticka stranka. SNSD je (formalno) levicarska socijaldemokratska stranka. Drasko je u SDS. Svi ti stvarni i izmisjeni zlocini, koje je pocinila srpska strana, su se dogodili dok je SDS bio na vlasti i prakticno bio jedina srpska stranka u BiH. Mnogi osudjeni u Hagu su bili clanovi SDS. Iz SNSD koja tada nije ni postojala nije osudjen niko. Tako da Drasko mora ovako da prica, slagao se sa tim ili ne, jer bi u suprotnom pre svega optuzio svoju stranku.

Draško nije iz SDS-a,nego iz PDP-a.

Vrh

PostPostano: 10 lip 2021, 15:40 

Kod nas litija počinje u 19 časova. Divne slike iz Banja Luke.

Vrh

PostPostano: 10 lip 2021, 15:42 

novovrijeme je napisao/la:
Ni malo agnostčne slike danas iz Banja Luke... :sad

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Moram priznati da je Draško bolje organizovao krsnu slavu Grada od Radojičića. :thumbup1
Isto tako čestitam Muslimanima što tradicionalno promovišu najbolje među nama. Da nije bilo Muslimana mi danas ne bi imali Dodika. Hvala islamizirana braćo. :zivili

Draško pravoslavni taliban.

Vrh

PostPostano: 10 lip 2021, 15:43 

Graničar18 je napisao/la:
NSOS je napisao/la:

Draško nije iz SDS-a,nego iz PDP-a.

Da, u brzni sam zaboravio. Ali svejedno to su njihovi koalicioni partneri.

Vrh

PostPostano: 10 lip 2021, 16:01 

Zovu li se i kod vas ovi mali "svećenici" što pomažu pravim svećenicima ministranti? Pretpostavljam da je ipak neki drugačiji naziv u pitanju jer je ovo latinski.

Vrh

PostPostano: 10 lip 2021, 16:04 

Josip Filipović je napisao/la:
Zovu li se i kod vas ovi mali "svećenici" što pomažu pravim svećenicima ministranti? Pretpostavljam da je ipak neki drugačiji naziv u pitanju jer je ovo latinski.

Đakoni.

Vrh

PostPostano: 10 lip 2021, 16:11 

zbl je napisao/la:
Josip Filipović je napisao/la:

Đakoni.

Znam što je đakon, to je nešto drugo, ozbiljnije.

Vrh

PostPostano: 10 lip 2021, 16:24 

Nemojte quotati te predugačke postove.

Vrh

PostPostano: 10 lip 2021, 17:34 

Šeher Banja Luka :smijeh

Ja mislim da ju mrze više nego Beograd. Bg ih bar asocira na vakcine i Zvezde Granda.

Da mogu spalili bi je do temelja, makar se kunu u jednu i jedinu.

Vrh

PostPostano: 10 lip 2021, 17:50 

Nitko ih nije popišao kao Draško.
Ovo im je veće iznenađenje nego Zoki.

Vrh

PostPostano: 10 lip 2021, 17:52 

Sto je cudno, ovaj mali nikada nije krio da je srpski nacionalist.

Sta su mujage ocekivale, da ce preci na islam.

Vrh

PostPostano: 10 lip 2021, 17:57 

Znali su oni da je Dražen četnik, oni su se skupa sa Reufom zajebali kod Zokija

Vrh

PostPostano: 10 lip 2021, 17:59 

Raspad i razlaz. Biti u zajedničkoj državi sa Draškom, nema šanse.

Vrh

PostPostano: 10 lip 2021, 18:07 

Pa to je logika - samo da ode SDS, samo da padne Dodik, Stanivukovic...nastavi niz..
Tako Muslimani hoće da ostave utisak da im ne smetaju Srbi kao takvi, nego njihovi nacionalisticki lideri.

Naravno da ima budala koje se nadaju da će se pojaviti neko ko će im RS isporučiti na tanjiru, ali to je samo njihov problem.

Vrh

PostPostano: 10 lip 2021, 20:37 

mošnjaci propali pokušaj pravljenja naroda .

"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"

Vrh

PostPostano: 11 lip 2021, 14:10 

Dogovoriše se mujage 16 stranaka da zajedno nastupaju na Parlamentarnim izborima u Republici Srpskoj , nadaju se da će osvojiti 10 mandata.
Kad sve mujage idu zajedno bio bi red da i Srbi idu zajedno .

Vrh

PostPostano: 11 lip 2021, 14:21 

Svi agnostici u jednoj koloni.

Vrh

PostPostano: 15 lip 2021, 21:59 

DakleM, ne znam je li se neko sprda ili je istina, ali je u svakom slučaju presmiješno :zubati

https://radiosarajevo.ba/vijesti/svijet ... kla/420581

Ratni zločinac Radovan Karadžić, kojem je u Hagu potvrđena doživotna kazna zatvora zbog genocida i zločina koje je počinio tokom agresije na BiH, nedavno je prebačen iz zatvora u ovom gradu u ozloglašeni britanski kazamat na ostrvu Vajt, koji je "prepun muslimanskih ekstremista", kako je više puta opisivao, navodno je poslao pismo predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu s molbom da ga izbavi iz tog zatvora i spasi mu život.

Prema riječima izvora bliskog Karadžiću, u pismu koje je objavio srbijanski Alo, a koje je zločinac navodno poslao preko svojih advokata ruskog predsjednika oslovio je s "brate" i opisao mu sav pakao kroz koji je prošao čim je nogom kročio u Veliku Britaniju.

"Naveo je da su uslovi u zatvoru nedostojni čoveka, da nema adekvatnu ni hranu ni terapiju. Takođe, da su zatvorenici žedni krvi, da najviše ima muslimanskih terorista koji jedva čekaju da ga se dočepaju i lično mu presude, kao i da su i sami čuvari jako neprijatni prema njemu. Napisao je da mu nisu dozvolili da iz Holandije ponese svoj računar u kom ima mnogo materijala za žalbu koju sprema.

Molio je Putina da mu pomogne jer prebacivanjem u drugi zatvor nije ponižen samo on nego je simbolika tog čina mnogo dublja. Naveo je nešto poput: „Britanci su ovo moje prebacivanje kod njih doživeli kao svoju veliku pobedu, njihovi političari se raduju, slave", prepričava navodno izvor, ističući da je Karadžić naglasio i da je smješten u zgradu koja je puna kancerogenog azbesta.

Sudeći po najavama koje su stigle od zvaničnog predstavnika Velike Britanije na sjednici UN, sve su prilike da će Ratka Mladića sačekati ista sudbina kao i Radovana Karadžića. Britanski predstavnik je istakao da će Mladić biti prebačen u tu zemlju i da se na taj način daje podrška Mehanizmu.

! / Britanski mediji otkrili u kojem je zatvoru Karadžić: "Stigao je krvnik iz Bosne"

On dalje dodaje da je Radovanu dozvoljeno samo da se čuje s kćerkom Sonjom i da je zapravo njoj izdiktirao sadržaj pisma koji je ona potom prenijela advokatima.

Da tako teče komunikacija, potvrdila je prošle nedelje i Sonja:

"Strahujemo za njegov život. Živi u necivilizacijskim uslovima. U svega nekoliko minuta pokušavamo da što brže razmenimo informacije o njemu i porodici, te da zapišem poruke za prijatelje, saradnike i advokate"; navela je ona.

Karadžićev advokat Goran Petronijević govorio je prošle nedelje za isti list da su strašno loši uslovima u kojima boravi njegov klijent, navodeći da „Radovan nije u zatvoru, već u zarobljeništvu“. Istakao je i da su mu prekršena sva ljudska prava, a život ozbiljno ugrožen.

"Trenutno je smešten u samicu, nalazi se u nekakvoj izolaciji jer je stigao iz druge države. Nema bukvalno ništa. Samo krevet, WC šolju i tuš. Mi pričamo o obolelom, oronulom starcu, ne o Radovanu kakav je nekada bio. On tako potpuno izolovan ne može ni sa kim da priča, nema računar, nema ni papir ni olovku, niti bilo šta da čita. Ta izolacija može da ga ubije, kao što mogu da ga ubiju i ekstremni muslimani kojima je serviran na tacni ako mrdne iz te prostorije. Njima je njegov dolazak bio bajramski poklon, tako je to predstavio muslimanski lobi."

=))

Vrh

PostPostano: 15 lip 2021, 22:01 

Smej se budaletino. Nemaš državu.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 34005 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 736, 737, 738, 739, 740, 741, 742 ... 1361  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: iprodano, Tomba17 i 44 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: