|
|
Stranica: 739/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lip 2021, 19:16 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7423 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
teranova je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Jevrej naklonjen Muslimanima. Čudi me da nije odleteo prvim avionom, kao ostali. Jevreji se kad mogu rasporede tako da ih ima na svim stranama.Ne stavljaju nikad sva jaja u jednu korpu.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 lip 2021, 19:29 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Ide se na zajedničko skidanje muslimana kao šefa obavještajne službe.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 10 lip 2021, 14:26 |
|
|
Citat: STANIVUKOVIĆ: SRBI IMAJU 1.000 GODINA PRESUDA, NE MOGU PRIHVATITI TE POLITIČKE ODLUKE
09/06/2021
U jednom teškom vremenu u kojem je naša zemlja bila, gdje su svi građani i svi narodi podnijeli podjednako strahovite žrtve, a epilog toga je da Srbi imaju 1.000 godina presuda, a drugi narodi 40 ili 20 godina, je sud u koji ja ne mogu da vjerujem i ne mogu da prihvatam takve političke odluke. To sam više puta ponovio u javnim nastupima i ostajem i dalje pri tom stavu. Poslije jučerašnjeg događaja, godine zatvora i odgovornosti i dalje se povećavaju za jedan narod, dok drugi kao da nisu odgovorni. U takav epilog ne mogu da vjerujem, jer znam da su svi podnijeli teške žrtve. Možda je subjektivno reći da je moj narod prošao najteže, ali definitivno nije prošao kako neki sudovi žele to da prikažu. Moramo se za istinu boriti, ne dozvoliti reviziju historije, baviti se činjenicama. Ja sam svoju karijeru gradio na temama koje su sadašnjost i budućnost, na borbi protiv korupcije i kriminala i dobio sam tako mandat gradonačelnika.
Smatram da svaka tema iz prošlosti dodatno uzburka emocije koje već postoje. Ja sam uvijek, koliko je to moguće u BiH, pokušavao pronalaziti balans, da zadržim borbu za svoj narod, tradiciju i kulturu, ali da nikad nikog ne ugrozim i ne povrijedim. Tako je i ova umjerena poruka. Moj stav je da se bavimo onim što nas čeka, da gradimo zdravije društvo. Prošlost je takva, nju gledamo na različite načine. Vrijeme je da odrastemo, da sazrijemo, da se okrenemo ekonomiji, a ove teme uvijek ćemo ih gledati različito, rekao je Stanivuković.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 10 lip 2021, 14:27 |
|
|
|
Jebi ga sad, da sam musliman odselio bih i ne bih više gledao nazad. Čemu se nadati ? Kakvi su onda četnici kad je Draško ovakav ? Svi Srbi isto misle. Bježite narode na zapad, nema tu sreće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 10 lip 2021, 15:29 |
|
|
BBC je napisao/la: Jebi ga sad, da sam musliman odselio bih i ne bih više gledao nazad. Čemu se nadati ? Kakvi su onda četnici kad je Draško ovakav ? Svi Srbi isto misle. Bježite narode na zapad, nema tu sreće. SDS je (formalno) desnicarska, nacionalisticka stranka. SNSD je (formalno) levicarska socijaldemokratska stranka. Drasko je u SDS. Svi ti stvarni i izmisjeni zlocini, koje je pocinila srpska strana, su se dogodili dok je SDS bio na vlasti i prakticno bio jedina srpska stranka u BiH. Mnogi osudjeni u Hagu su bili clanovi SDS. Iz SNSD koja tada nije ni postojala nije osudjen niko. Tako da Drasko mora ovako da prica, slagao se sa tim ili ne, jer bi u suprotnom pre svega optuzio svoju stranku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 10 lip 2021, 15:29 |
|
|
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 10 lip 2021, 15:33 |
|
|
NSOS je napisao/la: SDS je (formalno) desnicarska, nacionalisticka stranka. SNSD je (formalno) levicarska socijaldemokratska stranka. Drasko je u SDS. Svi ti stvarni i izmisjeni zlocini, koje je pocinila srpska strana, su se dogodili dok je SDS bio na vlasti i prakticno bio jedina srpska stranka u BiH. Mnogi osudjeni u Hagu su bili clanovi SDS. Iz SNSD koja tada nije ni postojala nije osudjen niko. Tako da Drasko mora ovako da prica, slagao se sa tim ili ne, jer bi u suprotnom pre svega optuzio svoju stranku. Draško nije iz SDS-a,nego iz PDP-a.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 10 lip 2021, 15:40 |
|
|
|
Kod nas litija počinje u 19 časova. Divne slike iz Banja Luke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zbl
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 10 lip 2021, 15:42 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Draško pravoslavni taliban.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 10 lip 2021, 15:43 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: NSOS je napisao/la: SDS je (formalno) desnicarska, nacionalisticka stranka. SNSD je (formalno) levicarska socijaldemokratska stranka. Drasko je u SDS. Svi ti stvarni i izmisjeni zlocini, koje je pocinila srpska strana, su se dogodili dok je SDS bio na vlasti i prakticno bio jedina srpska stranka u BiH. Mnogi osudjeni u Hagu su bili clanovi SDS. Iz SNSD koja tada nije ni postojala nije osudjen niko. Tako da Drasko mora ovako da prica, slagao se sa tim ili ne, jer bi u suprotnom pre svega optuzio svoju stranku. Draško nije iz SDS-a,nego iz PDP-a. Da, u brzni sam zaboravio. Ali svejedno to su njihovi koalicioni partneri.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 10 lip 2021, 16:01 |
|
|
|
Zovu li se i kod vas ovi mali "svećenici" što pomažu pravim svećenicima ministranti? Pretpostavljam da je ipak neki drugačiji naziv u pitanju jer je ovo latinski.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zbl
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 10 lip 2021, 16:04 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Zovu li se i kod vas ovi mali "svećenici" što pomažu pravim svećenicima ministranti? Pretpostavljam da je ipak neki drugačiji naziv u pitanju jer je ovo latinski. Đakoni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 10 lip 2021, 16:11 |
|
|
zbl je napisao/la: Josip Filipović je napisao/la: Zovu li se i kod vas ovi mali "svećenici" što pomažu pravim svećenicima ministranti? Pretpostavljam da je ipak neki drugačiji naziv u pitanju jer je ovo latinski. Đakoni. Znam što je đakon, to je nešto drugo, ozbiljnije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 10 lip 2021, 16:24 |
|
|
|
Nemojte quotati te predugačke postove.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
1986
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 10 lip 2021, 17:34 |
|
|
Šeher Banja Luka Ja mislim da ju mrze više nego Beograd. Bg ih bar asocira na vakcine i Zvezde Granda. Da mogu spalili bi je do temelja, makar se kunu u jednu i jedinu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 10 lip 2021, 17:50 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43862 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Nitko ih nije popišao kao Draško. Ovo im je veće iznenađenje nego Zoki.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 10 lip 2021, 17:52 |
|
|
|
Sto je cudno, ovaj mali nikada nije krio da je srpski nacionalist.
Sta su mujage ocekivale, da ce preci na islam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 10 lip 2021, 17:57 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2613 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
|
Znali su oni da je Dražen četnik, oni su se skupa sa Reufom zajebali kod Zokija
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 10 lip 2021, 17:59 |
|
|
|
Raspad i razlaz. Biti u zajedničkoj državi sa Draškom, nema šanse.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zbl
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 10 lip 2021, 18:07 |
|
|
|
Pa to je logika - samo da ode SDS, samo da padne Dodik, Stanivukovic...nastavi niz.. Tako Muslimani hoće da ostave utisak da im ne smetaju Srbi kao takvi, nego njihovi nacionalisticki lideri.
Naravno da ima budala koje se nadaju da će se pojaviti neko ko će im RS isporučiti na tanjiru, ali to je samo njihov problem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 10 lip 2021, 20:37 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5666 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
mošnjaci propali pokušaj pravljenja naroda .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 lip 2021, 14:10 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
|
Dogovoriše se mujage 16 stranaka da zajedno nastupaju na Parlamentarnim izborima u Republici Srpskoj , nadaju se da će osvojiti 10 mandata. Kad sve mujage idu zajedno bio bi red da i Srbi idu zajedno .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zbl
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 11 lip 2021, 14:21 |
|
|
|
Svi agnostici u jednoj koloni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2021, 21:59 |
|
|
DakleM, ne znam je li se neko sprda ili je istina, ali je u svakom slučaju presmiješno https://radiosarajevo.ba/vijesti/svijet ... kla/420581Ratni zločinac Radovan Karadžić, kojem je u Hagu potvrđena doživotna kazna zatvora zbog genocida i zločina koje je počinio tokom agresije na BiH, nedavno je prebačen iz zatvora u ovom gradu u ozloglašeni britanski kazamat na ostrvu Vajt, koji je "prepun muslimanskih ekstremista", kako je više puta opisivao, navodno je poslao pismo predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu s molbom da ga izbavi iz tog zatvora i spasi mu život.
Prema riječima izvora bliskog Karadžiću, u pismu koje je objavio srbijanski Alo, a koje je zločinac navodno poslao preko svojih advokata ruskog predsjednika oslovio je s "brate" i opisao mu sav pakao kroz koji je prošao čim je nogom kročio u Veliku Britaniju.
"Naveo je da su uslovi u zatvoru nedostojni čoveka, da nema adekvatnu ni hranu ni terapiju. Takođe, da su zatvorenici žedni krvi, da najviše ima muslimanskih terorista koji jedva čekaju da ga se dočepaju i lično mu presude, kao i da su i sami čuvari jako neprijatni prema njemu. Napisao je da mu nisu dozvolili da iz Holandije ponese svoj računar u kom ima mnogo materijala za žalbu koju sprema.
Molio je Putina da mu pomogne jer prebacivanjem u drugi zatvor nije ponižen samo on nego je simbolika tog čina mnogo dublja. Naveo je nešto poput: „Britanci su ovo moje prebacivanje kod njih doživeli kao svoju veliku pobedu, njihovi političari se raduju, slave", prepričava navodno izvor, ističući da je Karadžić naglasio i da je smješten u zgradu koja je puna kancerogenog azbesta.
Sudeći po najavama koje su stigle od zvaničnog predstavnika Velike Britanije na sjednici UN, sve su prilike da će Ratka Mladića sačekati ista sudbina kao i Radovana Karadžića. Britanski predstavnik je istakao da će Mladić biti prebačen u tu zemlju i da se na taj način daje podrška Mehanizmu.
! / Britanski mediji otkrili u kojem je zatvoru Karadžić: "Stigao je krvnik iz Bosne"
On dalje dodaje da je Radovanu dozvoljeno samo da se čuje s kćerkom Sonjom i da je zapravo njoj izdiktirao sadržaj pisma koji je ona potom prenijela advokatima.
Da tako teče komunikacija, potvrdila je prošle nedelje i Sonja:
"Strahujemo za njegov život. Živi u necivilizacijskim uslovima. U svega nekoliko minuta pokušavamo da što brže razmenimo informacije o njemu i porodici, te da zapišem poruke za prijatelje, saradnike i advokate"; navela je ona.
Karadžićev advokat Goran Petronijević govorio je prošle nedelje za isti list da su strašno loši uslovima u kojima boravi njegov klijent, navodeći da „Radovan nije u zatvoru, već u zarobljeništvu“. Istakao je i da su mu prekršena sva ljudska prava, a život ozbiljno ugrožen.
"Trenutno je smešten u samicu, nalazi se u nekakvoj izolaciji jer je stigao iz druge države. Nema bukvalno ništa. Samo krevet, WC šolju i tuš. Mi pričamo o obolelom, oronulom starcu, ne o Radovanu kakav je nekada bio. On tako potpuno izolovan ne može ni sa kim da priča, nema računar, nema ni papir ni olovku, niti bilo šta da čita. Ta izolacija može da ga ubije, kao što mogu da ga ubiju i ekstremni muslimani kojima je serviran na tacni ako mrdne iz te prostorije. Njima je njegov dolazak bio bajramski poklon, tako je to predstavio muslimanski lobi." 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 lip 2021, 22:01 |
|
|
|
Smej se budaletino. Nemaš državu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|