|
|
Stranica: 743/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 25 lip 2021, 20:18 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Pa nije to OHR protektorat. Draško pleše 4 godine i to ostaje srpsko plesao on sambu ili kolo. Samo kod vas muslimana se ne zna šta vam sutra donosi. Amadman ili đemosajd.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 25 lip 2021, 21:36 |
|
|
hoblatopla je napisao/la: Dok vi u RS kopate po kontejnerima on obavlja nuzdu u zlatnom wc-u. Zasluzujete da vas takvi vode. Drago mi je da je kod vas Dubaji standard a ne samo mentalitet, mi smo Srbi, kod nas se kaze "Srbuj makar slamu jeo", volim jesti srpsko smece iz srpskog kontejnera vise nego vas rahtluk pisam vam se na sranje od slatkisa.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mitar
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 25 lip 2021, 21:57 |
|
|
hoblatopla je napisao/la: Dok vi u RS kopate po kontejnerima on obavlja nuzdu u zlatnom wc-u. Zasluzujete da vas takvi vode. Odokativno samo sa jedne slike, 40-ak muslimanskih porodica živi od 20-ak maraka dnevno na ilegalnom kopanju uglja. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zbl
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 25 lip 2021, 22:16 |
|
|
Riquelme je napisao/la: Gradonačelniče dobro došli u Tuzlu i dođite nam opet! Sve znamo, znamo da je breme koje nosite preveliko. Nosite breme svog zločinačkog naroda jer ga volite, mi to razumijemo, nebojte se! Preveliki je to teret za jednog mladog čovjeka, sve razumijemo i sve Vam opraštamo, niste Vi ništa krivi! Zločinačkog naroda. Prijavljen si zbog govora mržnje
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 25 lip 2021, 22:40 |
|
|
zbl je napisao/la: Zločinačkog naroda. Prijavljen si zbog govora mržnje
Uzvrati mu istom merom, ma duplo mu uzvrati. Glume zaklanu čeljad a oni glavoseče.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zbl
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 25 lip 2021, 22:50 |
|
|
teranova je napisao/la: zbl je napisao/la: Zločinačkog naroda. Prijavljen si zbog govora mržnje
Uzvrati mu istom merom, ma duplo mu uzvrati. Glume zaklanu čeljad a oni glavoseče. Ma zajebavam se. Naravno da ga nisam prijavio. Mene samo zabavlja kako zagovornici suživota i građanske države kvalifikuju narod sa kojim žele da žive. To je vrlo zanimljivo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K:M
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 25 lip 2021, 22:59 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Tankosic je napisao/la: Riquelme je napisao/la: Gradonačelniče dobro došli u Tuzlu i dođite nam opet! Sve znamo, znamo da je breme koje nosite preveliko. Nosite breme svog zločinačkog naroda jer ga volite, mi to razumijemo, nebojte se! Preveliki je to teret za jednog mladog čovjeka, sve razumijemo i sve Vam opraštamo, niste Vi ništa krivi! Nema vremena za vas, bio je sa nama na Tribalionu, sve smo ga ispitali cela Srbadija se skupila, iz Republike Srpske, iz Beograda, Novog Sada, Krusevca, Nisa, Kragujevca iz Crne Gore i sa Kosmeta, odgovarao je na sve sta misli i kako misli, kako cemo da se resimo vaseg pritiska, i da od Republike Srpske napravimo cudo. :) Drasko ce vladati DOZIVOTNO, tko Tito, Stalin, AV, i mozda Dodick.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 25 lip 2021, 23:09 |
|
|
zbl je napisao/la: Ma zajebavam se. Naravno da ga nisam prijavio. Mene samo zabavlja kako zagovornici suživota i građanske države kvalifikuju narod sa kojim žele da žive.
To je vrlo zanimljivo.
I treba da ga prijaviš ali treba i javno da mu kažeš šta mu spada. Naviklo da vređa bez posledica, e pa neće moći.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 26 lip 2021, 12:05 |
|
|
|
Suljagić i Bajrović kad ovo gledaju kuhaju od muke. Islamski pretis lonac. Znaju da ih ćetnik laže i vuče za nos i muslimani opet naivno srljaju u nove genocide.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 26 lip 2021, 12:20 |
|
|
|
Park sa spomen-česmom posvećenom borcima VRS. Park je poklon porodice Stanivuković Banjaluci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 26 lip 2021, 12:26 |
|
|
BBC je napisao/la: Suljagić i Bajrović kad ovo gledaju kuhaju od muke. Islamski pretis lonac. Znaju da ih ćetnik laže i vuče za nos i muslimani opet naivno srljaju u nove genocide.
 Takijaš 2020/21. Uvjerljivo. Nedostajalo je samo da ovi pođu mahati s yu zastavama. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Riquelme
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 26 lip 2021, 12:34 |
|
|
BBC je napisao/la: Suljagić i Bajrović kad ovo gledaju kuhaju od muke. Islamski pretis lonac. Znaju da ih ćetnik laže i vuče za nos i muslimani opet naivno srljaju u nove genocide.
Još jednom dobro nam došli gradonačelniče. Mi svima pružamo ruku, takvi smo, ne znamo drugačije! Zato nas i ne vole jer nas ne razumiju. Vi ste uvijek dobrodošli u našu Tuzlu. Sledeci put nadam se u kupaćem 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 26 lip 2021, 12:36 |
|
|
|
Trolaš kao Alija dok su Srbi čistili Srebrenicu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Riquelme
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 26 lip 2021, 12:37 |
|
|
BBC je napisao/la: Trolaš kao Alija dok su Srbi čistili Srebrenicu. Imaš video i doček. Ovi ljudi misle isto kao ja, sto je tebi strano. Crkni u vlastitom smradu i mržnji. Ćibe 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 26 lip 2021, 12:38 |
|
|
|
Ne razmem arapsko-bošnjački jezik.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Riquelme
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 26 lip 2021, 12:47 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne razmem arapsko-bošnjački jezik. Ćibe je ono sto kazes kad pas laje i krene prema tebi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Riquelme
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 26 lip 2021, 12:48 |
|
|
|
Draška ćemo oženiti iz Tuzle, ljepse od nasih Tuzlanki nece naci nigdje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 26 lip 2021, 12:48 |
|
|
Riquelme je napisao/la: Mi svima pružamo ruku, takvi smo, ne znamo drugačije! Da, takvi ste vi. Prividni i lažljivi. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 26 lip 2021, 15:39 |
|
|
|
Ako on kaže da nije, onda se nije dogodio.
Ipak je on vrlo mlad i neopterećen. Pa valjda zna.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bolox
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 26 lip 2021, 15:42 |
|
|
|
Drasko zabio noz u srce carsijasa, crni Drasko gdje ce ti dusa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 26 lip 2021, 15:51 |
|
|
Riquelme je napisao/la: Gradonačelniče dobro došli u Tuzlu i dođite nam opet! Sve znamo, znamo da je breme koje nosite preveliko. Nosite breme svog zločinačkog naroda jer ga volite, mi to razumijemo, nebojte se! Preveliki je to teret za jednog mladog čovjeka, sve razumijemo i sve Vam opraštamo, niste Vi ništa krivi! Ranjenog strica ste mu nabili na ražanj i ispekli zajedno sa još dva naša borca u kanjonu kod Kotor Varoša. Kakvo li ti breme kao mošnjak zbog toga nosiš ? Znam da puca qrac vama muslimanima, jer istureno odjeljenje Stejt Departmenta za kažnjavanje neposlušnih NATO-u u Hagu nije verifikovalo vaša islamistička isilovska iživljavanja...ali fascinantno je imati toliko odsustvo karaktera i bremena sopstvenih zločina, a pri tome stalno nastojati drugima zapržavati čorbu i dozirati snagu ringle. To više nije ni bezobrazluk, to je već uznapredovala forma psihoze. Možeš svirati qrcu do kraja eona, ali vrlo dobro znaš - da bi me disciplinovao moraš doći do mene i bičem me spucati u čelo tri puta, a to će se desiti kad vaskrsne Alija. Nit imate pameti nit muda. Beskarakterne ste ljige koje promovišu arapsko kulturno naslijeđe...bili ste, jeste i ostaćete - ljudske i moralne nule. Sve, ali baš sve što vam se dogodilo ste debelo zaslužili.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Riquelme
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 26 lip 2021, 16:41 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Riquelme je napisao/la: Gradonačelniče dobro došli u Tuzlu i dođite nam opet! Sve znamo, znamo da je breme koje nosite preveliko. Nosite breme svog zločinačkog naroda jer ga volite, mi to razumijemo, nebojte se! Preveliki je to teret za jednog mladog čovjeka, sve razumijemo i sve Vam opraštamo, niste Vi ništa krivi! Ranjenog strica ste mu nabili na ražanj i ispekli zajedno sa još dva naša borca u kanjonu kod Kotor Varoša. Kakvo li ti breme kao mošnjak zbog toga nosiš ? Znam da puca qrac vama muslimanima, jer istureno odjeljenje Stejt Departmenta za kažnjavanje neposlušnih NATO-u u Hagu nije verifikovalo vaša islamistička isilovska iživljavanja...ali fascinantno je imati toliko odsustvo karaktera i bremena sopstvenih zločina, a pri tome stalno nastojati drugima zapržavati čorbu i dozirati snagu ringle. To više nije ni bezobrazluk, to je već uznapredovala forma psihoze. Možeš svirati qrcu do kraja eona, ali vrlo dobro znaš - da bi me disciplinovao moraš doći do mene i bičem me spucati u čelo tri puta, a to će se desiti kad vaskrsne Alija. Nit imate pameti nit muda. Beskarakterne ste ljige koje promovišu arapsko kulturno naslijeđe...bili ste, jeste i ostaćete - ljudske i moralne nule. Sve, ali baš sve što vam se dogodilo ste debelo zaslužili. De smanji laganje, degutantno je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 26 lip 2021, 17:15 |
|
|
|
Kad se 6aliji nešto ne svidi odma` je kjafirska laž.
Бalije su nabile na ražanj i ispekle teško ranjene pripadnike VRS; Draška Stanivukovića (strica od gradonačelnika BL) i mog komšiju Slavišu Marinkovića. Žao mi je što se ne mogu sjetiti imena trećeg srpskog borca svirepo ubijenog, od strane preteče ISIL-a.
Naravno, poludivlji islamski bolidi i dalje stoje na matrici da teški i svirepi zločini tzv.ABiH ne mogu biti zločini, jer su se branili od agresije domaćih Srba i Hrvata Po tome ispada da kada lupam pločice u sopstvenom kupatilu, vršim agresiju na suverenu Bosnu. Za dozvolu sam valjda trebao pitati mešihat ? To je naravno notorna glupost, kojom svakodnevno sistemom kap po kap, napajaju posustalu biomasu na 23%.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 26 lip 2021, 17:23 |
|
|
|
Užas. I ovaj još ima obraza da moj post prijavi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Groot
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković: Nije se dogodio genocid u Srebrenici Postano: 26 lip 2021, 17:24 |
|
|
Citat: Stanivuković samo za gradonačelnicu Sarajeva izostavio zastavu Republike Srpske
Prilikom nedavne posjete gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić Banjoj Luci i gradonačelniku ovog grada Drašku Stanivukoviću mogao se primjetiti jedan zanimljiv detalj.
Naime, prilikom održavanja svih aktivnosti, poput dočeka gradonačelnice u Stanivukovićevom kabinetu, sastanka sa članovima gradske uprave Banje Luke u sali za sastanke, kao i na pres konferenciji nakon sastanaka, nigdje nije bila istaknuta zastava bh. entiteta Republika Srpska.
Da ovo nije slučajnost uvjerili smo se pregledom fotografija sa prijašnjih sastanaka i pres konferencija u zgradi Gradske uprave Banja Luka u kojoj je uvijek, po pravilu, uz zastavu grada bila istaknuta i entitetska zastava. Zaključak koji se nameće je da je Stanivuković vjerovatno naredio da se samo zbog posjete gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić uklone sve zastave Republike Srpske dok traje njena posjeta ovom gradu.
Podsjećamo, gradonačelnici dva najveća grada u BiH sastali su se prvi put nakon 27 godina. Stanivuković je ovom prilikom gradonačelnici sarajeva posvetio otvaranje "humane česme" u centru Banje Luke, a najavio je i svoju skoru posjetu Sarajevu. https://www.klix.ba/vijesti/bih/stanivu ... /210626052Zanimljivo.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|