|
|
Stranica: 82/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 vel 2013, 15:18 |
|
|
Drinski vuk je napisao/la: Nije jagnje tvoj,znas ti na koga sam mislio. Ne gine ti ban od 7 dana. Odmori mozak. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 vel 2013, 15:29 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ajde pojasni ovo i odgovori jesi li ti normalan? Sta tebi nije jasno... Ovo je tema o Republici Srpskoj... nekoliko stranica unazad ljudi odande, Vuk i Stora(koji je poginuo 7 dana zbog gluposti) analiziraju situaciju, smenu u vladi, ekonomsku situaciju, boracke dodatke... ljudi koji zive tamo... Onda se nakaci onaj profesionalni razjebac svih foruma i tema sa pricom o raspadu, opancima i blatu koje ce se nositi u Srbiju... i drugi zeleni sa pricom o udaru na Banja Luku, mitomaniji, genocidnosti, golorukim Bosnjanima... ...onda dobijete adekvatan odgovor To izivljavanje nad Srbima mozete da drobite na klixu, tamo i nema ko da odgovori...a cim ovde naleti verbalna sljaga, onda kukanje, prijavljivanje postova... nemoj vise da se folirate, niko ovde s marsa nije pao...vi i necete razumno da diskutujete, samo ulecete ko kamikaze da nam izdeklamujete svoju pesmicu naucenu na FTV i Avazu...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 vel 2013, 15:32 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: vi i necete razumno da diskutujete, Istina, samo što su Vuk i Stora novi, pa još ne znaju ko je ko. DzoniBG je napisao/la: da nam izdeklamujete svoju pesmicu naucenu na FTV i Avazu... A Srbi se mnogo potresli... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Drinski vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 vel 2013, 15:33 |
|
Pridružen/a: 23 sij 2013, 02:16 Postovi: 877 Lokacija: Ambasada Republike Srpske u Sarajevu
|
|
HEILjP MODERATORI HEILjP DjENOSAJ !!! U potpisu:Lebowski & co...
_________________ DzoniBG Amerikance mogu da vole, i da im se dive samo inferiorni pojedinci i narodi...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 vel 2013, 15:35 |
|
|
Drinski vuk je napisao/la: joe enter baca postove kao da se sinoc posvadjao sa svojim deckom,i sad napada forumase. Indirektno... skunk 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 vel 2013, 15:39 |
|
|
Nego, juče sam malo obilazio genocidnih 23%. Kao da sam u Afganistan zalutao. Al' što dismr brale, to nije zdravo  Kad sam se vratio u demokratsku Srpsku, kao da sam Boga vidio 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 vel 2013, 15:49 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Nego, juče sam malo obilazio genocidnih 23%. Kao da sam u Afganistan zalutao. Al' što dismr brale, to nije zdravo  Kad sam se vratio u demokratsku Srpsku, kao da sam Boga vidio  Kako protumačiti ovo tvoje putašestvije nego da si bio u Federaciji i video hodže koje smrde , a kad si se vratio u Srpsku video boga tj.nacepo drva Kačevendi pa onda mu popušio za smiraj vaskolike srpske i svoje duše. Mislim ovo su realna dešavanja u Srpskoj i okolini , ja ništa ne izmišljam. 
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 vel 2013, 15:51 |
|
|
Aj' skunker, ne jedi govna 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 vel 2013, 15:52 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Ajde pojasni ovo i odgovori jesi li ti normalan? Sta tebi nije jasno... Ovo je tema o Republici Srpskoj... nekoliko stranica unazad ljudi odande, Vuk i Stora(koji je poginuo 7 dana zbog gluposti) analiziraju situaciju, smenu u vladi, ekonomsku situaciju, boracke dodatke... ljudi koji zive tamo... Onda se nakaci onaj profesionalni razjebac svih foruma i tema sa pricom o raspadu, opancima i blatu koje ce se nositi u Srbiju... i drugi zeleni sa pricom o udaru na Banja Luku, mitomaniji, genocidnosti, golorukim Bosnjanima... ...onda dobijete adekvatan odgovor To izivljavanje nad Srbima mozete da drobite na klixu, tamo i nema ko da odgovori...a cim ovde naleti verbalna sljaga, onda kukanje, prijavljivanje postova... nemoj vise da se folirate, niko ovde s marsa nije pao...vi i necete razumno da diskutujete, samo ulecete ko kamikaze da nam izdeklamujete svoju pesmicu naucenu na FTV i Avazu... joe, čijeg se pisanja sjećam samo sa tema o religiji, vas je dobro opisao. Vi žalite što niste protjerali i pobili još više ljudi, mržnja je ostala u vama. Stora jeste dobio ban zbog gluposti ali ko mu je kriv šo je glup ili što se pravi takvim. Nije to samo zbog onog linka. I da, odjebite vi iz Srbije meni soliti pameti koliko se ja mogu pitati šta se dešava u mojoj zemlji, pod mojim nosem. RS je na 5 minuta od moje kuće a gdje ste vi? Srba ima na klix-u i rado bi oni i tamo prosipali svoje lude ideje ali na vrijeme budu sankcionisani. Zašto misliš da ne bi pisali na klix-u, pa svako želi da mu se čuje glas i da bude popularan. A šta je problem sa Banjalukom, pa jasno je da je RS mogla vrlo lako nestati te 95. godine. Kao što je moglo biti i 100 drugih stvari, mogli ste i vi zauzeti mnogo više, bili ste jači vojno to vam niko ne spori. Tamo gdje i onda kad ste bili slabiji pušili ste redovno. Situacija je u to doba mirisala na rasplet kao u RSK ali sa mnogo većim žrtvama na svim stranama. Pad Banjaluke je bio realna opcija, ne naučna fantastika, što se zajebavamo. A što se tiče naučenih pjesmica, FTV-a, Avaza i ostalog, pa niste li upravo najveći majstori u tome, da ne lažemo čitatelje ovog foruma.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Drinski vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 vel 2013, 15:54 |
|
Pridružen/a: 23 sij 2013, 02:16 Postovi: 877 Lokacija: Ambasada Republike Srpske u Sarajevu
|
Agathonikos je napisao/la: Nego, juče sam malo obilazio genocidnih 23%. Kao da sam u Afganistan zalutao. Al' što dismr brale, to nije zdravo  Kad sam se vratio u demokratsku Srpsku, kao da sam Boga vidio  Ja nisam bio od 95. kod njih. Ti se cudis sto sve vonja,a ja cuo da je u Teheranu godisnji promet WC papira oko 2.000 evra. A tu su sve ambasade,strana predstavnistva firme itd. Sta bi bilo da nema stranaca? 
_________________ DzoniBG Amerikance mogu da vole, i da im se dive samo inferiorni pojedinci i narodi...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 vel 2013, 15:56 |
|
|
Lebowski je napisao/la: RS je na 5 minuta od moje kuće.
Tako blizu a tako daleko 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Drinski vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 vel 2013, 15:59 |
|
|
|
Leb,Republika Srpska nije tvoja zemlja i nije zemlja ni jednog Muslimana ni bilo koga drugog. Valjda si toliko inteligentan da mozes da zakljucis iz samog imena cije je sta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 vel 2013, 16:01 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Lebowski je napisao/la: RS je na 5 minuta od moje kuće.
Tako blizu a tako daleko  A jbg, vi nama dolazite u shoping i po usluge, mi vama na riječice, terme i u šume i kada kome treba svinjetine. Dobro i za trčanja i šetanja, nigdje žive duše.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 vel 2013, 16:05 |
|
|
Drinski vuk je napisao/la: Leb,Republika Srpska nije tvoja zemlja i nije zemlja ni jednog Muslimana ni bilo koga drugog. Valjda si toliko inteligentan da mozes da zakljucis iz samog imena cije je sta. Moja zemlja je BiH, kako stvari trenutno stoje a dio te zemlje je i entitet RS koji je produkt rata. Kao što je nekad bila i Jugoslavija. Kad se šta promijeni...javi se. Dotad...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 vel 2013, 16:08 |
|
|
Drinski vuk je napisao/la: Leb,Republika Srpska nije tvoja zemlja i nije zemlja ni jednog Muslimana ni bilo koga drugog. Valjda si toliko inteligentan da mozes da zakljucis iz samog imena cije je sta. A bogami nije ni srpska tj.verovatno neće ni biti dok je tebe i sličnih da je branite. Kako smo izgubili Kosovo tako ćemo i izgubiti RS zbog takvih kao ti i sličnih. Što više ti braniš i svojataš RS ona Srima izmiče iz ruku , takođe kao što Bošnjaci mlate genocid,genocid,allah džmršrš,vaheabi.valahi,....tako i njima izmiče BiH. Ali problem je ovde što tebi nije do otcepljenja RS i življenja kao normalan čovek svih ljudi u građanskoj državi , tako i onim talibanima iz Sarajeva nije zapravo stalo do celovite BiH i unormaljavanja odnoca. Vi hoćete da večno traje podjebavanje i maltretiranje , i zato ostajete na tim pozicijama da bi se ponovo poklali kad vam se ukaže prilika. I ti i mnogi Srbi ovde su zapravo BiH-unitaristi jer vi u suštini ćete nestati ako se RS odvoji bez klanja i ako RS se odrekne zlikovaca kao nosioca države i naroda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 vel 2013, 16:14 |
|
|
Lebowski je napisao/la: joe, čijeg se pisanja sjećam samo sa tema o religiji, vas je dobro opisao. Vi žalite što niste protjerali i pobili još više ljudi, mržnja je ostala u vama.
Stora jeste dobio ban zbog gluposti ali ko mu je kriv šo je glup ili što se pravi takvim. Nije to samo zbog onog linka.
I da, odjebite vi iz Srbije meni soliti pameti koliko se ja mogu pitati šta se dešava u mojoj zemlji, pod mojim nosem. RS je na 5 minuta od moje kuće a gdje ste vi?
Srba ima na klix-u i rado bi oni i tamo prosipali svoje lude ideje ali na vrijeme budu sankcionisani. Zašto misliš da ne bi pisali na klix-u, pa svako želi da mu se čuje glas i da bude popularan.
A šta je problem sa Banjalukom, pa jasno je da je RS mogla vrlo lako nestati te 95. godine. Kao što je moglo biti i 100 drugih stvari, mogli ste i vi zauzeti mnogo više, bili ste jači vojno to vam niko ne spori. Tamo gdje i onda kad ste bili slabiji pušili ste redovno. Situacija je u to doba mirisala na rasplet kao u RSK ali sa mnogo većim žrtvama na svim stranama. Pad Banjaluke je bio realna opcija, ne naučna fantastika, što se zajebavamo.
A što se tiče naučenih pjesmica, FTV-a, Avaza i ostalog, pa niste li upravo najveći majstori u tome, da ne lažemo čitatelje ovog foruma.
Ma ko je uopste spominjao proterivanje ljudi, i zal sto to nije napravljeno...prva recenica ti je pogana i lazljiva... Stora, Met, Vuk, Vlada...su diskutovali ovde o unutrasnjim problemima RS, niko se vama i nije bavio... ja se tu i nisam mesao, jer ne zivim tamo, i ne poznajem te detalje, samo sam citao da vidim sta oni misle... i onda ulece becka bojna sa pesmicama o pucanju Dodika, Zenici, opancima... tebi je takvo piljarsko forumashenje dojaja... Klitorix je slika i prilika vase mentalne dimenzije, mahalaska mehana gde je o Dodiku napisano 3.6 kvadriliona postova...prso je, samo sto nije, sa njim i Srbi, pa malo hrabrenja kako ce se dici fildzan i motika tamo gde se stalo 95-te, genocidni brlog, Smrdska, vlashadija... to je mainstream, i to neke izolovane zajednice, nego je to 15-godisnjom propagandom uslo u svaki neuron... Prizivate Final Solution...ne umete da se bavite sobom, za sve su vam krivi Srbi... barem malo da ste pronicljivi, pa da uredite stanje tamo gde stvarno zivite... kalimerovsko proklinjanje tuzne sudbe. Rasturen je neprirodan brak uz veliku tucu...zivimo odvojeno...a ako se jos nadate da cete nas proterati iz svoje kuce...pa probajte, ali nemojte godinama da pretite praznom puskom, pretvara se u tragikomediju...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Drinski vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 vel 2013, 16:18 |
|
|
joe enter je napisao/la: A bogami nije ni srpska tj.verovatno neće ni biti dok je tebe i sličnih da je branite.
Kako smo izgubili Kosovo tako ćemo i izgubiti RS zbog takvih kao ti i sličnih.
Što više ti braniš i svojataš RS ona Srima izmiče iz ruku , takođe kao što Bošnjaci mlate genocid,genocid,allah džmršrš,vaheabi.valahi,....tako i njima izmiče BiH.
Ali problem je ovde što tebi nije do otcepljenja RS i življenja kao normalan čovek svih ljudi u građanskoj državi , tako i onim talibanima iz Sarajeva nije zapravo stalo do celovite BiH i unormaljavanja odnoca.
Vi hoćete da večno traje podjebavanje i maltretiranje , i zato ostajete na tim pozicijama da bi se ponovo poklali kad vam se ukaže prilika.
I ti i mnogi Srbi ovde su zapravo BiH-unitaristi jer vi u suštini ćete nestati ako se RS odvoji bez klanja i ako RS se odrekne zlikovaca kao nosioca države i naroda. Naravno da nisam za zivot u gradjanskoj drzavi,nego u RS nacionalnoj drzavi srpskog naroda i nacionalnih manjina. Daleko od Muslimana. Ne postoji nijedna drzava sa tolikim procentom muslimana da je opstala pa nece ni ovaj protektorat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 vel 2013, 16:20 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Lebowski je napisao/la: A jbg, vi nama dolazite u shoping i po usluge, mi vama na riječice, terme i u šume i kada kome treba svinjetine. Dobro i za trčanja i šetanja, nigdje žive duše.
Kako misliš po svinjetinu? Dajte pređite u kupovinu kod nas u Soli. Kobasica ,peke ...a Hrvatsko. 
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 vel 2013, 16:23 |
|
|
Drinski vuk je napisao/la: Naravno da nisam za zivot u gradjanskoj drzavi,nego u RS nacionalnoj drzavi srpskog naroda i nacionalnih manjina. Daleko od Muslimana. Ne postoji nijedna drzava sa tolikim procentom muslimana da je opstala pa nece ni ovaj protektorat. Šćo bi se reklo - nama naše, njima njihovo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 vel 2013, 16:29 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1704 Lokacija: ...................
|
|
Gdine Aga moram priznat da ste me duboko razočarali ovim svojim postom, pa ja sam cijelo vrijeme mislio da ste vi istinski branioc multikulturalnosti i multietičnosti jedom riječju idealni primjerak BIH patriote, ko što je walter bio za sarajevo, u mojim očima ste vi bili za cijelu našu jednu jedinu!!
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Drinski vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 vel 2013, 16:35 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Drinski vuk je napisao/la: Naravno da nisam za zivot u gradjanskoj drzavi,nego u RS nacionalnoj drzavi srpskog naroda i nacionalnih manjina. Daleko od Muslimana. Ne postoji nijedna drzava sa tolikim procentom muslimana da je opstala pa nece ni ovaj protektorat. Šćo bi se reklo - nama naše, njima njihovo  Apsolutno Aga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 vel 2013, 16:45 |
|
|
Drinski vuk je napisao/la: joe enter je napisao/la: A bogami nije ni srpska tj.verovatno neće ni biti dok je tebe i sličnih da je branite.
Kako smo izgubili Kosovo tako ćemo i izgubiti RS zbog takvih kao ti i sličnih.
Što više ti braniš i svojataš RS ona Srima izmiče iz ruku , takođe kao što Bošnjaci mlate genocid,genocid,allah džmršrš,vaheabi.valahi,....tako i njima izmiče BiH.
Ali problem je ovde što tebi nije do otcepljenja RS i življenja kao normalan čovek svih ljudi u građanskoj državi , tako i onim talibanima iz Sarajeva nije zapravo stalo do celovite BiH i unormaljavanja odnoca.
Vi hoćete da večno traje podjebavanje i maltretiranje , i zato ostajete na tim pozicijama da bi se ponovo poklali kad vam se ukaže prilika.
I ti i mnogi Srbi ovde su zapravo BiH-unitaristi jer vi u suštini ćete nestati ako se RS odvoji bez klanja i ako RS se odrekne zlikovaca kao nosioca države i naroda. Naravno da nisam za zivot u gradjanskoj drzavi,nego u RS nacionalnoj drzavi srpskog naroda i nacionalnih manjina. Daleko od Muslimana. Ne postoji nijedna drzava sa tolikim procentom muslimana da je opstala pa nece ni ovaj protektorat. Sa kime ja raspravljam baš sam blesav , jbt pa ti ne znaš ni gde živiš ni osnovne pojmove. Pa i RS je sada građanska država tj.građanski koncipiran entitet u BiH , i svi imaju jednaka prava bio neko Srbin il ne. A zaštita manjina su dodatna prava jednakopravnih svih građana cele države. Idi i ti života ti zajedno sa Agatonom da pretovarite ona drva Kačavendi .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Drinski vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 vel 2013, 17:00 |
|
|
joe enter je napisao/la: Sa kime ja raspravljam baš sam blesav , jbt pa ti ne znaš ni gde živiš ni osnovne pojmove.
Pa i RS je sada građanska država tj.građanski koncipiran entitet u BiH , i svi imaju jednaka prava bio neko Srbin il ne. A zaštita manjina su dodatna prava jednakopravnih svih građana cele države.
Idi i ti života ti zajedno sa Agatonom da pretovarite ona drva Kačavendi . Naravno da imaju svi jednaka prava. Kod nas se nikome nista ne osporava i niko se ne proganja,pa nismo mi primitivni Muslimani. Taj ustav je inace promjenjen bez nase saglasnosti,i nabacano je u njega sve i svasta. Karadzicev ustav iz ratnog vremena je ono sto nam treba. Dokle vise s Kacavendom,nesto ga puno spominjes,da nisi bio kod njega na prevaspitavanju?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 vel 2013, 17:04 |
|
|
Ma pustite skunkera, gospodine Drinski. Zar ne vidite da nije zdrav 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 26 vel 2013, 17:11 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: Gdine Aga moram priznat da ste me duboko razočarali ovim svojim postom, pa ja sam cijelo vrijeme mislio da ste vi istinski branioc multikulturalnosti i multietičnosti jedom riječju idealni primjerak BIH patriote, ko što je walter bio za sarajevo, u mojim očima ste vi bili za cijelu našu jednu jedinu!! Pošto je sarajevskoj sećiji do naše zajedničke države kao do lanjskog snijega, zašto bih se ja jedini prsio i branio je  Ako ćemo biti BiH patriote, onda budimo svi, ako nećemo, onda hajde da je zajednički rasturamo i pokažemo da ipak možemo biti složni 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: pakovic i 16 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|