|
|
Stranica: 962/1361.
|
[ 34004 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 vel 2022, 22:34 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43748 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Prvo tvrdi da nikada nije bilo sukoba, onda da je dovoljno da se oni maknu da opet bude sukob, Mujo.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 vel 2022, 22:35 |
|
|
daramo je napisao/la: Prvo tvrdi da nikada nije bilo sukoba, onda da je dovoljno da se oni maknu da opet bude sukob, Mujo. U Bosni nije. Ali nije Bosna ostrvo.
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 vel 2022, 22:36 |
|
|
Karabaja je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ih, to je sitnica... Oni veruju da mogu da kreiraju taj sukob, da uoravljaju njime, da ga kontrolisu... Treba samo da smisle dobru pricu da nam prodaju...  Ja bih se ispisao iz Srba kad bi se desilo da nas bosnjacka lukavstva imanipulisu da se s nekim svadjamo... Ako treba s nekim da se svadjam, svadjacu se zato sto ja to ocu, a ne da me neko navodi na to. Kad me neko navodi, onda necu u inat. Ne moramo mi nista da kreiramo, dovoljno je samo da se izmaknemo. Gdje ćete se izmaknuti? U Njemačku? Ajte pa makar se mi i Hrvati pobili. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 vel 2022, 23:04 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Narodna skupština RS-a konstatuje da nisu prestali razlozi zbog kojih je NSRS usvojila zaključke na 20. posebnoj sjednici održanoj 30. jula 2021. godine.
NSRS konstatuje da su se predstavnici RS-a u institucijama BiH ponašali i djelovali u skladu sa zaključcima usvojenim na 20. posebnoj sjednici.
Ukratko, usvojeni su zaključci da se talibanluk i dalje jebe u mozak kao i u minulih pola godine.
Jedina razlika je da se čeka na odbijanje prijedloga zakona o zabrani zloupotrebe pojma genocid u parlamentu BiH, kao i propasti pregovora o IZ-u, te će se nakon toga krenuti sa povratom nadležnosti za UIO i VSTS.
Ajde, baš nakon toga  jel sigurno Ukratko, četnička zgadija se malo preračunala pa se povlači. Jedini koje yebu u mozak.su njihovi krezubi glasači koji su izgleda jedini dovoljno potkapacitirani da povjeruju u ove ublehe. Jok, biće 100% merhametlijska, a kjafiri će sa sopstvenim noktima u rudnike lignita Izgladnićemo vas i ismrzavati. Alternativa je Majnhajm ili puška u ruke. Ili velfer ili džehennem teranova je napisao/la: Najjači su mi njihovi fazončići sa pominjanjem RSK sa jedne strane i Posavine sa druge. Teški mućkovi, nešto morališu a sve laž. Najradije bi nas sve oterali. Udario teški očaj sa vodom u ušima, pa se sablažnjavaju poput seoske mlade, kako eto imamo morala da nakon svega nastupamo skupa protiv džamijskih borgova. Ko o čemu, govnjivi talibanski takijaši o moralu. Čudi me da te moralne ekspresije nisu opucali na bilborde prema Istočnom Sarajevu i Zapadnom Mostaru. Osmica je, izgleda, malo razvučen poslednjih hefti.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 vel 2022, 23:13 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
To nam samo govori koliko su oni jad pa se nadaju da će ubace nemir u S-H odnose Ne sumjam da će im Buki pomoći u širenju netrpeljivosti .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 vel 2022, 23:14 |
|
|
Šporet je napisao/la: dzamijas je napisao/la:
Bosna i Hercegovina je nacionalna država bošnjačkog naroda, država srpskog i hrvatskog naroda u BiH i država drugih naroda i narodnosti koje u njoj žive.
U čemu bi bila razlika?
Pa razlika je u tome što si slagao i izmislio rečenicu za BiH koja nije postojala u Ustavu SR BiH, a pogotovo ne postoji u Aneksu 4 Daytonskog sporazuma, odnosno Ustava BiH. Nemoj lagati. Niko krupno ka Turčin ne laže
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 vel 2022, 23:22 |
|
|
Vasić kaže. U pravu je, tema zakljućena.
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
Vrh |
|
 |
Ujka Ho
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 00:15 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Odluka NSRS je da nema odlučivanja. Nije tačno. Do sada su Srbi nekoliko puta učestvovali u radu institucija, oko privremenog finansiranja i čini mi se COVID potvrda a možda i oko još nečega iako je odluka NSRS izričita da nema funkcionisanja tih institucija, a sada i zvanično odlukom mogu učestvovati ali da glasaju onako kako odgovara Republici Srpskoj. Znači od toga da nema nikakvog učešća u odlučivanju, preko povremenog kršenja te odluke do zvanične odluke da mogu učestvovati a samim tim odblokirati institucije i učiniti ih funkcionalnim. Povlačenje na stanje iz jula 2021, dakle sve se vraća u normalu a Srbi kao i nekada glasaju za ili protiv.
|
|
Vrh |
|
 |
Ujka Ho
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 00:17 |
|
|
Dodik je sastavio nekoliko floskula, mada je tačka o korupciji veoma zanimljiva, a onda stidljivo provukao tačku 10 koja razrešava sve oko čega se lome koplja pola godine.
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 01:01 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 02:45 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
novovrijeme je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Ja nista nisam ni ocekivao. Mile standardno pred izbore. Mozda uspije vratiti koju nebitnu nadleznost, sve vise toga ne vjerujem. S druge strane sigurno je da nikad vise nijedan korak ka gradjanskoj nece biti, kao da ni BiH nema svoje zemljiste  Nema ni jedna nebitna nadležnost. Da su nebitne ne bi ih nam ukrali. Nema nebitnih, naravno. Mislio sam "manje bitnih". Agencija za lijekove se ne može porediti sa kontrolom granica, sudstvom ili ukidanjem SIPE.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
 |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 02:46 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
De Čičak, uzmi iskopiraj dio koji je bitan za čitanje iz kojeg se izvuče bitno. Ili bar naslov stavi, da znamo našta klikćemo.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 03:56 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7397 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Prioritet u ovom momentu ne može biti vracanje nadležnosti.Prioritet mora biti uništenje izdajnika.Uništenje slugu velikomuyjgurskog agresora.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 09:35 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Nema ni jedna nebitna nadležnost. Da su nebitne ne bi ih nam ukrali.
Nema nebitnih, naravno. Mislio sam "manje bitnih". Agencija za lijekove se ne može porediti sa kontrolom granica, sudstvom ili ukidanjem SIPE. Naravno al bitno je krenuti od nečeg. 140 nadležnosti su nam ukrali, da bi monstrum nešto radio. Sve se to mora vratiti. Uništavanje BiH se, u ovakvom svijetu, ne može izvesti preko noći a i nema potrebe. Ne gori nam pod nogama.
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 09:36 |
|
|
Nešto kontam, da li su možda srednjovjekovne sjednice izgledale poput ovih NSRS? Količina sirovosti, primivizma, papanluka, prostaštva...možda je ipak previše i za neka zaostalija vremena. Nekad se njegovalo bar govorništvo. Recimo u staroj Grčkoj, Rimu. Ovo danas, ne znaš ko je gori, Vukan kabadahija koji donosi nekakve konzerve na sjednicu i vodi plaćipićka videoblog ili ove sirovine iz SNSD.
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 09:40 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Nema nebitnih, naravno. Mislio sam "manje bitnih". Agencija za lijekove se ne može porediti sa kontrolom granica, sudstvom ili ukidanjem SIPE.
Naravno al bitno je krenuti od nečeg. 140 nadležnosti su nam ukrali, da bi monstrum nešto radio. Sve se to mora vratiti. Uništavanje BiH se, u ovakvom svijetu, ne može izvesti preko noći a i nema potrebe. Ne gori nam pod nogama. Vi jedino možete vratiti nadležnost za upregnuti bikove u zaprežna kola ako je to preneseno. Za drugo niste sposobni.
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 09:53 |
|
|
Ne trolaj temu. Jebo te Alah. Čim progledaš spominješ ga. Gori si nego ikakav vjernik.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 09:56 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Ne trolaj temu. Jebo te Alah. Čim progledaš spominješ ga. Gori si nego ikakav vjernik. Sramota te tvog naroda? Želiš da ste nešto drugo? E pa niste. To ste vi.
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 09:57 |
|
|
Nije me ničeg sramota. Nego sereš puno s tom vjerom. Nisam u tom filmu. Ako si već nekakav vjernik, uhvati se crkve. Mani se muslimana i Allaha.
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 10:04 |
|
|
A gdje su zapeli lojavi primitivci ? Longplejka preskače u XIV vijeku. Sa kakvim zaostalim gurbetima nas je liberalni nacizam utrpao u zajebanciju, sve te jeblo. Ovo se mora ekspresno rješavati, dosta je bilo.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 10:07 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Nije me ničeg sramota. Nego sereš puno s tom vjerom. Nisam u tom filmu. Ako si već nekakav vjernik, uhvati se crkve. Mani se muslimana i Allaha. Maniću se kad odjebete od nas. Pa onda udarajte glavom od zid ako vam tako vjera nalaže boli me kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 10:24 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2480 Lokacija: Sarajevo
|
novovrijeme je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Nije me ničeg sramota. Nego sereš puno s tom vjerom. Nisam u tom filmu. Ako si već nekakav vjernik, uhvati se crkve. Mani se muslimana i Allaha. Maniću se kad odjebete od nas. Pa onda udarajte glavom od zid ako vam tako vjera nalaže boli me kurac. Odjebi preko granice slobodno ili pokazite muda pa se odvojite :) Tastatura srbeki
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
 |
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 10:30 |
|
|
Pa to mi vama pricamo sve vreme, ili odjebite preko granice ili pokazite muda da krenete na Srpsku.
Izabrali ste opicju 1, da kolektivno odjebete preko granice, zato sto ste pickice nesposobne najobicnije dokazene u svakom smislu, jos godinu dve, i bezacete od unitarne i gradjanske BiH kao od Ratka Mladica.
A mi cemo da dignemo spomenike porodici Izetbegovic od Vranja do Zagorja i Istre.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 10:33 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Nije me ničeg sramota. Nego sereš puno s tom vjerom. Nisam u tom filmu. Ako si već nekakav vjernik, uhvati se crkve. Mani se muslimana i Allaha. Maniću se kad odjebete od nas. Pa onda udarajte glavom od zid ako vam tako vjera nalaže boli me kurac. Pa ne znam, nikako da shvatiš. Gubiš vrijeme pričajući sa mnom o muslimanima, hodžama, džamijama, Allahu ili bilo čemu na tu temu. Ne mogu ti pomoći. Možemo pričati jer te vidim to puno zanima, ali ovo nije tema za to. Fokusiraj se. Kako je bilo jučer na sjednici? Divno, jelde?! Postavili ste novi standard za krkanijadu.
|
|
Vrh |
|
 |
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 10:33 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2480 Lokacija: Sarajevo
|
Dobro onda nam ostaje da cekamo Bjezi mile preko drine
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 37 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|