|
|
Stranica: 983/1361.
|
[ 34004 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 vel 2022, 19:19 |
|
|
Ej đikani, kakav je osjećaj biti u srcu Europe a svi oko vas na drugoj strani. Znate li gdje se nalazite. Nešto su se vaši dobro ušutili odjednom Putin nije više najkul. pizda vam materina četnička 
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 vel 2022, 19:32 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7395 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
mirusvijetu je napisao/la: Ej đikani, kakav je osjećaj biti u srcu Europe a svi oko vas na drugoj strani. Znate li gdje se nalazite. Nešto su se vaši dobro ušutili odjednom Putin nije više najkul. pizda vam materina četnička  Sve će se to brzo normalizovati.Nije sve tako crno.Dobro je što postoje dobri izgledi da nam Rusija garantuje suverenitet i teritorijalni integritet svojim nuklearnim oružjem.Mnogo to znači jer mi ćemo biti ti koji ćemu u slućaju ne daj Bože birati gradove u susjedstvu na koje će biti ispaljivane ruske rakete sa nuklearnim bojevim glavama.Missim to je i velika čast i velika odgovornost istovremeno.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ožu 2022, 18:47 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
bwa
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ožu 2022, 19:28 |
|
|
Pa to su gmizavci sad su našli da nas provociraju . A ne smemo da im odgovorimo jer će onda skićati od veljikorusko-srpske hugroze .
_________________ "Još jedno ljeto gospodnje nadvilo se nad ubogim crnogorskim kršem , kršem koje ljeto suši,a zima smrzne".
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ožu 2022, 22:52 |
|
|
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ožu 2022, 23:05 |
|
|
Jutarnji
NE VJERUJU U NATO Nelagoda u šest europskih država: ‘Imamo osjećaj da smo mi iduća Putinova meta...‘ Građani u Litvi, Slovačkoj, Latviji, Estoniji, Rumunjskoj i Poljskoj strahuju da članstvo u NATO-u možda neće zaustaviti nove ruske prodore
A šta da vam kažem, dragovići moji. I ja čisto sumnjam da u američkim očima toliko visoko kotirate da bi oni rizikovali nuklearnu apokalipsu zbog vas. A što se prodora tiče, neće ih biti ako vi ne zaserete nešto u međuvremenu.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ožu 2022, 23:10 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ožu 2022, 23:15 |
|
|
novovrijeme je napisao/la:
 brutalno ovaj u crvenom se cijelo vrijeme smije, vjerojatno od stresa, a i ostali nisu ništa bolji. mala muda, pognute glave.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 ožu 2022, 23:17 |
|
|
bwa je napisao/la: Pa to su gmizavci sad su našli da nas provociraju . A ne smemo da im odgovorimo jer će onda skićati od veljikorusko-srpske hugroze . A jeste vidjeli da se može ratovati koliko toliko normalno. Ono, da ne siluješ, ne radiš zločine poput ubijanja civila, streljanja zarobljenika i sl. Znam da je za vas četničku zgadiju to misaona imenica ali eto malo pokušajte skontat.
|
|
Vrh |
|
 |
Šporet
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 ožu 2022, 00:02 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: A jeste vidjeli da se može ratovati koliko toliko normalno.
Ono, da ne siluješ, ne radiš zločine poput ubijanja civila, streljanja zarobljenika i sl. Znam da je za vas četničku zgadiju to misaona imenica ali eto malo pokušajte skontat. Da su Ukrajinci bosanski Muslimani trebali bi za par mjeseci, kad izgube trećinu istočne Ukrajine, napast s leđa Poljake koji im primaju izbjeglice i naoružavaju ih, i počet ih po jugoistočnoj Poljskoj protjerivat, spaljivat sela, rezat civilima glave...
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 ožu 2022, 01:05 |
|
|
Egzodus sarajevskih Srba; 26 godina od tragedije
|
|
Vrh |
|
 |
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 ožu 2022, 01:11 |
|
|
Šporet je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: A jeste vidjeli da se može ratovati koliko toliko normalno.
Ono, da ne siluješ, ne radiš zločine poput ubijanja civila, streljanja zarobljenika i sl. Znam da je za vas četničku zgadiju to misaona imenica ali eto malo pokušajte skontat. Da su Ukrajinci bosanski Muslimani trebali bi za par mjeseci, kad izgube trećinu istočne Ukrajine, napast s leđa Poljake koji im primaju izbjeglice i naoružavaju ih, i počet ih po jugoistočnoj Poljskoj protjerivat, spaljivat sela, rezat civilima glave... pa to su i uradili u DSR. Banderisti su klali Poljake vise nego Pravoslavne. 
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
 |
Šporet
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 ožu 2022, 01:23 |
|
|
Naravno dođe vučić bot koji nije sposoban prepoznati metaforu niti kad bi mu opalila pleščurinu posred face.
Referirao sam se da usporedbu današnje situacije sa 1993.
|
|
Vrh |
|
 |
aiwprton
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 ožu 2022, 02:27 |
|
|
Šporet je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: A jeste vidjeli da se može ratovati koliko toliko normalno.
Ono, da ne siluješ, ne radiš zločine poput ubijanja civila, streljanja zarobljenika i sl. Znam da je za vas četničku zgadiju to misaona imenica ali eto malo pokušajte skontat. Da su Ukrajinci bosanski Muslimani trebali bi za par mjeseci, kad izgube trećinu istočne Ukrajine, napast s leđa Poljake koji im primaju izbjeglice i naoružavaju ih, i počet ih po jugoistočnoj Poljskoj protjerivat, spaljivat sela, rezat civilima glave... Veoma losa fiktivna usporedba, ne mozes porediti nesto sto se nije desilo. Sjedi šćene jedinica!
_________________ “Okruženi ste pripadnicima Armije Republike Bosne i Hercegovine”
|
|
Vrh |
|
 |
Šporet
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 ožu 2022, 02:30 |
|
|
aiwprton je napisao/la: Veoma losa fiktivna usporedba, ne mozes porediti nesto sto se nije desilo. Sjedi šćene jedinica! Pa normalno da se nije desilo sa ukrajinske strane, ne može se to desiti sa ni jedne strane, samo su bosanski Muslimani sposobni takvu zlobnu prljavštinu napraviti. To i je bila poanta.
|
|
Vrh |
|
 |
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 ožu 2022, 02:47 |
|
|
aiwprton je napisao/la: Šporet je napisao/la: Da su Ukrajinci bosanski Muslimani trebali bi za par mjeseci, kad izgube trećinu istočne Ukrajine, napast s leđa Poljake koji im primaju izbjeglice i naoružavaju ih, i počet ih po jugoistočnoj Poljskoj protjerivat, spaljivat sela, rezat civilima glave...
Veoma losa fiktivna usporedba, ne mozes porediti nesto sto se nije desilo. Sjedi šćene jedinica! Pa po tebi se nije desilo. Ti si zbrisao u dansku  Koji k uopce zavirujete na RS topic, ovde se ne promovira muslimanska laz, sukladno situaciji na terenu ocisceno od vaseg loja
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
 |
aiwprton
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 ožu 2022, 02:55 |
|
|
Oprostite sto sam zavirio na drevnu duhovnu srbsku zemlju na hb forumu, koliko je samo casne viteske krvi proliveno za dio otadzbine na ovom forumu.
Koja bolan sumska? Bosnjaci ne mogu zamisliti ono sto smrdi mogu uraditi. Inace da moja konotacija nije tacna Boris bi danas Bosnjake usporedjivao sa Rusima….
Razumijem frustracije, i ja bi bio cak i gori i bjesniji kada bi me neko pred milionima ljudi usporedio sa Rusima u takvom kontekstu.
_________________ “Okruženi ste pripadnicima Armije Republike Bosne i Hercegovine”
|
|
Vrh |
|
 |
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 ožu 2022, 03:33 |
|
|
aiwprton je napisao/la: Oprostite sto sam zavirio na drevnu duhovnu srbsku zemlju na hb forumu, koliko je samo casne viteske krvi proliveno za dio otadzbine na ovom forumu.
Koja bolan sumska? Bosnjaci ne mogu zamisliti ono sto smrdi mogu uraditi. Inace da moja konotacija nije tacna Boris bi danas Bosnjake usporedjivao sa Rusima….
Razumijem frustracije, i ja bi bio cak i gori i bjesniji kada bi me neko pred milionima ljudi usporedio sa Rusima u takvom kontekstu. Vasa tkz nacija pociva na laznom genocidu. Jebali vas britanci, najveci sljam sto postoji nema kutka na zemlji gdje svoje prljave sape nisu stavili. Budala zna da ste markale sami rezirali Btw nemam ja nikakve veze s Srbima i RSom, ali bar znam s kim cu vezat zastave iduci put ako bude potrebe, ne dao Bog
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
 |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 ožu 2022, 03:34 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: novovrijeme je napisao/la:
 brutalno ovaj u crvenom se cijelo vrijeme smije, vjerojatno od stresa, a i ostali nisu ništa bolji. mala muda, pognute glave. Na youtube osvanuli su komentari lokalnih Srba i napisali ime i prezime tog čovjeka. U pitanju je Musliman povratnik Osman,a ovaj u crvenom je isto Musliman kojeg ne voli ni Muslimani povratnici ni lokalni Srbi. Video je namještaljka.
|
|
Vrh |
|
 |
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 ožu 2022, 03:37 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: brutalno ovaj u crvenom se cijelo vrijeme smije, vjerojatno od stresa, a i ostali nisu ništa bolji. mala muda, pognute glave. Na youtube osvanuli su komentari lokalnih Srba i napisali ime i prezime tog čovjeka. U pitanju je Musliman povratnik Osman,a ovaj u crvenom je isto Musliman kojeg ne voli ni Muslimani povratnici ni lokalni Srbi. Video je namještaljka. Haha tipicno podlo muslimanski. Kakvi bolesnici majko mila, kao onaj islamizirani pacijent sto je isarao auto u uskoplju ustaskim znakovljem
|
|
Vrh |
|
 |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 ožu 2022, 04:06 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Na youtube osvanuli su komentari lokalnih Srba i napisali ime i prezime tog čovjeka. U pitanju je Musliman povratnik Osman,a ovaj u crvenom je isto Musliman kojeg ne voli ni Muslimani povratnici ni lokalni Srbi. Video je namještaljka. Haha tipicno podlo muslimanski. Kakvi bolesnici majko mila, kao onaj islamizirani pacijent sto je isarao auto u uskoplju ustaskim znakovljem https://youtu.be/OdIfcW7KKhwNaglasak je bio doći za 1 mart u Kozarsku Dubicu oni kažu Bosansku Dubicu i dotična voditeljica mahaluša da naglasi ; Evo vidjeli ste dobro došli u Bosansku Dubicu. Nisu nikome zanimljivi gore na sjeveru. Neko njih čekao po ovom snijegu da nešto kaže ?? 
|
|
Vrh |
|
 |
bwa
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 ožu 2022, 12:24 |
|
|
novovrijeme je napisao/la:
 A to je ustvari muygur rekao . Koliko su glupi da ni najjednostavniju operaciju ne znaju da ivedu . A to je kako ispasti žrtva , čim nema zapadnih mentora odmah propast .
_________________ "Još jedno ljeto gospodnje nadvilo se nad ubogim crnogorskim kršem , kršem koje ljeto suši,a zima smrzne".
|
|
Vrh |
|
 |
bwa
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 ožu 2022, 12:30 |
|
|
aiwprton je napisao/la: Oprostite sto sam zavirio na drevnu duhovnu srbsku zemlju na hb forumu, koliko je samo casne viteske krvi proliveno za dio otadzbine na ovom forumu.
Razumijem frustracije, i ja bi bio cak i gori i bjesniji kada bi me neko pred milionima ljudi usporedio sa Rusima u takvom kontekstu. Frsutracije ? Ko o čemu kurva o poštnju . Pa vi Ddika , nazivate,reznima pogrdnim imenima npr vepar , bik , bivol to kad se izgovori iz vaše pogane muygurske splačinere je verovatno poruka mira ,ljubavi , tolerancije i suživota . Frustracija se stvara iz nemoći da Dodiku bilo šta nažao učinite . Kad smo bi Bakira nazvali baliyski kozoyeb .? E po tome se vidi da se gmizavci bedni , koji čekaju ovaku priliku da deluju .
|
|
Vrh |
|
 |
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 ožu 2022, 12:49 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2480 Lokacija: Sarajevo
|
Braco dokle smo sa vracanjem nadleznosti ? Pitam za mog prijatelja Karabaju
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
 |
Karabajaa
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 ožu 2022, 15:16 |
|
|
ObjektivnaPublika je napisao/la: Braco dokle smo sa vracanjem nadleznosti ? Pitam za mog prijatelja Karabaju Krenuli prvo sa agencijom za lijekova, kao da su znali šta će im prvo trebati 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|