|
|
Stranica: 1058/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 14:35 |
|
|
Mariooo je napisao/la: E vidiš, i nama smeta što i vi da prisvojite bosanske teritorije. S jednom razlikom, mi nismo za metode kao vi da treba pobiti, protjerati, etnički očistiti. Ovo u Ukrajini je, slažemo se, mogući okidač kojim bi se riješilo pitanje BiH. Na čiju stranu, to ćemo vidjeti. Svako se nada na svoju i ima razloge za to.
Izvini, a kad su to Rusi bili na Balkanu? Za vrijeme Jugoslavije nisu. U postratnom periodu isto nisu. Veći uticaj ima Njemačka od Rusije na Balkan.
A kako će biti ako se riješi u našu korist?
Bili su par puta Rusi ispred zidina Carigrada, ali su se tada velike sile mesale i sprecavale Rusiju da to uradi... Sada ta Britanija, Francuska i slicni mogu Rusima da glabaju onu stvar. Sto se tice teritorija, istorijski su vecinsko srpske, ali naravno da ste se nakotili podosta. I sada, logicno da moramo spojiti Hercegovinu i Bos. Krajinu. S druge strane vam je dat deo Krajine, Sarajevo itd... To je razmena, ne znam sta se bunite oko toga. Da ti plasticnije objasnim, dobio bi livadu oko Srebrenice, ali bi morao da se iselis iz srpskog stana u kom trenutno zivis.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 14:43 |
|
|
Ideja muslimana je vrlo glupava. Njih je sramota da zive sami bez hriscana u drzavi, zbog gazdi sa zapada u koje su zagledani. Strahuju da bez hriscana stalno bi evropljani upirali prst na njih, da bi ih mrzili. Oni toliko zele da budu zapad, da jedno takvo orijentalno-islamisticko i ekstremisticko drustvo dozvoljava da parada ponosa prodje bez problema. Jer su to ,,evropske vrednosti''....
Zatim sledeca stvar kod unitarizma je sto smatraju da ih je vise, i da imaju bolji natalitet. Pa bi tako preplavili celu BiH, samo im smeta ta entitetska granica koja to ne dozvoljava. Uistinu, ima ih dosta, verovatno negde ispod 50%, natalitet im je i dalje oko 51-2% ucesca, ali se to drasticno menja i opada uz masovno iseljavanje. Tako da ce oni za nekih 10-ak godina pasti na 40% populacije. Srbija je vec krenula sa odlicnom i jakom kampanjom i pomoci u oporavku demografije, ako se to prelije i na Republiku Srpsku, muslimanska ideja definitivno propada. Sve ce ovo biti srpsko. :)
Promena balansa snaga na terenu jacim prisustvom Rusa, definitivno ce sve ove procese ubrzati.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 14:51 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Prošlo vaše,sad dolazi naše vreme. Ako ako ,sve se vraća sve se plaća.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 15:23 |
|
|
Dosta šuplje, idemo malo o saradnji. Dogovara se zajedničko rješenje za naplatu putarina na autoputu kroz BiHCitat: U Banjoj Luci je danas održan sastanak uprava entiteteskih autocesta (Autoceste FBiH i Autoputevi RS) o realizaciji projekata na koridoru 5C te zajedničkom djelovanju u cilju iznalaženja zajedničkog rješenja za naplatu putarine na autoputu.
Pored toga, na sastanku je razgovarano i o potrebi što hitnije raspodjele neraspoređenih sredstava u iznosu od 175 miliona KM, prikupljenih po osnovu akciza, koja su trenutno zamrznuta na računima Uprave za indirektno oporezivanje BiH.
"Jedan od najznačajnijih projekata, koji očekuje naša dva preduzeća, jeste izgradnja tunela Putnikovo brdo na drugoj dionici Koridora 5C, takozvanoj 'dobojskoj obilaznici', ali i utvrđivanje trase autoputa na području Distrikta Brčko, koja bi trebalo da bude sastavni dio autoputa Beograd – Sarajevo – Beograd, ali i budućeg autoputa Beograd – Banja Luka", naglasio je Stanarević.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 17:49 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7137 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
ShahidMaker je napisao/la: Meni ne smeta da se zovu Bosnjaci, Bosanci, Hercegovci, Muslimani, muslimani, muslimani ili muslimani itd...
Neka veruje svako u sta voli i u svoju neku istinu. Jedino mi smeta sto zele srpske teritorije... Ovaj protektorat ce izdrzati do prve vece globalne krize, mozda je ova u Ukrajini to sto se ceka. Rusi su rekli da ce nakon Ukrajine da se vrate na Balkan, da ce sve konflikte resiti u korist svojih saveznika (a to smo mi, Srbi). Dakle, ono sto je bilo 90-ih, samo obratno. Cini mi se i Bzezinski govori da je Rusija regionalna sila, a sa Ukrajinom imperija.
Citiraju se i reci Bizmarka, da treba posvadjati Ukre i Ruse i gurnuti ih jedne na druge, sto je i bilo planirano da se Ukrajina naoruza i da dobije nuklearno oruzje. Tako da bi taj treci svetski poceo napadom Ukra nuklearkom po Rusiji, sada je to spreceno i imperija se uzdize ponovo.
Mnogo bi me razocarala cinjenica da se pojavi neka budala medju Srbima, u tom novom poretku koji sledi, koja bi bila inkluzivna prema svima ostalima na Balkanu, mislim da bi to moglo i dovesti do gradjanskog rata. Ali srecom, ne vidim da ima takvih budala trenutno koji su to sposobni da urade.
Dan kada protektorat nestane bice muzika za usi od silnog kmecanja. Naravno, negde ce i neka budala da opali koju, da l po svojima ili po drugima ostaje da se vidi. Rata nece biti, proci ce sve relativno mirno. Da,Muslimani su kmekavci kakve Svijet nije zapamtio.A i kako ne bi bili kad su sinji i prezalosni kukavci
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 18:00 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7137 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
koliko se muslimanska nastojanja mogu objasniti sumunutom zeljom da vladaju nad drugim narodima sto ima svoje izvoriste u islamu kao jednoj agresivnoj ideologiji sklonoj ekspanzionizmu isto toliko im je stalo da opstane Bejhaja i da formalno ne budu svedeni na dvije enklave u formi neke njihove drzave kako ne bi bili identifikovani sa onim poznatim a to su oni koji su se turcili
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 18:48 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: Meni ne smeta da se zovu Bosnjaci, Bosanci, Hercegovci, Muslimani, muslimani, muslimani ili muslimani itd...
Neka veruje svako u sta voli i u svoju neku istinu. Jedino mi smeta sto zele srpske teritorije... Ovaj protektorat ce izdrzati do prve vece globalne krize, mozda je ova u Ukrajini to sto se ceka. Rusi su rekli da ce nakon Ukrajine da se vrate na Balkan, da ce sve konflikte resiti u korist svojih saveznika (a to smo mi, Srbi). Dakle, ono sto je bilo 90-ih, samo obratno. Cini mi se i Bzezinski govori da je Rusija regionalna sila, a sa Ukrajinom imperija.
Citiraju se i reci Bizmarka, da treba posvadjati Ukre i Ruse i gurnuti ih jedne na druge, sto je i bilo planirano da se Ukrajina naoruza i da dobije nuklearno oruzje. Tako da bi taj treci svetski poceo napadom Ukra nuklearkom po Rusiji, sada je to spreceno i imperija se uzdize ponovo.
Mnogo bi me razocarala cinjenica da se pojavi neka budala medju Srbima, u tom novom poretku koji sledi, koja bi bila inkluzivna prema svima ostalima na Balkanu, mislim da bi to moglo i dovesti do gradjanskog rata. Ali srecom, ne vidim da ima takvih budala trenutno koji su to sposobni da urade.
Dan kada protektorat nestane bice muzika za usi od silnog kmecanja. Naravno, negde ce i neka budala da opali koju, da l po svojima ili po drugima ostaje da se vidi. Rata nece biti, proci ce sve relativno mirno. Da,Muslimani su kmekavci kakve Svijet nije zapamtio.A i kako ne bi bili kad su sinji i prezalosni kukavci da koji je više isfustriran od **** . Puni su zlobe , jeda , pakosti . Inače kako drugačije objasniti daoni Dodika nazivaju krme , krmak , vepar , prase , krmošenko , veprošemnko . Ali neka neka ničija do zore gorela nije , pa neće ni **** . Neko to od gore sve posmatra .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 18:51 |
|
|
storarare je napisao/la: Kaže Šabke šta imam ja sa Turcima? Pa čim slepo slediš narativ da je oslobađanje od jarma turskog okupatora đenosajd. Ma hajde, jel ti znaš kad su Turci otišli odavde?! Malo se zapelo u vremenu.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 18:52 |
|
|
Nisu otisli, nego smo ih mi Srbi oterali.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 18:52 |
|
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 19:53 |
|
|
Mariooo je napisao/la: storarare je napisao/la: Kaže Šabke šta imam ja sa Turcima? Pa čim slepo slediš narativ da je oslobađanje od jarma turskog okupatora đenosajd. Ma hajde, jel ti znaš kad su Turci otišli odavde?! Malo se zapelo u vremenu. ali problem je što vi potencitate da je oslobađanje od Turaka đenosajd . Time samo indoktrinirate mlade,
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 19:54 |
|
|
Dodikova poseta Rusiji. Citat: Dodik u Rusiji ponižavao BiH i demonizirao Zapad pa rekao da svijet ima samo tri lideraDodik je rekao da je u Sankt Peterburg došao kao predstavnik Republike Srpske, da je Bosna i Hercegovina nestabilna zemlja jer je pod protektoratom zapadnog svijeta. Naglasio je da Republika Srpska ne dozvoljava sankcije Rusiji. Dodik je nastavio i sa veličanjem autoritarnih režima pa je kao jedine svjetske lidere naveo predsjednika Turske Reccepa Tayipa Erdogana, predsjednika Rusije Vladimira Putina i predsjednika Kine Xi Jinpinga. Samim prisustvovanjem Ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu Dodik se još jednom čitavom svijetu prokazao kao proruska marioneta na Balkanu, a svojim govorom je još jednom iskazao da podršku traži kod autoritarnih vođa. U petak će se Milorad Dodik sastati sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom. https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-u ... /220616068Citat: Lavrov: Zahvalnost Dodiku na stavovima kada je u pitanju uvođenje sankcija RusijiLavrov je zahvalio Dodiku na stavovima kada je u pitanju uvođenje sankcija Rusiji. "Znam da i u BiH ima mnogo onih koji žele da se uruši prijateljstvo Republike Srpske i Rusije. Nadao sam se našem susretu u Beogradu, ali znate zašto nažalost do toga nije došlo", izjavio je Lavrov. https://www.klix.ba/vijesti/bih/lavrov- ... /220616094Citat: Ruski ambasador u Beogradu: Položaj RS-a je među prioritetima naše vanjske politike https://www.klix.ba/vijesti/bih/ruski-a ... /220616130Izgleda da se priblizavamo definitvnom raskidu sa EU.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 20:20 |
|
|
Mariooo je napisao/la: storarare je napisao/la: Kaže Šabke šta imam ja sa Turcima? Pa čim slepo slediš narativ da je oslobađanje od jarma turskog okupatora đenosajd. Ma hajde, jel ti znaš kad su Turci otišli odavde?! Malo se zapelo u vremenu. Vi ste Turci.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 20:50 |
|
|
Mariooo je napisao/la: hahaha
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 21:04 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Dodikova poseta Rusiji. Citat: Dodik u Rusiji ponižavao BiH i demonizirao Zapad pa rekao da svijet ima samo tri lideraDodik je rekao da je u Sankt Peterburg došao kao predstavnik Republike Srpske, da je Bosna i Hercegovina nestabilna zemlja jer je pod protektoratom zapadnog svijeta. Naglasio je da Republika Srpska ne dozvoljava sankcije Rusiji. Dodik je nastavio i sa veličanjem autoritarnih režima pa je kao jedine svjetske lidere naveo predsjednika Turske Reccepa Tayipa Erdogana, predsjednika Rusije Vladimira Putina i predsjednika Kine Xi Jinpinga. Samim prisustvovanjem Ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu Dodik se još jednom čitavom svijetu prokazao kao proruska marioneta na Balkanu, a svojim govorom je još jednom iskazao da podršku traži kod autoritarnih vođa. U petak će se Milorad Dodik sastati sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom. https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-u ... /220616068Citat: Lavrov: Zahvalnost Dodiku na stavovima kada je u pitanju uvođenje sankcija RusijiLavrov je zahvalio Dodiku na stavovima kada je u pitanju uvođenje sankcija Rusiji. "Znam da i u BiH ima mnogo onih koji žele da se uruši prijateljstvo Republike Srpske i Rusije. Nadao sam se našem susretu u Beogradu, ali znate zašto nažalost do toga nije došlo", izjavio je Lavrov. https://www.klix.ba/vijesti/bih/lavrov- ... /220616094Citat: Ruski ambasador u Beogradu: Položaj RS-a je među prioritetima naše vanjske politike https://www.klix.ba/vijesti/bih/ruski-a ... /220616130Izgleda da se priblizavamo definitvnom raskidu sa EU. Daj Bože da je tako.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 22:03 |
|
|
Približavate se štapu. Mrkve više neće biti.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 22:07 |
|
|
Selite Muje dok možete. Mnogi vam se žele svetit.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 22:09 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Približavate se štapu. Mrkve više neće biti. Nije je bilo ni dosad iskreno, 20 godina nas ne primaju u EU i verovatno nas ne bi primili ni u narednih 10 čak i da ovog trena sve ispunimo. Aj da vidimo i taj štap i izgovor za njega. "Nisu uveli sankcije nekome onda kada mi to tražimo" je sjajan izgovor, ali može to i bolje. Barem neka pretnja po stabilnost mora biti tu, kad već nema đenosajda.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 22:14 |
|
|
sev je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Približavate se štapu. Mrkve više neće biti. Nije je bilo ni dosad iskreno, 20 godina nas ne primaju u EU i verovatno nas ne bi primili ni u narednih 10 čak i da ovog trena sve ispunimo. Aj da vidimo i taj štap i izgovor za njega. "Nisu uveli sankcije nekome onda kada mi to tražimo" je sjajan izgovor, ali može to i bolje. Barem neka pretnja po stabilnost mora biti tu, kad već nema đenosajda. Kako da vas prime kad ste i dan danas u nekoj vrsti sukoba? Štap je ako krenete otvoreno šurovati sa Rusijom. Tad ćete tražiti nazad EU da vas zajebava. Jel Vučić otišao na ovo sranje u Rusiju? Ako nije, onda nije spreman da se upusti u to, pa poslan žrtveni laktaški bivo. Jel fakat misliš da sebi Srbija može dozvoliti taj žig i izolovanost?
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 22:16 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Selite Muje dok možete. Mnogi vam se žele svetit. Seli ti iz EU u majčicu. Nije ti pametno toliko biti rusofil, internet je čudo. Začas te skontaju i pokucaju na vrata. Fino se ponašaj.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 22:16 |
|
|
Ajd muslimani dogovorite se, je l Dodik radi za BiH i tajno je americki covek ili je proruski igrac koji radi na destabilizacije bih i -regije-
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 22:20 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Ajd muslimani dogovorite se, je l Dodik radi za BiH i tajno je americki covek ili je proruski igrac koji radi na destabilizacije bih i -regije- Dodik se povija kako vjetar puše. Ode u Brisel, popuši ga ovima iz EU. Ode u Rusiju, skida gaće Lavrovu i kompaniji. Kad uradi nešto konkretno osim priče, može ga se ozbiljno shvatiti. Inače, mišljenja sam da je ovim pristupom uradio više u korist nego na štetu BiH i da je bolji izbor od recimo SDS-ovaca.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 22:24 |
|
|
To je nase srpsko lukavstvo, pregovaraj, pregovaraj i nista ne dogovaraj... Dodik namerno podigne tenzije i onda spusti loptu i dobije nesto zauzvrat, a najbitnije je da kupuje vreme do konacne promene geopolitike balkana... Tada ce npr Vojska Srbije da napravi baze po BiH, mislis da ce neko iz Eu da im prigovori nesto? I onda npr Bakir kaze sume RS-a pripadaju Muslimanima, a Vucic obuce marsalsku uniformu i izadje na Drinu i kaze imate 24h da povucete sve antisrpske zakone inace nasa vojska ulazi u BiH da zavede red..
ili jednostavno odrzimo referendum, moze nam se... do tad ovako zavlacimo ove briselske retarde...
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 22:25 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Selite Muje dok možete. Mnogi vam se žele svetit. Manjinac, ti šuti
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 lip 2022, 22:26 |
|
|
I da sve muslimane ispravim, nije ulizivanje nekom ako iz srpskih zemalja odes u politicki izolovanu Moskvu od Evrope... to je hrabrost, ulizivanje je ovo sto vi radite prema Zapadu...
Odnos Rusi i Srbi je prijateljski, pa u nekim segmentima i bratski odnos. Odnos Muslimani - zapadne gazde je podanicki odnos. Ende.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|