|
|
Stranica: 1082/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 srp 2022, 15:07 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Uglavnom, svojim ponašanjem ste puno pažnje privukli na sebe. Ne znam koliko je to pametno ali vas podržavam da nastavite. Kako je krenulo ne bi me iznenadilo da NATO napravi bosanski Bondsteel na Manjači a onda ste trajno nayebali. Mi, sa 200 godina iskustva u medjunarodnim poslovima i odnosa i sa zapadom i sa istokom, valjda smo napravili bolju procenu od vas... Ako ti tako kažeš. Dva puta ste bombardovani od stranih sila,malo vam je ta diplomacija zahrđala.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 srp 2022, 15:07 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Uglavnom, svojim ponašanjem ste puno pažnje privukli na sebe. Ne znam koliko je to pametno ali vas podržavam da nastavite. Kako je krenulo ne bi me iznenadilo da NATO napravi bosanski Bondsteel na Manjači a onda ste trajno nayebali. Mi, sa 200 godina iskustva u medjunarodnim poslovima i odnosa i sa zapadom i sa istokom, valjda smo napravili bolju procenu od vas... Jeste uboli ste ko prstom u ***. 200 godina iskustva i opet bombe i osiromašeno uran. Sta bi bilo da nemate iskustva
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 srp 2022, 15:09 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Poslali bi i Rusi vojnike da mogu. Al ne mogu.
A vi bi ih dočekali širokih ruku.
Naši saveznici su jači od vaših saveznika. Jesi li ikad čuo Srbe kako kmeče i traže od npr. Rusa da pošalju vojnike u BiH? Nama ne treba niko sa strane, možemo se samostalno osloboditi od vas jednom rukom u roku odmah. Samo da nam se vaše gazde skinu sa kurca. Sramno je biti podanik i konveriti poput Muslimana. Pa zato što znate da nema ni 0,0001 % šanse da se to desi. Ovo nije ruska sfera utjecaja. Sramno je bit zločinac i genocidaš.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Uglavnom, svojim ponašanjem ste puno pažnje privukli na sebe. Ne znam koliko je to pametno ali vas podržavam da nastavite. Kako je krenulo ne bi me iznenadilo da NATO napravi bosanski Bondsteel na Manjači a onda ste trajno nayebali. Trajno, ne postoji Mujo. Trebao si to naučiti nakon Turaka, Austrougara, Nacista, Konunista... Svijet se mijenja baš sad. Tebi pred očima a ti si naivan i sanjaš Bondstil ko da je 1999. A svim tim kojima privlačimo pažnju se seremo u facu. Prežilvili smo mi bombardovanje od njih, znaš. Njihovih otužnih faca se plašimo ko Muje i Fate.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
|
|
Tada su komunjare vodile politiku... Mada, vi kazete da ste imali embargo na oruzje, da vam nisu pomogli kako je obecano. Da ne spominjemo stvaranje RS.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 srp 2022, 15:11 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Poslali bi i Rusi vojnike da mogu. Al ne mogu.
A vi bi ih dočekali širokih ruku.
Naši saveznici su jači od vaših saveznika.
To sto salju vojnike, znak je da nemaju druge instrumente pritiska. Dodik se seta do Ankare i Moskve... A kako ih salju, tako ce ih i povuci nazad. Kolega Aleksije, To je dobro i za vas. Da se oni povuku ovdje bi ponovo buknulo a to ne bi bilo dobro ni za kog.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 srp 2022, 15:12 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Jesi li ikad čuo Srbe kako kmeče i traže od npr. Rusa da pošalju vojnike u BiH? Nama ne treba niko sa strane, možemo se samostalno osloboditi od vas jednom rukom u roku odmah. Samo da nam se vaše gazde skinu sa kurca. Sramno je biti podanik i konveriti poput Muslimana.
Pa zato što znate da nema ni 0,0001 % šanse da se to desi. Ovo nije ruska sfera utjecaja. Sramno je bit zločinac i genocidaš. Ne da nema šanse nego nema potrebe. Da nas napadne NATO ok. Al protiv Muje i Fate sa vodovodnim cijevima? Nemoj me zasmijavati.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 srp 2022, 15:12 |
|
|
To je ono iskustvo i diplomatija kad su krajem osamdesetih Šešelj i Drašković išli u Ameriku da lobiraju kod kapitalista podršku za razjebavanje socijalističke Jugoslavije i pretvaranje ovog prostora u periferiju kapitalizma. Sjeme im se zatrlo obojici i svim četnicima kapitalističkim bitangama
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 srp 2022, 15:13 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: To sto salju vojnike, znak je da nemaju druge instrumente pritiska. Dodik se seta do Ankare i Moskve... A kako ih salju, tako ce ih i povuci nazad. Kolega Aleksije, To je dobro i za vas. Da se oni povuku ovdje bi ponovo buknulo a to ne bi bilo dobro ni za kog. Za vas pogotovo.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 srp 2022, 17:24 |
|
|
Dodji Svabo da vidis
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 srp 2022, 17:49 |
|
|
Gospođa Pandurević trenutno na N1 potpuno ogoljava mafijašku organizaciju SNSD. Kakav je to skup splačina i bitangi nevjerovatno. Dabogda vam vladali jos 100 godina
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 srp 2022, 17:57 |
|
|
Idemo dalje, za danas izdvajamo: Kada imaš industrijski kisik logično je da ti trrlebaju maske za varenje pajel
|
|
Vrh |
|
|
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 srp 2022, 18:02 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Gospođa Pandurević trenutno na N1 potpuno ogoljava mafijašku organizaciju SNSD. Kakav je to skup splačina i bitangi nevjerovatno. Dabogda vam vladali jos 100 godina Eto nek je EL Bake hapostol .
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 srp 2022, 18:03 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Dabogda vam vladali jos 100 godina Nece toliko.Kad se ujedinimo utopice se u neku vecu stranku.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 srp 2022, 18:11 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Idemo dalje, za danas izdvajamo: Kada imaš industrijski kisik logično je da ti trrlebaju maske za varenje pajel
Bolji prodati maske za varenje nego reviziju tužbe Srbiji i tako se popišati po šehidima.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 srp 2022, 22:08 |
|
|
SNSD predstavio slogan za za izbore sa animacijom goluba kao simbola za mir, u kontekstu trenutnih tenzija i sukoba u Europi Usrali se
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 srp 2022, 22:29 |
|
|
Boje se muslimana. Još i danas imaju traume od kako su ih alahovi robovi sprčili na 49% tzv Bejha.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
NikolaNiš
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 srp 2022, 23:15 |
|
|
Bošnjačka politika ko u mahalskog Ciganina. Tako, kada sam se u školi hteo potući sa jednim Ciganinom 1 vs 1, a on mi preti dovođenjem cele šire familije na tuču.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 srp 2022, 23:51 |
|
|
https://adria.tv/otvoreni-balkan/albani ... -nato-bazuRama je na konferenciji za novinare u Tirani govorio o dešavanjima na samitu NATO u Madridu, ističući da je tamo iznio detalje o izgradnji pomenute luke, prenosi agencija Anadolija. „Na samitu smo razgovarali o našem projektu i uskoro vjerujem da ćemo se vratiti u Brisel radi nastavka pregovora o predlogu koji je izazvao, ne samo interesovanje već i želju za produbljivanjem razgovora o postavljanju pomorske baze NATO-a u novoj luci u kojoj se, osim komercijalnog i trgovinskog dijela, očekuje i vojni“, rekao je Rama. Dodao je da će uskoro o ovom pitanju održati poseban sastanak sa kompletnim albanskim ekspertskim timom i sa stručnjacima alijanse, kako bi se detaljno predstavio projekat i nastavilo dalje sa razgovorima. „Trenutno se u Kučovi gradi taktička vazdušna baza NATO-a, to je u potpunosti inostrano finansiranje, dok ćemo za luku u Draču, naravno, sami finansirati cio komercijalni dio i pozvali smo NATO da učestvuje u finansiranju vojnog dijela. Ako to ostvarimo, to će biti nešto što ima izuzetnu stratešku vrijednost za Albaniju, ali i za sam NATO savez“, rekao je Rama. U Albaniji postoji nekoliko vojnih kompleksa naslijeđenih iz komunističkog perioda, a poslednjih godina ponovo je u fokusu baza Kučova, koja će biti unaprijeđena u prvu vazdušnu bazu NATO na Zapadnom Balkanu, navodi agencija, prenosi Tanjug.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 01 srp 2022, 23:53 |
|
|
O ovome pričam.
Teritorij je zaokružen davno, sada se samo dodatno učvršćuje.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 srp 2022, 00:20 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Gospođa Pandurević trenutno na N1 potpuno ogoljava mafijašku organizaciju SNSD. Kakav je to skup splačina i bitangi nevjerovatno. Dabogda vam vladali jos 100 godina A ti se još uvek nisi razneo. Samo konstatujem. Nastavi da gledaš Zvezde Granda i forumašiš ovde.Ne znam kako Alah na to gleda.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 srp 2022, 00:21 |
|
|
Karabaja je napisao/la: To je ono iskustvo i diplomatija kad su krajem osamdesetih Šešelj i Drašković išli u Ameriku da lobiraju kod kapitalista podršku za razjebavanje socijalističke Jugoslavije i pretvaranje ovog prostora u periferiju kapitalizma. Sjeme im se zatrlo obojici i svim četnicima kapitalističkim bitangama Što vi ne ostašte u Jugoslaviji,nego ste učestvovali u njenom razjebavanju ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 srp 2022, 00:37 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: O ovome pričam.
Teritorij je zaokružen davno, sada se samo dodatno učvršćuje. Pitanje je oce li to biti odrzivo kad mnoge zemlje osustanu od dolara kao valute u medjusobnoj trgovini. Da li ce Ameri to zeleti da odrzavaju na stetu svog standarda? Znam mnoge koji zale za Trampom i njegovim vodjenjem drzave kao preduzeca.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 srp 2022, 00:46 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Umrla novinarka BNa Rađen-Todorović, što je vodila Puls i Crno na bijelo.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 srp 2022, 00:48 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Umrla novinarka BNa Rađen-Todorović, što je vodila Puls i Crno na bijelo. Mlada,nije imala ni 60 ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|