HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 ruj 2025, 21:34.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 33949 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj
PostPostano: 02 kol 2022, 22:17 

3AJE6 je napisao/la:
mirusvijetu je napisao/la:
kakvi šiptari pa njima još malo nećete moći ni sam vizom kako je krenulo :smijeh

Poenta je da nemate ljudi da branite tzv ''granice'' rs-a.

Najsmješnije mi je kad neko kaže da kao mi sad trebamo napadati :laugh Samo se ušetat, veća je šansa da ćemo međeda srest nego četnika.

Iluzionisto, naših 800.000 je pandam vašem milionu, nešto ti je nejasno ? Idi na demografiju.

30 godina uz pomoć leftarda nastojite da nas eliminišite. Ti isti leftardi su vam se najebali milosnih nana počev od lisabonskog, preko vašingtonskog, pa do dejtonskog sporazuma.

Prije dvadeset dana su dali prednost raspaloj Moldaviji ispred fekalistana, čisto da budete svjesni Đe ste.

Svi naši srpski nacionalni kapaciteti biće usmjereni na vaš nestanak kao odgovor na vaš nacizam prema nama. Ne nadajte se da ćemo u slučaju da Šmit odigra protiv vas, stati na vašu stranu povodom njegove nelegitimnosti. Mi samo želimo da vas deponujemo u 3PM, kao odgovor na sadaku kojom nas decenijama obasipate.

Izvolite u RS, ušetajte...

Ako je nas milion vas je pola miliona ili manje čak. :001_rolleyes Puno vjeruješ bajkama sa ovog foruma.

Shvati da ne možete kontrolirati toliku teritoriju, ni trećinu toga. 90tih ste muku mučili sa ljudstvom a imali ste JNA. Danas nemate ni JNA a ljudi još manje. Imamo i mi manje ali za vas smo pojam brojnosti.

U bilo kojem sukobu bi vas bez većih problema spustili sa 49 % na neku razumnu mjeru.

Vrh

PostPostano: 02 kol 2022, 22:39 

3AJE6 je napisao/la:

Iluzionisto, naših 800.000 je pandam vašem milionu, nešto ti je nejasno ? Idi na demografiju.

30 godina uz pomoć leftarda nastojite da nas eliminišite. Ti isti leftardi su vam se najebali milosnih nana počev od lisabonskog, preko vašingtonskog, pa do dejtonskog sporazuma.

Prije dvadeset dana su dali prednost raspaloj Moldaviji ispred fekalistana, čisto da budete svjesni Đe ste.

Svi naši srpski nacionalni kapaciteti biće usmjereni na vaš nestanak kao odgovor na vaš nacizam prema nama. Ne nadajte se da ćemo u slučaju da Šmit odigra protiv vas, stati na vašu stranu povodom njegove nelegitimnosti. Mi samo želimo da vas deponujemo u 3PM, kao odgovor na sadaku kojom nas decenijama obasipate.

Izvolite u RS, ušetajte...

Ako je nas milion vas je pola miliona ili manje čak. :001_rolleyes Puno vjeruješ bajkama sa ovog foruma.

Shvati da ne možete kontrolirati toliku teritoriju, ni trećinu toga. 90tih ste muku mučili sa ljudstvom a imali ste JNA. Danas nemate ni JNA a ljudi još manje. Imamo i mi manje ali za vas smo pojam brojnosti.

U bilo kojem sukobu bi vas bez većih problema spustili sa 49 % na neku razumnu mjeru.

Muygure, srušite li Dejton namirićemo na onih naših 70%. Zaboravite na one buseve za grbave bedevije.

Vrh

PostPostano: 02 kol 2022, 22:58 

Ja se zalažem za rat protiv velikomuslimana tj velikobošnjka 1995 Iako sam načelno protiv rata i nasilja opažam da velikomuslimanski ekspanziomizam nije moguće neutralisati na drugi način osim da isti bude vojno poražen a Sarajevo Tuzla i druga mjesta stavljeni pod srpsku kontrolu i očišćeni od terorista i ekstremista kao što je to učinjeno sa Srebrenicom u prošlom ratu .Pritom podrazumijeva se treba poštovati humanitarno pravo a poštenim muslimanima koji se nadju u granicama proširene srpske države garantovati sva prava po najvišim svketskim standardima

Vrh

PostPostano: 02 kol 2022, 23:01 

Srpsčanin je napisao/la:
Ja se zalažem za rat protiv velikomuslimana tj velikobošnjka 1995 Iako sam načelno protiv rata i nasilja opažam da velikomuslimanski ekspanziomizam nije moguće neutralisati na drugi način osim da isti bude vojno poražen a Sarajevo Tuzla i druga mjesta stavljeni pod srpsku kontrolu i očišćeni od terorista i ekstremista kao što je to učinjeno sa Srebrenicom u prošlom ratu .Pritom podrazumijeva se treba poštovati humanitarno pravo a poštenim muslimanima koji se nadaju u granicama proširene srpske države garantovati sva prava po najvišim svketskim standardima

I ja sam načelno protiv ratova ali ako pogledaš historiju ovdje je rat maltene svakih 40-50 godina :zubati
Tako da smo svi mi ovdje nekako nenaviknuti na mir, to nam dođe ka neprirodno stanje :zubati

Vrh

PostPostano: 02 kol 2022, 23:20 

Haram je napisao/la:
Smijem se opkladiti u lijevo mudo da 99 posto ovih koji prizivaju rat nisu bivsi ucesnici istog.

Pa Srbi su u proslom imali sve pa ih opet zijani 25 hiljada, samo mrtvih. Ides onom RS a na sve strane „junak“ tamo „junak“ vamo, a da se ti „junaci“ iskopaju i ozive, 99 posto njih bi se rado posralo na drzavu ili „drzavu“ a da zauzvrat dobiju zivot, rode djecu, dozive unucad itd..

Imam rocka koji je pred onim tunelom iz filma sroko dvojicu-trojicu al njemu opet oba brata poginuse godinu poslije. Ne znam sta bi dao da ih moze oziviti, al kurac. Sad RSom vlada Mile ronhil a bosnj. dijelom Bakir iz sefa, dva epskoratna junaka dok desetine hiljada gnoje zemlju.

Vi ba niste normalni.

Vaza bilo i biće. Pa ne šalje ni Porošenko svog sina da brani Hukrajinu, nego deca sirotinje gine. S ruske strane isto. Ko što i od Hamera gine sirotinja koja je ušla u vojsku da se izbavi studentskih dugova ili da bi mogla da kupi kuću kad završi s ratovanjem, pa ih onda doživotno kljukaju pilulama za PTSP i ostala sranja.

Vrh

PostPostano: 02 kol 2022, 23:50 

Haram je napisao/la:
Smijem se opkladiti u lijevo mudo da 99 posto ovih koji prizivaju rat nisu bivsi ucesnici istog.

Pa Srbi su u proslom imali sve pa ih opet zijani 25 hiljada, samo mrtvih. Ides onom RS a na sve strane „junak“ tamo „junak“ vamo, a da se ti „junaci“ iskopaju i ozive, 99 posto njih bi se rado posralo na drzavu ili „drzavu“ a da zauzvrat dobiju zivot, rode djecu, dozive unucad itd..

Imam rocka koji je pred onim tunelom iz filma sroko dvojicu-trojicu al njemu opet oba brata poginuse godinu poslije. Ne znam sta bi dao da ih moze oziviti, al kurac. Sad RSom vlada Mile ronhil a bosnj. dijelom Bakir iz sefa, dva epskoratna junaka dok desetine hiljada gnoje zemlju.

Vi ba niste normalni.

Olako se kladiš muygure. Čuveni бalijski ALL IN.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2022, 07:21 

Nije muj.gur uvredljivo Tako od milošte zovemo naše komšije muslimane Komšijamo i kafenišemo sa muj.gurima i mu.jguricama ha ja

Vrh

PostPostano: 03 kol 2022, 08:18 

3AJE6 je napisao/la:
Šiptari su mala maca, kako ćemo vas odvaliti. Nema druge, spremite se.

U šiptara su male mace kolike ćete nama pušit

Vrh

PostPostano: 03 kol 2022, 09:11 

Haram je napisao/la:
3AJE6 je napisao/la:

Olako se kladiš muygure. Čuveni бalijski ALL IN.

Muygur tie caca zakopani koji te nije naucio osnovnim pravilima komunikacije. Argument, protuargument itd. itd. A sad ish spodobo.

Argumenti i protuargumenti ne piju vode u komunikaciji sa džamijašima.

Karabaja je napisao/la:
3AJE6 je napisao/la:

Za labrnjaž su zadužene bedevije u Zvezdama Granda.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2022, 10:48 

Karabaja je napisao/la:
3AJE6 je napisao/la:

Zadnji put sprćeni na 24%. Bruka i sramota.

Mislim da je jedan od rijetkih primjera u građanskim ratovima gdje je najbrojniji narod ovako loše prošao. Stvarno ratnici za najveću sprdnju.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2022, 11:25 

Sad Vučić podstiče bratstvo i jedinstvo sa muygurima.
Sve kako bi ih privoleo na Open Balkan.
Plašim se da se ne desi repriza 1918-te gde bi žrtvovali svoju teritoriju zarad bratstva i jedinstva.
Tj da udavi Republiku Srpsku zarad saveza a potom i nove države sa muygurima.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2022, 12:08 

kakvi šiptari pa njima još malo nećete moći ni sam vizom kako je krenulo :smijeh

Najsmješnije mi je kad neko kaže da kao mi sad trebamo napadati :laugh Samo se ušetat, veća je šansa da ćemo međeda srest nego četnika.

slika

1316 of 2558 - 51.45%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2022, 12:12 

Naša Kvačica je napisao/la:

slika

Šta su te zelene pjege? :laugh

Vrh

PostPostano: 03 kol 2022, 15:21 

Kako riješiti problem dosadnih Mulestinaca.

slika

Vrh

PostPostano: 03 kol 2022, 15:54 

Plašim se da ih Mirotvorac ovim mogućim savezništvom ne revitalizuje.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2022, 15:55 

Daleko vam je Kina...U pamet

Vrh

PostPostano: 04 kol 2022, 15:58 

Sinko, Amerika ti je već tu.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2022, 16:03 

Zbog te 1995. ste dobili 1999. i zauvijek izgubili Kosovo.

A kapacitet da branite ''rs'' danas nemate, već sam pisao o tome, i tu nisu potrebni nikakvi Ameri.

Zato kažem, u pamet. Uzdate se u Kinu a ljudi vas ne znaju ni na mapi naći. Toliko ste im nebitni ineinteresantni.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2022, 16:15 

Da ima olimpijska disciplina guzopera švapskih matorih stražnjica bošnjo bi već osvojio medalju.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2022, 16:41 

U sjedećem guzopranju zlato je skoro zagarantovano.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2022, 16:47 

Mile urinira po srbima. Na dan Oluje oni organizuju žurku.
:smijeh Bravo legendo. :palacgore1
https://slobodanvaskovic.blogspot.com/2 ... a.html?m=1

Vrh

PostPostano: 04 kol 2022, 16:53 

Barem ne naričemo i pravimo žrtvu od sebe 365 dana u godini. Život teče dalje, nešto što vi nećete shvatiti.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2022, 17:05 

Mystic C je napisao/la:
Barem ne naričemo i pravimo žrtvu od sebe 365 dana u godini. Život teče dalje, nešto što vi nećete shvatiti.

Ja ba. Zato Aca pičkousti svako malo spomene Jasenovac. Da bar znate koliko vas je poginulo tamo. Milion - dva ili pedeset hiljada. Ako iko zna nariče to ste vi četelji.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2022, 17:11 

Bošnjak_007 je napisao/la:
Mystic C je napisao/la:

Ja ba. Zato Aca pičkousti svako malo spomene Jasenovac. Da bar znate koliko vas je poginulo tamo. Milion - dva ili pedeset hiljada. Ako iko zna nariče to ste vi četelji.

Nase naricanje nije vezano za ambicije "za drugo poluvreme" sa Hrvatima, vec da obelezimo i ne zaboravimo nevine zrtve koje nisu nosile puske i klali civile 3 godine.

Vase naricanje ima samo jednu svrhu, da se 'osvetiti Vlasima", drugom poluvremenu, i ne znam cemu.

A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2022, 17:24 

Upravo to, plus što naši Krajišnici nisu napravili biznis od toga kao babe iz Srebrenice koje se vozaju u džipovima i baškare u vilama.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 33949 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 1124, 1125, 1126, 1127, 1128, 1129, 1130 ... 1358  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: