|
|
Stranica: 1143/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2022, 15:14 |
|
|
Meni je bilo super Prije par godina sam sa banjalučkih 38 Celzijusa skoknuo na par dana u Rajsku dolinu. Svježe noći, spavao ko beba. Recepcioner nam je sredio jagnjetinu "na crno", nisam bolju u životu jeo. Hodao okolo, pijuckao...
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2022, 15:18 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Jahorina je oduvijek bila turistički atraktivnija od Bjelašnice i da ne bude zabune volim i jednu i drugu. Bio sam i na jednoj i drugoj i znam o čemu pričam. Međutim idu mi na živce *** koji jednu pokušavaju poniziti i omalovažiti da bi drugu uzdigli. Na kraju to su obje naše planine. Što živiš sa ***? Ja nikad ne bih živio sa nekim ko me ponižava i omalažava. Znaš šta moj Mile kaže za vas? Da ste podanici i konvertiti. Čemu se nadaš? Da će vas nove generacije Srba i Hrvata zavoliti? Zašto bi vas zavolili? Vidiš da si budala. I iznova te kao kurvu treba podsjećat. Živimo sa vama u ovoj državi zato što moramo jer u okolnosti takve. Ne nadamo se da će nas nove generacija Srba zavoljeti, koji ćete nam ***. Čekamo povoljan momenat kako bi se razračunali sa vama jednom za svagda. Ne zanosi se da mislimo sa vama suživot. Ovo je prinudno stanje.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2022, 15:22 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Jahorina je oduvijek bila turistički atraktivnija od Bjelašnice i da ne bude zabune volim i jednu i drugu. Bio sam i na jednoj i drugoj i znam o čemu pričam. Međutim idu mi na živce *** koji jednu pokušavaju poniziti i omalovažiti da bi drugu uzdigli. Na kraju to su obje naše planine. Netačno. Obje su bile naše kada smo vas devastirali u operaciji "Lukavac 93" i doveli do kapitulacije. Pod pritiscima međunarodne zajednice poslije vojnog uspjeha VRS i pregovora koji su se odvijali u Ženevi, VRS se morala povući s Igmana i Bjelašnice. Od tada je naša samo Jahorina koja je procvjetala, dok je sirota Bjelašnica osuđena na blato, memlu i loj. Nije vas zaustavila MZ nego je nama u toku noći iz Zenice došlo pojačanje u vidu 7 muslimanske. Alija je prijetio prekidom pregovora svaki put, ali to vas nikad nije zaustavilo. Utjecaj MZ je tada bio obični ***, ustalom sve su to bilo tzv "zaštićene zone" pa ste ih opet svaki dan napadali. Sve bi vi to očistili da ste mogli, kao što ste i Srebrenicu napali. Poznata nam je vaša lažljivost. Opet ponavljam, ova država ali i te planine su naše.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2022, 15:23 |
|
|
Niko se od nas ne zanosi u pogledu vas, ni najmanje. Zato ćemo vas mnogo krvavije odvaliti nego što smo devedesetih.
Ovaj put će se leftardi bazirati na protestna pisma i izglasavati mlohave rezolucije.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2022, 15:27 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Što živiš sa ***? Ja nikad ne bih živio sa nekim ko me ponižava i omalažava. Znaš šta moj Mile kaže za vas? Da ste podanici i konvertiti. Čemu se nadaš? Da će vas nove generacije Srba i Hrvata zavoliti? Zašto bi vas zavolili? Vidiš da si budala. I iznova te kao kurvu treba podsjećat. Živimo sa vama u ovoj državi zato što moramo jer u okolnosti takve. Ne nadamo se da će nas nove generacija Srba zavoljeti, koji ćete nam ***. Čekamo povoljan momenat kako bi se razračunali sa vama jednom za svagda. Ne zanosi se da mislimo sa vama suživot. Ovo je prinudno stanje. Kakav povoljan moment vi čekate? Zar nije bio povoljan moment 1999. bombardovalnje Beograda? Šta smatraš povoljnim momentom? Nama treba pad Liberalnog nacizma. I spremamo se, naoružavamo, prošle godine potrošili 2.5 miljardi maraka na naoružavanje. Kako se vi pripremate u slučaju da vas potrefi taj neki povoljan moment?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2022, 15:28 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: Nije vas zaustavila MZ nego je nama u toku noći iz Zenice došlo pojačanje u vidu 7 muslimanske. Mustafa, ti kao da pričaš o ratu u Laosu. Misliš da smo kolektivno dementni ? Kakvo pojačanje i **** 7 muslimanska, šta bulazniš ? Evo šta Hrvati pišu o operaciji. https://tinyurl.com/34tujt4hPonovo su vam spasavani guzovi proglašavanjem "demilitarizovanih zona".
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2022, 16:40 |
|
|
sev je napisao/la: Kaka je Jahorina leti? Više volim leti na planinu doći. Sad nije baš nešto za posjetiti. Izgrađuje se na sve strane.Kamioni,bageri na sve strane,prašina. Cijene su ludilo. Prije su nekad znali ljeti oboriti cijene u restoranima a sad isti cijenovnik zimi i ljeti. Čaj - 3,5KM Kafa mala - 2,5KM Kapućino - 4KM Moj predlog ti je da posjetiš Zelengoru ili Maglić. Imaš konačište na Tjentištu. Jahorina postaje grad na planini. Izgubila je draž. Jedino za šta je dobra je skijanje zimi.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2022, 16:47 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: sev je napisao/la: Kaka je Jahorina leti? Više volim leti na planinu doći. Sad nije baš nešto za posjetiti. Izgrađuje se na sve strane.Kamioni,bageri na sve strane,prašina. Cijene su ludilo. Prije su nekad znali ljeti oboriti cijene u restoranima a sad isti cijenovnik zimi i ljeti. Čaj - 3,5KM Kafa mala - 2,5KM Kapućino - 4KM Moj predlog ti je da posjetiš Zelengoru ili Maglić. Imaš konačište na Tjentištu. Jahorina postaje grad na planini. Izgubila je draž. Jedino za šta je dobra je skijanje zimi. Ma šta kažeš? Citat: Jahorina obara rekorde - nikad više turista u ljetnom razdoblju - Pročitajte više na: https://bljesak.info/gospodarstvo/turiz ... lju/388305 Postaje grad? Pa postaje Aspen. Nema ti draž? Idi na Vlašić pa skijaj kroz šumu, to ti je alah džaba dao. Dok budu potražnje biće i širenja kapaciteta. Kako ćeš se tek jesti kad čuješ da je Jahorinu posjetilo milion turista.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2022, 16:56 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: sev je napisao/la: Kaka je Jahorina leti? Više volim leti na planinu doći. Sad nije baš nešto za posjetiti. Izgrađuje se na sve strane.Kamioni,bageri na sve strane,prašina. Cijene su ludilo. Prije su nekad znali ljeti oboriti cijene u restoranima a sad isti cijenovnik zimi i ljeti. Čaj - 3,5KM Kafa mala - 2,5KM Kapućino - 4KM Moj predlog ti je da posjetiš Zelengoru ili Maglić. Imaš konačište na Tjentištu. Jahorina postaje grad na planini. Izgubila je draž. Jedino za šta je dobra je skijanje zimi. Dođe mu ko Zlatibor, znači. Al dobro, nisu cene takva katastrofa, ipak je turističko mesto mora biti skuplje. Zelengora mi je svakako u planu, čuo sam da je prelepa.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2022, 17:03 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Logika tvog dvozubog prađeda ne prolazi u 2022. Teško je danas slagati i prevariti ćafire hehe
Moj Talibane, sramoto alahova...
Jahorina čista petica. Na Bjelašnici moram priznati nisam nikad bio, pa ne mogu ocjenjivati. Čuo sam da hodaju zamotane, hajde nema veze. Pa onda da nema alkohola, ok, svakako rijetko popijem nešto. Pa onda da nema svinjetine, e jbg, i ja imam nekih granica. I tako nisam otišao na Bjelašnicu. Istina. Nema svinjetine i to im je velika mana. U Tunisu je ima a na Bjelašnici nema. Hodaju zamotane turistkinje i lokalne. Ima i nešto lokalnih bula iz okolnih sela što je prodaju domaće proizvode na kružnom toku, ali one su tako i prije rata hodale. Za alkohol ne znam nisam primjetio. Hoteli i restorani koji dovode Arape ne drže alkohol. Moguće je svašta. Iz moje perspektive. Jahorina ima blaže padine za slalom i veleslalom. Manje vjetra nego Bjelašnica. Bjelašnica je vjetrovita. Zimi znaju biti udari vjetra i 150km/h. Ljeti isto jak udar vjetra zna biti. Bjelašnica ima strme staze i ona je više spust. Na Jahorini imam više parking mjesta. Što se tiče higijene restorana Jahorina je čini mi se čistija. Izuzev državnog hotela Bistrice koji je raspad sistema. Na Jahorini sve mora da se plati i nema nikakvog popusta za neka udruženja kao na Bjelašnici. Na Bjelašnicu dođe masa nekih udruženja; zlatnih ljiljana,šehida ovih onih zakupe nešto i piju čaj 3h. Toga nema na Jahorini. Sve se skupo plati i za sve dobiješ fiskalni račun. Obadvije planine suočavaju se za ekspanzijom gradnje i betonizacije. Za sada Bjelašnica ima više građevinskih promašaja ali Jahorina je brže stiže. Meni su drage obje planine. Možda Bjelašnica za nijansu više jer su moji odozgo .
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2022, 17:13 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Sad nije baš nešto za posjetiti. Izgrađuje se na sve strane.Kamioni,bageri na sve strane,prašina. Cijene su ludilo. Prije su nekad znali ljeti oboriti cijene u restoranima a sad isti cijenovnik zimi i ljeti. Čaj - 3,5KM Kafa mala - 2,5KM Kapućino - 4KM Moj predlog ti je da posjetiš Zelengoru ili Maglić. Imaš konačište na Tjentištu. Jahorina postaje grad na planini. Izgubila je draž. Jedino za šta je dobra je skijanje zimi. Ma šta kažeš? Citat: Jahorina obara rekorde - nikad više turista u ljetnom razdoblju - Pročitajte više na: https://bljesak.info/gospodarstvo/turiz ... lju/388305 Postaje grad? Pa postaje Aspen. Nema ti draž? Idi na Vlašić pa skijaj kroz šumu, to ti je alah džaba dao. Dok budu potražnje biće i širenja kapaciteta. Kako ćeš se tek jesti kad čuješ da je Jahorinu posjetilo milion turista. Daleko je to od Aspena,dalekoo. U Aspenu nema neboder hotela. Na Jahorini sad se pravi hotel od 11 spratova. Jahorina prerasta u Novi Beograd na planini. U Aspenu maksimalno idu hoteli do 6 spratova u nekom švicarsko austrijskom stilu drveta i kamena. Svi novi hoteli na Jahorini su probili limit spratnosti i prave i sa 7 ili 8 spratova, a stil gradnje im je neki eksperiment modernistički. To nema ni u zadnjoj korumpiranoj Bugarskoj ni u njihovom ski centru Bansko. Jahorina ? Aspen ?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2022, 17:18 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ma šta kažeš? Postaje grad? Pa postaje Aspen. Nema ti draž? Idi na Vlašić pa skijaj kroz šumu, to ti je alah džaba dao. Dok budu potražnje biće i širenja kapaciteta. Kako ćeš se tek jesti kad čuješ da je Jahorinu posjetilo milion turista. Daleko je to od Aspena,dalekoo. U Aspenu nema neboder hotela. Na Jahorini sad se pravi hotel od 11 spratova. Jahorina prerasta u Novi Beograd na planini. U Aspenu maksimalno idu hoteli do 6 spratova u nekom švicarsko austrijskom stilu drveta i kamena. Svi novi hoteli na Jahorini su probili limit spratnosti i prave i sa 7 ili 8 spratova, a stil gradnje im je neki eksperiment modernistički. To nema ni u zadnjoj korumpiranoj Bugarskoj ni u njihovom ski centru Bansko. Jahorina ? Aspen ? Pa da zauzima manje prostora. Zato ide u visinu. Nego, zašto se kod vas Muslimana gradnja svega osim džamije smatra lošom pojavom? Jel to zato što su vam komunjare napravile ruglo od Sarajeva pa više ne vjerujete domaćim graditeljima? Samo valja što Švabo napravi a? Trauma. Doduše kad vidim Bjelašnicu možda ste i u pravu. Bolje kad ništa ne gradite. I džamije su vam grozne. U svijetu ima prelijepih džamija a vi nemate ni jednu da se sa njom pohvalite. Ništa.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2022, 17:40 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Daleko je to od Aspena,dalekoo. U Aspenu nema neboder hotela. Na Jahorini sad se pravi hotel od 11 spratova. Jahorina prerasta u Novi Beograd na planini. U Aspenu maksimalno idu hoteli do 6 spratova u nekom švicarsko austrijskom stilu drveta i kamena. Svi novi hoteli na Jahorini su probili limit spratnosti i prave i sa 7 ili 8 spratova, a stil gradnje im je neki eksperiment modernistički. To nema ni u zadnjoj korumpiranoj Bugarskoj ni u njihovom ski centru Bansko. Jahorina ? Aspen ? Pa da zauzima manje prostora. Zato ide u visinu. Nego, zašto se kod vas Muslimana gradnja svega osim džamije smatra lošom pojavom? Jel to zato što su vam komunjare napravile ruglo od Sarajeva pa više ne vjerujete domaćim graditeljima? Samo valja što Švabo napravi a? Trauma. Doduše kad vidim Bjelašnicu možda ste i u pravu. Bolje kad ništa ne gradite. I džamije su vam grozne. U svijetu ima prelijepih džamija a vi nemate ni jednu da se sa njom pohvalite. Ništa. Bjelašnica se izgrađuje dosta odakle ti da se ne izgrađuje. Problem je što se previše izgradila i hoteli se guraju jedni uz druge. Većina evropskih ski centara je davnih dana donijela odluku da nema više gradnje novih hotela jer planine kliize u urbanistički haus. Btw... Hoćeš li prestati više izigravati srpskog patriotu na forumu i fino se prestavi da si Musliman koji živi u Francuskoj. Fino se ovdje predstavi ljudima i reci : ja sam Janko The Great sa foruma krstarica koji i tamo i ovdje opterećen i oduševljen Dodikom. Par mjeseci tamo izigravam srpskog nacionalistu a onda par mjeseci srpskog defetistu i liberala. Sve tvoje slike iz Banja Luke su sa interneta. Okp ? Ima li popravke za tvoj opsesivno kompluzivni poremećaj ?
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2022, 17:43 |
|
|
Haram je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Istina. Nema svinjetine i to im je velika mana. U Tunisu je ima a na Bjelašnici nema. Hodaju zamotane turistkinje i lokalne. Ima i nešto lokalnih bula iz okolnih sela što je prodaju domaće proizvode na kružnom toku, ali one su tako i prije rata hodale. Za alkohol ne znam nisam primjetio. Hoteli i restorani koji dovode Arape ne drže alkohol. Moguće je svašta. Iz moje perspektive. Jahorina ima blaže padine za slalom i veleslalom. Manje vjetra nego Bjelašnica. Bjelašnica je vjetrovita. Zimi znaju biti udari vjetra i 150km/h. Ljeti isto jak udar vjetra zna biti. Bjelašnica ima strme staze i ona je više spust. Na Jahorini imam više parking mjesta. Što se tiče higijene restorana Jahorina je čini mi se čistija. Izuzev državnog hotela Bistrice koji je raspad sistema. Na Jahorini sve mora da se plati i nema nikakvog popusta za neka udruženja kao na Bjelašnici. Na Bjelašnicu dođe masa nekih udruženja; zlatnih ljiljana,šehida ovih onih zakupe nešto i piju čaj 3h. Toga nema na Jahorini. Sve se skupo plati i za sve dobiješ fiskalni račun. Obadvije planine suočavaju se za ekspanzijom gradnje i betonizacije. Za sada Bjelašnica ima više građevinskih promašaja ali Jahorina je brže stiže. Meni su drage obje planine. Možda Bjelašnica za nijansu više jer su moji odozgo . A bogte ako od tolikih jela s mesom MORA bas biti svinjetina, onda fakat ne znam. Ionako trpate sirom balkana kile i kile mesine u sebe. Budem dole 7-8 dana i onda skontam da sam svakog jebenog dana jei meso. A mogu zamisliti kvalitet cesto. Suva plata ? Zašto na njoj nema hercegovački ili dalmatinski pršut ? Eto ne mora biti svinjska šnicla.Od suve govedine skače pritisak daleko više nego od suve svinjetine. I govedina zna biti tvrda i žilava ko opanak dok je svinjetina mekša.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2022, 17:50 |
|
|
Haram je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Istina. Nema svinjetine i to im je velika mana. U Tunisu je ima a na Bjelašnici nema. Hodaju zamotane turistkinje i lokalne. Ima i nešto lokalnih bula iz okolnih sela što je prodaju domaće proizvode na kružnom toku, ali one su tako i prije rata hodale. Za alkohol ne znam nisam primjetio. Hoteli i restorani koji dovode Arape ne drže alkohol. Moguće je svašta. Iz moje perspektive. Jahorina ima blaže padine za slalom i veleslalom. Manje vjetra nego Bjelašnica. Bjelašnica je vjetrovita. Zimi znaju biti udari vjetra i 150km/h. Ljeti isto jak udar vjetra zna biti. Bjelašnica ima strme staze i ona je više spust. Na Jahorini imam više parking mjesta. Što se tiče higijene restorana Jahorina je čini mi se čistija. Izuzev državnog hotela Bistrice koji je raspad sistema. Na Jahorini sve mora da se plati i nema nikakvog popusta za neka udruženja kao na Bjelašnici. Na Bjelašnicu dođe masa nekih udruženja; zlatnih ljiljana,šehida ovih onih zakupe nešto i piju čaj 3h. Toga nema na Jahorini. Sve se skupo plati i za sve dobiješ fiskalni račun. Obadvije planine suočavaju se za ekspanzijom gradnje i betonizacije. Za sada Bjelašnica ima više građevinskih promašaja ali Jahorina je brže stiže. Meni su drage obje planine. Možda Bjelašnica za nijansu više jer su moji odozgo . A bogte ako od tolikih jela s mesom MORA bas biti svinjetina, onda fakat ne znam. Ionako trpate sirom balkana kile i kile mesine u sebe. Budem dole 7-8 dana i onda skontam da sam svakog jebenog dana jei meso. A mogu zamisliti kvalitet cesto. Jel ti druže razumeš koncept turizma. Nije poenta da se turista prilagođava mestu boravka, nego da se mesto boravka prilagođava potražnji, onoliko koliko je to moguće i razumno a da se ne ugroze priroda i glavne atrakcije, itd. Ako nemate ambicije da privlačite više nemuslimanskih turista, onda ne morate uvoditi svinjetinu. Ako imate, onda vredi razmisliti o tome. Ne zato što će sad svako ko je npr. hrišćanin odlučiti da ne ide jer nema svinjetine. Neko ne jede meso ionako, nekom to nije bitno, nekom je bitno ali će istrpeti da bi video planinu, itd. Ali biće i onih koji će razmišljati gde će na skijanje, pa ima opciju Jahorina, Bjelašnica, Zlatibor, Kopaonik recimo i otpiše Bjelašnicu jer ne može lako i jednostavno da nađe alkohol i svinjetinu. To je stvar biznisa, zato i Tunis, Egipat i Dubai dopuštaju stvari koje da nije para ne bi. A vi hoćete da budete veći muslimani od njih, iako bi prema zakonima geografije trebalo da budete najliberalniji.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2022, 17:59 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa da zauzima manje prostora. Zato ide u visinu.
Nego, zašto se kod vas Muslimana gradnja svega osim džamije smatra lošom pojavom? Jel to zato što su vam komunjare napravile ruglo od Sarajeva pa više ne vjerujete domaćim graditeljima? Samo valja što Švabo napravi a? Trauma. Doduše kad vidim Bjelašnicu možda ste i u pravu. Bolje kad ništa ne gradite. I džamije su vam grozne. U svijetu ima prelijepih džamija a vi nemate ni jednu da se sa njom pohvalite. Ništa.
Bjelašnica se izgrađuje dosta odakle ti da se ne izgrađuje. Problem je što se previše izgradila i hoteli se guraju jedni uz druge. Većina evropskih ski centara je davnih dana donijela odluku da nema više gradnje novih hotela jer planine kliize u urbanistički haus. Btw... Hoćeš li prestati više izigravati srpskog patriotu na forumu i fino se prestavi da si Musliman koji živi u Francuskoj. Fino se ovdje predstavi ljudima i reci : ja sam Janko The Great sa foruma krstarica koji i tamo i ovdje opterećen i oduševljen Dodikom. Par mjeseci tamo izigravam srpskog nacionalistu a onda par mjeseci srpskog defetistu i liberala. Sve tvoje slike iz Banja Luke su sa interneta. Okp ? Ima li popravke za tvoj opsesivno kompluzivni poremećaj ? Nije Mujke bitno ko je ko. Bitno je kako se ponaša. Ajde da zamislimo da nisi Musliman, da si Srbin. Ali ti se i dalje ponašaš i pišeš kao Musliman. Što te čini Muslimanom iako se možda zoveš Janko. To vi nikako ne kontate. Komšić je Musliman. Ti si Musliman. Bez obzira ko su vam roditelji. Elem, znam da gradite na Bjelašnici al ružno gradite ko i sve u životu. Pravite mahalu što što vam je prađed pravio u Sarajevu. To ste vi. Bolje da ne gradite ništa samo uništavate prostor.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2022, 18:01 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Bjelašnica se izgrađuje dosta odakle ti da se ne izgrađuje. Problem je što se previše izgradila i hoteli se guraju jedni uz druge. Većina evropskih ski centara je davnih dana donijela odluku da nema više gradnje novih hotela jer planine kliize u urbanistički haus.
Btw...
Hoćeš li prestati više izigravati srpskog patriotu na forumu i fino se prestavi da si Musliman koji živi u Francuskoj. Fino se ovdje predstavi ljudima i reci : ja sam Janko The Great sa foruma krstarica koji i tamo i ovdje opterećen i oduševljen Dodikom. Par mjeseci tamo izigravam srpskog nacionalistu a onda par mjeseci srpskog defetistu i liberala. Sve tvoje slike iz Banja Luke su sa interneta. Okp ? Ima li popravke za tvoj opsesivno kompluzivni poremećaj ? Nije Mujke bitno ko je ko. Bitno je kako se ponaša. Ajde da zamislimo da nisi Musliman, da si Srbin. Ali ti se i dalje ponašaš i pišeš kao Musliman. Što te čini Muslimanom iako se možda zoveš Janko. To vi nikako ne kontate. Komšić je Musliman. Ti si Musliman. Bez obriza ko su vam roditelji. Elem, znam da gradite na Bjelašnici al ružno gradite ko i sve u životu. Pravite mahalu što što vam je prađed pravio u Sarajevu. To ste vi. Bolje da ne gradite ništa samo uništavate prostor. Okej, pošto nisi negirao ove optužbe za krstaricu, možemo da konstatujemo da si ti Haris ili Abdulah koji piše kao Srbin.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2022, 18:02 |
|
|
sev je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Nije Mujke bitno ko je ko. Bitno je kako se ponaša. Ajde da zamislimo da nisi Musliman, da si Srbin. Ali ti se i dalje ponašaš i pišeš kao Musliman. Što te čini Muslimanom iako se možda zoveš Janko. To vi nikako ne kontate. Komšić je Musliman. Ti si Musliman. Bez obriza ko su vam roditelji.
Elem, znam da gradite na Bjelašnici al ružno gradite ko i sve u životu. Pravite mahalu što što vam je prađed pravio u Sarajevu. To ste vi. Bolje da ne gradite ništa samo uništavate prostor.
Okej, pošto nisi negirao ove optužbe za krstaricu, možemo da konstatujemo da si ti Haris ili Abdulah koji piše kao Srbin. Može. Nemam problem sa tim. Znam jednog Emira veći Srbin od mene.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2022, 18:09 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: sev je napisao/la: Okej, pošto nisi negirao ove optužbe za krstaricu, možemo da konstatujemo da si ti Haris ili Abdulah koji piše kao Srbin.
Može. Nemam problem sa tim. Znam jednog Emira veći Srbin od mene. Zašto pišeš kao Srbin onda, Harise? Hoćeš da nas prikažeš nekulturnima i opsednutim Muslimanima? Neće ti to proći, Harise. Mi smo s vama završili. Vi ako niste s nama, bujrum pa udarite.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2022, 18:26 |
|
|
sev je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Može. Nemam problem sa tim. Znam jednog Emira veći Srbin od mene.
Zašto pišeš kao Srbin onda, Harise? Hoćeš da nas prikažeš nekulturnima i opsednutim Muslimanima? Neće ti to proći, Harise. Mi smo s vama završili. Vi ako niste s nama, bujrum pa udarite. Odmori Ture. Niste u ratu, samo prićamo. Može Luture za sada bez tebe. Kad vas Ameri budu bombardovali trebaćeš mu.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2022, 18:36 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Što? Jel se šta promjenilo? Prije 7 mjeseci Nije... Šta je ovo, atmosfera kao na sahrani. I što im žičara ne radi nego se ovi skijaši penju uzbrdo peške?
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2022, 18:59 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Vidiš da si budala. I iznova te kao kurvu treba podsjećat. Živimo sa vama u ovoj državi zato što moramo jer u okolnosti takve. Ne nadamo se da će nas nove generacija Srba zavoljeti, koji ćete nam ***. Čekamo povoljan momenat kako bi se razračunali sa vama jednom za svagda. Ne zanosi se da mislimo sa vama suživot. Ovo je prinudno stanje. Kakav povoljan moment vi čekate? Zar nije bio povoljan moment 1999. bombardovalnje Beograda? Šta smatraš povoljnim momentom? Nama treba pad Liberalnog nacizma. I spremamo se, naoružavamo, prošle godine potrošili 2.5 miljardi maraka na naoružavanje. Kako se vi pripremate u slučaju da vas potrefi taj neki povoljan moment? Zašto misliš da trebamo sa vama podijeliti planove? I ovo što Bakir ponekad izleti je nepotrebno. Nek neprijatelj misli da smo slabi da se nema ništa. A naš je problem kako ćemo vas sa "vodovodnim cijevima" pobijedit.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2022, 19:03 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Nije vas zaustavila MZ nego je nama u toku noći iz Zenice došlo pojačanje u vidu 7 muslimanske. Mustafa, ti kao da pričaš o ratu u Laosu. Misliš da smo kolektivno dementni ? Kakvo pojačanje i **** 7 muslimanska, šta bulazniš ? Evo šta Hrvati pišu o operaciji. https://tinyurl.com/34tujt4hPonovo su vam spasavani guzovi proglašavanjem "demilitarizovanih zona". Hrvati pa još na wikipediji. E nek si mi se nagovorio argumentima.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2022, 19:04 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kakav povoljan moment vi čekate? Zar nije bio povoljan moment 1999. bombardovalnje Beograda? Šta smatraš povoljnim momentom? Nama treba pad Liberalnog nacizma. I spremamo se, naoružavamo, prošle godine potrošili 2.5 miljardi maraka na naoružavanje. Kako se vi pripremate u slučaju da vas potrefi taj neki povoljan moment?
Zašto misliš da trebamo sa vama podijeliti planove? I ovo što Bakir ponekad izleti je nepotrebno. Nek neprijatelj misli da smo slabi da se nema ništa. A naš je problem kako ćemo vas sa "vodovodnim cijevima" pobijedit. Ne zanosite se glupostima, kakav obračun, vaš nacionalni interes su što bolji odnosi sa Srbima i Hrvatima. U suprotnom nema vam budućnosti ovde, ne nužno zbog rata, već jer normalan život ne može da funkcioniše kada si okružen neprijateljem.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 kol 2022, 19:08 |
|
|
Znači ipak nije novovrijeme nego novi vakat. Zna se da su Srbi nastali od muslimanskog kurca, razne Jelene i Dragane to znaju takođe.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|