|
|
Stranica: 1190/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 stu 2022, 01:24 |
|
|
|
Dosta više tog mahalaškog podjebavanja, odavno si prešao sve granice normalne komunikacije. Onaj Laganini koji je bio na smetnji svima, on je za tebe vrhunski gospodin.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 stu 2022, 01:41 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39133 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Ostavština nećaka a ne samog Tesle.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 stu 2022, 01:43 |
|
|
 Hrvat Nikola Tesla prilikom susreta sa poslednjim hrvatskim kraljem, Petrom II Karadjordjevicem, vrhovnim komandantom Hrvata vojvode Momcila Djujica, pozeleo je povratak kralja u zemlju, tj. pobedu vojkse Hrvata vojvode Momcila Djujica u ratu. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 stu 2022, 01:54 |
|
|
Čekaj, kralj dolazi njemu. Vi ste njega proganjali i davali mu ordenje i sad zbog toga što ste vi činili ga svojatate.  Evo citat: Rođenjem sam Srbin, ali sam zato i Hrvat https://m.vecernji.hr/vijesti/tesla-je- ... va-1331429
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 stu 2022, 02:11 |
|
|
Stavlja opet neke srpske novine...  Zdravorazumski lik je bio Jugoslaven. Zato su i komunjare dozvolili da bude ukopan u Jugi. Da je bio podržavatelj četalja ne bi. Budući da Juga više ne postoji a čovjek je rekao da je Hrvat, ostavio trag po Hrvatskoj. Mi smo ponosni na taj trag i što je pripadao bar formalno sveučilištu na kojem sam i ja studirao. Što je predavao u zgradama u kojima sam i ja bio. Što smo zahvaljujući njemu imali drugu HE u svijetu. Električnu rasvjetu. A što ste vi od toga imali, ništa. Priče o srpskom podrijetlu i proganjanje čovjeka i nakon smrti. Još ste se posrali na njega kad vam je jednom nakratko došao jer ste zaostalo pleme bili kao i danas. Zato, ide na € kao Hrvat što je i sam tvrdio da jest.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 stu 2022, 02:12 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 stu 2022, 08:46 |
|
|
U najtiražnijem i najozbiljnijem mediju BH lažete. Prva u Europi i druga u svijetu je na Krki. http://virtualna.nsk.hr/krka/1895-2/Na Britanici lijepo pise S-H: https://www.britannica.com/biography/Nikola-TeslaTko muslići ste s oslobađanjem 5. korpusa. Laganje na max i muljanje, pa mitovi. Valjda vam je to od Turaka mentalitet.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 stu 2022, 08:57 |
|
|
|
Nego gdje je druga HE u svijetu zahvaljujući Tesli. Je li lažovčine.
Danas je isto bitnije koju putovnicu koristiš nego sto si etnički. Putovnica te određuje. Tako je bilo i prije.
Ovo je hrvatska putovnica. Nemojte samo reći AU jer i danas smo dio EU.
| Privitak/ci: |

main-qimg-cf7874d63b042ad43317fad82c67b02c.jpg [ 50.6 KiB | Pogledano 2081 put/a. ]
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 stu 2022, 09:17 |
|
|
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Hidroelektrana_JarugaEto sad, ti kažes pa je to tako. Vama smo mi i sad Srem, a vi ste neka zemlja u rangu Engleske bar. A mi smo dio EU kao nekad a vi napuštena, zaostala turkoidna turska pokrajina. Kao i danas. To što je radila talijanska teroristička organizacija koju zovu ustaše nema veze sa mnom. Osjećaš li ti krivnju što je Nedić istrijebio sve Židove u Srbiji? Dosadni ste vise s tim. Mi imamo Tesla tone i danas u RH. Nikola imamo 6 živih. Koliko vi imate. Kad se prečani kite a AU Srbima to mi je o.k. ali vi iz Srbije bolje ušutite. Previse ste zaostali da bi imali Tesle. Uostalom, bils je i Srbija pod AU pa je ne smatrate nekim Sremom u to doba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 stu 2022, 09:36 |
|
|
O.K. uvjerljiv si u tome jednako kao u svojatanja Tesle. To je Tvoje mišljenje. Da je to mišljenje utemeljeno u stvarnosti mogli bi nam osporit Teslu ali ne možete. Zato ide na €. Zidane možda jest Arap podrijetlom i sad se Arapi mogu hvaliti tim ali on nikad ne bi bio to što jest da nije odrastao u Francuskoj. Uostalom, igrao je za Francusku a ne za Alžir. Arapsko podrijetlo mu je samo nebitna činjenica u biografiji. E isto je i s Teslom. Nećeš naglašavat nešto sto je gore. A i to srpsko podrijetlo svih nasih vlaha je upitno, do toga uopće nisam ni došao. Usrali smo temu pa ću tu stati s ovom rečenicom. Poz J i T. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 stu 2022, 10:51 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
Srpsčanin je napisao/la: Jelena Trivić : "Dodikovo vrijeme je prošlo.Mioje vrijeme tek dolazi." Koja prsotina ova seljancica Jelena.Završiće u dilkarnici. Alternativna Predsednica Vukota joj predao dužnost . Vrisnula potpuno .  :
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 stu 2022, 10:56 |
|
|
dragan53 je napisao/la: Jel ko vidio kako su se poklali Draško i Jelena Trivić. Samouništenje oporbe u RS. Dodik će pored njih ovaskvih vladati sto godina... ovo mu je prvih 20 godina na vlasti. https://novidani.com/trivic-se-obrusila ... e-dodikov/Draško zdravo tkivo PDP-a . Na svojoj strani ima 4 poslanik tj pola .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 stu 2022, 11:01 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Srbi ne razumiju da je kratko vrijeme njihove prevlasti završilo i vraćaju se u svoje redovne skromne okvire. Srbija je prošlost, Hrvati dominiraju u 21. stoljeću. Bila kolektivna depresiija do 2 oktobra .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 stu 2022, 11:05 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Joj kako nam zavide na rješenju srpskog pitanja. Ono kao mogli smo i mi da nas Amerikanci nisu zaustavili.  Niste mogli ali se zajebavate s nama na jednak način kao traktoraši.  Ja ne bih. Wikipedia, Srbin moderator napiše i to je istina. Tako možemo i mu tu pisat. Bitno je što piše u Britanici npr. I na €. Tko hoće naučit više o Tesli doći će u Zg, Smiljan, na Krku. U Bg muzej Teslin nabili uz crkvetinu. Pravoslavni talibani povezuju sve s religijom. Uglavnom, 3 salona Tesla auta u HR, 0 u Srbiji. Pa mi na vikipediji nemamo ekstremiste kao vi . Pa su samim tim naši članci na istoj relevantniji .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 stu 2022, 11:26 |
|
|
|
Samo se vi iz Srbije kobečite, koji nemate veze s Teslom. Ajde dobro, pravoslavci ste. Tesla nije vaš velikan. Tražite nekog u Otomanskom carstvu.
Jadno je to kad nemaš baš nikoga stotinama godina osim guslara i paša.
Super je kad ste 2x slabiji pa možete samo cvilit i kukat. Tesla sigurno pripada zapadu s vi niste zapad.
Nosate ikone po Beogradu kao talibani a kitili bi se Teslom. Ne ide znanost ruku pod ruku sa zaostalošću.
Bez brige, mi ćemo se brinut o našem velikanu kako treba. I mijenjat wikipedije.
Litijajte samo i lažite se da ste neki k.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 stu 2022, 11:44 |
|
|
|
Ustaše su nogirane s Wikipedije . Wikipedija ne podržava revizionizam .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 stu 2022, 12:00 |
|
|
storarare je napisao/la: Ustaše su nogirane s Wikipedije . Wikipedija ne podržava revizionizam . Koliko puta trebam reći da me ta talijanska teroristička skupina zvana ustaše nimalo ne zanima. To je podmetanje još jedno. I jedino vi i glupobošnjaci nas pokušavate vezat s tim Talijanima. Mi smo povezani s Teslom i Andrićem. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 stu 2022, 12:21 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10281 Lokacija: Banja Luka
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nego gdje je druga HE u svijetu zahvaljujući Tesli. Je li lažovčine.
Danas je isto bitnije koju putovnicu koristiš nego sto si etnički. Putovnica te određuje. Tako je bilo i prije.
Ovo je hrvatska putovnica. Nemojte samo reći AU jer i danas smo dio EU.  '' U ime Franje Josifa I , kralja ugarskoga , pa onda (redom) , dalamatinskoga , hrvatskoga , slavonskoga ... '' Da se srpsko selo Smiljan nalazi u Dalmaciji , Srbin Tesla ( Milutina i Georgine ) bi bio Dalmatinac . Dalmatinci (Dalmati ) su staro pleme , mnogo starije od Hrvata i Slavonaca . PS. A ujedinitelj Italije Đuzepe Garibaldi je Francuz . Bem li ga ,rođen u Nici šta bi drugo bio ?
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 stu 2022, 12:26 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7423 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Junuz Djipalo je napisao/la: storarare je napisao/la: Ustaše su nogirane s Wikipedije . Wikipedija ne podržava revizionizam . Koliko puta trebam reći da me ta talijanska teroristička skupina zvana ustaše nimalo ne zanima. To je podmetanje još jedno. I jedino vi i glupobošnjaci nas pokušavate vezat s tim Talijanima. Mi smo povezani s Teslom i Andrićem.  Povezani ste sa Andrićem koji je po porijekla iz bosanske rimokatoličke porodice ali se čovjek svojom voljom opredijelilo da bude srpski književnik. Sa Teslom imate veze koliko i Srbi sa rimskim carevima rodjenim na tlu današnje Srbije.Kolilo su oni Srbi toliko je i Tesla Hrvat . Sve to nema nikakve veze sa temom.Tema su Draško,Jelena,Nebojša i sl. Mora se priznati da takvi glupani na političkoj sceni postoje samo kod Srba Vi a ni Muslimani ne bi takvima dali ni promil glasova.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 stu 2022, 12:38 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Koliko puta trebam reći da me ta talijanska teroristička skupina zvana ustaše nimalo ne zanima. To je podmetanje još jedno. I jedino vi i glupobošnjaci nas pokušavate vezat s tim Talijanima. Mi smo povezani s Teslom i Andrićem.  Povezani ste sa Andrićem koji je po porijekla iz bosanske rimokatoličke porodice ali se čovjek svojom voljom opredijelilo da bude srpski književnik. Sa Teslom imate veze koliko i Srbi sa rimskim carevima rodjenim na tlu današnje Srbije.Kolilo su oni Srbi toliko je i Tesla Hrvat . Sve to nema nikakve veze sa temom.Tema su Draško,Jelena,Nebojša i sl. Mora se priznati da takvi glupaci na političkoj sceni postoje samo kod Srba Vi a ni Muslimani ne bi takvima dali ni promil glasova.Ne bih rekao da je tako , zašto se posipaš pepelom ? Ako bi i njima Zapad istalirao nekoliko hrvatskih i muslimanskih '' BN TV'' medija , naveo bi njihove glupe ( priličan ih je procenat u svakom narodu ) da podržavaju takve.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 stu 2022, 12:50 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7423 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Karabaja je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Jelena Trivić : "Dodikovo vrijeme je prošlo.Mioje vrijeme tek dolazi." Koja prsotina ova seljancica Jelena.Završiće u dilkarnici. Teletabisi mozglvi u RS su govorili da opoziciju finansiraju i drze Britanci. Dodik je tu britansku opoziciju odnosbo britance razbucao ko beba zvečku. U teletabisi mozgu tu nema ništa čudno Na ovom zadnjem zasjedanju SB UN engleski predstavnik je tražio da se ispitaju "izborne neregularnosti '.Hambasada Engleske u Sarajevu nije demantovala navode da je trećeg ovog mjeseca u jutarnjim casovima dakle naredni dan u odnosu na dan kad su održani izbori,delegacija pdp Borenović,Trivić i dr. Primljena na razgovor od strane zamenika engleskog ambasadora. Engleska ambasada takodje nije demantovala istinitost izjave člana predsjedništva BiH gospodina Dodika da je u telefonskom razgovoru u izbornoj noći iz engleske ambasade prukovodstvu PDP poručeno "Proglasite pobjedu ! " Raznim drugim demantijima Engleska hambasada se jeste oglašavala u proslosti i.Sad nisu.Razlog nije teško pretpostaviti.I jedan u drugi navod moguće je dikumentivatj snimcima pa bi rizik bio. da budu uhvaćeni u laži bio prevelik.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 stu 2022, 12:55 |
|
|
Možete se ujedinit pa zaratit protiv Amerike, Engleske... Ima u Srbiji mjesta i za zapadne Srbe i za Bošnje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 stu 2022, 13:00 |
|
|
|
Bilo kako bilo , opoziciji u RS propao projekat '' nema veze što nismo ni za quraz , hoćemo vlast po svaku cijenu '', a i oni sa njim. Dodik će se proglasiti za kralja Milorada Prvog .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 stu 2022, 13:01 |
|
|
Svarog je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Povezani ste sa Andrićem koji je po porijekla iz bosanske rimokatoličke porodice ali se čovjek svojom voljom opredijelilo da bude srpski književnik. Sa Teslom imate veze koliko i Srbi sa rimskim carevima rodjenim na tlu današnje Srbije.Kolilo su oni Srbi toliko je i Tesla Hrvat . Sve to nema nikakve veze sa temom.Tema su Draško,Jelena,Nebojša i sl. Mora se priznati da takvi glupaci na političkoj sceni postoje samo kod Srba Vi a ni Muslimani ne bi takvima dali ni promil glasova. Ne bih rekao da je tako , zašto se posipaš pepelom ? Ako bi i njima Zapad istalirao nekoliko hrvatskih i muslimanskih '' BN TV'' medija , naveo bi njihove glupe ( priličan ih je procenat u svakom narodu ) da podržavaju takve. Poenta je u tome da bi i jedni i drugi a posebno Hrvati takve medije ignorisali.Kod Srba ne postoji u toj mjeri osjećaj nacionalne solidarnosti i posvećenosti nacionalnim ciljevima kao kod drugih To je nešto što se ne moze sakriti. Svi to vide.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 stu 2022, 13:15 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Svarog je napisao/la: [/b]
Ne bih rekao da je tako , zašto se posipaš pepelom ? Ako bi i njima Zapad istalirao nekoliko hrvatskih i muslimanskih '' BN TV'' medija , naveo bi njihove glupe ( priličan ih je procenat u svakom narodu ) da podržavaju takve. Poenta je u tome da bi i jedni i drugi a posebno Hrvati takve medije ignorisali.Kod Srba ne postoji u toj mjeri osjećaj nacionalne solidarnosti i posvećenosti nacionalnim ciljevima kao kod drugih To je nešto što se ne moze sakriti. Svi to vide. Ja vidim da to isto oni misle za nas . To vidim . A nazirem ...da si ti , ili klon ... ili ti je majka dominantna u porodici ... ili te je neko u djetinjstvu kinjio , pa imaš neke komplekse . Fino ti rekoh , nema od Zapada instaliranog medijskog manipulativnog pritiska na mozgove njihovih glupih . Glupi, u bilo kojem narodu, nisu u stanju da ignorišu medije . Pun je svijet potvrde toga .
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 106 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|