|
|
Stranica: 13/1361.
|
[ 34006 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 21:39 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Ne seri. Najbolje da jos Hrvati idu ratovati za rusenje rs, kao uslugu bosnjacima. Za uslugu sto tako posteno tretiraju Hrvate u federaciji. Kako si pametan. Da srbi u rs ostre kurac na Hrvatima koji su tamo ostali. Oni koji se nisu dosad vratili, i nece vise. sta se ti govnaru iz Dalmacije fol sekiras za moje zemljake BH Hrvate? Ja mogu se i poklati sa Srbima i Hrvatima iz BIH jer su to moji zemljaci ,a pun mi je kurac shatro brige Zagreba i Beograda za Srbe i Hrvate iz BIH,mamu vam jebem da nam niste uveli rat u BIH mi smo mogli i dalje zivjeti normalno svo zlo je doslo iz Srbije i malo manje iz Hrvatske pleme vam jebem pokvareno...uvukli ste i BIH Hrvate i BIH Srbe u rat na silu... Tvoji? Oni su moji, murat, zato sto su Hrvati. Svejedno jesan ja iz dalmacije, a oni iz bih. A ove tvoje pizdarije oko zagreba, i uvuci u rat, pojma neman ko tera tvoj sluzbeni sarajevo jebavati Hrvate u glavu. Da nije Zagreb? Sto si proziran. Jao, jao.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 21:42 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: sta se ti govnaru iz Dalmacije fol sekiras za moje zemljake BH Hrvate?
Ja mogu se i poklati sa Srbima i Hrvatima iz BIH jer su to moji zemljaci ,a pun mi je kurac shatro brige Zagreba i Beograda za Srbe i Hrvate iz BIH,mamu vam jebem da nam niste uveli rat u BIH mi smo mogli i dalje zivjeti normalno svo zlo je doslo iz Srbije i malo manje iz Hrvatske pleme vam jebem pokvareno...uvukli ste i BIH Hrvate i BIH Srbe u rat na silu...
Tvoji? Oni su moji, murat, zato sto su Hrvati. Svejedno jesan ja iz dalmacije, a oni iz bih. A ove tvoje pizdarije oko zagreba, i uvuci u rat, pojma neman ko tera tvoj sluzbeni sarajevo jebavati Hrvate u glavu. Da nije Zagreb? Sto si proziran. Jao, jao. Pa i da si iz Argentine, ko ti može branit da pišeš tu! Al eto zlatni je mozda tj sigurno kolko sam skuzio prepatio u ratu pa cemo mu oprostit 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 21:43 |
|
|
|
Ma bitno da ništa od zla nije domaće...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 21:43 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Ibar je napisao/la: Pajdo trebali ste ranije i snažnije se suprotstavit Trofaznima i podržat HOS i HVO. Danas ne bi bio Prijedor nit Banja u Srpskoj..
Ovo se sad zajebajesh? Snaznije i ranije kazes,a sta nije dovoljno 1100 Bosnjaka poginulih u redovima hrvatske vojske,nije dovoljno sto je HVO Posavine imao oko 50 % Bosnjaka u svojim redovina isto tako HVO U Hercegovini do sukoba izmedju dojucerasnjih saboraca, a o HOS-u je suvishno i prichati,stvarno mi se neda na ovakve gluposti odgovarati,idi citaj Praljka ako meni ne vjerujes...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 21:45 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Ibar je napisao/la: Pajdo trebali ste ranije i snažnije se suprotstavit Trofaznima i podržat HOS i HVO. Danas ne bi bio Prijedor nit Banja u Srpskoj..
Ovo se sad zajebajesh? Snaznije i ranije kazes,a sta nije dovoljno 1100 Bosnjaka poginulih u redovima hrvatske vojske,nije dovoljno sto je HVO Posavine imao oko 50 % Bosnjaka u svojim redovina isto tako HVO U Hercegovini do sukoba izmedju dojucerasnjih saboraca, a o HOS-u je suvishno i prichati,stvarno mi se neda na ovakve gluposti odgovarati,idi citaj Praljka ako meni ne vjerujes... Steta sto nije Stjepan Tvrtko ovdje.. Čovječe vi sa crvenim zvezdama mašete i pričate o bratstvu i jedinstvu a Srbi vas gaze. Tuđman kaže Aliji ajmo zajedno protiv Srba totalno ovaj kaže ne nećemo to će ih razljutit. O čemu ti?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 21:46 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
puntar2.0 je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: sta se ti govnaru iz Dalmacije fol sekiras za moje zemljake BH Hrvate?
Ja mogu se i poklati sa Srbima i Hrvatima iz BIH jer su to moji zemljaci ,a pun mi je kurac shatro brige Zagreba i Beograda za Srbe i Hrvate iz BIH,mamu vam jebem da nam niste uveli rat u BIH mi smo mogli i dalje zivjeti normalno svo zlo je doslo iz Srbije i malo manje iz Hrvatske pleme vam jebem pokvareno...uvukli ste i BIH Hrvate i BIH Srbe u rat na silu...
Tvoji? Oni su moji, murat, zato sto su Hrvati. Svejedno jesan ja iz dalmacije, a oni iz bih. A ove tvoje pizdarije oko zagreba, i uvuci u rat, pojma neman ko tera tvoj sluzbeni sarajevo jebavati Hrvate u glavu. Da nije Zagreb? Sto si proziran. Jao, jao. Gledaj mrcino Dalmatinska,evo pitaj ljude ovdje bosanske Hrvate i bosanske Srbe s kim bi prije popili pice sa mnom bahlijom ili s tobom Hrvatinom iz Benkovca...pola te Hrvata ne razumije s tim tvojim kurchevim dalmatinskim pravopisom...idi lovi ribu mrcino,a pusti nas da sredjujemo nase odnose kako znamo i umijemo...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 21:49 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Tvoji? Oni su moji, murat, zato sto su Hrvati. Svejedno jesan ja iz dalmacije, a oni iz bih. A ove tvoje pizdarije oko zagreba, i uvuci u rat, pojma neman ko tera tvoj sluzbeni sarajevo jebavati Hrvate u glavu. Da nije Zagreb? Sto si proziran. Jao, jao. Gledaj mrcino Dalmatinska,evo pitaj ljude ovdje bosanske Hrvate i bosanske Srbe s kim bi prije popili pice sa mnom bahlijom ili s tobom Hrvatinom iz Benkovca...pola te Hrvata ne razumije s tim tvojim kurchevim dalmatinskim pravopisom...idi lovi ribu mrcino,a pusti nas da sredjujemo nase odnose kako znamo i umijemo... Pa dobrooo sory faco 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 21:50 |
|
|
BBC je napisao/la: Neprijatelj je u Zagrebu, ne u Beogradu. Ti si najistreniraniji. Čestitke 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 21:51 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
|
Uf ,teške riječi ovdje padaju . Nadam se da se nećete u tolikoj mjeri izvrijeđat pa da netko ljut napusti forum ...
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 21:51 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39229 Lokacija: Gl. grad regije
|
Govori za sebe Ljiljo. Ja nemam takvih problema ni sa pijenjem kave s većinom Bošnjaka a s Hrvatima bilo gdje pogotovo. Razlika je samo što je njima domovina od Sutle do Une, Bošnjacima od Une do Drine a nama je domovina od Sutle do Drine, pa kakve god države bile i ma kako se zvale. Baš da bi lijepo živjeli bez Bg i Zg, ne znam, neko možda bi... 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 21:52 |
|
|
Ocemo jednu pjesmu Mario da relaksiramo stvar 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 21:52 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Ne seri. Najbolje da jos Hrvati idu ratovati za rusenje rs, kao uslugu bosnjacima. Za uslugu sto tako posteno tretiraju Hrvate u federaciji. Kako si pametan. Da srbi u rs ostre kurac na Hrvatima koji su tamo ostali. Oni koji se nisu dosad vratili, i nece vise. sta se ti govnaru iz Dalmacije fol sekiras za moje zemljake BH Hrvate? Ja mogu se i poklati sa Srbima i Hrvatima iz BIH jer su to moji zemljaci ,a pun mi je kurac shatro brige Zagreba i Beograda za Srbe i Hrvate iz BIH,mamu vam jebem da nam niste uveli rat u BIH mi smo mogli i dalje zivjeti normalno svo zlo je doslo iz Srbije i malo manje iz Hrvatske pleme vam jebem pokvareno...uvukli ste i BIH Hrvate i BIH Srbe u rat na silu... Tvoji zemljaci su na Bosporu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 21:53 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ja nemam takvih problema ni sa pijenjem kave s većinom Bošnjaka a s Hrvatima bilo gdje pogotovo. No love for poor Srbeki?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 21:54 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Tvoji? Oni su moji, murat, zato sto su Hrvati. Svejedno jesan ja iz dalmacije, a oni iz bih. A ove tvoje pizdarije oko zagreba, i uvuci u rat, pojma neman ko tera tvoj sluzbeni sarajevo jebavati Hrvate u glavu. Da nije Zagreb? Sto si proziran. Jao, jao. Gledaj mrcino Dalmatinska,evo pitaj ljude ovdje bosanske Hrvate i bosanske Srbe s kim bi prije popili pice sa mnom bahlijom ili s tobom Hrvatinom iz Benkovca...pola te Hrvata ne razumije s tim tvojim kurchevim dalmatinskim pravopisom...idi lovi ribu mrcino,a pusti nas da sredjujemo nase odnose kako znamo i umijemo... Odjebi murat, ali u skokovima. Sta pizdis, da ova vlada u rh ima trunku dostojanstva imala bi sto reci tvojima u sarajevu, ali nema, za radost tvoju, da van daje pravo "sredjivat odnose" kako hocete. Fino to radite s' Hrvatima. Da pitamo Olivera Knezovica, s'kim ce na pice, evo ako cita, zoven ga na ribu, vino i finu klapsku pismu, na hrvatsko more. 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 21:54 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Ibar je napisao/la: Pajdo trebali ste ranije i snažnije se suprotstavit Trofaznima i podržat HOS i HVO. Danas ne bi bio Prijedor nit Banja u Srpskoj..
Ovo se sad zajebajesh? Snaznije i ranije kazes,a sta nije dovoljno 1100 Bosnjaka poginulih u redovima hrvatske vojske,nije dovoljno sto je HVO Posavine imao oko 50 % Bosnjaka u svojim redovina isto tako HVO U Hercegovini do sukoba izmedju dojucerasnjih saboraca, a o HOS-u je suvishno i prichati,stvarno mi se neda na ovakve gluposti odgovarati,idi citaj Praljka ako meni ne vjerujes... Daj nemoj lagati. Kakvih 1.100 poginulih Bošnjaka? Nije ih se sveukupno toliko borilo u HV-u.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 21:57 |
|
|
Ibar je napisao/la: Pajdo trebali ste ranije i snažnije se suprotstavit Trofaznima i podržat HOS i HVO. Danas ne bi bio Prijedor nit Banja u Srpskoj.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 21:57 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Samo danas registrirana 4 nova klona za potrebe ove ankete. Upravo tako, jučer bilo 6 glasova, danas 10.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 21:58 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: U anketi se vidi da Hrvati podrzavaju RS,fuj koja tragikomichnost,ili cete mozda reci da je anketu posjetilo 32 Srbina...Srbi ih istrjebili iz RS-a oni joj daju podrsku pa makar i na ovoj beznacajnoj anketi... Pa je tragično, ali tome su najviše pridonijeli tvoji sunarodnjaci hegemonijom u zadnjih 10 godina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 21:59 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Grunf je napisao/la: Tvoji zemljaci su na Bosporu.  Ne jado,moji zemljaci su svi Bosanci i Hercegovci ma kako se zvali ,a vi uvozni nam mozete samo popushiti nase bosanske i hercegovacke cune... Zdrastvujte patuljci  Smiješan si, a i providan. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 22:00 |
|
|
|
Nema nikakvog ukidanja RS. Tačka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 22:00 |
|
|
BBC je napisao/la: Samo danas registrirana 4 nova klona za potrebe ove ankete. Upravo tako, jučer bilo 6 glasova, danas 10. Toliko si izdrilan da su ti svi koji glasaju protiv tvog drila klonovi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 22:01 |
|
|
|
Dobila notifikakaciju na FB da se napada RS?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 22:02 |
|
|
teranova je napisao/la: Nema nikakvog ukidanja RS. Tačka. Tebe će pitati. Odi rješavaj križaljke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 22:03 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Dobila notifikakaciju na FB da se napada RS? Taman kuvala za sutra pa se oglasio alarm u kući. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 22:03 |
|
|
Grunf je napisao/la: teranova je napisao/la: Nema nikakvog ukidanja RS. Tačka. Tebe će pitati. Odi rješavaj križaljke. Šta je kmete? Imaš neke primedbe?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: OAI-SearchBot i 38 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|