|
|
Stranica: 1214/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 pro 2022, 10:32 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Jašta su. Što Miletov Bošnjak iz zdravstva nije dobio? RS politička scena puna korupcije i kriminalnih likova. Pa Nešić kandidat za ministra sigurnosti, lik je glavni distributer bijelog Moja bosanska bukvo, možeš lagati sebe, mene ne. Šeranić? Zašto bi dobio otkaz? Šeranić je divan i izuzetno integentan srpski političar, iz divne porodice. Ponos Republike Srpske.  Te slikovnice ostavi kući da gledaš kad te tako vesele. Nemoj konstantno skretati s teme. Zbog korupcije, kriminala i skandala kojima je on direktno kumovao. No, naravno da je ''divan'', odgovara režimu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 pro 2022, 10:33 |
|
|
|
Dokle god je Dodik na vlasti, nista se krupno desiti nece u RS, moze samo krupno na gore, jer Dodik nije tip progresivnog politicara, ako njega i njegovih nema tu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 pro 2022, 10:36 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Šeranić? Zašto bi dobio otkaz? Šeranić je divan i izuzetno integentan srpski političar, iz divne porodice. Ponos Republike Srpske.  Te slikovnice ostavi kući da gledaš kad te tako vesele. Nemoj konstantno skretati s teme. Zbog korupcije, kriminala i skandala kojima je on direktno kumovao. No, naravno da je ''divan'', odgovara režimu  Imaš li ti nekih dokaza za to? Ne smiješ klevetati čovjeka bez dokaza. Hoćeš da te sutra uhapsi SIPA?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 pro 2022, 10:36 |
|
|
Skandali na svakom ćošku, eksplicitne fotografije onog iz Prijedora, pa onda iz Banja Luke, ovaj mlati nešto o struji, niko nema pojma šta je htio reći, daješ ministarsku poziciju glavnom dileru u RS, kaže sve je šućur Allahu elhamdulillah Naravno da jeste kad si Miletov uhljeb. I u Sa raja trči u ovu sinovu mu firmu, plaća se šakom i kapom. Dokad, vidjećemo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 pro 2022, 10:46 |
|
|
I da ne bude zabune. Svakog Bošnjaka koji je popljačkao i uništio 24% nakon rata ja doživljavam kao srpskog heroja. Kao Arkana. SDA i njena džamija će uvijek imati posebno mjesto u srpskim srcima. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 pro 2022, 10:48 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Te slikovnice ostavi kući da gledaš kad te tako vesele. Nemoj konstantno skretati s teme. Zbog korupcije, kriminala i skandala kojima je on direktno kumovao. No, naravno da je ''divan'', odgovara režimu  Imaš li ti nekih dokaza za to? Ne smiješ klevetati čovjeka bez dokaza. Hoćeš da te sutra uhapsi SIPA? Ima dokaza koliko hoćeš. Afera kisik prije svega. Nek oni hapse one koji imaju oraha u džepovima. Ja nemam. Nego, haj ti nama ono i babo ti je tako i dedo ti je tako...jebo ovu smislenu priču.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 pro 2022, 10:49 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: I da ne bude zabune. Svakog Bošnjaka koji je popljačkao i uništio 24% nakon rata ja doživljavam kao srpskog heroja. Kao Arkana. SDA i njena džamija će uvijek imati posebno mjesto u srpskim srcima.  A Arkan ti je heroj? Fino, fino 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 pro 2022, 10:52 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Imaš li ti nekih dokaza za to? Ne smiješ klevetati čovjeka bez dokaza. Hoćeš da te sutra uhapsi SIPA?
Ima dokaza koliko hoćeš. Afera kisik prije svega. Nek oni hapse one koji imaju oraha u džepovima. Ja nemam. Nego, haj ti nama ono i babo ti je tako i dedo ti je tako...jebo ovu smislenu priču. Pa narovno da ti je i prađed bio takav. Nisi klevećenje mogao naučiti od Srba nego isljučivo od svog prađeda izdajnika. U njegovo vrijeme je bilo "kadije te tuži kadija ti sudi" pa je bilo dovoljno isklevetati ćafira da bi isti završio u zatvoru. Sad klevećete uprazno, samo se čuje lavež iz 24% i zasmijavate nas... uživamo gledajući vas kako se koprcate i kako ste jadni... Moj prađed se smije sa neba, zadovoljan i ponosan. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 pro 2022, 10:53 |
|
|
|
Za Dodikov lopovluk cak nisu ni potrebni dokazi, kada svaki Dodikov potez je kao krivicno djelo. On vodi drzavu tako sto za zakone puno i ne mari (kaze covjek, da je sve sto radi, u skladu sa zakonom i "cijepa" tako dok moze, boli ga kita), tako da, ako neko od tuzilaca zeli iole da zaviri u Dodikovu dokumentaciju, moze da pronadje razne njegove mahinacije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 pro 2022, 10:54 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 pro 2022, 10:54 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: I da ne bude zabune. Svakog Bošnjaka koji je popljačkao i uništio 24% nakon rata ja doživljavam kao srpskog heroja. Kao Arkana. SDA i njena džamija će uvijek imati posebno mjesto u srpskim srcima.  A Arkan ti je heroj? Fino, fino  Pa naravno da je heroj. Čak ni vaš haški sud ga nije osudio. A osudio je čak i jadnu Biljanu.  Smijurija...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 pro 2022, 10:56 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: https://avaz.ba/vijesti/bih/796358/upitan-nastavak-saradnje-odlazi-li-ryanair-sa-banjaluckog-aerodroma Ryanair odlazi iz Banja Luke, ministar turizma ''rs'' moli za pomoć države za aerodrom Moram reći da bi morala da se uključi i država i RS, na neki način da poboljša uslove na Aerodromu Banja Luka infrastrukturne. Da bi mogli da povećamo kapacitete dolaska i drugih kompanija. Ne samo Ryanaira - istakao je Predrag Tešić, pomoćnik ministra trgovine i turizma RS za BHRT. da se podsjetimo, to je ovaj krš  Opet stavljaš staru sliku lažljivi Muslimane.  BL aerodrom obara rekorde.  A u pitanju je tek jedan od manjih aerodroma Srpskog sveta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 pro 2022, 10:57 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: A Arkan ti je heroj? Fino, fino  Pa naravno da je heroj. Čak ni vaš haški sud ga nije osudio. A osudio je čak i jadnu Biljanu.  Smijurija... Kako će ga osuditi kad je mafijaš ubijen. Jadna li ti heroja u pičku materinu. Heroj bijele tehnike i ostalog pokućanstva 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 pro 2022, 11:00 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa naravno da je heroj. Čak ni vaš haški sud ga nije osudio. A osudio je čak i jadnu Biljanu.  Smijurija... Kako će ga osuditi kad je mafijaš ubijen. Jadna li ti heroja u pičku materinu. Heroj bijele tehnike i ostalog pokućanstva  Heroj nego šta. Za jedno popodne oslobodio Bijeljinu. Aj ti za jedno popodne oslobodi Bijeljnu?! Oćeš kurac. Od tad pa do danas građani Bijeljine nisu imali nikakvih problema. Da su vama takvi heroji ne bi danas kuburili sa ćafirima. Nikad vi nećete imati nekog poput Arkana a mi smo ih imali i imaćemo na stotine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 pro 2022, 11:02 |
|
|
Pa ono slikano danju, a to noću, isti qurac. A brojke su ti alal vera  jel te stid to postavljat, pa tuzlanski aerodrom zna imati i preko pola miliona godišnje. A sarajevski i preko milion. ccc
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 pro 2022, 11:02 |
|
|
Da nije kriticara Dodikovog rezima tj. izdajnika, kako Dodik kaze, aerodrom u Banja Luci bi se pretvorio u sletaliste i uzletalliste raznih pticijih vrsta. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 pro 2022, 11:05 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Pa ono slikano danju, a to noću, isti qurac. A brojke su ti alal vera  jel te stid to postavljat, pa tuzlanski aerodrom zna imati i preko pola miliona godišnje. A sarajevski i preko milion. ccc Ja i? To vam je sve. A mi imamo i Beogradski i Niški i još nekoliko po Srpskom svetu. Na kraju krajeva nemamo mi dijsporu ko vi. Logično da vi i Šiptari razvaljujete u avionskom i autobuskom prevozu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 pro 2022, 11:05 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Pa ono slikano danju, a to noću, isti qurac. A brojke su ti alal vera  jel te stid to postavljat, pa tuzlanski aerodrom zna imati i preko pola miliona godišnje. A sarajevski i preko milion. ccc Ja i? To vam je sve. A mi imamo i Beogradski i Niški i još nekoliko po Srpskom svetu. Na kraju krajeva nemamo mi dijsporu ko vi. Logično da vi i Šiptari razvaljujete u avionskom i autobuskom prevozu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 pro 2022, 11:07 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 pro 2022, 12:28 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: https://avaz.ba/vijesti/bih/796358/upitan-nastavak-saradnje-odlazi-li-ryanair-sa-banjaluckog-aerodroma Ryanair odlazi iz Banja Luke, ministar turizma ''rs'' moli za pomoć države za aerodrom Moram reći da bi morala da se uključi i država i RS, na neki način da poboljša uslove na Aerodromu Banja Luka infrastrukturne. Da bi mogli da povećamo kapacitete dolaska i drugih kompanija. Ne samo Ryanaira - istakao je Predrag Tešić, pomoćnik ministra trgovine i turizma RS za BHRT. da se podsjetimo, to je ovaj krš  Opet stavljaš staru sliku lažljivi Muslimane.  BL aerodrom obara rekorde.  A u pitanju je tek jedan od manjih aerodroma Srpskog sveta. E jes razlika u slici u pm. Tvoja noću, njegova danju. Nego, otkud to da tražite pomoć od države? Zar vi niste država? E moj Jankela, ja bih ovog što je tražio pomoć odmah smijenio!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 pro 2022, 12:30 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Pa ono slikano danju, a to noću, isti qurac. A brojke su ti alal vera  jel te stid to postavljat, pa tuzlanski aerodrom zna imati i preko pola miliona godišnje. A sarajevski i preko milion. ccc Ja i? To vam je sve. A mi imamo i Beogradski i Niški i još nekoliko po Srpskom svetu. Na kraju krajeva nemamo mi dijsporu ko vi. Logično da vi i Šiptari razvaljujete u avionskom i autobuskom prevozu.  Kad se već hvališ srbijanskim aerodromima, a vidim spominješ autobuski prevoz, pa de malo i to pomeni. Ovih dana su srbijanski busevi zakrčili granične prelaze, ide dijaspora za praznike u Srbiju. Tako će biti i u povratku. Valjda ima dovoljno autobusa 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 pro 2022, 12:32 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: E jes razlika u slici u pm. Tvoja noću, njegova danju.
Opet lažete očigledno. Nemojte lagati očigledno. Onda svako ko ima oči može viditi kako lažete i malo po malo tako ste navukli na sebe žig lažljivih ljudi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 pro 2022, 12:34 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: E jes razlika u slici u pm. Tvoja noću, njegova danju.
Opet lažete očigledno. Nemojte lagati očigledno. Svako ko ima oči može viditi kako lažete i malo po malo tako ste navukli na sebe žig lažljivih ljudi. Šta imam lagati, u subotu bila kolegica, pratili djecu na odmor, kaže kasnimo, al sreća ni špice ni ništa, a i ona zgrada uđeš i odmah na aerodromu. Ti bi nazor da se kofrčiš, moj Jankela, a ćuna mala. Ne može to tako 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 pro 2022, 12:35 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ja i? To vam je sve. A mi imamo i Beogradski i Niški i još nekoliko po Srpskom svetu. Na kraju krajeva nemamo mi dijsporu ko vi. Logično da vi i Šiptari razvaljujete u avionskom i autobuskom prevozu.  Kad se već hvališ srbijanskim aerodromima, a vidim spominješ autobuski prevoz, pa de malo i to pomeni. Ovih dana su srbijanski busevi zakrčili granične prelaze, ide dijaspora za praznike u Srbiju. Tako će biti i u povratku. Valjda ima dovoljno autobusa  "Srpskim" se kaže na srpskom jeziku. Samo jezik bošnjačkog naroda mora da se lomi izmišljajući takve glupe nazive. Kako sebi tako i drugima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 pro 2022, 12:41 |
|
|
|
Fakat je za promatranje kad se Muslimani uhvate srpskog iseljavanja, a sva je prilika da Srbi sele najmanje.
Što je i logično, Hrvati imaju EU papire, a Muslimana je više raseljenih posvuda pa mogu povuć.
Tisuće dobiju natalitetom, desetke tisuća izgube iseljavanjem.
Oni su tek počeli pričat o iseljavanju kad su došli u rang najgorih u svijetu, a i sad se vole dohvatit Hrvata i Irske, samo nitko da primjeti da je njih ove godine otišlo u Hrvatsku više no što ima Hrvata u Irskoj.
Baš Mujo i Haso.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|