|
|
Stranica: 1256/1358.
|
[ 33945 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2023, 12:27 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Mali iskompleksirani ljudi i sitne duše spasili samo jednu osobu a i to je djelo turske ekipe a ovi samo asistirali.
I od toga su napravili photo session sa stotinu priloga i reakcija političara iz genocidne. Kad seljak hoće da se pokaže da je i on ko biva neki faktor. Vi ste za žaljenja.
Mislim da su više štete nanijeli jer nose genocidnu karmu sa sobom pa jedino nailaze na mrtve ispod ruševina. Čuj samo jednu. Pa što vi niste spasili bar jednu.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2023, 12:36 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2023, 13:03 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2023, 13:10 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Ma to vi opet nešto lažete. Gdje je snimak? Zadesili se slučajno ili zakopali žive ljude pa ih otkopali. Znamo mi vaše laži oko otkopavanja i zakopavanja. Niko vama ništa više ne vjeruje.
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2023, 13:14 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ma to vi opet nešto lažete. Gdje je snimak? Zadesili se slučajno ili zakopali žive ljude pa ih otkopali. Znamo mi vaše laži oko otkopavanja i zakopavanja. Niko vama ništa više ne vjeruje. Kad nema članak, daj članak. Kad ima članak, daj snimak. Kad ima snimak, namontirano 100%. Jelde, to ono kad ste zvali onog Grojfa da vam falsificira izvještaje. Jel vas malo bar stid?
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2023, 13:15 |
|
|
Evo video rudonja, da vidim priču sad:
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2023, 13:18 |
|
|
Eto baš kako sam i mislio, zadesili se slučajno. Džaba se trudiš, ne vjerujemo mi vama više ništa. Kad ste mogli lažirati Markele možete i neko spašavanje u Turskoj. A što se tiče tih članaka vidio sam ih na Džamija Njuzu al nisam čitao, pretpostavio sam odmah da je neka laž. 
|
|
Vrh |
|
 |
NSOS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2023, 13:21 |
|
|
Oce i Turci biti zakopani u Potocarima? Mora da se namiri godisnja kvota tamo.
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2023, 13:25 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Eto baš kako sam i mislio, zadesili se slučajno. Džaba se trudiš, ne vjerujemo mi vama više ništa. Kad ste mogli lažirati Markele možete i neko spašavanje u Turskoj. A što se tiče tih članaka vidio sam ih na Džamija Njuzu al nisam čitao, pretpostavio sam odmah da je neka laž.  HAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHHAHAHA RUDONJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A za Markale, ide prigodno, a znamo da si nam ti to ovdje završio...hipotetski - jebem ti mater raspalu 
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2023, 13:32 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Eto baš kako sam i mislio, zadesili se slučajno. Džaba se trudiš, ne vjerujemo mi vama više ništa. Kad ste mogli lažirati Markele možete i neko spašavanje u Turskoj. A što se tiče tih članaka vidio sam ih na Džamija Njuzu al nisam čitao, pretpostavio sam odmah da je neka laž.  HAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHHAHAHA RUDONJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A za Markale, ide prigodno, a znamo da si nam ti to ovdje završio...hipotetski - jebem ti mater raspalu  Bože sačuvaj... Kakva je nervoza? Otkud ti znaš da Džamija Njuz ne laže? Jesi li bio u Turskoj? Tako ste iprije vjerovali kad su vam rekli da su Srbi ubili Boška i Admiru a niđe veze. Vi ih ubili. A sjećaš li se kako ste na CNNu lagali da vas je poginulo 250.000? 
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2023, 13:33 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: HAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHHAHAHA RUDONJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A za Markale, ide prigodno, a znamo da si nam ti to ovdje završio...hipotetski - jebem ti mater raspalu  Bože sačuvaj... Kakva je nervoza? Otkud ti znaš da Džamija Njuz ne laže? Jesi li bio u Turskoj. Tako ste iprije vjerovati kad su vam rekli da su Srbi ubili Boška i Admiru a niđe veze. Vi ih ubili. Ne znam, ti često lijepiš te linkove sa klixa i tad su ti vjerodostojni. Sad su džamija njuz i ne valjaju. Ubili ste vi dovoljno i okrvavili ruke, da ste bar malo ljudi, pokajali bi se.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2023, 13:35 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Bože sačuvaj... Kakva je nervoza? Otkud ti znaš da Džamija Njuz ne laže? Jesi li bio u Turskoj. Tako ste iprije vjerovati kad su vam rekli da su Srbi ubili Boška i Admiru a niđe veze. Vi ih ubili. Ne znam, ti često lijepiš te linkove sa klixa i tad su ti vjerodostojni. Sad su džamija njuz i ne valjaju. Ubili ste vi dovoljno i okrvavili ruke, da ste bar malo ljudi, pokajali bi se. Slabi smo ti mi ljudi prema neprijateljima. Nikakvi. Da znaš koliko smo Turaka, Austrougara, Nacista... ubili a uopšte nam nije žao.  Kad kreneš da ubiješ Srbina, ne očekuj sažaljenje ako u tome ne uspiješ i dobiješ po pički.
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2023, 13:53 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ne znam, ti često lijepiš te linkove sa klixa i tad su ti vjerodostojni. Sad su džamija njuz i ne valjaju.
Ubili ste vi dovoljno i okrvavili ruke, da ste bar malo ljudi, pokajali bi se.
Slabi smo ti mi ljudi prema neprijateljima. Nikakvi. Da znaš koliko smo Turaka, Austrougara, Nacista... ubili a uopšte nam nije žao.  Kad kreneš da ubiješ Srbina, ne očekuj sažaljenje ako u tome ne uspiješ i dobiješ po pički. Ma vama su svi oko vas neprijatelji, sa svima ste zakuhali. Da nije možda do vas? Uglavnom, slažemo se da si slagao. Prvo si naveo da je neko nađen u vremenskom rasponu nakon kojeg je nemoguće naći preživjele, pa sam ti to pobio da su našli poslije 170 sati. A onda ovo što si ti karikirao kako timovi iz FBiH nisu nikog spasili. Jel dosta tvoje petljavine za danas ili namjeravaš još da se glupiraš?
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2023, 14:07 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Slabi smo ti mi ljudi prema neprijateljima. Nikakvi. Da znaš koliko smo Turaka, Austrougara, Nacista... ubili a uopšte nam nije žao.  Kad kreneš da ubiješ Srbina, ne očekuj sažaljenje ako u tome ne uspiješ i dobiješ po pički. Ma vama su svi oko vas neprijatelji, sa svima ste zakuhali. Da nije možda do vas? Uglavnom, slažemo se da si slagao. Prvo si naveo da je neko nađen u vremenskom rasponu nakon kojeg je nemoguće naći preživjele, pa sam ti to pobio da su našli poslije 170 sati. A onda ovo što si ti karikirao kako timovi iz FBiH nisu nikog spasili. Jel dosta tvoje petljavine za danas ili namjeravaš još da se glupiraš? Možda i jeste. Ko će znati... Zato mi više nikad nećemo da živimo sa drugim i drugačijijim. Samo mrš od nas!  Gdje sam napisao da je nemoguće naći preživjele? 
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2023, 14:18 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ma vama su svi oko vas neprijatelji, sa svima ste zakuhali. Da nije možda do vas? Uglavnom, slažemo se da si slagao. Prvo si naveo da je neko nađen u vremenskom rasponu nakon kojeg je nemoguće naći preživjele, pa sam ti to pobio da su našli poslije 170 sati. A onda ovo što si ti karikirao kako timovi iz FBiH nisu nikog spasili. Jel dosta tvoje petljavine za danas ili namjeravaš još da se glupiraš? Možda i jeste. Ko će znati... Zato mi više nikad nećemo da živimo sa drugim i drugačijijim. Samo mrš od nas!  Gdje sam napisao da je nemoguće naći preživjele?  Pa ne mogu svi da ne valjaju, a samo vi da valjate. Ne može tako. Možete da birate da ostanete tu, al ne da bude baš kako ste vi zamislili. To mrš gurni sebi gdje sunce ne sja. Ili da odseliš, to ti niko ne brani. Što poneseš na opancima, to će ti i ostati. Napisao si da je spasilačka služba iz RS izvela nemoguće i nakon toliko sati našla preživjele, a onda ti ja nađem da su i poslije toga našli preživjele.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2023, 14:23 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Možda i jeste. Ko će znati... Zato mi više nikad nećemo da živimo sa drugim i drugačijijim. Samo mrš od nas!  Gdje sam napisao da je nemoguće naći preživjele?  Pa ne mogu svi da ne valjaju, a samo vi da valjate. Ne može tako. Možete da birate da ostanete tu, al ne da bude baš kako ste vi zamislili. To mrš gurni sebi gdje sunce ne sja. Ili da odseliš, to ti niko ne brani. Što poneseš na opancima, to će ti i ostati. Pa eto ne valjamo i šta sad? Boli nas kurac valjamo li vam ili ne. Mi i vi više nikad nećemo živiti zajedno. Nikad više niko neće živiti zajedno sa nama. Samo Srbi i Srbija, manjine koje vole Srbe su dobrodošle. Ko ne voli Srbe već je odselijo.  Rutinerr je napisao/la: Napisao si da je spasilačka služba iz RS izvela nemoguće i nakon toliko sati našla preživjele Nisam ja to nigdje napisao.  Lažovčino islamizirana.
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2023, 14:29 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Pa ne mogu svi da ne valjaju, a samo vi da valjate. Ne može tako. Možete da birate da ostanete tu, al ne da bude baš kako ste vi zamislili. To mrš gurni sebi gdje sunce ne sja. Ili da odseliš, to ti niko ne brani. Što poneseš na opancima, to će ti i ostati.
Pa eto ne valjamo i šta sad? Boli nas kurac valjamo li vam ili ne. Mi i vi više nikad nećemo živiti zajedno. Nikad više niko neće živiti zajedno sa nama. Samo Srbi i Srbija, manjine koje vole Srbe su dobrodošle. Ko ne voli Srbe već je odselijo.  Rutinerr je napisao/la: Napisao si da je spasilačka služba iz RS izvela nemoguće i nakon toliko sati našla preživjele Nisam ja to nigdje napisao.  Lažovčino islamizirana. Morate da se potrudite da budete pitomiji, eto šta sad. Ne valja vam to da vas boli kurac za to. Srbija će ti biti komšiluk i ništa više. Možeš da je posjetiš kad god hoćeš, ali nikad RS neće biti u Srbiji. novovrijeme je napisao/la: Jebo ovog Muslimana ajmo mi da vidimo šta rade naši spasioci u Turskoj. Juče su učinili nemoguće. Spasili curicu koja je bila zatrpana 6 dana. To nisu uspjeli ni Ameri iako ih je tamo više od nas a kamoli MuslimaniDodik najavio pomoć djevojčici. Citat: Dodik: Pomoć iz Srpske spasenoj djeci u TurskojPredsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će desetogodišnjoj djevojčici iz Turske koju su iz ruševina spasili članovi spasilačkog tima Republike Srpske, ali i ostaloj djeci, ponuditi svaku vrstu pomoći. https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=502926 Hajde sad pojedi sva govna koja si izasrao.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2023, 14:33 |
|
|
Pa gdje ti tu vidiš sate i nemogućnost preživljavanja? Mujo jel tebi dobro? Da nisi puko? Neka monoislamnukleoza da te nije strefila? 
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2023, 14:37 |
|
|
Ma ja, sad se i mutav praviš. Nigdje, zaboravi. Pametnom je dosta, podebljano i sve jasno. Šta ću ti ja kad ne shvataš ni svoje što si napisao.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2023, 14:39 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Ma ja, sad se i mutav praviš. Nigdje, zaboravi. Pametnom je dosta, podebljano i sve jasno. Šta ću ti ja kad ne shvataš ni svoje što si napisao. Ne nego se ti gubiš u lažima. Naučilo te da lažeš pa lažeš i kad ti treba i kad ti ne treba.
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2023, 14:42 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ma ja, sad se i mutav praviš. Nigdje, zaboravi. Pametnom je dosta, podebljano i sve jasno. Šta ću ti ja kad ne shvataš ni svoje što si napisao. Ne nego se ti gubiš u lažima. Naučilo te da lažeš pa lažeš i kad ti treba i kad ti ne treba. Ne gubim, jasno si napisao: Juče su učinili nemoguće. Spasili curicu koja je bila zatrpana 6 dana. To nisu uspjeli ni Ameri iako ih je tamo više od nas a kamoli Muslimani Gdje sam ti ja našao da su našli preživjele nakon 170 sati. 170 sati je više od 6 dana. Znači laže ti ova gebels televizija, lažeš ti i onda se tu nešto bečiš.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2023, 14:46 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ne nego se ti gubiš u lažima. Naučilo te da lažeš pa lažeš i kad ti treba i kad ti ne treba.
Ne gubim, jasno si napisao: Juče su učinili nemoguće. Spasili curicu koja je bila zatrpana 6 dana. To nisu uspjeli ni Ameri iako ih je tamo više od nas a kamoli Muslimani Gdje sam ti ja našao da su našli preživjele nakon 170 sati. 170 sati je više od 6 dana. Znači laže ti ova gebels televizija, lažeš ti i onda se tu nešto bečiš. E tako je. To sam napisao. Epski poduhvat Srba da pronađu i spasu dijete među tolikim ruševinama. Nemoguć poduhvat. Ko da tražiš iglu u plastu sijena. 6 dana su je svi tražili i nađu je baš Srbi. To ni Amerima nije pošlo za rukom. A kakve ti sate i nemogućnos preživljavanja spomenješ to samo ti znaš. Potreba za laganjem pretpostavljam. 
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 13 vel 2023, 14:49 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ne gubim, jasno si napisao:
Juče su učinili nemoguće. Spasili curicu koja je bila zatrpana 6 dana. To nisu uspjeli ni Ameri iako ih je tamo više od nas a kamoli Muslimani
Gdje sam ti ja našao da su našli preživjele nakon 170 sati.
170 sati je više od 6 dana.
Znači laže ti ova gebels televizija, lažeš ti i onda se tu nešto bečiš.
E tako je. To sam napisao. Epski poduhvat Srba da pronađu i spasu dijete među tolikim ruševinama. Nemoguć poduhvat. Ko da tražiš iglu u plastu sijena. To ni Amerima nije pošlo za rukom. A kakve ti sate i nemogućnos preživljavanja spomenješ to samo ti znaš. Potreba za laganjem pretpostavljam.  Pa to sam ti i podebljao, bukovi klocu. Nemoj više mahmuran na posao dolaziti. Niti na forum. Nemaš pojma ni šta pišeš ni šta odgovaraš. Rudonja, ti napišeš 6 dana i da je to izvan mogućeg. Ja ti napišem da su našli na 170 sati, dakle i poslije 7 dana. Jebo majku, jel moguće da je ovoliko tup?
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 17 vel 2023, 10:54 |
|
|
Nakon što je, preko hodža Mahića i Štulanovića, široj javnosti postalo poznato šta Muslimani rade po džamijama i šta se priča tamo, otvorena istraga i protiv publike koja dolazi na te šovinističo fašističke skupove. Citat: MUP RS na saslušanje poziva vjernikeU međuvremenu sam informisan da, u cilju sprovođenja istrage protiv imama Mahića, Odjeljenje za borbu protiv terorizma, ekstremizma i istrage ratnih zločina MUP-a RS u Prijedoru na saslušanje poziva vjernike, muslimane Kozarca koji su prisustvovali džuma-namazu odnosno iznošenju nesmotrene izjave. Pozivi na ispitivanje, saslušanja i eventualne istrage koje se u tom smislu sprovode, izazvali su uznemirenost Bošnjaka u entitetu RS i strah od bezbrižnog odlaska u džamiju, a Ustavom zagarantovano pravo na vjerovanje i vjersku slobodu je dovedeno u pitanje, sa tendencijom ugrožavanja osnovnih prava stanovnika ovog dijela Bosne i Hercegovine. https://vecernjenovosti.ba/151692/hroni ... iz-bihaca/
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 vel 2023, 13:41 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|