|
|
Stranica: 1261/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ožu 2023, 21:43 |
|
|
i talibani sa klixa isto kazu
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ožu 2023, 21:43 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Rutinerr je napisao/la: Rudonja, srpčanin, zajeb, svarog, idete li? Povedite i ovog polučovjeka iznad. Nikakve parade neće biti. Nismo mi od tog posla. Republika Srpska i Hercegbosna ostaju zadnje nepokorene teritorije u Evropi (van Rusije i Bjelorusije). Vi se drpajte, hvatajte za šupak, genitalno sakatite djecu, vaš problem.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ožu 2023, 21:59 |
|
|
Lebowski je napisao/la: i talibani sa klixa isto kazu Pa dobro i Talibani su ponekad u pravu. Npr. Talibani piju vodu, kažu da je to super. I Srbi piju vodu. Srbi i Talibani se slažu da treba piti vodu.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ožu 2023, 22:06 |
|
|
Ne znam koga pokušavaš impresionirati tom blesavom logikom i poređenjima.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ožu 2023, 22:09 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Rudonja, srpčanin, zajeb, svarog, idete li? Povedite i ovog polučovjeka iznad. Nikakve parade neće biti. Nismo mi od tog posla. Republika Srpska i Hercegbosna ostaju zadnje nepokorene teritorije u Evropi (van Rusije i Bjelorusije). Vi se drpajte, hvatajte za šupak, genitalno sakatite djecu, vaš problem. Pa nije ni u Gračanici bila, i Gračanica je nepokorena teritorija Kakva je to logika?
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ožu 2023, 22:10 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ne znam koga pokušavaš impresionirati tom blesavom logikom i poređenjima. Pa ti si prvi glupo poredio. Samo ti drugim primjerom objašnjavam koliko ti je glupo poređenje.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ožu 2023, 22:18 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Ne znam koga pokušavaš impresionirati tom blesavom logikom i poređenjima. Pa ti si prvi glupo poredio. Samo ti drugim primjerom objašnjavam koliko ti je glupo poređenje. Meni nikad ne bi palo na pamet da ganjam ljude na ulici zbog nekakvih zastava, da im psujem i da ih bijem niti podržavam takve. Talibani to rade i talibani takve podržavaju. Ti tvoji to isto rade i ti ih podržavaš i ohrabruješ. Sasvim je u redu poređenje.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ožu 2023, 22:21 |
|
|
Lebowski je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa ti si prvi glupo poredio. Samo ti drugim primjerom objašnjavam koliko ti je glupo poređenje. Meni nikad ne bi palo na pamet da ganjam ljude na ulici zbog nekakvih zastava, da im psujem i da ih bijem niti podržavam takve. Talibani to rade i talibani takve podržavaju. Ti tvoji to isto rade i ti ih podržavaš i ohrabruješ. Sasvim je u redu poređenje. Pa jeste. U tom slučaju. Kao što je u redu poređenje da Srbi i Talibani piju vodu. Glupa poređenja ali tačna Mi smo jako zatucani i konzervativani. Sušte suporotnosti od liberalnih seka peka umetača u guzove.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ožu 2023, 22:24 |
|
|
Pa pogrešno pretpostavljaš da moraš biti jedno ili drugo. Ne moraš.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ožu 2023, 22:28 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Pa pogrešno pretpostavljaš da moraš biti jedno ili drugo. Ne moraš. Eto vidiš kako sam zatucan i konzervativan. Nismo isti.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 ožu 2023, 06:22 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Rudonja, srpčanin, zajeb, svarog, idete li? Povedite i ovog polučovjeka iznad. Bili su u Sarajevu, dok u Banja Luci neće biti. Ipak je Sarajevo napredniji i multi-kulti grad. Parada ponosa u Sarajevu 2019. Neprocjenjivo!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 ožu 2023, 09:00 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 ožu 2023, 09:00 |
|
|
To je i Draško rekao, dosta jedna parada u glavnom gradu države No, puno mi se nešto koprcate, sumnjivi ste
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 ožu 2023, 09:43 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: To je i Draško rekao, dosta jedna parada u glavnom gradu države No, puno mi se nešto koprcate, sumnjivi ste Vi niste sumnjivi nikako, sve jasno ko na dlanu. Vi skidate gaće kako vam strane gazde kažu jer morate i trebate... šta je alternativa?
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 ožu 2023, 09:50 |
|
|
Kad si kidnuo u Francusku pa se i javno autovao možeš to i na forumu. Volio bi ti da si bio u toj povorci.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 ožu 2023, 10:30 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Karabaja je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Nikakve parade neće biti. Nismo mi od tog posla. Republika Srpska i Hercegbosna ostaju zadnje nepokorene teritorije u Evropi (van Rusije i Bjelorusije).
Vi se drpajte, hvatajte za šupak, genitalno sakatite djecu, vaš problem.
Pa nije ni u Gračanici bila, i Gračanica je nepokorena teritorija Kakva je to logika? Treba neki vid cjeline. Neće parada nikad biti u svakom selu. Ja ću vas računati ako se jasno distancirate od ovih iz Sarajeva.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 ožu 2023, 10:32 |
|
|
Ili se eventualno računajte po kantonima, nemam ništa protiv. Meni je administrativno-teritorijalni ustroj Federacije zadnja rupa na sviralu.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 ožu 2023, 11:38 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Pa nije ni u Gračanici bila, i Gračanica je nepokorena teritorija Kakva je to logika? Treba neki vid cjeline. Neće parada nikad biti u svakom selu. Ja ću vas računati ako se jasno distancirate od ovih iz Sarajeva. Pa to ti i pričam. Nema potrebe da bude u Banjaluci. Vaša parada je u Sarajevu ili Beogradu. Birajte gdje vam draže
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 ožu 2023, 12:55 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7162 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Rutinerr je napisao/la: Rudonja, srpčanin, zajeb, svarog, idete li? Povedite i ovog polučovjeka iznad. Ne idem ali podržaću održavanje skupa lbgt populacije u najvećem gradu Srpske.Srpska je opedijeljena za evropske vrijednosti a u svakom slučaju svi građani Srpske treba da se svojoj zemlji osjećaju prijatno i prihvaćeno od sredine u kojoj žive i rade. Kad muslimani imaju prava...
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 ožu 2023, 14:41 |
|
|
Srpscanin , takijas sam sebe.
Ceraj taj sodom sto dalje
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 ožu 2023, 14:46 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7162 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Altomanović je napisao/la: Srpscanin , takijas sam sebe.
Ceraj taj sodom sto dalje Što je dobro za te naprednije nacije,nacije sa velikim iskustvom i trajanjem kao što su zapadnoevropske dobro je i za Srpsku.Ne možemo mimo svijet.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 ožu 2023, 14:49 |
|
|
Taj svijet propada ako nisi vidio. Zapad je imao najveci uspjeh kad je sodom bio zabranjen na otvoreno
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 ožu 2023, 14:55 |
|
|
Altomanović je napisao/la: Taj svijet propada ako nisi vidio. Zapad je imao najveci uspjeh kad je sodom bio zabranjen na otvoreno Mislim da je to stvar prirode i da se sloboda manifestovanja seksulanog opredjeljenja ne održava na ukupan broj ili procenat takvih u bilo kojem društvu.Drugim riječima ******** ima koliko ima i njihov se broj neće povećavati a na žalost ni smanjivati .Jesu gadni sačuvaj Bože i sakloni ali i oni su ljudska i Božija bića.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 ožu 2023, 15:01 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Altomanović je napisao/la: Taj svijet propada ako nisi vidio. Zapad je imao najveci uspjeh kad je sodom bio zabranjen na otvoreno Mislim da je to stvar prirode i da se sloboda manifestovanja seksulanog opredjeljenja ne održava na ukupan broj ili procenat takvih u bilo kojem društvu.Drugim riječima ******** ima koliko ima i njihov se broj neće povećavati a na žalost ni smanjivati .Jesu gadni sačuvaj Bože i sakloni ali i oni su ljudska i Božija bića. Nema to nikakve veze sa seksualnim opredjeljenjem. Liberalno nacistički pokret je sve osim seksualan. Iako se predstavlja tako.
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 09 ožu 2023, 15:03 |
|
|
Ima sto smijes na gradskom trgu i ima ono sto ne smijes. Ono sto ne smijes mozes raditi u privatnost, tu nema niko pravo da goni sto si ********. Ali nemaju ******** pravo da uznemiruju normalnog svijeta , pogotovo djecu na gradskom trgu. Nista seksualno ne smije na gradskom trgu.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|