|
|
Stranica: 1285/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 ožu 2023, 00:31 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Onda nemate šta čekati ako zaista mislite da će to tako biti ![palacgore1 :palacgore1](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040.gif) Hapsolutno se slažem. Evo Mile kaže da čeka samo da Šmit umetne nešto oko himovine. Bar nešto pa da možemo reći na CNNu zašto idemo. Ma laže, blefira, tako on radi
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 ožu 2023, 00:34 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Hapsolutno se slažem. Evo Mile kaže da čeka samo da Šmit umetne nešto oko himovine. Bar nešto pa da možemo reći na CNNu zašto idemo. Ma laže, blefira, tako on radi Pa nije moj Mile Bakir. Tako ste pričali da blefira iz za Šmita i da će se sastati sa njim hehe Doduše vi ste mislili i za JNA da blefira kad se ukopavala oko Sarajeva. ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif)
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 ožu 2023, 01:00 |
|
|
Evo, ovako bosanski Srbi na granici ![slika](https://i.postimg.cc/zfTpMsMZ/PASOS.jpg)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 ožu 2023, 01:11 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10047 Lokacija: Banja Luka
|
Bio je nekad i ovaj , pa ga više nema . Neće ni taj dugo . ![slika](https://i.pinimg.com/736x/ee/dc/6b/eedc6ba68da1bfd4b377baa5ada34dfd.jpg) Nakarada postoji samo zahvaljujući USA . Kad oni budu imalli preča posla ( a sve su prilike da će ga imati ) ode Nakarada tamo gdje je ošla i Yuga . Vi ste sitni . Znate vi to .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 ožu 2023, 02:38 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7170 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Naša Kvačica je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Uglavnom, ništa bez krvavih gaća Kad je mobilizacija? Mobiliziraju se u periguz brigade u Njemačkoj.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 ožu 2023, 02:48 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7170 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Šalu na stranu ne treba potcjenjivati muslimanske prijetnje agresijom.Mi nešto stariji dobro pamtimo kako je Izetbegović I taj neprikosnoveni lider muslimana prijetio agresijom početkom devedesetih prošlog vijeka."Građanska republika ili građanski rat","Žrtvovat ću mir" poručivao je Izetbegović I a muslimanske mase odobravale tražeći islamsku državu. Zato treba biti oprezan kad je o muslimanima riječ.Posebno kad se uzme u obzir da je to jedna očajna grupa.Grupa koja nije ostvarila ni jedan od svojih ciljeva a i za te neuspjehe platila je veliku cijenu što u poginulim a onda i u iseljenim .Već danas blizu polovine od ukupnog broja bejha muslimana živi u dijaspori.Sa tendencijom rasta tog broja.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 ožu 2023, 06:40 |
|
|
Svarog je napisao/la: Bio je nekad i ovaj , pa ga više nema . Neće ni taj dugo . ![slika](https://i.pinimg.com/736x/ee/dc/6b/eedc6ba68da1bfd4b377baa5ada34dfd.jpg) Nakarada postoji samo zahvaljujući USA . Kad oni budu imalli preča posla ( a sve su prilike da će ga imati ) ode Nakarada tamo gdje je ošla i Yuga . Vi ste sitni . Znate vi to . Te projekcije i prognoze ostavimo baba Vangi. Bavimo se realnim, a realnost je ovaj pasoš koji sam postavio. Yuga je zajednica država s rokom trajanja, BiH nije. Vaši planovi su još jedna prognoza iz kristalne kugle. Srpsčanin je napisao/la: Šalu na stranu ne treba potcjenjivati muslimanske prijetnje agresijom.Mi nešto stariji dobro pamtimo kako je Izetbegović I taj neprikosnoveni lider muslimana prijetio agresijom početkom devedesetih prošlog vijeka."Građanska republika ili građanski rat","Žrtvovat ću mir" poručivao je Izetbegović I a muslimanske mase odobravale tražeći islamsku državu. Zato treba biti oprezan kad je o muslimanima riječ.Posebno kad se uzme u obzir da je to jedna očajna grupa.Grupa koja nije ostvarila ni jedan od svojih ciljeva a i za te neuspjehe platila je veliku cijenu što u poginulim a onda i u iseljenim .Već danas blizu polovine od ukupnog broja bejha muslimana živi u dijaspori.Sa tendencijom rasta tog broja. Look like Srbi. Neuspjeh je vaše drugo ime.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 ožu 2023, 08:26 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Svarog je napisao/la: Bio je nekad i ovaj , pa ga više nema . Neće ni taj dugo . ![slika](https://i.pinimg.com/736x/ee/dc/6b/eedc6ba68da1bfd4b377baa5ada34dfd.jpg) Nakarada postoji samo zahvaljujući USA . Kad oni budu imalli preča posla ( a sve su prilike da će ga imati ) ode Nakarada tamo gdje je ošla i Yuga . Vi ste sitni . Znate vi to . Te projekcije i prognoze ostavimo baba Vangi. Bavimo se realnim, a realnost je ovaj pasoš koji sam postavio. Yuga je zajednica država s rokom trajanja, BiH nije.Vaši planovi su još jedna prognoza iz kristalne kugle. Srpsčanin je napisao/la: Šalu na stranu ne treba potcjenjivati muslimanske prijetnje agresijom.Mi nešto stariji dobro pamtimo kako je Izetbegović I taj neprikosnoveni lider muslimana prijetio agresijom početkom devedesetih prošlog vijeka."Građanska republika ili građanski rat","Žrtvovat ću mir" poručivao je Izetbegović I a muslimanske mase odobravale tražeći islamsku državu. Zato treba biti oprezan kad je o muslimanima riječ.Posebno kad se uzme u obzir da je to jedna očajna grupa.Grupa koja nije ostvarila ni jedan od svojih ciljeva a i za te neuspjehe platila je veliku cijenu što u poginulim a onda i u iseljenim .Već danas blizu polovine od ukupnog broja bejha muslimana živi u dijaspori.Sa tendencijom rasta tog broja. Look like Srbi. Neuspjeh je vaše drugo ime. Jel vas to u mektebu uče? Onakva država nije uspjela izdržati multi sranja a da će izdržati izmišljena nakarada sa kolonijanim upravnikom kao vođom hapathejdisanih Muslimana. Bosna je mrtva samo se čeka objava. ![zivili :zivili](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a017.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Altomanović
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 ožu 2023, 09:21 |
|
|
Bosna je Sarajevo Zenica Tuzla, nek tamo zivi Bosna
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 ožu 2023, 11:07 |
|
|
Živi od mora do Save, od Drine do Une, sviđalo se to vama ili ne. Što više mrzite, ono više BiH. Džabe se koprcate. Vi ćete biti i proći, BiH će ostati. Doći će valjda i neke normalnije generacije Srba da vode i srpski narod kako u BiH tako i u okruženju. Kad se ugase SANU velikosrpski projekti, tad će svima biti bolje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 ožu 2023, 11:59 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Ne živi ,živi u 2 enklavistana.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 ožu 2023, 12:02 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Živi od mora do Save, od Drine do Une, sviđalo se to vama ili ne. Što više mrzite, ono više BiH. Džabe se koprcate. Vi ćete biti i proći, BiH će ostati. Doći će valjda i neke normalnije generacije Srba da vode i srpski narod kako u BiH tako i u okruženju. Kad se ugase SANU velikosrpski projekti, tad će svima biti bolje. Neće. Noramlni Srbi su bili u vrijeme starog Dodika, Čede i Čanka. I ništa nam se to nije svidilo. Sad samo budale ostale dobri moj Talibane. Nemate se vi čemu sa nama nadati. ![crying :crying](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/crying.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 ožu 2023, 12:51 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Živi od mora do Save, od Drine do Une, sviđalo se to vama ili ne. Što više mrzite, ono više BiH. Džabe se koprcate. Vi ćete biti i proći, BiH će ostati. Doći će valjda i neke normalnije generacije Srba da vode i srpski narod kako u BiH tako i u okruženju. Kad se ugase SANU velikosrpski projekti, tad će svima biti bolje. Neće. Noramlni Srbi su bili u vrijeme starog Dodika, Čede i Čanka. I ništa nam se to nije svidilo. Sad samo budale ostale dobri moj Talibane. Nemate se vi čemu sa nama nadati. ![crying :crying](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/crying.gif) Opametili su se i luđi.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 ožu 2023, 14:01 |
|
|
Altomanović je napisao/la: Bosna je Sarajevo Zenica Tuzla, nek tamo zivi Bosna Za Tuzlu ne vjerujem.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 ožu 2023, 14:09 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Neće. Noramlni Srbi su bili u vrijeme starog Dodika, Čede i Čanka. I ništa nam se to nije svidilo. Sad samo budale ostale dobri moj Talibane. Nemate se vi čemu sa nama nadati. ![crying :crying](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/crying.gif) Opametili su se i luđi. Srbin se nikad nije pacificirao. Ni pod NATO bombama a kamoli pod Mujinom rafalnom kmečidbom. Samo nas zasmijavate. Kažem ti ja da se nemaš čemu nadati, samo sebe lažeš. Nakon 13 đemosajta samo islamizirani kreten može polagati sve svoje nade u Srbe. ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) Ja da sam Musliman odmah bi se odvojio.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 ožu 2023, 14:19 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Opametili su se i luđi.
Srbin se nikad nije pacificirao. Ni pod NATO bombama a kamoli pod Mujinom rafalnom kmečidbom. Samo nas zasmijavate. Kažem ti ja da se nemaš čemu nadati, samo sebe lažeš. Nakon 13 đemosajta samo islamizirani kreten može polagati sve svoje nade u Srbe. ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) Ja da sam Musliman odmah bi se odvojio. Pa ti se ko bosanski Srbin imaš u planu odvojiti, al ne može. Napinješ se ko gladan srati ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 ožu 2023, 14:41 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Srbin se nikad nije pacificirao. Ni pod NATO bombama a kamoli pod Mujinom rafalnom kmečidbom. Samo nas zasmijavate. Kažem ti ja da se nemaš čemu nadati, samo sebe lažeš. Nakon 13 đemosajta samo islamizirani kreten može polagati sve svoje nade u Srbe. ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) Ja da sam Musliman odmah bi se odvojio. Pa ti se ko bosanski Srbin imaš u planu odvojiti, al ne može. Napinješ se ko gladan srati ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) Može Mujo. Sve može. Tebe od kad si došao na svijet uče da ništa ne možeš da je sve alahova volja a mene uče da sve mogu. Nismo isti. Zato ste vi ostali bez Republike a mi imamo 2 Republike iako su nam svi govorili da to ne može. Sve može.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 ožu 2023, 14:46 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Neće. Noramlni Srbi su bili u vrijeme starog Dodika, Čede i Čanka. I ništa nam se to nije svidilo. Sad samo budale ostale dobri moj Talibane. Nemate se vi čemu sa nama nadati. ![crying :crying](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/crying.gif) Opametili su se i luđi. Vama talibanima je očigledno jedina nada nekakva tranzicija svijesti kod nas Srba. Dok nam psujete majku i kreveljite se sa te dvije krlje u ustima ko idioti na brašno i to na bilo kakav pomen Srba, vi očekujete normalizaciju i srpsku ljubav prema protektoratu Vi ste prave budale. Čuj kad mi ugasimo SANU Zašto vi islamski luđaci kao gest dobre volje ne ugasite džamiju i infantilne snove o Savi i Drini ?
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 ožu 2023, 14:48 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Opametili su se i luđi.
Vama talibanima je očigledno jedina nada nekakva tranzicija svijesti kod nas Srba. Dok nam psujete majku i kreveljite se sa te dvije krlje u ustima ko idioti na brašno i to na bilo kakav pomen Srba, vi očekujete normalizaciju i srpsku ljubav prema protektoratu Vi ste prave budale. Čuj kad mi ugasimo SANU Zašto vi islamski luđaci kao gest dobre volje ne ugasite džamiju i infantilne snove o Savi i Drini ? Obriši se, krvava ti pjena udarila na usta. Takvi se obavezno pelcuju u prvoj veterinarskoj stanici. Bjesnilo je problem i kao takvo se ne može tolerisati.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 ožu 2023, 14:52 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Vama talibanima je očigledno jedina nada nekakva tranzicija svijesti kod nas Srba. Dok nam psujete majku i kreveljite se sa te dvije krlje u ustima ko idioti na brašno i to na bilo kakav pomen Srba, vi očekujete normalizaciju i srpsku ljubav prema protektoratu Vi ste prave budale. Čuj kad mi ugasimo SANU Zašto vi islamski luđaci kao gest dobre volje ne ugasite džamiju i infantilne snove o Savi i Drini ? Obriši se, krvava ti pjena udarila na usta. Takvi se obavezno pelcuju u prvoj veterinarskoj stanici. Bjesnilo je problem i kao takvo se ne može tolerisati. Pelcuj bulu koja te je surduknula kroz pidžan.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 ožu 2023, 14:54 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Obriši se, krvava ti pjena udarila na usta. Takvi se obavezno pelcuju u prvoj veterinarskoj stanici. Bjesnilo je problem i kao takvo se ne može tolerisati.
Pelcuj bulu koja te je izbacila na olojeni pidžan. Ne laj keru. Miran!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 ožu 2023, 15:00 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Pelcuj bulu koja te je izbacila na olojeni pidžan.
Ne laj keru. Miran! Opet si šmrkao prašinu s kurana.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 ožu 2023, 15:01 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ne laj keru. Miran!
Opet si šmrkao prašinu s kurana. kme kme
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 ožu 2023, 15:12 |
|
|
Što sad kmečiš Tornjače ? Djeluješ kao prateći vokal rejsovom kmeku zbog umetanja i konsekventno tome - političkoj raspolućenosti potturica . REISU-L-ULEMA Kavazović protiv donošenja novih rješenja za formiranje vlasti: Dodatne podjele komplikuju odnose u državihttps://www.klix.ba/vijesti/bih/kavazovic-protiv-donosenja-novih-rjesenja-za-formiranje-vlasti-dodatne-podjele-komplikuju-odnose-u-drzavi/230327081"Vrijeme je da svi pokažu veći stepen odgovornosti, i političke partije i međunarodni zvaničnici, OHR i zapadne ambasade, kao i članice Vijeća za implementaciju mira (PIC). Dodatne podjele i polarizacija društva samo komplikuju političke i svake druge okolnosti u državi što se reflektuje na sve građane, pa i vjerske zajednice", kazao je reisu-l-ulema." ![crying :crying](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/crying.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 ožu 2023, 15:13 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Vama talibanima je očigledno jedina nada nekakva tranzicija svijesti kod nas Srba. Dok nam psujete majku i kreveljite se sa te dvije krlje u ustima ko idioti na brašno i to na bilo kakav pomen Srba, vi očekujete normalizaciju i srpsku ljubav prema protektoratu Vi ste prave budale. Čuj kad mi ugasimo SANU Zašto vi islamski luđaci kao gest dobre volje ne ugasite džamiju i infantilne snove o Savi i Drini ? Obriši se, krvava ti pjena udarila na usta. Takvi se obavezno pelcuju u prvoj veterinarskoj stanici. Bjesnilo je problem i kao takvo se ne može tolerisati.Pa što tolerišete? I još se sklanjate od nas u haparthejd. ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, pakovic, Teuton i 44 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|