|
|
Stranica: 1303/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2023, 10:39 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Nebula je napisao/la: 30 godina se ne smijete odcepiti a mi bezopasni A ti misliš da se mi zbog vas ne smijemo otcijepiti? I Šiptara se plašimo na Kosovu. Ne možete, ne smijete, ko da je bitno zašto
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2023, 10:41 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Bolje im je nek riješe ove zmije Zmija u prostorijama UIO u Banjoj Luci, uposlenici napustili zgradu https://www.klix.ba/vijesti/bih/zmija-u ... /230428044A mogli bi i gdje izvršiti provjeru kao one tribine. Zamisli, drot si u RS i služiš ko panj da se vidi hoće li izdržati tribina Bivše Hisete, bila muslimanska mahala, ima dosta napuštenih muslimanskih straćara koje služe za koćenje zmija i štakora. Citat: Službenici Uprave za indirektno oporezivanje BiH smješteni u iznajmljene prostorije Glasa (Skendera Kulenovića 93, Banjaluka), od jutros su van kancelarija zbog zmije koja je otkrivena u jednoj od službenih prostorija.
U prostorije Glasa u Banjaluci smješten je dio službenika UIO zaposlen u Regionalnom centru Banjaluka. Riječ je o staroj zgradi, koja bi uskoro trebala biti porušena. Samo sranje pravite sa svojom arhitekturom. Porušićemo mi sve muslimanske kuće i mahale samo treba vremena i para. E vidiš, opet prokleti muslimani, da nije njih ni zmija ne bi bilo.
|
|
Vrh |
|
|
BrANAY
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2023, 10:42 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Nebula je napisao/la: Ne da više niko ni marke. Pročulo se da su gologuzani Doduše, i nesretni Mile je sve tempirao da se odcjepi 22-ge kad krenu braća Rusi. Kredite koji dospjevaju nakon 22-ge nije računao kao problem jer do tada bi već bio ocjepljen. A nema plan B jer je navikao da mu sve polazi za rukom od prve. Ko bi i pomislio da će braća Rusi popušit ovako I onda jebeni EUFOR provozao džipove po šumskoj i ne dade im da se oCjepe Treba vidjeti sa kakvim zelenašima hoće li po kamati od 50% posuditi na godinu-dvije. Svakako neće on vraćati E neka ste vi ekonomska super sila.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2023, 10:52 |
|
|
BrANAY je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: I onda jebeni EUFOR provozao džipove po šumskoj i ne dade im da se oCjepe Treba vidjeti sa kakvim zelenašima hoće li po kamati od 50% posuditi na godinu-dvije. Svakako neće on vraćati E neka ste vi ekonomska super sila. Bar ne moramo žicati lovu po svaku cijenu.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2023, 11:00 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: BrANAY je napisao/la: E neka ste vi ekonomska super sila. Bar ne moramo žicati lovu po svaku cijenu. Pa prije par dana ste i vi emitovali obveznice i zadužili bosansku imovinu. Citat:
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2023, 11:05 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Bar ne moramo žicati lovu po svaku cijenu.
Pa prije par dana ste i vi emitovali obveznice i zadužili bosansku imovinu. Citat: Pročitaj još jednom. Vi sad ganjate alternativne izvore sredstava. Ima li kakve šanse kod ovih paradržava, Donbas, Nagorno Kabarah, Južna Osetija? Da vidite sa kolumbijskom narko mafijom? Jebla ih droga, nema je više ko kupovati. Nek kakvih para posude.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2023, 11:21 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: https://abcportal.info/novalic-federaci ... ome-treba/Trenutna zaduženja RS u slučaju bankrota preuzima država. Ne znam šta meni dokazuješ, dokaži ovima od kojih RS žica pare. Ne daju, očito se ne kuže u kreditni rejting. Ili tu ima još nešto? I genocidni isprdak, prestani sa tim glupavim diskvalifikacijama. U Bugarsku cigane pa tamo prađedu seri te gluposti. Koja crna država, veći budžet ima kanton Sarajevo od raspale BiH. Nema Citat: Predstavnički dom usvojio budžet BiH za 2023. godinu u iznosu od 1,3 milijarde KM
Budžet Kantona Sarajevo za 2023. iznosi 1,2 milijarde KM
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2023, 11:30 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 8166 Lokacija: multietnicki entitet Bosna
|
Rutinerr je napisao/la: Trenutna zaduženja RS u slučaju bankrota preuzima država. Naravno. Zato pored imena "RS" stoji isti kreditni rejting kao i ispred imena "BiH" jer RS je samo administrativna jedinica unutar BiH za čije dugove u konačnici odgovara BiH. No sada je Mara prevršila mjeru pa traže za kolatear konkretno rijeke, livade, šume...... A to nemaju na papiru jer godinama izbjegavaju da se donese zakon na državnom nivou. Ali hajde ti to sve objasni nebeskim
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2023, 11:41 |
|
|
Nebula je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Trenutna zaduženja RS u slučaju bankrota preuzima država. Naravno. Zato pored imena "RS" stoji isti kreditni rejting kao i ispred imena "BiH" jer RS je samo administrativna jedinica unutar BiH za čije dugove u konačnici odgovara BiH. No sada je Mara prevršila mjeru pa traže za kolatear konkretno rijeke, livade, šume...... A to nemaju na papiru jer godinama izbjegavaju da se donese zakon na državnom nivou. Ali hajde ti to sve objasni nebeskim Evo naljuti se srbijansko magare na mene, kaže ne razumijem...pa neću ti ja ovdje davati časove za neke osnovne stvari iz svijeta ekonomije i finansija. Upiši brt bar kakvu večernju, ne može se guglanjem naučiti te stvari. Da se SDA nije zabavio o sebi, vjerujem da bi organizovali akciju spašavanje vojnika Mileta, al nisu u poziciji ni sebe da spasu, tako da...ovaj scenario sam davno priželjkivao, međutim uvijek se pojavljivala neka slamka spasa. Zavrtanje svih pipa i ne zovi majstora! To je recept!
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2023, 11:44 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Premijer FBiH rekao da ne trebaju sredstva, da ne gori kao što je slučaj u RS. Ne treba ti Novalić da ti kaže da gori, d ovoljno je vidjeti ponašanje funkcionera u tom entitetu.Ti kao retardirani primjerak svog naroda koji služi na sramotu i kojeg se svako normalan stidi ne možeš to da procesuiraš. Glupane, stavljaju zato što je to kreditni rejting države. Jebote, jel tebi jasno da su sve investicije prema RS zamrznute? Da je EU zavrnula pipu? Da su fondovi stand by? Ma ja, hajmo linkovati RTRS, tamo je sve ok, kuće su od marmelade, rijeke od čokolade. Recimo: https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=511136Da je pitaš koje proizvodnje, ne bi znala odgovoriti. Neće se traktori sami voziti po Semberiji. Naravno, nigdje ni riječi o konkretnoj temi, al zato ima o poginulom JNA vojniku u Sloveniji. I pola naslova kukanje o Kosovu. Meni djeluju opušteno. Očnom hitno. Mada je ovdje više problem percepcije nego vida.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2023, 11:49 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Meni djeluju opušteno. Očnom hitno. Mada je ovdje više problem percepcije nego vida. Percepcija je Muslimane odvela pravo u haparthejd.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2023, 11:53 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Očnom hitno. Mada je ovdje više problem percepcije nego vida.
Percepcija je Muslimane odvela pravo u haparthejd. A bosanske rudonje u bijedu
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2023, 11:55 |
|
|
I ko bi morao da plati troškove tog preskupog procesa, tupane?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2023, 12:05 |
|
|
Muja će za 2 mjeseca zaboraviti i da se nadao ekonomskoj propasti RS. Tješi se dok mu ga umeću. Muja je budala.
|
|
Vrh |
|
|
BrANAY
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2023, 12:22 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa prije par dana ste i vi emitovali obveznice i zadužili bosansku imovinu. Pročitaj još jednom. Vi sad ganjate alternativne izvore sredstava. Ima li kakve šanse kod ovih paradržava, Donbas, Nagorno Kabarah, Južna Osetija? Da vidite sa kolumbijskom narko mafijom? Jebla ih droga, nema je više ko kupovati. Nek kakvih para posude. Nemojte samo vi da se brinete za ekonomiju Srpske . Da ste gledali sebe ne bi morali da molite Bofa da Republika Srpska bankrotira .
|
|
Vrh |
|
|
BrANAY
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2023, 12:25 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Očnom hitno. Mada je ovdje više problem percepcije nego vida.
Percepcija je Muslimane odvela pravo u haparthejd. Ma oni sve nabolje znaju iz ušiju curi . Samo znaju drigom da se smeju . .
|
|
Vrh |
|
|
BrANAY
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2023, 12:29 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Muja će za 2 mjeseca zaboraviti i da se nadao ekonomskoj propasti RS. Tješi se dok mu ga umeću. Muja je budala. Da naći će veći neku novu nadu neku novu preokupaciju .
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2023, 12:59 |
|
|
Vratio se stora
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2023, 15:08 |
|
|
Majmune nedokazani, po kojem osnovu porediš RS sa Argentinom? Druga stvar, ovdje nije riječ o KREDITU, ovdje je riječ o čemu - OBVEZNICAMA. Jesu, jesu, samo što su im Kinezi uzeli šta su htjeli, Nijemci isto tako. Ne sumnjam da bi Mile pristao na sve i uzeo od Kineza sad milijardu, al oni baš i nisu za to. Još jednom, ovo vam je dokaz da se RS ne tretira kao država, džabe se napinjete kao žabe. Bićete tretirani kao neki kanton u BiH, imaš da platiš ok, nemaš, ideš bankrot i država preuzima obaveze. Citat: ti i dalje NE ZNAŠ šta refijansiranje znači, to je kad ti smanje rate i povećaju rok plaćanja ili otpišu dela dugovanja Evo dokaza gdje si se prosuo. Ovo što si ti opisao je REPROGRAMIRANJE. Refinansiranje je zatvaranje stare obaveze i otvaranje nove. To mi je posao, al eto htio si se praviti pametan, pa ispao glup ko daska petica
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2023, 15:17 |
|
|
Nego, hajde ti nama fino reci kod koga si učio račun? Jel te đed na guslanju učio ili dok si mu čuvao ovce preko ljeta brojao?
Evo zadaća do srijede, da naučiš šta je refinansiranje i reprogram. Pa da te ispitam. Ne budeš li znao, čvoku ćeš fasovati.
Fino da to spremiš. Nemoj da budeš glup kao rudonja, sramota je to.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2023, 18:02 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Nego, hajde ti nama fino reci kod koga si učio račun? Sarajevska seljačina...
|
|
Vrh |
|
|
spliter1
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2023, 18:09 |
|
|
Dodik je pobjego,trazi ga i Interpol.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2023, 21:23 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Nebula je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Trenutna zaduženja RS u slučaju bankrota preuzima država. Naravno. Zato pored imena "RS" stoji isti kreditni rejting kao i ispred imena "BiH" jer RS je samo administrativna jedinica unutar BiH za čije dugove u konačnici odgovara BiH. No sada je Mara prevršila mjeru pa traže za kolatear konkretno rijeke, livade, šume...... A to nemaju na papiru jer godinama izbjegavaju da se donese zakon na državnom nivou. Ali hajde ti to sve objasni nebeskim Kaće bankrot.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2023, 21:26 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 28 tra 2023, 21:26 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
DzonBG je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Da, mislim da je ovo sad postskriptum, ono malo sam uvrijeđena mlada, sad da li će biti revanš od nekog od Đokovića u nekoj emisiji, možda starog kojem bude uvrijeđena sujeta (ako je to moguće)... Ja sam dosad bio nekog mišljenja da mu je ovaj stari mufljuz, a Nole onako više se uklanja od toga, da je na distanci. No, ti bolje znaš. Doduše, Nole nema pravo glasa ni u vlastitoj kući, tako da moguće da sam u pravu I ja sam to mislio neko vreme... kao, Nole je van toga... Ne, on zna sve sta rade, i krovna im je zastita, ne petlja se on u detalje, ali dozvoljava bandi ispod da ucenjuju i drpaju. To je pocelo jos od Serbia Open u Beogradu 2009, kako su maznuli citav teren na Dorcolu, i posle nista gradu placali nisu. Ovde ih zovu - porodica Karic bez brkova... isto jajare sa Kosova, prodaju neki patriotizam, a najgori su. Mile ih je precizno jednom recju definisao - ciganija... ono kako Mile drpa je gospotski u odnosu na ove lopuze... najnizi nivo, a imaju stotine miliona dolara, i malo im je... Da, i ja podržavam Dodija ovdje. Nek je rekao. Mogao je da se sjeti i udaranja glavom u kamenje kod onog Osmanagića.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 45 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|