|
|
Stranica: 15/1361.
|
[ 34006 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 22:17 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ibar je napisao/la: BBC je napisao/la: Ma hajde, "poštenjačini" kao ovom Ghost nešto vjerovati.
Inače neka admini brišu sve glasove ako korisnik nema 50 komentara.
Pa ne bi ni trebo moc glasat netko sa 5 komentara. Izgleda da to netko radi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 22:19 |
|
|
NoviSeer je napisao/la: Grunf je napisao/la: Nije se rat vodio za novce nego za teritorije i ti to dobro znaš. Nisu Srbi krenuli u rat jer je Milošević želio lovu.
Ma kakav Božji Milošević šta ti misliš da je on vuko baš svaki konac? Forumaš Osa je to dobro objasnio na jednoj drugoj temi. Raspadom države koji je tada bio neminovan mnogi komunisti gube utjecaj, poslove po raznoraznim administracijama itd. i to njima nikako nije odgovaralo, a pazi čuda većina njih su upravo bili Srbi. Kud ćeš bolje... Čak i da je riječ o posezanju za teritorijem osnovni pokretač prije svega uvijek je novac to moraš znati... Rekao si da su nas u rat uvalile političke elite željne novaca sa svih strana. To sam osporavao. Sad si malo točnije počeo pričati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 22:20 |
|
|
Ljudi ˝Moramo spreciti haos. Red je u nasim rukama a mi smo u rukama haosa. Mi nemozemo upravljati haosom. Dok drzimo red dotle mozemo da upravljamo, to je u nasim rukama. zato smirimo ovu raspru 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 22:21 |
|
|
BBC je napisao/la: Ma da, nisi ti kliknuo na anketu. Eto te lažeš kao i Ghost. Teška kleveta. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Sta se ti javljas jebem li ti majchicu u manstiru istruhlog  Vasilja Ostroshkog Mrš mamu ti jebem baliysku u usta osunećena 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
|
|
RS treba ukinuti. Da vidimo vrijeme reakcije Teranove. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: A sad se malo opustimo jer je šteta kvariti ovako divnu temu Zahvaljujem, dragi moji  Sta se ti javljas jebem li ti majchicu u manstiru istruhlog  Vasilja Ostroshkog Zlatni kuzim da shvacas ovo osobno kad je RS u pitanju i sve 5. Al sve ima granice. Stici ce te prokletstvo tog sveca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 22:22 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Agathonikos je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Sta se ti javljas jebem li ti majchicu u manstiru istruhlog  Vasilja Ostroshkog Mrš mamu ti jebem baliysku u usta osunećena  Mir neJma alternativu i u to ime cestitam ti dva dana unaprijed istruhlog Jovanovica alias Ostroshkog gurbeta 
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 22:23 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Zadar1993 je napisao/la: NoviSeer je napisao/la: Je li? Na Srbe recimo nije djelovala nikakva propaganda? Sami od sebe ljudi uzeli puške u ruke i pobunili se u Hrvatskoj, BiH... Jer je njima Velika Srbija u krvi i Bogom dan cilj?
Pa jasno da je na njih djelovala propaganda, ali to nije bila želja za bogaćenjem već ideja Velike Srbije dakle teritorij ne pare, ajde još bi povjerovao toj teoriji da su prostori RH i BiH bogati naftom kao Saudijska Arabija . Pa nisam ni rekao da je riječ o milijardama za rad kojih primjerice Amerika danas ratuje. Riječ je dakako o komunjarama koji su željeli da i dalje imaju sigurnu vlast, utjecaj, prihode itd. (a među njima su Milošević, Karadžić i mnogi drugi) i kojima je upravo poslužio srpski patriotizam, ideja Velike Srbije itd. Ne vidim zašto bi stvarali ratove ako naposljetku od istih ne bi imali koristi.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 22:23 |
|
|
Ibar je napisao/la: Ljudi ˝Moramo spreciti haos. Red je u nasim rukama a mi smo u rukama haosa. Mi nemozemo upravljati haosom. Dok drzimo red dotle mozemo da upravljamo, to je u nasim rukama. zato smirimo ovu raspru  Nastao je posvemašnji haos. Molim moderaciju da povrati red u svoje ruke. Ili da zatvori TEMU. HVALA
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 22:24 |
|
|
Ibar je napisao/la: Zlatni kuzim da shvacas ovo osobno kad je RS u pitanju i sve 5. Al sve ima granice. Stici ce te prokletstvo tog sveca.
Ma njega je proklelo čim ga je poturčilo  Odmah ga je ispisalo iz ljudi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 22:25 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Ibar je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Sta se ti javljas jebem li ti majchicu u manstiru istruhlog  Vasilja Ostroshkog Zlatni kuzim da shvacas ovo osobno kad je RS u pitanju i sve 5. Al sve ima granice. Stici ce te prokletstvo tog sveca. Taj je Jovanovic bio u svoj vakat isto sto i Pop Djujic u svoj vakat i Kachavenda u nas vakat,stoga to se ne pika,sto su ga oni proglasili svetim ,zaboli me harbash za njihove svetice 
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
|
|
Pa kakav je ovo način poštovane kolege. Ništa multikulti i fino, a? Ajmo sada svi zajedno i složno...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
|
|
A sad slijedi jedna specijalna pomirbena pjesma. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 22:27 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39229 Lokacija: Gl. grad regije
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ja nemam takvih problema ni sa pijenjem kave s većinom Bošnjaka a s Hrvatima bilo gdje pogotovo. No love for poor Srbeki? Sa Srbekima samo rakiju... 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 22:28 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Taj je Jovanovic bio u svoj vakat isto sto i Pop Djujic u svoj vakat i Kachavenda u nas vakat,stoga to se ne pika,sto su ga oni proglasili svetim ,zaboli me harbash za njihove svetice  Glupa ulojena debilčino, nemaš ni pojma o čemu pišeš, nabijem te na suđuku efendije Mustafe i vascelog đamijskog odbora 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 22:28 |
|
|
|
Oce nas! Ja nisam taj sto zna, al' nadam se da bar ti znas otkud toliki bol, suze i strah? Pepeo pepelu i prah opet postace prah, al' niko nece znati sto je na brata pucao brat... Oce nas! Ja nisam taj sto zna, al' nadam se da bar ti znas otkud toliki bol, suze i strah? Pepeo pepelu i prah opet postace prah, al' niko nece znati sto je na brata pucao brat...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 22:29 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Govori za sebe Ljiljo. Ja nemam takvih problema ni sa pijenjem kave s većinom Bošnjaka a s Hrvatima bilo gdje pogotovo. Razlika je samo što je njima domovina od Sutle do Une, Bošnjacima od Une do Drine a nama je domovina od Sutle do Drine, pa kakve god države bile i ma kako se zvale. Baš da bi lijepo živjeli bez Bg i Zg, ne znam, neko možda bi...  
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 22:29 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Sa Srbekima samo rakiju...  Nisi ni ti blesav... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 22:30 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Grunf je napisao/la: BBC je napisao/la: Ma da, nisi ti kliknuo na anketu. Eto te lažeš kao i Ghost. Teška kleveta.  Onda nam reci ovako javno i glasno. Bi li ti ukidao RS i davao veću moć centraliziranom Sarajevu ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 22:34 |
|
|
BBC je napisao/la: Grunf je napisao/la: Teška kleveta.  Onda nam reci ovako javno i glasno. Bi li ti ukidao RS i davao veću moć centraliziranom Sarajevu ? Već sam rekao, malo prolistaj temu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 22:35 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Inače dežurna moderacija posmatra ovu temu, u ovom fazonu:  
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 22:36 |
|
|
|
Ima li kakvih novosti? Je li ukinuta?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 22:38 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Taj je Jovanovic bio u svoj vakat isto sto i Pop Djujic u svoj vakat i Kachavenda u nas vakat,stoga to se ne pika,sto su ga oni proglasili svetim ,zaboli me harbash za njihove svetice  Glupa ulojena debilčino, nemaš ni pojma o čemu pišeš, nabijem te na suđuku efendije Mustafe i vascelog đamijskog odbora  Za obojicu od Ibra!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 22:38 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39229 Lokacija: Gl. grad regije
|
BBC je napisao/la: Grunf je napisao/la: Teška kleveta.  Onda nam reci ovako javno i glasno. Bi li ti ukidao RS i davao veću moć centraliziranom Sarajevu ? Transformacija, uostalom neka iz BL pokrenu inicijativu da glavni grad bude BL, pa će biti centraliziranija BL.  Ja za!
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|