|
|
Stranica: 150/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 kol 2013, 14:51 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: .Jer iskreni Partner Gospodin Mile, da zeli neki zbilja partnerski plodonosan odnos ponudio bi vam makar djelić Posavine ..
Gospođice SarajkaĐevojka, jel nama to na čelu piše "idiot sam, zajebi me!" pa da imate takva očekivanja od Srba. Odrastite malo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 kol 2013, 14:53 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: seherzada je napisao/la:
Kad bi tebi neko dosao pred kucu i poceo razbijati, ti bi reagirao tako sto bi se - odselio?
Mudar ratnik se izlaže proračunatoj,a nikad nepotrebnoj opasnosti. Dolaziti mečki na rupu nije pametno....meni su dolazili moji hrvati praviti sranja pred kućom zbog susjeda muslimana koje nismo dali maltretirati..ali nije pametno mečki to raditi  Malo si pobrkao. Ne dolazis ti mecki na rupu, vec na svoju zemlju i pred svoju kucu. Mislim ti, kao 'ti'... Nemaju Srbi sta traziti na hrvatskoj ili bosnjackoj zemlji i pred njihovim kucama u Posavini, Podrinju i sl. I obrnuto vrijedi...
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 kol 2013, 14:56 |
|
|
Metemma je napisao/la: seherzada je napisao/la: RS gnjili iznutra. Mislim da je dijagnoza nesto najslicnije - anorexiji. Zato se Srbekima zuri, pokusavaju spasiti sto se spasiti daa. Zato sve cesce izlaze sa prijedlozima tipa "braco Bosnjaci, hajmo se fino dogovoriti, da ovo lepo podelimo ko ljudi, da se ne svadjamo vise". A Bosnjaci padaju od smjeha...  Nešto u vodi, nema drugog objašnjenja. seherzada je napisao/la: Nema povlacenja pred nasiljem... Bosanska glavusha je tvrda, nije je lako razbit...  Naravno, ovde se ne potura svoja glavuša, već tuđa. Prave se važni po Sarajevu, Beču, Upsali, internetu, ona konjina iz 1. marta je obišao svaku holandsku vukojebinu, a zbog toga trpe oni koji su se vratili u RS. Naravno da je ovaj fizički napad za svaku osudu, da se nije smio dogoditi i da ga treba kazniti. Ali neko bi trebao pod hitno da objasni balavurdiji iz Skandinavske bojne nešto o sijanju vjetra i žetvi koja iz toga slijedi. Ali ova nesretnica, mrtva hladna nudi tuđe glave da se razbijaju, ona iz Beča halače da se ide u rat... dno dna od nemorala, u rangu Nasera Orića, kolješ babe i đedove, a kad dođu sinovi, odeš u Tuzlu na školovanje. Sorry decki, preko 700.000 Bosnjaka i Hrvata ima imovinu u RS. To sto vi mislite da je ta imovina srpska, ste se mal zaebali... 
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 kol 2013, 15:03 |
|
|
seherzada je napisao/la: Sorry decki, preko 700.000 Bosnjaka i Hrvata ima imovinu u RS. To sto vi mislite da je ta imovina srpska, ste se mal zaebali...  Opet te nešto prebacuje? Naravno da se u RS poštuje privatna svojina bez obzira na nacionalnost vlasnika. To ne mijenja činjenicu da su tvoje analize za umrijet od smijeha, što je možda tvoja taktika, da smanjiš broj Srba tako što će pomrijet od smijeha čitajući tvoje analize. Niti činjenicu da vas dvije poturate tuđe glave da ih neko razbije i zagovarate neki rat u kom bi neko drugi ginuo.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 kol 2013, 15:13 |
|
|
Metemma je napisao/la: seherzada je napisao/la: Sorry decki, preko 700.000 Bosnjaka i Hrvata ima imovinu u RS. To sto vi mislite da je ta imovina srpska, ste se mal zaebali...  Opet te nešto prebacuje? Naravno da se u RS poštuje privatna svojina bez obzira na nacionalnost vlasnika. To ne mijenja činjenicu da su tvoje analize za umrijet od smijeha, što je možda tvoja taktika, da smanjiš broj Srba tako što će pomrijet od smijeha čitajući tvoje analize. Niti činjenicu da vas dvije poturate tuđe glave da ih neko razbije i zagovarate neki rat u kom bi neko drugi ginuo. A zasto ti mislis da je uzivanje svoje imovine = poturanje tudjih glava da ih neko razbije i zagovaranje rata? Cuj, ljudi dodju na svoju livadu, u svoju kucu... i to je kao zagovaranje rata? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 kol 2013, 15:17 |
|
|
seherzada je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Mudar ratnik se izlaže proračunatoj,a nikad nepotrebnoj opasnosti. Dolaziti mečki na rupu nije pametno....meni su dolazili moji hrvati praviti sranja pred kućom zbog susjeda muslimana koje nismo dali maltretirati..ali nije pametno mečki to raditi  Malo si pobrkao. Ne dolazis ti mecki na rupu, vec na svoju zemlju i pred svoju kucu. Mislim ti, kao 'ti'... Nemaju Srbi sta traziti na hrvatskoj ili bosnjackoj zemlji i pred njihovim kucama u Posavini, Podrinju i sl. I obrnuto vrijedi... Nisam ja ništa pobrkao.Živ čovjek sve može,mrtav ništa.Forsirate (vaša politika) neke stvari,kao da je autizam u pitanju,i onda kukate jer politika žrtvuje te ljude,a ne čini ništa da im pomogne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 kol 2013, 15:19 |
|
|
seherzada je napisao/la: A zasto ti mislis da je uzivanje svoje imovine = poturanje tudjih glava da ih neko razbije i zagovaranje rata? Cuj, ljudi dodju na svoju livadu, u svoju kucu... i to je kao zagovaranje rata?  Ajde mi objasni zašto vas uče da je ovo nešto pametno, kad je dovoljno vratiti se tri posta unazad i lako vidjeti o čemu sam pričao? Tačno ste na nivou djeteta koje misli da će nekog prevarit tako što se pravi ludo. Naravno da niko nema ništa protiv da bilo ko nesmetano uživa svoju imovinu u svojoj domovini Republici Srpskoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 kol 2013, 15:23 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Kako objasniti da se muslimani petljaju u život ljudi u Neumu, a nemaju tamo svojih nekretnina u bitnom obimu ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 kol 2013, 15:24 |
|
|
|
E jebiga sad BBC... i ti sitničariš...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 kol 2013, 15:41 |
|
|
Metemma je napisao/la: seherzada je napisao/la: A zasto ti mislis da je uzivanje svoje imovine = poturanje tudjih glava da ih neko razbije i zagovaranje rata? Cuj, ljudi dodju na svoju livadu, u svoju kucu... i to je kao zagovaranje rata?  Ajde mi objasni zašto vas uče da je ovo nešto pametno, kad je dovoljno vratiti se tri posta unazad i lako vidjeti o čemu sam pričao? Tačno ste na nivou djeteta koje misli da će nekog prevarit tako što se pravi ludo. Naravno da niko nema ništa protiv da bilo ko nesmetano uživa svoju imovinu u svojoj domovini Republici Srpskoj. Pa ti si rekao da je uzvanje svoje imovine, vracanje na nju, zivljenje na njoj... = zagovaranje rata! Ako koristis nasilje da bi nekome sprijecio njegovo civilizirano pravo - razbijanjem glave, protjerivanjem, i sl. onda se ne mo'sh nadati nicem dobrom. Zato moja podrska 1. martu, ljudi inzistiraju na ostvarivanju svojih civiliziranih prava koja im se nasiljem oduzimaju/su oduzeta. Pa ja... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 kol 2013, 15:45 |
|
|
|
Možda je taj prebijeni bio Komšićev birač ? Onda ga ne bi trebali žaliti puno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 kol 2013, 15:47 |
|
|
Malo si pobrkao.
Ne dolazis ti mecki na rupu, vec na svoju zemlju i pred svoju kucu. Mislim ti, kao 'ti'... Nemaju Srbi sta traziti na hrvatskoj ili bosnjackoj zemlji i pred njihovim kucama u Posavini, Podrinju i sl. I obrnuto vrijedi...
Nisam ja ništa pobrkao.Živ čovjek sve može,mrtav ništa.Forsirate (vaša politika) neke stvari,kao da je autizam u pitanju,i onda kukate jer politika žrtvuje te ljude,a ne čini ništa da im pomogne. Veze s vezom nema... Tebe neko protjera sa tvoje livade, iz tvoje kuce, i sl. nasiljem, i sada ti neces traziti svoje, sa svim onim pravima koja ti na tome pripadaju?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 kol 2013, 15:52 |
|
|
seherzada je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Nisam ja ništa pobrkao.Živ čovjek sve može,mrtav ništa.Forsirate (vaša politika) neke stvari,kao da je autizam u pitanju,i onda kukate jer politika žrtvuje te ljude,a ne čini ništa da im pomogne.
Veze s vezom nema... Tebe neko protjera sa tvoje livade, iz tvoje kuce, i sl. nasiljem, i sada ti neces traziti svoje, sa svim onim pravima koja ti na tome pripadaju? Normalno da ćeš tražiti...s tim što su se okolnosti izmijenile odkad su ti ljudi protjerani.Gura ih se pod svaku cijenu na povratak,uglavnom neodrživ.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 kol 2013, 16:15 |
|
|
Veze s vezom nema...
Tebe neko protjera sa tvoje livade, iz tvoje kuce, i sl. nasiljem, i sada ti neces traziti svoje, sa svim onim pravima koja ti na tome pripadaju?
Normalno da ćeš tražiti...s tim što su se okolnosti izmijenile odkad su ti ljudi protjerani.Gura ih se pod svaku cijenu na povratak,uglavnom neodrživ. Ne znam gdje ti vidis "guranje"? Pa niko nikom ne moze odredjivati gdje ce zivjeti... No ako neko ko je bio zrtva nasilja, hoce da se vrati na svoju imovinu, i ostvari svoja civilizirana prava - to je svaciji licni izbor - normalno da ces takvoj osobi.ili grupi pruziti podrsku, prije svega kao zrtvi nasilja. Pa neces valjda drzat stranu nasilju = oni koji to rade imaju poremecen sustav vrijednosti po nekoliko aspekata. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 kol 2013, 16:25 |
|
|
seherzada je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Normalno da ćeš tražiti...s tim što su se okolnosti izmijenile odkad su ti ljudi protjerani.Gura ih se pod svaku cijenu na povratak,uglavnom neodrživ.
Ne znam gdje ti vidis "guranje"? Pa niko nikom ne moze odredjivati gdje ce zivjeti... No ako neko ko je bio zrtva nasilja, hoce da se vrati na svoju imovinu, i ostvari svoja civilizirana prava - to je svaciji licni izbor - normalno da ces takvoj osobi.ili grupi pruziti podrsku, prije svega kao zrtvi nasilja. Pa neces valjda drzat stranu nasilju = oni koji to rade imaju poremecen sustav vrijednosti po nekoliko aspekata.  Vrijedi li isto za Hrvate kad im zabranjujete svetkovine i okupljanja u Kaknju ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 kol 2013, 16:39 |
|
|
seherzada je napisao/la: Pa ti si rekao da je uzvanje svoje imovine, vracanje na nju, zivljenje na njoj... = zagovaranje rata! Ako koristis nasilje da bi nekome sprijecio njegovo civilizirano pravo - razbijanjem glave, protjerivanjem, i sl. onda se ne mo'sh nadati nicem dobrom. Zato moja podrska 1. martu, ljudi inzistiraju na ostvarivanju svojih civiliziranih prava koja im se nasiljem oduzimaju/su oduzeta. Pa ja...  Ajmo uradit jedno čudo tehnike koje se zove kopi & pejst. Citiraćemo gospodina Metemmu, tri posta unazad, zbog galopirajuće skleroze: Citat: Naravno, ovde se ne potura svoja glavuša, već tuđa.
Prave se važni po Sarajevu, Beču, Upsali, internetu, ona konjina iz 1. marta je obišao svaku holandsku vukojebinu, a zbog toga trpe oni koji su se vratili u RS.
Naravno da je ovaj fizički napad za svaku osudu, da se nije smio dogoditi i da ga treba kazniti.
Ali neko bi trebao pod hitno da objasni balavurdiji iz Skandinavske bojne nešto o sijanju vjetra i žetvi koja iz toga slijedi.
Ali ova nesretnica, mrtva hladna nudi tuđe glave da se razbijaju, ona iz Beča halače da se ide u rat... dno dna od nemorala, u rangu Nasera Orića, kolješ babe i đedove, a kad dođu sinovi, odeš u Tuzlu na školovanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 kol 2013, 16:45 |
|
|
BBC je napisao/la: seherzada je napisao/la: Ne znam gdje ti vidis "guranje"? Pa niko nikom ne moze odredjivati gdje ce zivjeti... No ako neko ko je bio zrtva nasilja, hoce da se vrati na svoju imovinu, i ostvari svoja civilizirana prava - to je svaciji licni izbor - normalno da ces takvoj osobi.ili grupi pruziti podrsku, prije svega kao zrtvi nasilja. Pa neces valjda drzat stranu nasilju = oni koji to rade imaju poremecen sustav vrijednosti po nekoliko aspekata.  Vrijedi li isto za Hrvate kad im zabranjujete svetkovine i okupljanja u Kaknju ? Normalno da vrijedi. Ne moze i ne smije se koristiti ili opravdavati nasilje nad nekim da bi se ostvarivale nekakve politicke statijaznam ambicije. Osnovna, temeljna, ljudska prava - pravo na sigurnost, uzivanje svoje imovine, sloboda kretanja, obiljezavanje Bajrama, Uskrsa, i sl. na mjestima koja su za to predvidjena, glasacko pravo na biranje, itd itd - moraju biti zagarantirana svakom. Politicka ambicije se mogu realizirati popravljanjem svog statusa, a ne nasiljem spram nekog drugog i degradiranjem njegovog statusa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 kol 2013, 16:46 |
|
|
|
Pa vidiš, to u Zvorniku nekoliko pojedinaca. To u Kaknju od samog vrha bošnjačke politike. I vi muslimanski fašisti se našli kritizirati nekoga u RS. Čistite govna kod sebe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomislav Diablo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 kol 2013, 16:54 |
|
|
seherzada je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Mudar ratnik se izlaže proračunatoj,a nikad nepotrebnoj opasnosti. Dolaziti mečki na rupu nije pametno....meni su dolazili moji hrvati praviti sranja pred kućom zbog susjeda muslimana koje nismo dali maltretirati..ali nije pametno mečki to raditi  Malo si pobrkao. Ne dolazis ti mecki na rupu, vec na svoju zemlju i pred svoju kucu. Mislim ti, kao 'ti'... Nemaju Srbi sta traziti na hrvatskoj ili bosnjackoj zemlji i pred njihovim kucama u Posavini, Podrinju i sl. I obrnuto vrijedi... seherzada je napisao/la: Metemma je napisao/la: Ajde mi objasni zašto vas uče da je ovo nešto pametno, kad je dovoljno vratiti se tri posta unazad i lako vidjeti o čemu sam pričao? Tačno ste na nivou djeteta koje misli da će nekog prevarit tako što se pravi ludo.
Naravno da niko nema ništa protiv da bilo ko nesmetano uživa svoju imovinu u svojoj domovini Republici Srpskoj.
Pa ti si rekao da je uzvanje svoje imovine, vracanje na nju, zivljenje na njoj... = zagovaranje rata! Ako koristis nasilje da bi nekome sprijecio njegovo civilizirano pravo - razbijanjem glave, protjerivanjem, i sl. onda se ne mo'sh nadati nicem dobrom. Zato moja podrska 1. martu, ljudi inzistiraju na ostvarivanju svojih civiliziranih prava koja im se nasiljem oduzimaju/su oduzeta. Pa ja...  Na krivom si forumu. Odi na klitorix, pa objašnjavaj svojim džihadistima da ne oskrnavljuju katolička groblja po Bugojnu i ne uzurpiraju stanove Hrvata koji se tamo žele vratiti. Ovako sva ta tvoja priča izgleda jako licemjerno...
_________________ [url]http://www.youtube.com/watch?v=8BhSmd5ZWkw[/url]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 kol 2013, 16:55 |
|
|
Metemma je napisao/la: seherzada je napisao/la: Pa ti si rekao da je uzvanje svoje imovine, vracanje na nju, zivljenje na njoj... = zagovaranje rata! Ako koristis nasilje da bi nekome sprijecio njegovo civilizirano pravo - razbijanjem glave, protjerivanjem, i sl. onda se ne mo'sh nadati nicem dobrom. Zato moja podrska 1. martu, ljudi inzistiraju na ostvarivanju svojih civiliziranih prava koja im se nasiljem oduzimaju/su oduzeta. Pa ja...  Ajmo uradit jedno čudo tehnike koje se zove kopi & pejst. Citiraćemo gospodina Metemmu, tri posta unazad, zbog galopirajuće skleroze: Citat: Naravno, ovde se ne potura svoja glavuša, već tuđa.
Prave se važni po Sarajevu, Beču, Upsali, internetu, ona konjina iz 1. marta je obišao svaku holandsku vukojebinu, a zbog toga trpe oni koji su se vratili u RS.
Naravno da je ovaj fizički napad za svaku osudu, da se nije smio dogoditi i da ga treba kazniti.
Ali neko bi trebao pod hitno da objasni balavurdiji iz Skandinavske bojne nešto o sijanju vjetra i žetvi koja iz toga slijedi.
Ali ova nesretnica, mrtva hladna nudi tuđe glave da se razbijaju, ona iz Beča halače da se ide u rat... dno dna od nemorala, u rangu Nasera Orića, kolješ babe i đedove, a kad dođu sinovi, odeš u Tuzlu na školovanje. Pa taj "konjina" kojeg ti spominjes, i ti iz Skandinavije ili Austrija, nisu oni koji su svojom voljom otisli iz RS - vec su protjerani nasiljem. Ljudi imaju imovinu, svoje livade, svoje kuce, itd u RS, i nemos ti njima odredjivati sta mogu a sta ne, jer to nije u kolinearnosti sa tvojim politickim ambicijama. Ljudi imaju potpuno zakonsko pravo da raspolazu svojom imovinom, da se registruju na toj imovini, da glasaju u svom mjestu, itd itd - a to sto to nekima smeta, pa to najvise govori o njima samima.  Odnosno, nema potrebe se obazirati na takoVe i udovoljavati njihovim zeljama, jer to nigdje nije zakonski ni definirano... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 kol 2013, 17:00 |
|
|
|
Kod Indijanaca nema privatne svojine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 kol 2013, 17:07 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Kod Indijanaca nema privatne svojine. Indijanci su za vas svijet izmislili, gospodine Lebowski. Jebote, maznu Srbinu zemlju i na njoj izgrade džamiju Kralj Fahd kao stjecište islamističke fukare a onda udare po kuknjavi o neni Fati i tako kmeče godinama. I hajde ti s pajserima gradi kao neku normalnu državu i kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 kol 2013, 17:10 |
|
|
|
Pajseri, balvani, bukve, luđaci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 kol 2013, 17:11 |
|
|
BBC je napisao/la: Pa vidiš, to u Zvorniku nekoliko pojedinaca. To u Kaknju od samog vrha bošnjačke politike. I vi muslimanski fašisti se našli kritizirati nekoga u RS. Čistite govna kod sebe. Ma ne interesiraju mene te spike... Ako imas neki konkretan slucaj, ili neko udruzenje Hrvata iz npr. Kaknja koji se hoce vratiti ili ostvarivati svoja prava na svojoj zemlji, u nekom svom selu u Kaknju, ili u samom gradu Kaknju - ja to podrzavam. Pa da je to sto puta protiv nekih apstraktnih bosnjackih ili bosanskih politickih ambicija... Jednako onako kako podrzavam 1. mart, koji poziva sve prognane Bosnjake i Hrvate, oni koji to hoce, na ostvarivanje svojih temeljnih prava u Posavini i Podrinju. Nisu Bosnjaci ni Srbi krivi sto se Hrvati ne organiziraju i traze svoje sto im pripada po temeljnim civiliziranim pravima, vec odmah u startu, sto je primjetno i na ovom nazovi forumcetu, kazu nema od tog nista. Pa ja... To je stvar ljudskosti, podrzavati i pomoci ljudima koji su pretrpjeli nasilje da se vrate, ili ostvare svoja prava, onima koji hoce. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 kol 2013, 17:13 |
|
|
|
Apsolutno nam je nebitno što ti podržavaš, ili ispravnije rečeno što lažeš da podržavaš za potrebe hrvatskog foruma. Činjenica ostaje da imate fašiste u vlasti u Kaknju i niste ih zbog fašizma smijenili. Kad to uradite javite se ponovo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|