|
|
Stranica: 161/1361.
|
[ 34006 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2013, 01:27 |
|
|
|
Da je Alija bio zločinac možda bi bio živ i sada, umro od đuveča.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Levitas
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2013, 01:34 |
|
|
BBC je napisao/la: Zajeban SDS. Hrvatima je bolje da se drže koalicije sa Dodikom.  Gdje srpska mladez? Kao da je skup umirovljenika.  Daj studentice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2013, 01:35 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
Levitas je napisao/la: Mozda ne izgleda tako sada, ali nikada ne treba odbaciti mogucnost takvog razvoja situacije. Nije ni poslije drugog svijetskog rata bilo sjajno po Bosnjake. Mada i gornje i donje Podrinje polahko postaje coitus lupus, progon Bosnjaka na stranu. I Srbi napustaju Podrinje za bolje poslovne i obrazovne prilike u susjednoj Srbiji. Ma koji razvoj situacije , nemoj me nasmijavat. Možda se moglo , poslije rata nešto napraviti s povratkom ali srećom po Srbe SDA je više voljela mažnjavat lovu namjenjenu za povratak i osvajat glasove Podrinjinaca iskorištavajući njihovu muku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2013, 06:46 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
Levitas je napisao/la: BBC je napisao/la: Zajeban SDS. Hrvatima je bolje da se drže koalicije sa Dodikom.  Gdje srpska mladez? Kao da je skup umirovljenika.  Daj studentice. Itekako je bilo srpske omladine. A pazi, danas na Palama imaš maksimalno 40-ak studenata (ne brojim domaće) jer je još daleko početak studentske 13/14. Zna ih na istim biti i do 4000.Tako da je i sa te strane skup itekako više nego uspio, iako je jednim dijelom bio stranački. 6-7k ljudi... A ona kurveštija iz Anadolije puna šovinizma kaže bilo je par stotina ljudi, čak se i onaj novinar BHT skoro nasmijao... Dobrodošao Momčilo još jednom.... RS je pokazala i dokazala da može, a iskustvo Momčila će doprinijeti skoroj nezavisnosti.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2013, 11:42 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: Levitas je napisao/la: Mozda ne izgleda tako sada, ali nikada ne treba odbaciti mogucnost takvog razvoja situacije. Nije ni poslije drugog svijetskog rata bilo sjajno po Bosnjake. Mada i gornje i donje Podrinje polahko postaje coitus lupus, progon Bosnjaka na stranu. I Srbi napustaju Podrinje za bolje poslovne i obrazovne prilike u susjednoj Srbiji. Ma koji razvoj situacije , nemoj me nasmijavat. Možda se moglo , poslije rata nešto napraviti s povratkom ali srećom po Srbe SDA je više voljela mažnjavat lovu namjenjenu za povratak i osvajat glasove Podrinjinaca iskorištavajući njihovu muku. Čoveče koliko ovaj tip ima klonova. Odmah o tome kako ni posle drugog svetskog rata nije bilo sjajno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2013, 11:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43701 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Imao je i Rasim Delić (osuđen u Haagu) državni pogreb, i vojno izaslanstvo na dženazi.
Iskreno, neka me napadnu moji, ali mi nikada nije legla haška konstrukcija o proširenoj zapovjednoj odgovornosti i UZP koji se primjenjuje na političare.
Prezirao bih narod i ljude koji slave nekoga tko je osobno činio ili naređivao zločine, ili se nalazio na licu mjesta, ali kada su u pitanju političke glavešine, to je siva zona.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2013, 11:53 |
|
|
|
O ratnom zločincu na mestu predsednika Skupštine je teško i razmišljati. Al' eto u Hagu sve prolazi.
Tako je kako jeste, čovek je odležao u zatvoru, po rečima nekih advokata, u užasnim okolnostima. Vratio se, slobodan, sa svim pravima. Po povratku je dao maksimalno korektne izjave. I ne vidim zašto bi neko besneo na doček njegovih sugrađana. Čak ga nije RS organizovala.
Koji km zapadnije od Pala su slavili i slave, ljude koji su lično klali i ubijali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2013, 11:57 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Imao je i Rasim Delić (osuđen u Haagu) državni pogreb, i vojno izaslanstvo na dženazi.
Iskreno, neka me napadnu moji, ali mi nikada nije legla haška konstrukcija o proširenoj zapovjednoj odgovornosti i UZP koji se primjenjuje na političare.
Prezirao bih narod i ljude koji slave nekoga tko je osobno činio ili naređivao zločine, ili se nalazio na licu mjesta, ali kada su u pitanju političke glavešine, to je siva zona. Bravo majstore , svaka ti čast , kako li samo dođe do ovog divnog zaključka. Pa upravo su politička govna najveći krivci a ne majmuni koji pucaju ili oni koji direktno narede tim istim majmunima "Pobija ih". Meni je gori novinar huškač nego ijedan onaj tipa Lukić koji spaljuje ljude , a da ne govorim i najvećem ološu koji ima raznorazne političke imunitete i svojim demagogijama pozivaju na zločin ili ćute pored i trljaju ruke a posle kad zločin se napravi prave se ludi i grbavi jer im upravo to tvoja "siva zona" dozvoljava.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2013, 12:01 |
|
|
joe enter je napisao/la: Bravo majstore , svaka ti čast , kako li samo dođe do ovog divnog zaključka.
Pa upravo su politička govna najveći krivci a ne majmuni koji pucaju ili oni koji direktno narede tim istim majmunima "Pobija ih".
Meni je gori novinar huškač nego ijedan onaj tipa Lukić koji spaljuje ljude , a da ne govorim i najvećem ološu koji ima raznorazne političke imunitete i svojim demagogijama pozivaju na zločin ili ćute pored i trljaju ruke a posle kad zločin se napravi prave se ludi i grbavi jer im upravo to tvoja "siva zona" dozvoljava. Jole, ne lupaj. Odgovoran je izvršilac i onaj ko je dao naređenje. Inače bi mogao pohapsiti čitav svet za ratni zločin, ubistva, silovanja, pljačke. Jbg, izvori "nadahnuća" mogu biti različiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2013, 12:11 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: joe enter je napisao/la: Bravo majstore , svaka ti čast , kako li samo dođe do ovog divnog zaključka.
Pa upravo su politička govna najveći krivci a ne majmuni koji pucaju ili oni koji direktno narede tim istim majmunima "Pobija ih".
Meni je gori novinar huškač nego ijedan onaj tipa Lukić koji spaljuje ljude , a da ne govorim i najvećem ološu koji ima raznorazne političke imunitete i svojim demagogijama pozivaju na zločin ili ćute pored i trljaju ruke a posle kad zločin se napravi prave se ludi i grbavi jer im upravo to tvoja "siva zona" dozvoljava. Jole, ne lupaj. Odgovoran je izvršilac i onaj ko je dao naređenje. Inače bi mogao pohapsiti čitav svet za ratni zločin, ubistva, silovanja, pljačke. Jbg, izvori "nadahnuća" mogu biti različiti. Ja govorim o političarima koji su sive eminecije zločina i plus oni koji nadahnjuju. A oni novinari su za mene veći zlikovci , ali vrlo dobro znam da im se ne može za to suditi , ali im se može bar zabraniti rad kao i tim istim političarima ako ih već ne uspeju osuditi za svoj politički posao. A šta si uradio ako ne staneš na rep tim političarima i novinarima?? , ako i dalje budu radili svoj posao nikakav problem neće imati da se nađe još gomila ubica koja će se naložiti i krenuti tim putem koji oni propovedaju. Evo primera BiH , gde na svim stranama nije izvršena lustracija pa se lepo odgojila i vaspitala nova generacija puna mržnje i gluposti , što znači ili će oni krenuti u nove sukobe i zločine ili će daj još bude gore to ostaviti unucima. Ne mogu da verujem da si tako slep pored očiju , ali nije ni čudo kad je tebi normalno komunicirati ravnopravno sa ljudima koji se rugaju žrtvama i pozivaju na mržnju. Ne nije odgovoran sam ozvršilac i onaj koji izdaje naređenje , nego je najviše kriv onaj koji inspiriše i vodi sve to ludilo , a vamo zatupljena gomila naroda ne vidi ništa van svoga nosa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2013, 12:24 |
|
|
joe enter je napisao/la: Ja govorim o političarima koji su sive eminecije zločina i plus oni koji nadahnjuju.
A oni novinari su za mene veći zlikovci , ali vrlo dobro znam da im se ne može za to suditi , ali im se može bar zabraniti rad kao i tim istim političarima ako ih već ne uspeju osuditi za svoj politički posao.
A šta si uradio ako ne staneš na rep tim političarima i novinarima?? , ako i dalje budu radili svoj posao nikakav problem neće imati da se nađe još gomila ubica koja će se naložiti i krenuti tim putem koji oni propovedaju.
Evo primera BiH , gde na svim stranama nije izvršena lustracija pa se lepo odgojila i vaspitala nova generacija puna mržnje i gluposti , što znači ili će oni krenuti u nove sukobe i zločine ili će daj još bude gore to ostaviti unucima. Samo me zanima ko je vaspitao one prošle generacije da budu pune mržnje i gluposti? Ili one pre njih? Ili one pre njih? Ili one pre njih? Nisu ove sadašnje generacije ni bolje ni lošije od prethodnih. Možda je tamo bila neka maska, a sada je prosto nema. Dakle ključni problem nisu novinari, političari itd. već su oni posledica problema koji postoji i ne rešava se. Dakle možeš sve da ih postreljaš danas poslepodne, čim izraste nova generacija došli bi na isto posle nekog vremena. Citat: Ne mogu da verujem da si tako slep pored očiju , ali nije ni čudo kad je tebi normalno komunicirati ravnopravno sa ljudima koji se rugaju žrtvama i pozivaju na mržnju. Komunicirati je normalno sa svim ljudima. I kad su normalni i kad baš nisu, i kad se slažu sa tobom i kad se ne slažu, i kad su pametni i kad baš i nisu. Uostalom, to je smisao foruma. Citat: Ne nije odgovoran sam ozvršilac i onaj koji izdaje naređenje , nego je najviše kriv onaj koji inspiriše i vodi sve to ludilo , a vamo zatupljena gomila naroda ne vidi ništa van svoga nosa. Znači ako izađe momak i masakrira 10 vršnjaka zato što je gledao vesti pa video da to radi neka budala u SAD? Nije odgovoran on, nego su vesti?  Ne amnestiran ideologe zla. Ali odbacujem fantastične konstrukcije tamo gde im mesto nije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2013, 12:52 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: joe enter je napisao/la: Ja govorim o političarima koji su sive eminecije zločina i plus oni koji nadahnjuju.
A oni novinari su za mene veći zlikovci , ali vrlo dobro znam da im se ne može za to suditi , ali im se može bar zabraniti rad kao i tim istim političarima ako ih već ne uspeju osuditi za svoj politički posao.
A šta si uradio ako ne staneš na rep tim političarima i novinarima?? , ako i dalje budu radili svoj posao nikakav problem neće imati da se nađe još gomila ubica koja će se naložiti i krenuti tim putem koji oni propovedaju.
Evo primera BiH , gde na svim stranama nije izvršena lustracija pa se lepo odgojila i vaspitala nova generacija puna mržnje i gluposti , što znači ili će oni krenuti u nove sukobe i zločine ili će daj još bude gore to ostaviti unucima. Samo me zanima ko je vaspitao one prošle generacije da budu pune mržnje i gluposti? Ili one pre njih? Ili one pre njih? Ili one pre njih? Nisu ove sadašnje generacije ni bolje ni lošije od prethodnih. Možda je tamo bila neka maska, a sada je prosto nema. Dakle ključni problem nisu novinari, političari itd. već su oni posledica problema koji postoji i ne rešava se. Dakle možeš sve da ih postreljaš danas poslepodne, čim izraste nova generacija došli bi na isto posle nekog vremena. Citat: Ne mogu da verujem da si tako slep pored očiju , ali nije ni čudo kad je tebi normalno komunicirati ravnopravno sa ljudima koji se rugaju žrtvama i pozivaju na mržnju. Komunicirati je normalno sa svim ljudima. I kad su normalni i kad baš nisu, i kad se slažu sa tobom i kad se ne slažu, i kad su pametni i kad baš i nisu. Uostalom, to je smisao foruma. Citat: Ne nije odgovoran sam ozvršilac i onaj koji izdaje naređenje , nego je najviše kriv onaj koji inspiriše i vodi sve to ludilo , a vamo zatupljena gomila naroda ne vidi ništa van svoga nosa. Znači ako izađe momak i masakrira 10 vršnjaka zato što je gledao vesti pa video da to radi neka budala u SAD? Nije odgovoran on, nego su vesti?  Ne amnestiran ideologe zla. Ali odbacujem fantastične konstrukcije tamo gde im mesto nije. Znači niko nije kriv?? , samo odjednom iz zemlje iznikoše ili padoše sa nebesa zlikovci koji ubijaju?! , i njih osudimo i rešen problem jel?? Pitaš se ko je vaspitao one od ranije?! , pa knjigu u šake i čitaj pa će ti biti jasno odakle potiče mržnja i zločin , ali ti misliš da oni se pojavljuju kao elementarna nepogoda tipa kiša ili grad. Sve je povezano od turskog vakta pa naovamo , ove zadnje su vaspitali komunsti i četnici ujedno , tj.ista bagra hajdučka koja je stasala na osnovu naobrazovanosti,huškanja i akutnog nedostatka demokratičnosti i ljudskih prava. Ili su nam ih podmetnulu neki stranci jer nas mrze. Komunicirati sa podržavateljima zločina i mrziteljima je samo slučaj na ovom forumu i na još par sličnih , jer na svim forumima je prvenstveno zabranjena nacionalna,verska mržna i podržavanje zločina i zločinaca. Upravo si dokazao da si primer kako su vrednosti ovde ubijene do panja , jer sasvim je normalno da fašista iznosi svoje stavove i da se sanjima ravnopravno komunicira. Ova analogija sa nekim ludakom koji izmasakrira 10 ljudi ti je tako jadna i glupava da prosto nemam reči , jer si upravo opravdao fasitšitčku ideologiju i da svaka baraba može svašta pričati a da k+ludaci ubijaju a insipratori koji su najkrivlji ostaju nekažnjeni i dalje huškaji i mrze. Tvoja loogika je ako ne usdimo holivudskim filmovima zašto bi sudili fašističkim idelozima jer i jedni i durgi nisu pucali direktno već samo inspirisali. Razočaran sam u tebe Janjac , mislio sam da imaš više savesti i da te nije ščepala mržnja i inat pa sve zločine kao i ovi sa foruma pokušavaš opravdati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2013, 13:33 |
|
|
joe enter je napisao/la: Znači niko nije kriv?? , samo odjednom iz zemlje iznikoše ili padoše sa nebesa zlikovci koji ubijaju?! , i njih osudimo i rešen problem jel??
Pitaš se ko je vaspitao one od ranije?! , pa knjigu u šake i čitaj pa će ti biti jasno odakle potiče mržnja i zločin , ali ti misliš da oni se pojavljuju kao elementarna nepogoda tipa kiša ili grad. Sve je povezano od turskog vakta pa naovamo , ove zadnje su vaspitali komunsti i četnici ujedno , tj.ista bagra hajdučka koja je stasala na osnovu naobrazovanosti,huškanja i akutnog nedostatka demokratičnosti i ljudskih prava. Ili su nam ih podmetnulu neki stranci jer nas mrze. Pa ništa, ja ti lepo još ranije rekoh. Daj da promenimo narod. Pobijemo ovu bagru, spalimo crkve i džamije, eliminišemo materijalne tragove postojanje i onda proizvedemo određen broj beba iz epruvete (al da pazimo da su slične) i vaspitamo ih u specijalno pripremljenim zavodima, pa posle pustimo u prirodu. Citat: Komunicirati sa podržavateljima zločina i mrziteljima je samo slučaj na ovom forumu i na još par sličnih , jer na svim forumima je prvenstveno zabranjena nacionalna,verska mržna i podržavanje zločina i zločinaca. Ma da. Prvo, na većini foruma u manjoj ili većoj meri ide ista priča. Drugo, ako je nešto zabranjeno forumskim pravilima ne znači da ne postoji. Ne kapiram u čemu je stvar? Možeš da komuniciraš sa nekim ko slavi klanje ako to ne sme da napiše zbog forumskih pravila, a ne možeš ako mu to forumska pravila dozvoljavaju? Lol. Opet moram da te pitam, što onda boraviš na forumu i uopšte na ovim prostorima? Osim par blažih oblika koji imaju malo umereniji stav, ovde svi u nekoj meri podržavaju svoju ekstremnu stranu. Ovo ide od čiste praktičnosti i folklora, do full-blown koljača neonacoša. Citat: Upravo si dokazao da si primer kako su vrednosti ovde ubijene do panja , jer sasvim je normalno da fašista iznosi svoje stavove i da se sanjima ravnopravno komunicira.
To ti je tolerancija i demokratija. Sa druge strane zabrane mi mirišu na nešto drugo... Ne znam kada ćeš shvatiti da ti nisi etalon ispravnosti. Citat: Ova analogija sa nekim ludakom koji izmasakrira 10 ljudi ti je tako jadna i glupava da prosto nemam reči , jer si upravo opravdao fasitšitčku ideologiju i da svaka baraba može svašta pričati a da k+ludaci ubijaju a insipratori koji su najkrivlji ostaju nekažnjeni i dalje huškaji i mrze.
Tvoja loogika je ako ne usdimo holivudskim filmovima zašto bi sudili fašističkim idelozima jer i jedni i durgi nisu pucali direktno već samo inspirisali. Ne, nego ne shvataš šta želim da kažem. Evo, pokaži mi gde je to Krajišnik fašistički ideolog odgovoran za ovo ili ono, pa onda piši kao što pišeš. Ko je pratio suđenje jednom Šešelju, koji jeste zanimljiva, ali istovremeno i odvratna, ekstremna ličnost, mogao je videti da čak ni u tom slučaju nije moguće iskonstruisati neku smislenu priču. Jeste. Krajišnik na Skupštini glasao za neki zakon, onaj manijak čitao stenograme sa zasedanja pa dobio inspiraciju da potrpa ljude u kuću i spali ih. Ajde molim te. Citat: Razočaran sam u tebe Janjac , mislio sam da imaš više savesti i da te nije ščepala mržnja i inat pa sve zločine kao i ovi sa foruma pokušavaš opravdati. A šta ćemo. Malo me radi ova genocidna genetika sa dve strane, malo šovinističko okruženje, a tu je i ovaj zločinački obrazovni sistem. Još gore, pratim i skupštinu, ko zna šta će mi pasti na pamet... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2013, 13:52 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: joe enter je napisao/la: Znači niko nije kriv?? , samo odjednom iz zemlje iznikoše ili padoše sa nebesa zlikovci koji ubijaju?! , i njih osudimo i rešen problem jel??
Pitaš se ko je vaspitao one od ranije?! , pa knjigu u šake i čitaj pa će ti biti jasno odakle potiče mržnja i zločin , ali ti misliš da oni se pojavljuju kao elementarna nepogoda tipa kiša ili grad. Sve je povezano od turskog vakta pa naovamo , ove zadnje su vaspitali komunsti i četnici ujedno , tj.ista bagra hajdučka koja je stasala na osnovu naobrazovanosti,huškanja i akutnog nedostatka demokratičnosti i ljudskih prava. Ili su nam ih podmetnulu neki stranci jer nas mrze. Pa ništa, ja ti lepo još ranije rekoh. Daj da promenimo narod. Pobijemo ovu bagru, spalimo crkve i džamije, eliminišemo materijalne tragove postojanje i onda proizvedemo određen broj beba iz epruvete (al da pazimo da su slične) i vaspitamo ih u specijalno pripremljenim zavodima, pa posle pustimo u prirodu. Citat: Komunicirati sa podržavateljima zločina i mrziteljima je samo slučaj na ovom forumu i na još par sličnih , jer na svim forumima je prvenstveno zabranjena nacionalna,verska mržna i podržavanje zločina i zločinaca. Ma da. Prvo, na većini foruma u manjoj ili većoj meri ide ista priča. Drugo, ako je nešto zabranjeno forumskim pravilima ne znači da ne postoji. Ne kapiram u čemu je stvar? Možeš da komuniciraš sa nekim ko slavi klanje ako to ne sme da napiše zbog forumskih pravila, a ne možeš ako mu to forumska pravila dozvoljavaju? Lol. Opet moram da te pitam, što onda boraviš na forumu i uopšte na ovim prostorima? Osim par blažih oblika koji imaju malo umereniji stav, ovde svi u nekoj meri podržavaju svoju ekstremnu stranu. Ovo ide od čiste praktičnosti i folklora, do full-blown koljača neonacoša. Citat: Upravo si dokazao da si primer kako su vrednosti ovde ubijene do panja , jer sasvim je normalno da fašista iznosi svoje stavove i da se sanjima ravnopravno komunicira.
To ti je tolerancija i demokratija. Sa druge strane zabrane mi mirišu na nešto drugo... Ne znam kada ćeš shvatiti da ti nisi etalon ispravnosti. Citat: Ova analogija sa nekim ludakom koji izmasakrira 10 ljudi ti je tako jadna i glupava da prosto nemam reči , jer si upravo opravdao fasitšitčku ideologiju i da svaka baraba može svašta pričati a da k+ludaci ubijaju a insipratori koji su najkrivlji ostaju nekažnjeni i dalje huškaji i mrze.
Tvoja loogika je ako ne usdimo holivudskim filmovima zašto bi sudili fašističkim idelozima jer i jedni i durgi nisu pucali direktno već samo inspirisali. Ne, nego ne shvataš šta želim da kažem. Evo, pokaži mi gde je to Krajišnik fašistički ideolog odgovoran za ovo ili ono, pa onda piši kao što pišeš. Ko je pratio suđenje jednom Šešelju, koji jeste zanimljiva, ali istovremeno i odvratna, ekstremna ličnost, mogao je videti da čak ni u tom slučaju nije moguće iskonstruisati neku smislenu priču. Jeste. Krajišnik na Skupštini glasao za neki zakon, onaj manijak čitao stenograme sa zasedanja pa dobio inspiraciju da potrpa ljude u kuću i spali ih. Ajde molim te. Citat: Razočaran sam u tebe Janjac , mislio sam da imaš više savesti i da te nije ščepala mržnja i inat pa sve zločine kao i ovi sa foruma pokušavaš opravdati. A šta ćemo. Malo me radi ova genocidna genetika sa dve strane, malo šovinističko okruženje, a tu je i ovaj zločinački obrazovni sistem. Još gore, pratim i skupštinu, ko zna šta će mi pasti na pamet...  Vidim da si i ti beznadežan slučaj i da si se pomirio sa sudbinom jjer da nisi takav ne bi mi sad rekao ako ti se ne sviđa ti promeni narod ili državu ili forum. Vrsta stava "Takvi smo kakvi smo" i "Naš je pa da je vas od gavana" je ono što će nam doći glave. Niko nije kriv sem tih koji su opalili metak ,i koji su direktno naredili?! , dok ideolozi i političari kojma se ne može direktno dokazati učestvovanje u zločinu nisu krivi, jer eto Krjaišnik nikad nije javno rekao pobij balije. A sad mi ti junače reci odakle ovoliki broj mrzitelja i zlikovaca u našem narodu??? , jesu li sa neba pali?? , jesu li inikli iz zemlje? , ili sam ja u pravu pa su svi vaspitavani u duhu ludila i netolerancije,mržnje i ravnopradušnosti spram drugih patnji??? Ti meni kažeš da promenim narod ako ne mogu da se pomirim sa time što je ovakav?! , ap jesi probao možda pomisliti da se treba vaspitati i probeti da ne truješ decu i omladinu kao što truju ovi sa foruma na primer?? Po tebi možemo samo da sednemo i ono što zaradimo jednom da potrošimo na municiju jer smo takvi kakvi jesmo i tu nema promene , a ko hoće da menja naša ustaljena i vekovna pravila taj neka menja narod ili neka menaj državu. Ti svojim stavom ne daješ nikakvu alternativu , nego samo vegetiraš a pored tebe vekovima lom kako ranije tako i u budućnosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2013, 13:53 |
|
|
|
Smiješno je govoriti da je UZP konstrukcija koja nema smisla, jer za dobar dio zločina je trebalo upregnuti čitavu državnu administraciju. Ok, nećemo suditi političarima za pokolj u nekom zaseoku sa 16 žrtava, no jasno je da su logore ili velika protjerivanja organizirali upravo političari. Kada bi prihvatili Ministrovu tezu mogli bi ići toliko daleko da zaključimo kako Staljin i Hitler nisu ni za što krivi. Pa nisu nikoga izravno ubili jel te...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2013, 13:57 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Enter, kad ćemo očistititi ru Republiku Šumsku ? Da iih tamo tebi pošaljemo.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2013, 13:59 |
|
|
joe enter je napisao/la: Vidim da si i ti beznadežan slučaj i da si se pomirio sa sudbinom jjer da nisi takav ne bi mi sad rekao ako ti se ne sviđa ti promeni narod ili državu ili forum.
Vrsta stava "Takvi smo kakvi smo" i "Naš je pa da je vas od gavana" je ono što će nam doći glave.
Niko nije kriv sem tih koji su opalili metak ,i koji su direktno naredili?! , dok ideolozi i političari kojma se ne može direktno dokazati učestvovanje u zločinu nisu krivi, jer eto Krjaišnik nikad nije javno rekao pobij ******.
A sad mi ti junače reci odakle ovoliki broj mrzitelja i zlikovaca u našem narodu??? , jesu li sa neba pali?? , jesu li inikli iz zemlje? , ili sam ja u pravu pa su svi vaspitavani u duhu ludila i netolerancije,mržnje i ravnopradušnosti spram drugih patnji???
Ti meni kažeš da promenim narod ako ne mogu da se pomirim sa time što je ovakav?! , ap jesi probao možda pomisliti da se treba vaspitati i probeti da ne truješ decu i omladinu kao što truju ovi sa foruma na primer??
Po tebi možemo samo da sednemo i ono što zaradimo jednom da potrošimo na municiju jer smo takvi kakvi jesmo i tu nema promene , a ko hoće da menja naša ustaljena i vekovna pravila taj neka menja narod ili neka menaj državu.
Ti svojim stavom ne daješ nikakvu alternativu , nego samo vegetiraš a pored tebe vekovima lom kako ranije tako i u budućnosti. Pa prvo, korist od duha ludila i netolerancije na našim prostorima očigledno nije mala. Znamo kako prođu ovi koji spavaju i sanjare o multikultijima. Eno ih u nekoj jami, izbeglištvu ili nešto treće. Drugo, pričaš kao da je to neki naš specijalitet. Dok postoji žarište, problem, sukob, takvo ponašanje je "normalno". Za nas, za Nemce, za Kineze, za Amerikance, za Čehe, za Ruse, za Argentince itd. Kad to bude rešeno, a rešava se najčešće raznoraznim sukobima, genocidima, etničkim čišćenjima i sl. pa kad prođe dovoljan vremenski period mira, pa potom preispitivanja, onda možemo da foliramo finoću. Do sledeće krize.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2013, 14:36 |
|
|
|
Napucali 600 komenatara na Klix na temi o Krajišniku. Radončić će uskoro prodati svoj Avaz, drugi radikali i "patriJote" su preuzeli bošnjačko medijsko nebo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2013, 14:52 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: joe enter je napisao/la: Vidim da si i ti beznadežan slučaj i da si se pomirio sa sudbinom jjer da nisi takav ne bi mi sad rekao ako ti se ne sviđa ti promeni narod ili državu ili forum.
Vrsta stava "Takvi smo kakvi smo" i "Naš je pa da je vas od gavana" je ono što će nam doći glave.
Niko nije kriv sem tih koji su opalili metak ,i koji su direktno naredili?! , dok ideolozi i političari kojma se ne može direktno dokazati učestvovanje u zločinu nisu krivi, jer eto Krjaišnik nikad nije javno rekao pobij ******.
A sad mi ti junače reci odakle ovoliki broj mrzitelja i zlikovaca u našem narodu??? , jesu li sa neba pali?? , jesu li inikli iz zemlje? , ili sam ja u pravu pa su svi vaspitavani u duhu ludila i netolerancije,mržnje i ravnopradušnosti spram drugih patnji???
Ti meni kažeš da promenim narod ako ne mogu da se pomirim sa time što je ovakav?! , ap jesi probao možda pomisliti da se treba vaspitati i probeti da ne truješ decu i omladinu kao što truju ovi sa foruma na primer??
Po tebi možemo samo da sednemo i ono što zaradimo jednom da potrošimo na municiju jer smo takvi kakvi jesmo i tu nema promene , a ko hoće da menja naša ustaljena i vekovna pravila taj neka menja narod ili neka menaj državu.
Ti svojim stavom ne daješ nikakvu alternativu , nego samo vegetiraš a pored tebe vekovima lom kako ranije tako i u budućnosti. Pa prvo, korist od duha ludila i netolerancije na našim prostorima očigledno nije mala. Znamo kako prođu ovi koji spavaju i sanjare o multikultijima. Eno ih u nekoj jami, izbeglištvu ili nešto treće. Drugo, pričaš kao da je to neki naš specijalitet. Dok postoji žarište, problem, sukob, takvo ponašanje je "normalno". Za nas, za Nemce, za Kineze, za Amerikance, za Čehe, za Ruse, za Argentince itd. Kad to bude rešeno, a rešava se najčešće raznoraznim sukobima, genocidima, etničkim čišćenjima i sl. pa kad prođe dovoljan vremenski period mira, pa potom preispitivanja, onda možemo da foliramo finoću. Do sledeće krize. Doviđenja prijatno , sve mi je jasno i sve si mi objasnio. A sad možeš nastaviti sa svojim stavovima ja te neću više uzmiravati , a i ti mene verujem isto nećeš jer zaista nema smisla posle ovoga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2013, 14:54 |
|
|
|
A dobro, doviđenja i prijatno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2013, 15:03 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Samo me zanima ko je vaspitao one prošle generacije da budu pune mržnje i gluposti? Ili one pre njih? Ili one pre njih? Ili one pre njih? Eh i ti Jagnjeća.... Kriva su Ceca, Seka, Karleuša, Żikina dinastija i Kursadžije... Da toga nije bilo, ne bi bilo ni ubica i koljača jer bi Pera odmah otišao u policiju. A Pera je, umesto toga, lepio novčanice na Sekino ooznojeno čelo. I on u to iskreno veruje.  Joe, oladi malo, hedova ti... Probaj da razmišljaš bez toliko strasti, ptedrasuda i unaprljed spremljenih ispraznih fraza
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2013, 15:04 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 16:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
|
joe enter, ideja o multikulturnom društvu je podvala novog svetskog poretka i ona najviše odgovara vama muslimanima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2013, 15:06 |
|
|
|
Mi smo ratovali bez neke velike mržnje. Nešto kao kad pošalju Francuze u Mali, a ovi pojma nemaju o tom narodu, niti mogu sebi naći neki razlog zašto bi ih mrzili.
Ovi danas ako zarate neka im je Bog na pomoći. Klaonica je preblaga riječ na što bi to ličilo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2013, 15:20 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Samo me zanima ko je vaspitao one prošle generacije da budu pune mržnje i gluposti? Ili one pre njih? Ili one pre njih? Ili one pre njih? Eh i ti Jagnjeća.... Kriva su Ceca, Seka, Karleuša, Żikina dinastija i Kursadžije... Da toga nije bilo, ne bi bilo ni ubica i koljača jer bi Pera odmah otišao u policiju. A pera je, umesto toga, lepio novčanice na Sekino ooznojeno čelo. I on u to iskreno veruje.  Joe, oladi malo, hedova ti... Probaj da razmišljaš bez toliko strasti, ptedrasuda i unaprljed spremljenih ispraznih fraza Dobro ko je kriv onda ako nije odvratni mentalitet koji je hranjen u zadnjih 100 godina a koji se oslanja na tradiciju hajdučije od tuskog vremena?? Pitao sam i Jagnjetza ali misli da je to elementarna nepogoda tipa kao kiša i grad , a ne pogrešno i loše vaspitanje decenijama. Znači odakle u nama to da loše prolazimo i da imamo gomilu koljača i njihovim podržavaoca , i lopova i korupcionaša?? Ako je nastalo samo od sebe , onda nas je bog kaznio , a ako nije onda molim te reci mi odakle jer vidim da govoriš kako ja imam predrasude i da tripujem o tome?? Ceca i Karleuša su posledice a ne uzrok , a njihova ostavština koja traje nam truje nove generacije i usisava im mozak,savest,vrednoću i poštenje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 31 kol 2013, 15:26 |
|
|
|
Znači ukratko, misliš krivi su za sve krivi naši istoričari od 19. veka pa do danas. Je l' to hoćeš da kažeš ili sam pogeršno shvatio?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 36 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|