|
|
Stranica: 28/1358.
|
[ 33949 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 svi 2012, 15:50 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Lebowski je napisao/la: Znaš ti zašto je pod navodnike. Ili ipak ne znaš? I Varta je pod navodnicima. Protektorat u kojem je stranac iznad ustava i zakona.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 13 svi 2012, 15:50 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ibar, pa de da istjeramo Srbe a onda ćemo se mi dobrovoljno preseliti tamo a vi dođite u Srednju Bosnu i Posavinu.  Kad bi do takvog sukoba došlo dogodila bi se repriza onoga iz 90-ih samo sa zamjenjenim ulogama. Dakle Srbi bi otišli za Banja Luku, Srbiju i EU.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 svi 2012, 15:52 |
|
|
BBC je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Kad si zadnji put vidio RS pored klix-a i avaza.
Često. Vidim prljava muslimanska sela puna smeća, plastične boce u rijekama. Čim pređeš u RS sve čisto. Srbi su vam na jednoj stavili mrežu da vam se smeće koje bacate vraća vama. A svašta  O kojem se mjestu radi 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 svi 2012, 15:57 |
|
|
Ne znam. Kad prolaziš autom vidiš.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 svi 2012, 15:58 |
|
|
Pa dobro na kojem mjestu BBC? Otprilike?
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 svi 2012, 15:59 |
|
|
Kad se voziš od Jajca prema Banjaluci.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 svi 2012, 16:02 |
|
|
Znači rijeka Vrbas ako se ne varam.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 svi 2012, 16:04 |
|
|
Tako ti te mreže izgledaju odprilike. Ne znam gdje je ovo fotografirano. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 svi 2012, 16:06 |
|
|
Tu rijeke više nama, samo smeće. Tko im razvlači smeće u federaciji ? Bakir Izetbegović sa svojom tvrtkom ? 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 svi 2012, 16:11 |
|
|
Ovako to izgleda u Sarajevu.
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 svi 2012, 16:14 |
|
|
BBC je napisao/la: Tu rijeke više nama, samo smeće. Tko im razvlači smeće u federaciji ? Bakir Izetbegović sa svojom tvrtkom ?  Uhhhh, da je ovo skupljačima boca po RH. Izvor zarade, biznis. Samo ne vrijede naknade za sve boce mislim.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 svi 2012, 16:16 |
|
|
Ovi u Sarajevu puštaju kanalizaciju bez pročišćavanja u Miljacku ? 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 13 svi 2012, 16:20 |
|
|
Dobro kaze i jopet treba uvest naknade za boce 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 13 svi 2012, 16:38 |
|
|
Ibar je napisao/la: Na Drini već jesu. Al u krivu si. Kad bi došlo do Muslimansko-srpskog sukoba Muslimani bi izbili na granicu sa Srbijom vrlo brzo. Do Save bi već bila druga pjesma. Ludilo žešće.
Ma kakva Drina, gospodine Ibar Podrinje je uz Romaniju i čitavu istočnu Bosnu najčetničkiji kraj a kao što je cviećarima Drina mitska rijeka, to isto je i četnicima, ako ne i više Znaju oni da su im svaki put na Drini guzovi radili, radili su i ovog rata pa nema niti najmanjem razloga da im ne prorade i ovog, ako do njega dođe. Osim tih domaćih četosa, tu bi se nasukalo i ovih iz Srbije tako da bi se tu bradonja okupilo kao u priči Znači, dobili su malo Drine uz Goražde i to bi ukratko bilo to 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 13 svi 2012, 16:49 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ibar je napisao/la: Na Drini već jesu. Al u krivu si. Kad bi došlo do Muslimansko-srpskog sukoba Muslimani bi izbili na granicu sa Srbijom vrlo brzo. Do Save bi već bila druga pjesma. Ludilo žešće.
Ma kakva Drina, gospodine Ibar Podrinje je uz Romaniju i čitavu istočnu Bosnu najčetničkiji kraj a kao što je cviećarima Drina mitska rijeka, to isto je i četnicima, ako ne i više Znaju oni da su im svaki put na Drini guzovi radili, radili su i ovog rata pa nema niti najmanjem razloga da im ne prorade i ovog, ako do njega dođe. Osim tih domaćih četosa, tu bi se nasukalo i ovih iz Srbije tako da bi se tu bradonja okupilo kao u priči Znači, dobili su malo Drine uz Goražde i to bi ukratko bilo to  Ovisi o broju dobrovoljaca iz Srbije opet dakako no kao što je Zapadna Bosna Hrvatima slaba točka tako je i Srbima Istočna. Koliko znam taj prostor je demografski rasturen i ima jako malo djece i mladih a bake nemogu u rat. Na to sam ciljao.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 13 svi 2012, 16:51 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ibar je napisao/la: Na Drini već jesu. Al u krivu si. Kad bi došlo do Muslimansko-srpskog sukoba Muslimani bi izbili na granicu sa Srbijom vrlo brzo. Do Save bi već bila druga pjesma. Ludilo žešće.
Ma kakva Drina, gospodine Ibar Podrinje je uz Romaniju i čitavu istočnu Bosnu najčetničkiji kraj a kao što je cviećarima Drina mitska rijeka, to isto je i četnicima, ako ne i više Znaju oni da su im svaki put na Drini guzovi radili, radili su i ovog rata pa nema niti najmanjem razloga da im ne prorade i ovog, ako do njega dođe. Osim tih domaćih četosa, tu bi se nasukalo i ovih iz Srbije tako da bi se tu bradonja okupilo kao u priči Znači, dobili su malo Drine uz Goražde i to bi ukratko bilo to  A kad smo već kod največih četnika koliko su mi pričali moji prijatelji iz Rame to su srbi Istočne Hercegovine. Rečeno mi je da su Srbi ok ljudi, super ovo ono Muslimani nevaljaju, sa Srbima sa Kupresa se trguje itd.. No Srbi Istočne Hercegovine (Nevesinje, Gacko.. su navodno žešći igrači). Eto pa mi molim vas objasnite g.Agat jer me stvarno to zanima hvala
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 13 svi 2012, 16:52 |
|
|
Je li netko čitao onu poeziju od Nijaza Durakovića: "Drina, zaboravljena rijeka" ?
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 13 svi 2012, 16:55 |
|
|
Ibar je napisao/la: Ovisi o broju dobrovoljaca iz Srbije opet dakako no kao što je Zapadna Bosna Hrvatima slaba točka tako je i Srbima Istočna. Koliko znam taj prostor je demografski rasturen i ima jako malo djece i mladih a bake nemogu u rat. Na to sam ciljao.
Gospodine Ibar, nema ni njih 5 miliona da se mogu šaltati tamo i ovamo. Ima ih nekoliko stotina hiljada više i to kad se svede na broj vojnosposobnih, ne dobijate neku posebnu prednost na njihovoj strani. To je jedna mala prednost koja u ratu ne znači ništa tako da o tom izbijanje na Drinu a da im ni Sarajevo nije sigurno, mogu okačiti reisu Mustafi o nos 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 13 svi 2012, 16:58 |
|
|
Pa dobro Agat al njih je ipak više nego vas a na duplo su manjem teritoriju. Kad bi Tuzla, Zenica i Sarajevo krenuli na istok nadrojali bi vas 5:1 sigurno sto im je i vise nego dovoljno. No slazem se svama oko jednog Sarajevo im je zapravo slaba tocka. Jer je i samo u losoj poziciji. No tamo u pravcu Srebrenice il di li već bi mogli kakav takav proboj na istok napravit. Nisam ni mislio da bi zauzeli Bijeljinu il tak nest.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 13 svi 2012, 16:59 |
|
|
Ibar je napisao/la: A kad smo već kod največih četnika koliko su mi pričali moji prijatelji iz Rame to su srbi Istočne Hercegovine.
Isprika, njih sam zaboravio napomenuti Znači, Podrinje, Majevica, Romanija, ist. Hercegovina i ist. Bosna. To je otprilike taj kraj koji bismo mogli nazvati najčetničkijim, uz neke oblasti u zapadnom dijelu Srpske, kao što su Ozren i Manjača 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 13 svi 2012, 16:59 |
|
|
BBC je napisao/la: Je li netko čitao onu poeziju od Nijaza Durakovića: "Drina, zaboravljena rijeka" ? BBC mi za razliku od tebe ne citamo Muslimansku poeziju Ajd reci kaj ima tamo pametna na ovu temu podijeli s nama 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 13 svi 2012, 17:01 |
|
|
Ibar je napisao/la: Ajd reci kaj ima tamo pametna na ovu temu podijeli s nama  Nijaz u osmansko poetskom stilu kuka kako su izgubili i Drinu i Savu. I kako im Neretva sve dalja.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 13 svi 2012, 17:01 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ibar je napisao/la: A kad smo već kod največih četnika koliko su mi pričali moji prijatelji iz Rame to su srbi Istočne Hercegovine.
Isprika, njih sam zaboravio napomenuti Znači, Podrinje, Majevica, Romanija, ist. Hercegovina i ist. Bosna. To je otprilike taj kraj koji bismo mogli nazvati najčetničkijim, uz neke oblasti u zapadnom dijelu Srpske, kao što su Ozren i Manjača  Ukratko Istočna Srpska ona koju sam ja bit ce podcijenio malo  Zasto iz Zapadne Srpske bas Ozren i Manjaca?
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 13 svi 2012, 17:03 |
|
|
BBC je napisao/la: Ibar je napisao/la: Ajd reci kaj ima tamo pametna na ovu temu podijeli s nama  Nijaz u osmansko poetskom stilu kuka kako su izgubili i Drinu i Savu. Pa nek gleda to s vedrije strane. Imaju Goražde i relativnu većinu u Brčkom. A i nije li taj nijaz bio neki sdpovac. Ako je onda je on za drzavu građana. Prema tome sve je svačije i ništa nije ničije ali je opet sve svačije 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 13 svi 2012, 17:04 |
|
|
On što je gledao vedro, gledao. Nije dočekao "100% Bosnu".
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|