HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 16 ruj 2025, 01:14.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 33949 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 380, 381, 382, 383, 384, 385, 386 ... 1358  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj
PostPostano: 12 sij 2017, 13:01 

Sad bi bio red da Ivanić pozove u Sarajevo Nikolića. Kao član predsjedništva ima pravo pozvati ga u svoj ured.
Što ti misliš Aga, jel pravo vrijeme ? :laugh

Vrh

PostPostano: 12 sij 2017, 13:16 

Eto dobili ste ispriku od Inzka za poređenje sa NDH. Muslimanska nada.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2017, 13:18 

Sead Jusić neće biti smjenjen jer će u Parlamentu Srbi glasovati protiv smjene.
Pišanje po džamijašima na grand scale. Postoji rizik da se vama Srbima svidi maltretiranje muslimana.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2017, 13:22 

BBC je napisao/la:
Eto dobili ste ispriku od Inzka za poređenje sa NDH. Muslimanska nada.

Da, bilo je i za očekivati da pojede sva govna koja je izasrao. Još jedan udarac za očajnog Bošnju u ovo zimsko poslepodnevlje.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2017, 13:57 

Mislim da Dodik mora otići da bi RS imala budućnost i jednog dana nezavisnost , jer svaki populista i svaki sistem koji rađa vođe je rak-rana za samu tvorevinu i kad tad dođe na naplatu.

RS mora pokazati da su oni primer otvorenog društva tj.da su oni "bolji entitet" tako što će mediji i cela javnost sa sve rukovodstvom urediti sistem da ne počiva na licemerju , jer ako pozivaš na slobodu svoje tvorevine i na slobodu ljudi onda se sam moraš tako ponašati.

Ako je narod u RS-u svestan sebe i ima ukorenjenu želju za nezavisnošću i da sami upravljaju sobom onda će smenjivost vlasti upravo to pokazati i utvrditi RS da može počivati na slobodnim demokratskim principima a ne da je prćija nekih vođa i apartčića.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2017, 14:00 

Otići će, nije Tito.
Sasvim nebitan lik.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2017, 14:03 

Inače muslimani su na dobrom putu da skroz razvale zajedničke OS. Nije to ni malo stabilna institucija kako se oni vole furati. Već i sad je jako etnički podijeljena.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2017, 14:39 

joe enter je napisao/la:
Mislim da Dodik mora otići da bi RS imala budućnost i jednog dana nezavisnost , jer svaki populista i svaki sistem koji rađa vođe je rak-rana za samu tvorevinu i kad tad dođe na naplatu.

RS mora pokazati da su oni primer otvorenog društva tj.da su oni "bolji entitet" tako što će mediji i cela javnost sa sve rukovodstvom urediti sistem da ne počiva na licemerju , jer ako pozivaš na slobodu svoje tvorevine i na slobodu ljudi onda se sam moraš tako ponašati.

Ako je narod u RS-u svestan sebe i ima ukorenjenu želju za nezavisnošću i da sami upravljaju sobom onda će smenjivost vlasti upravo to pokazati i utvrditi RS da može počivati na slobodnim demokratskim principima a ne da je prćija nekih vođa i apartčića.

Srpska je nastala voljom srpskog naroda, ali i Srbi i Hrvati i bosnje moraju da imaju ista prava.

mnoge li si majke ojadilo!
Ljudske su te kosti zatrpale,
ljudskom si se krvlju opjanilo

Vrh

PostPostano: 12 sij 2017, 20:50 

Kaže Kavazović da su Dodik, Nikolić i Ivanić ljudi na odlasku (!!??), i da Vučić ostaje. Sa njim će (i moraju) Bošnjaci izgraditi super odnose kad ova trojica odu.

Tip koji je pričao da će za svakog ubijenog Srbina ubiti 100 muslimana. Da li muslimani iz Bosne uopće znaju što je obraz ? Ništa ljudsko više u sebi nemaju i stalno se čude zašto žive kao najveća šuga Europe, i dalje.

Za 5 godina će pričati da je Vučić na odlasku i osoba XY je ta koju će zatakijati da im ispuni želje. Na stranu sad što je takija, ali uopće ovako nešto spomenuti javno. Karakter zero, ništa. Ludnica.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2017, 21:20 

Poštovani BBC, zar uopšte ima potrebe baviti se narodom koji mišljenje mijenja kao čarape.... ajte molim Vas...

Reis je pokazao svoje lice. Usrao motku, džabe mu da liže što je izasrao.

Hvala mu što nas je podsjetio da IZ mrzi srpski narod.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2017, 21:58 

Citat:
Vlada Srpske prekida komunikaciju sa Inckom, dok se ne izvini! (FOTO/VIDEO)

Zbog poređenja Republike Srpske sa NDH, Vlada Srpske prekida komunikaciju sa Valentinom Inckom, sve dok se ne izvini!

slika

Vlada je tako odlučila nakon zahtjeva udruženja proisteklih iz odbrambeno-otadžbinskih ratova.

Ako se Valentin Incko ne izvini, organizacije proistekle iz Odbrambeno-otadžbinskog rata od Vlade traže da, osim prekida komunikacije, Incka proglasi nepoželjnom osobom u Srpskoj. Odmah nakon što je stigao, Vlada je zahtjev stavila na dnevni red i odlučila - komunikacija s Inckom se prekida, dok se ne izvini.

A da li će uputiti izvinjenje srpskom narodu - i danas smo tražili odgovor od visokog predstavnika. U njegovom kabinetu rečeno nam je da nemaju ništa dodati u odnosu na jučerašnje saopštenje. Kasno popodne, portparol Mario Brkić za sarajevske medije ipak je dodao da su sve strane iz Dejtona obavezne da sarađuju sa visokim predstavnikom. Zaboravili su, međutim, da pročitaju anekse 4 i 10 Dejtona koji govore šta su obaveze visokog predstavnika.

Devet potpisa za 9. januar! Pismo Vladi zbog nezapamćene uvrede na račun srpskog naroda od jednog stranog diplomate pisali su najzaslužniji za stvaranje Republike Srpske. Uporedivši Srpsku sa zločinačkom tvorevinom NDH - Incko je, kažu, imao samo jedan cilj - da na srpski narod i njenu Republiku prebaci kolektivnu krivicu za sve događaje u proteklom ratu. To bi otvorilo put za drugi korak – ukidanje Republike Srpske.

Dragan Vrhovac, predsjednik Udruženja RVI RS, ističe da je "ovo zaoštravanje situacije do nezapamćenih razmjera".

Pod plaštom "sarajevske politike" zaoštrava je navodni čuvar mira i Dejtona. Zbog toga bi mu moglo biti zabranjeno da kroči na tlo Republike Srpske. Izvinjenje je danas zatražio i predsjednik Narodne skupštine Nedeljko Čubrilović rekavši da se od Incka traži da bude čuvar mira, a ne da svađa narode u BiH.

- Izjava visokog predstavnika u kojoj je poredio Dan Republike Srpskom sa danom NDH se ne može smjestiti u zdrav razum - naveo je Čubrilović.

Da li će se visoki predstavnik izviniti srpskom narodu i danas smo tražili odgovor. U njegovom kabinetu nam je rečeno da je juče sve objašnjeno u saopštenju, u kojem nije bilo izvinjenja. Da je Incko odavno izgubio "zdrav razum" podsjeća i Srpska demokratska stranka koja je danas uputila otvoreno pismo ambasadorima Savjeta za sprovođenje mira. Navode da je Inckov postupak nezabilježen diplomatski skandal od osnivanja OHR-a i da će tražiti reagovanje potpisnica Dejtonskog sporazuma.

- Na koji način će reagovati, vidjećemo iz odgovora PIK-a, jer je komplikovan način smjenjivanja visokog predstavnika. Tražimo da se ograde od Inckove izjave - kaže Davor Šešić (SDS).

O zvjerstvima NDH nad Srbima u Јasenovcu govori i Milenko Škrobić. Kao sedmogodišnji logoraš prisjeća se i prepričava strahote logora smrti. U Јasenovcu mu je pobijena sva familija.

- Gospodin Incko je to zaboravio i izgleda da nije ni pročitao. Ako je pročitao, onda bi trebalo da se stidi. Šta je sve srpski narod doživio i preživio u tom nesretnom logoru... - kaže Milenko Škrobić.

Iako živimo u vremenu prekrajanja istorije, gdje činjenice ne obavezuju, gdje je "Bog mrtav" i sve dozvoljeno, ovaj Inckov cinizam, ni ovo vrijeme ne može opravdati, navodi se u saopštenju srpske "Prosvjete" iz Beograda. Od nadležnih Srpske i Srbije traže da hitno zahtijevaju Inckov opoziv.

Zahtjev Vladi Republike Srpske uputili su: Boračka organizacija Republike Srpske, Republička organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Republike Srpske, Savez logoraša Republike Srpske, Savez organizacija i udruženja ratnih vojnih invalida Republike Srpske, Udruženje amputiraca ,,UDAS“, Savez udruženja boraca Narodnooslobodilačkog rata Republike Srpske, Udruženje “Јasenovac-Donja Gradina“, Banja Luka, Udruženje žena žrtava rata Republike Srpske i Udruženje građana “Veterani Republike Srpske“.

slika

Izvor: http://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=238082

Vrh

PostPostano: 12 sij 2017, 22:20 

Govnar se izviniti neće.

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 15:39 

Al ih Ivanić keca u mozak.Ivanić danas ponovo postrojio počasnu jedinicu OS BiH na prijemu povodom pravoslavne nove godine-po julijanskom kalendaru-malog Božića,ovi na b92 pogrešili pa napisali povodom Božića,dakle povodom malog Božića-Svetog Vasilija Velikog a ujedno i julijanska nova godina http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1219876

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 18:35 

Kadrovi iz Doboja.

Glabaj ga Valentine :D

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 18:41 

Obren nevjeruje...

Divni kadrovi lijepog Doboja u noćnoj varijanti uvaženi Agatonikose.

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 19:06 

storaB je napisao/la:
Obren nevjeruje...

Znate li nešto više o tom liku? Ja samo znam da je gradonačelnik Doboja, da je oženjen muslimankom i da zna ponekad suknutu neku glupost koju mi definišemo kao poturištvo? Je li on stvarno toliki debil ili ga je SDS tako programirala samo zato da bi se dokopao i ponekog muslimanskog glasa, kako bi Doboj i dalje ostao SDS bastion kako ga vole zvati.

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 19:10 

Nije glup.
I ujedno zna posao.
Da li od toga Srbi Doboja imaju koristi više nego Bošnjaci, prepuštam da odgovori neko od ljudi iz Doboja. Ono što znam, partijski čovjek, čije poteze ne podržavam, ali ako to odgovara SDS-u ko sam ja da pričam šta mi paše ili ne paše.

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 19:11 

Fantasticni prizori iz Doboja. :palacgore1

Nadam se da je i ove godine povodom Dana Republike Srpske bio veliki vatromet u Istocnom Sarajevu, koji i u bliskom inostranstvu nije mogao proci nezapazen.

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 19:23 

storaB je napisao/la:
Nije glup.
I ujedno zna posao.
Da li od toga Srbi Doboja imaju koristi više nego Bošnjaci, prepuštam da odgovori neko od ljudi iz Doboja. Ono što znam, partijski čovjek, čije poteze ne podržavam, ali ako to odgovara SDS-u ko sam ja da pričam šta mi paše ili ne paše.

U suštini, i mi koji bismo ga kritikovali zbog tog "poturištva" grešimo jer pazite, bolje je da neki Hasan, kojem se to povremeno "poturištvo" gospodina Obrena svidi, glasa za SDS nego za SDA a kažu da to nije pojedinačan slučaj već da masa dobojskih Bošnjaka glasa za SDS, samo da SNSD ne bi došao na vlast. Realno, čak bismo gospodina Obrena trebali i podržati u tome a ne pljuvati po njemu.

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 19:32 

Upravo tako. Iako sam, priznajem, do prije par godina imao drugačije mišljenje.

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 19:44 

Agathonikos je napisao/la:
storaB je napisao/la:
Nije glup.
I ujedno zna posao.

U suštini, i mi koji bismo ga kritikovali zbog tog "poturištva" grešimo jer pazite, bolje je da neki Hasan, kojem se to povremeno "poturištvo" gospodina Obrena svidi, glasa za SDS nego za SDA a kažu da to nije pojedinačan slučaj već da masa dobojskih Bošnjaka glasa za SDS, samo da SNSD ne bi došao na vlast. Realno, čak bismo gospodina Obrena trebali i podržati u tome a ne pljuvati po njemu.

Nacija moze prezvjeti svoje budale, cak i preambiciozne. Ali ne moze prezivjeti izdaju iznutra. Neprijatelj pred kapijom grada je manje zastrasujuci, jer on je poznat i nosi zastavu otvoreno. A izdajnik se krece slobodno unutar zidina grada, njegov lukavi shapat nalazi puta i do najvisih, vladarskih odaja. Jer izdajnik se ne prepoznaje kao izdajnik - on govori jezikom bliskim zrtvama, on ima njihovo lice i njihove argumente, on se obraca slabosti koja lezi duboko u srcu svakog covjeka. On razgradjuje dusu nacije, on u potaji potkopava temelje grada, on inficira politicko tijelo tako da se vise ne moze braniti.

Manje se treba bojati ubice. Izdajnik je kuga.

Marcus Tullius Cicero

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 21:02 

Čujte, SNSD ima taj čvrst gard koji ga nema SDS ali ni gospodin ga Milorad nije imao dok ga je imao SDS.

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 21:07 

Čujte, SNSD ima taj čvrst gard koji ga nema SDS ali ni gospodin ga Milorad nije imao dok ga je imao SDS.

Potpuno tačno gospodine Aga,ali važno je ko je šta sada.Menja se vreme,ljudi u drzavotvornim strankama,rade razne nevladine organizacije i fondacije,ostade od stranke Radovana karadzića samo ime i ništa više.

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 21:11 

Naravno, ali to "sada" je vredelo i onda, kad su po gospodinu Miloradu pljuvali i nazivali ga poturicom i izdajnikom.

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 21:14 

storaB je napisao/la:
Obren nevjeruje...

Znate li nešto više o tom liku? Ja samo znam da je gradonačelnik Doboja, da je oženjen muslimankom i da zna ponekad suknutu neku glupost koju mi definišemo kao poturištvo? Je li on stvarno toliki debil ili ga je SDS tako programirala samo zato da bi se dokopao i ponekog muslimanskog glasa, kako bi Doboj i dalje ostao SDS bastion kako ga vole zvati.

Odi se informiši o gradonačelmiku Ćapraza.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 33949 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 380, 381, 382, 383, 384, 385, 386 ... 1358  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Boris Johnson iz Jajca, Dr. Van Nostrand, Mostarski Gavran, Neznam, POPOVO_POLJE, Robbie MO, Teuton i 37 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: