HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 18 tra 2024, 15:55.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 130 post(ov)a ] 
Stranica 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Dragan Čović: Izborni zakon je uslov za uspostavu vlasti
PostPostano: 15 lis 2018, 08:45 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 srp 2017, 10:10
Postovi: 37650
Napokon stav :palacgore2

Citat:
Dragan Čović se oglasio: Izborni zakon je uslov za uspostavu vlasti

Sedam dana čekalo se očitovanje odlazećeg člana bh. Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda i čelnika HDZ-a BiH te stranaka okupljenih oko HNS-a Dragana Čovića o rezultatima izbora. Čović je u intervjuu za Večernji list jasno poručio da će uslov za uspostavu vlasti, kada je riječ o HDZ-u biti izmjene Izbornog zakona BiH.

"Imali smo niz ozbiljnih sastanaka i čini mi se da se politika u Zagrebu vidno mijenja u posljednjih godinu i po prema BiH i ovdašnjim Hrvatima. Poruka koju smo poslali i preko medija da se želi do kraja zaštititi pozicija hrvatskog naroda kao jednakopravnog u svakom dijelu BiH dovoljno govori za sebe. No, mnogo više od toga govori nekoliko sati razgovora o tome kako osnažiti ekonomsku saradnju, povezati infrastrukturne projekte... Sve to dobiva jednu novu dimenziju. Uz to, Vlada Hrvatske se obavezala dodatno poduprijeti obrazovne, zdravstvene, naučne i kulturne projekte. S te strane veseli me da smo i nakon ovih razgovora napravili jedan značajan iskorak. Institucije RH imaju i svoje probleme i prioritete, ali čini mi se da problemi Hrvata u BiH postaju strateško pitanje i vlasti u RH", kazao je Čović.

Lider HDZ-a BiH problem vidi u određenim političkim strankama u Sarajevu, koje, kako kaže, BiH vide kao unitarnu i jednonacionalnu.

"Ponovit ću, nikada neće biti takva. Ja iskreno zagovaram partnerstvo i prijateljski odnos s našim bošnjačkim prijateljima. Nikada se neću umoriti od te priče jer BiH jedino tako može normalno funkcionirati. Predstojećih dana, možda će vam zvučati čudno, neću se puno brinuti o vlasti. Naravno, sačekat ćemo rezultate izbora, a do tada dogovoriti prijatelje s kojima možemo promijeniti Izborni zakon kako se više nikada ne bi dogodilo da uđemo u izbornu kampanju, bilo da se radi o Mostaru, Domu naroda ili Predsjedništvu BiH, a da se nisu provele osnove legitimnog zastupanja. Ustavni sud je utvrdio kako su konstitutivni narodi natkrovljujuće načelo Ustava i to niko ne može ignorirati", istakao je Čović.

Čović je za Večernji list kazao da ga vlast ne zanima, već ostvarivanje očekivanja birača.

"Nikakva vlast moju stranku i mene ne zanima, nego ostvarenje očekivanja ovih ljudi. A to je stvaranje normalnog, ne radikalnog, ambijenta da se stvari počnu mijenjati nabolje. Da bi se to ostvarilo, moramo početi od izmjene izbornog zakonodavstva i drugim suštinskim reformama da bi ova država konačno mogla funkcionirati. Ne želimo se dovesti u situaciju da, primjerice, o izborima u Mostaru razgovaramo nekoliko mjeseci prije održavanja. To moramo sada učiniti. Želimo otvoreno razgovarati sa svim prijateljima kako bi se uklonio fenomen da jedan narod bira dva bošnjačka člana Predsjedništva. I o tome su različite hrvatske sredine poslale vrlo jasne poruke", naglasio je Čović.

Potom je kazao da nema trgovine rezultatima izbora niti kalkulacija i utrke za ulazak u vlast.

"Da smo izabrali legitimne predstavnike na svim nivoima, pa i Predsjedništvu, vlast bi se brzo uspostavila. Ovako ćemo polako, na miru, to pripremiti. Naš je put euroatlantski, a da bismo to imali, moramo riješiti pitanje unutarnjeg uređenja i stabiliziranja unutarnjih odnosa. To ćemo učiniti s onim partnerima s kojima ćemo biti u vlasti. Vrlo je jasno da se bez HDZ-a i HNS-a u BiH vlast neće moći uspostaviti. To je jasan odgovor hrvatskog naroda", poručio je.

Na pitanje da li je Izborni zakon uslov HDZ-a za ulazak u vlast, Čović odgovara potvrdno.

"Apsolutni uvjet za uspostavu vlasti. Izborni zakon mora biti prethodna faza traženja partnerstava sa strankama s kojima ćemo napraviti novu reformsku agendu u kojoj bi trebalo definirati ekonomsku stabilnost, pravnu sigurnost i evropski put BiH", izjavio je lider HDZ-a.

Kada je riječ o Domu naroda Parlamenta FBiH, Čović smatra da će njegova stranka moći kontrolisati većinu.

"Iako danas pričamo o Domu naroda, a nemamo odredbe Izbornog zakona koje je izbrisao Ustavni sud, i po najgorim, koje su izbrisane, mi imamo dominantnu većinu. To znači da u FBiH imamo više od 12 nužnih mandata za kontrolu ovog doma, a na nivou države najmanje četiri od pet hrvatskih mandata. To je kapital koji bi bilo suludo prokockati. Prema mom mišljenju, vlast će u BiH doći sama po sebi. Mi ne smijemo imati nikakvu krizu, ali uvjet je dobiti partnere za izgradnju posve nove BiH i novih odnosa", naglasio je.

Istakao je da su sve stranke potencijalni partneri u vlasti.

"Niti smo koga izbrisali niti dodali. Za mene su svi na istom mjestu. Onaj ko je spreman s nama graditi evropsku BiH kako bi hrvatski narod bio jednakopravan na svakom djeliću zemlje, zaštićen kroz legitimno predstavljanje, nama je partner na svakom nivou vlasti. Jednako tako gospodinu Dodiku i ovako čestitam što je ušao u Predsjedništvo, a kao što znate, s njim imamo vrlo dobre odnose. Za mene je najvažnije da se radi o čovjeku s kojim kada nešto dogovorite, onda to funkcionira. Ne krijemo da postoje vidne razlike, a jasno je da se ne slažemo u vezi s NATO-om, no zajedno nas vuče naprijed potreba da se osigura apsolutna jednakopravnost svih konstitutivnih naroda", poručio je Čović.

Na kraju je kazao da ga nijedna pozicija u vlasti ne zanima.

"Mene nijedna od dužnosti sada ne zanima i teško će se naći pozicija koju bih prihvatio u odnosu na to što sam radio dosad. Svi koji su do sada o tome špekulirali, olakšat ću im – nema danas pozicije u BiH koja bi me mogla odvući od pokušaja realizacije ključnih teza koje sam iznio. A to podrazumijeva jednakopravnost Hrvata. Za mene je ogroman teret dobiveni rezultat. To znači bezrezervno služiti svom narodu bez obzira na to hoću li biti posljednji u koloni ili na njenom čelu. Zato jasna poruka - nema ucjene i mene se ne može ničim kupiti. Za mene je ova potpora svetinja i krupna obaveza", zaključio je Čović.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/dragan- ... /181015017

_________________
Srbi su mali narod sa karakterom super sile.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dragan Čović: Izborni zakon je uslov za uspostavu vlasti
PostPostano: 15 lis 2018, 09:18 
Offline

Pridružen/a: 07 lis 2018, 16:16
Postovi: 338
Napokon!

Bio sam dosta sumnjičav hoće li Čovke i Plenki skupit muda. No očito pušu povoljni vjetrovi izvana i okolnosti su sazrele, što je najbolja vijest za Hrvate u BiH u dugo vremena.

Ako sam dobro iščitao Dragana između i u redovima, izborni zakon je preduvjet za formiranje koalicije, a Mostar i Predsjedništvo nešto što će se rješavati kroz mandat. Ja bih tu išao još čvršće, izborni zakon bi mi čisto iz tehničkih razloga bio preduvjet uopće za razgovor o koalicijama, a Mostar i Predsjedništvo uvjeti za samu koaliciju.

No ok, umijeće mogućega, ovo ono. Ono što je najvažnije u cijeloj priči da će muslimani očekivano odbiti ovu ponudu i time preuzeti krivicu za sve što će se kasnije događati. Ionako sam već neko vrijeme dojma da su i muslimani odabrali raspad države, samo gledaju kako da to izvedu, a da Čovke i Mile ispadnu krivi.

Iduća bitna stvar koja me zanima jest hoće li međunarodna zajednica spašavati frankeštajna nametanjem izbornog zakona ili će ga pustiti da se koprca u krizi i posljedičnom raspadu. Bit će to važnija poruka međunarodne zajednice nego ona koju smo dobili odlukom Ustavnog suda.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dragan Čović: Izborni zakon je uslov za uspostavu vlasti
PostPostano: 15 lis 2018, 09:32 
Online
Avatar

Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09
Postovi: 24631
Lokacija: Heartbreak Hotel
Raduje i što će, kako Čović navodi, hrvatska pojačati ulaganja u određene projekte.
Želim vjerovati da je u to uključeni i projekt televizije. A tu i ne bi trebale neke velike pare. Ako HR izdvaja oko 20 milijuna kuna za peojekte u BiH onda se za manji dio od toga može održavati jedna solidna TV. Kažem održavati, jer dakako za pokretanje iste bi trebalo više.

_________________
"Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dragan Čović: Izborni zakon je uslov za uspostavu vlasti
PostPostano: 15 lis 2018, 09:35 
Offline

Pridružen/a: 07 lis 2018, 16:16
Postovi: 338
Da, da, i TV kanal, i Aluminij udrobit u cijelu priču, možda čak ići toliko daleko i dirnuti u raspodjelu poreza. Čitao sam po ovom forumu da imate brojne primjedbe na tu temu, da novac odlazi u Sarajevo.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dragan Čović: Izborni zakon je uslov za uspostavu vlasti
PostPostano: 15 lis 2018, 09:38 
Offline

Pridružen/a: 07 lis 2018, 16:16
Postovi: 338
350 komentara na Klixu ispod članka u samo sat vremena...u Sarajevu lupaju po panic buttonu čini mi se.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dragan Čović: Izborni zakon je uslov za uspostavu vlasti
PostPostano: 15 lis 2018, 09:46 
Offline

Pridružen/a: 15 ruj 2017, 11:20
Postovi: 512
Za početak odlično. Sad treba ustrajat na tome.

Drago mi je da je izašao s ovom izjavom u javnost, jer će ga narod sada moći držat za riječ. Nema sad ni Čova milimetra prostora da odstupa od ovog što je rekao.

Znači ulazimo u zanimljiv period. Posebno kod muslimana, to će bit hajka između njih jer ko god da uđe u ovu priču oko izbornog i u vlast, neminovno je da će ga druga strana pokopat kao izdajnika. Pat pozicija, haha, bit će zanimljivo


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dragan Čović: Izborni zakon je uslov za uspostavu vlasti
PostPostano: 15 lis 2018, 10:39 
Offline

Pridružen/a: 08 pro 2017, 21:27
Postovi: 6285
Nakon dugo vremena me predsjednik svih bh Hrvata obradovao,kao i s informacijom o jacanju uloge Zagreba kroz zadnjih godinu dana te projektima u buducnosti. Sad ostaje da vidimo kakvu moc ima najdraza hambasada te OHR. Koliko daleko ce moci ici u pritisku Hrvata da popuste...

_________________
"Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dragan Čović: Izborni zakon je uslov za uspostavu vlasti
PostPostano: 15 lis 2018, 10:41 
Offline

Pridružen/a: 09 stu 2009, 06:39
Postovi: 746
Jasno je da nijedna bošnjačka stranka neće pristati na bilo kakav prijedlog izbornog zakona od strane HDZ-a. Ako takva i postoji, druge će je pokopati i proglasiti izdajničkom. Ovo je dakle prva, malo dotjerana, ali nedvosmislena najava blokade ako ne dođe do provođenja odluke ustavnog suda. :biceovodobro



Ono što me kod Čovića najviše zabrinjava je mogućnost njegove osobne ucjenjivosti. Ne vjerujem da nema materijala, jedino je potrebna politička volja za takvo nešto.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dragan Čović: Izborni zakon je uslov za uspostavu vlasti
PostPostano: 15 lis 2018, 10:45 
Offline

Pridružen/a: 03 ruj 2009, 00:51
Postovi: 804
ledolomac je napisao/la:
Jasno je da nijedna bošnjačka stranka neće pristati na bilo kakav prijedlog izbornog zakona od strane HDZ-a. Ako takva i postoji, druge će je pokopati i proglasiti izdajničkom. Ovo je dakle prva, malo dotjerana, ali nedvosmislena najava blokade ako ne dođe do provođenja odluke ustavnog suda. :biceovodobro

Ono što me kod Čovića najviše zabrinjava je mogućnost njegove osobne ucjenjivosti. Ne vjerujem da nema materijala, jedino je potrebna politička volja za takvo nešto.


Tehnicki, ne dize Covic ruke u federalnom Domu naroda. Covic trenutno nema nikakvu poziciju. :zubati


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dragan Čović: Izborni zakon je uslov za uspostavu vlasti
PostPostano: 15 lis 2018, 11:05 
Offline

Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32
Postovi: 11675
Lokacija: Varta drzava
Slično je bilo i 2010. za vrijeme tzv. Platforme i tad Inzko nemetnu "privremenu" vlast. Sumnjam da bi se sad usudio, al šta ako se takvo nešto opet dogodi? Mislim da bi u tom slučaju trebalo ići na neke ekstremnije poteze i krenuti na uspostavu neovisnog entiteta, kroz nekakav savez hrvatskih kantona nad kojim bi se uspostavila centralna vlast s legitimnim hrvatskim predsjednikom.

_________________
Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!!
Život je tvoje igralište
Pretpostavka je majka svih zajeba
Svi mi prdimo


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dragan Čović: Izborni zakon je uslov za uspostavu vlasti
PostPostano: 15 lis 2018, 11:17 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39
Postovi: 58724
Lokacija: DAZP HQ
Ni po čemu ovo nije 2010. godine, HDZ će u konačnici biti druga najjača stranka u FBIH, čak i u zastupničkom domu FBIH, a s DN-om i najjača stranka, svi ostali im mogu samo glabati flautu. Da ne pričam o ulozi RH te 2010. godine i danas.

_________________
"Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dragan Čović: Izborni zakon je uslov za uspostavu vlasti
PostPostano: 15 lis 2018, 11:20 
Offline

Pridružen/a: 08 pro 2017, 21:27
Postovi: 6285
Aztec je napisao/la:
Slično je bilo i 2010. za vrijeme tzv. Platforme i tad Inzko nemetnu "privremenu" vlast. Sumnjam da bi se sad usudio, al šta ako se takvo nešto opet dogodi? Mislim da bi u tom slučaju trebalo ići na neke ekstremnije poteze i krenuti na uspostavu neovisnog entiteta, kroz nekakav savez hrvatskih kantona nad kojim bi se uspostavila centralna vlast s legitimnim hrvatskim predsjednikom.

Njegove odluke vise nemaju tezinu i moc kao 2010 godine. Danasnja eventualna odluka nametanja bi izazvala zestoke reakcije nekih clanica MZ kao i veliki razdor izmedju istih.Inzko je danas ono sto i kraljica u engleskoj, obicna karikatura,predstava za budale i nista vise...

_________________
"Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dragan Čović: Izborni zakon je uslov za uspostavu vlasti
PostPostano: 15 lis 2018, 11:25 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:45
Postovi: 32122
Komšić naš igrač :zubati


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dragan Čović: Izborni zakon je uslov za uspostavu vlasti
PostPostano: 15 lis 2018, 11:34 
Offline

Pridružen/a: 07 lis 2018, 16:16
Postovi: 338
Aztec je napisao/la:
Slično je bilo i 2010. za vrijeme tzv. Platforme i tad Inzko nemetnu "privremenu" vlast. Sumnjam da bi se sad usudio, al šta ako se takvo nešto opet dogodi? Mislim da bi u tom slučaju trebalo ići na neke ekstremnije poteze i krenuti na uspostavu neovisnog entiteta, kroz nekakav savez hrvatskih kantona nad kojim bi se uspostavila centralna vlast s legitimnim hrvatskim predsjednikom.


Neće se desiti, ali ako bi se slučajno desilo onda skinuti Antu Jelavića sa tavana...


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dragan Čović: Izborni zakon je uslov za uspostavu vlasti
PostPostano: 15 lis 2018, 11:39 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 srp 2017, 10:10
Postovi: 37650
Svi merlionovi bubnjari na okupu https://forum.klix.ba/krecu-opstrukcije ... 51804.html
Proslavljala se Ljiljanova pobjeda, lumpovalo se, urlalo... sad je vrijeme da se plati. :thumbup

_________________
Srbi su mali narod sa karakterom super sile.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dragan Čović: Izborni zakon je uslov za uspostavu vlasti
PostPostano: 15 lis 2018, 11:45 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 srp 2017, 10:10
Postovi: 37650
ledolomac je napisao/la:
Jasno je da nijedna bošnjačka stranka neće pristati na bilo kakav prijedlog izbornog zakona od strane HDZ-a. Ako takva i postoji, druge će je pokopati i proglasiti izdajničkom. Ovo je dakle prva, malo dotjerana, ali nedvosmislena najava blokade ako ne dođe do provođenja odluke ustavnog suda. :biceovodobro


Vidicemo koliko ce izdrzati kad im dodju njihovi penzioneri i borci sa bakljama na vrata.
Muslimani su to, nema kod njih ideologije i vizije, kako su prodali vjeru za veceru tako ce sutra prodati sve. Samo da malo splasne atmosfera.
Tako su govorili da nece nikad potpisati zakon o prebivalistu, mehanizam koordinacije itd. itd. pa sve potpisali.
Pusti njiha sta pricaju, oni su neozbiljni.
Bitno je da vi napokon imate cilj i pravac a samim tim i nama u RS ce biti lakse.

_________________
Srbi su mali narod sa karakterom super sile.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dragan Čović: Izborni zakon je uslov za uspostavu vlasti
PostPostano: 15 lis 2018, 11:55 
Offline

Pridružen/a: 03 sij 2012, 23:08
Postovi: 4974
top komentar na klixu na dotičnu vijest

Citat:
Ja sam hrvat iz Sarajeva i glasao sam za Komšića sad, prije a glasat ću i u budućnosti. Komšića poznajem jer smo komšije iz istog naselja u Sarajevu. Ćovića sam u poslednje vrijeme viđao samo na TV i to u Banjaluci kako sa Dodikom zagovara razbijanje BiH. Pa naravno da sam glasao za Komšića koji se bori za svoju domovinu BiH a ne za Ćovića koji želi BiH sahraniti sa Dodikom.


:sega


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dragan Čović: Izborni zakon je uslov za uspostavu vlasti
PostPostano: 15 lis 2018, 12:02 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29
Postovi: 68940
Lokacija: hrvatsko-hrvatska Federacija
Nek se zakune Alahom da je Hrvat. :zubati

No, nazad na temu.

_________________
Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
Vojni proračun Bošnji je manji od proračuna Dinama

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIooooooooooo


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dragan Čović: Izborni zakon je uslov za uspostavu vlasti
PostPostano: 15 lis 2018, 12:14 
Online
Avatar

Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09
Postovi: 24631
Lokacija: Heartbreak Hotel
s one strane dinare je napisao/la:
top komentar na klixu na dotičnu vijest

Citat:
Ja sam hrvat iz Sarajeva i glasao sam za Komšića sad, prije a glasat ću i u budućnosti. Komšića poznajem jer smo komšije iz istog naselja u Sarajevu. Ćovića sam u poslednje vrijeme viđao samo na TV i to u Banjaluci kako sa Dodikom zagovara razbijanje BiH. Pa naravno da sam glasao za Komšića koji se bori za svoju domovinu BiH a ne za Ćovića koji želi BiH sahraniti sa Dodikom.


:sega


Kako im više ne dosadi majku mu, znaju da su provaljeni, komu oni prosipaju šuplje...?

Ipak, uvjeren sam da mnogi muslimani doista vjeruju da je za Komšića glasovalo više od 1% Hrvata, toliko daleko ide to ludilo.

_________________
"Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dragan Čović: Izborni zakon je uslov za uspostavu vlasti
PostPostano: 15 lis 2018, 12:39 
Offline

Pridružen/a: 09 stu 2009, 06:39
Postovi: 746
Bobovac je napisao/la:

Ipak, uvjeren sam da mnogi muslimani doista vjeruju da je za Komšića glasovalo više od 1% Hrvata, toliko daleko ide to ludilo.


Štoviše, vrlo je raširena teza ne samo među Bošnjacima nego i u RH, da za HDZ i Čovića glasuju samo u Hercegovini, a da su bosanski Hrvati više okrenuti Sarajevu i Komšiću. Kad im izlistaš rezultate hrvatskih općina po Bosni, onda okrenu priču na desetke tisuća fantomskih Hrvata koji žive u Sarajevu, Tuzli i drugim većinski bošnjačkim krajevima. Nikad kraja toj raspravi...

Nego, ima li bošnjačka strana ikakav pregovarački kapital u vezi Aluminija? Vidim da njihovi komentatori dosta računaju na to.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dragan Čović: Izborni zakon je uslov za uspostavu vlasti
PostPostano: 15 lis 2018, 12:44 
Offline

Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32
Postovi: 11675
Lokacija: Varta drzava
s one strane dinare je napisao/la:
top komentar na klixu na dotičnu vijest

Citat:
Ja sam hrvat iz Sarajeva i glasao sam za Komšića sad, prije a glasat ću i u budućnosti. Komšića poznajem jer smo komšije iz istog naselja u Sarajevu. Ćovića sam u poslednje vrijeme viđao samo na TV i to u Banjaluci kako sa Dodikom zagovara razbijanje BiH. Pa naravno da sam glasao za Komšića koji se bori za svoju domovinu BiH a ne za Ćovića koji želi BiH sahraniti sa Dodikom.


:sega


Ma najbolje vidiš po tome kako je Hrvate napisao malim početnim slovom... Međutim, to je nebitno. Možda i ima pokoji Hrvat da je glasao za Komšića, ali to je to, pokoji. Sve više Hrvata i po nekadašnjim tzv. lijevim centrima glasa za Čovića. Ja samo ne znam, koga to oni više lažu, valjda sebe, jer je svima drugima kristalno jasno o čemu se tu zapravo radi. Ovo to nije, ovo je ****** vulgaris.

_________________
Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!!
Život je tvoje igralište
Pretpostavka je majka svih zajeba
Svi mi prdimo


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dragan Čović: Izborni zakon je uslov za uspostavu vlasti
PostPostano: 15 lis 2018, 12:50 
Online
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11
Postovi: 23302
Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Konačno Dragane stav. :HercegBosanac

KO-na-čno.

_________________
Safe European Home


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dragan Čović: Izborni zakon je uslov za uspostavu vlasti
PostPostano: 15 lis 2018, 12:51 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 srp 2017, 10:10
Postovi: 37650
Aztec je napisao/la:
Možda i ima pokoji Hrvat da je glasao za Komšića


Naravno da ima. Ali ne Hrvat nego "Hrvat".
1-2% populacije (Srba i Hrvata) je Muslimani od 1992. do danas.
Razni Komsici, Kojovici, Lazovici i sl. koji su ostali da zive sa Muslimanima i asimilirali se.
Na njih vise ne treba racunati. Oni mozda imaju s-h imena i prezimena ali su politicki Bosnjaci.
Ko glasa za SDP, NS i sl. ne moze biti ni Srbin ni Hrvat. To su Muslimani u nastajanju.

_________________
Srbi su mali narod sa karakterom super sile.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dragan Čović: Izborni zakon je uslov za uspostavu vlasti
PostPostano: 15 lis 2018, 12:53 
Online
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11
Postovi: 23302
Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
U demokraciji dobiti 80% podrške je plebiscitarna podrška i u demokraciji se ne može više dobiti. To onda ne bi bila demokracija.

Tko zna, kada opet i sada se moraju riješiti stvari.

_________________
Safe European Home


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dragan Čović: Izborni zakon je uslov za uspostavu vlasti
PostPostano: 15 lis 2018, 12:57 
Offline

Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32
Postovi: 11675
Lokacija: Varta drzava
novovrijeme je napisao/la:
Aztec je napisao/la:
Možda i ima pokoji Hrvat da je glasao za Komšića


Naravno da ima. Ali ne Hrvat nego "Hrvat".
1-2% populacije (Srba i Hrvata) je Muslimani od 1992. do danas.
Razni Komsici, Kojovici, Lazovici i sl. koji su ostali da zive sa Muslimanima i asimilirali se.
Na njih vise ne treba racunati. Oni mozda imaju s-h imena i prezimena ali su politicki Bosnjaci.
Ko glasa za SDP, NS i sl. ne moze biti ni Srbin ni Hrvat. To su Muslimani u nastajanju.


Bio ti u pravu ili ne, takve stvari ne piši jer samo nasjedaš na njihovu igru. Bitno je da su Hrvati dominantno, i to u svim sredinama glasali za Čovića, nema potrebe ulaziti u nečije genetsko naslijeđe, jer, kao što rekoh, tako im se samo ide na ruku u njihovoj priči "nije Hrvat po HDZ kriterijima" ili "nisu Hrvati po HDZ kriterijima".

_________________
Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!!
Život je tvoje igralište
Pretpostavka je majka svih zajeba
Svi mi prdimo


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 130 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: Patriota, Ronaldinho, Tomba17 i 398 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO