|
|
Stranica: 44/44.
|
[ 1089 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novem
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 24 ožu 2026, 23:20 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Dominikator je napisao/la: Sjecate li se Joška Jorasa i sporovima sa Slovencima pa smo kasnije saznali preko wikileaksa da su to Janša i Sanader radili u dosluhu da jedno drugom bildaju ranking. Moguće da je Draško naš novi igrač. Mi sretni jer maltretiramo četnika Srbi sretni jer su u žrtva modu. Meni izgleda da Stanivuković radi predizbornu kampanju. I to jeftinu.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 25 ožu 2026, 07:36 |
|
|
Jel zakazao sljedeći pregled kod hr granične 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 25 ožu 2026, 11:27 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 25 ožu 2026, 11:38 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 8330 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
Mislim da bi Hrvatska trebala reagirati nekakvom izjavom u stilu: "Fizička je osoba ometala službenike MUP-a u obavljanju svojih poslova, a naknadno se otkrilo i da ih je neovlašteno snimao za što je izdan prekršajni nalog kojeg će isti biti dužan platiti. MUP Republike Hrvatske je zadužen za osiguranje granica Schengen zone, i svih država unutar nje, te neće potpasti pritisku individualaca koji, kao fizičke osobe, bez diplomatskog statusa, i suprotno važećim propisima Republike Hrvatske i Europske Unije narušavaju red i mir i obavljanje propisanih kontrole."
Nešto u tom stilu treba, da ga se spusti na fizičku osobu, i da se podsjeti na status Hrvatske od kako je u Schengenu.
Ovi naši u susjedstvu iz trećih zemalja nešto umišljeni, pa ni ja, EU građanin, nemam pravo unositi u EU nešto izvana što nije dopušteno, a oni, kriminalci već po izgledu i ponašanju, ne žele ni kontrole. Misle da je RH u istom statusu kao njihove treće zemlje.
Jel bi ovako Draško kmečao da ga kontrolira "Švajcarska"? Ili Velika Britanija? Amerika?
Mi čuvamo i svoju i Njemačku granicu istodobno. Prihvatite realnost ili dobijte zabrane.
Drašku ja ne bih dao zabranu ali bi ga sačekala još jedna paprena kazna.
_________________ Sud u Iranu: "Mlada djevojko, osuđujemo te na smrt, i ideš na vješala jer si zapalila sliku ovog starog prdonje."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 25 ožu 2026, 11:44 |
|
|
|
Njemu kazna ništa ne znači. Svakako je plati parama građana. Daj nešto drugo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 25 ožu 2026, 15:09 |
|
|
|
Ne znam zasto mali Drasko ne ide preko Srbije u Budimpestu. To je samo 4 sata duzi put.
Banja Luka - Budmipesta
- kroz Hrvatsku je 4:47 minuta i 453 km - kroz Brcko - Bijeljina - Sabac zapad - Novi Sad - Szeged - Budimpesta je 8:43 minute i 649 km
_________________ "...to work together to pursue local solutions that have the support of all constituent peoples." - Sincerely, Donald J. Trump.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 25 ožu 2026, 15:12 |
|
|
|
Mene jos uvjek kopka zasto mali Drasko toliko cesto ide u Budimpestu
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 25 ožu 2026, 16:02 |
|
|
zet je napisao/la: Ne znam zasto mali Drasko ne ide preko Srbije u Budimpestu. To je samo 4 sata duzi put.
Banja Luka - Budmipesta
- kroz Hrvatsku je 4:47 minuta i 453 km - kroz Brcko - Bijeljina - Sabac zapad - Novi Sad - Szeged - Budimpesta je 8:43 minute i 649 km zato jer tako ne može ispasti žrtva ustaškog terora i dobiti glasove banjalučke nacionalističke sirotinje
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 25 ožu 2026, 16:34 |
|
|
|
Zar nema kvalitetnih žigola prije Pešte?
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 25 ožu 2026, 16:46 |
|
|
dreamteam je napisao/la: Zar nema kvalitetnih žigola prije Pešte? Budimpešta ima živahnu LGBT scenu, gay barove i svaki oblik zabave za posjetitelje sa specifičnim interesima. Budimpešta je "LGBT capital of Central Europe".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 25 ožu 2026, 18:27 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Mene jos uvjek kopka zasto mali Drasko toliko cesto ide u Budimpestu Budimpešta je centar gay sauna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 26 ožu 2026, 21:49 |
|
|
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: Jučer, , 08:26 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 8330 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: dreamteam je napisao/la: Zar nema kvalitetnih žigola prije Pešte? Budimpešta ima živahnu LGBT scenu, gay barove i svaki oblik zabave za posjetitelje sa specifičnim interesima. Budimpešta je "LGBT capital of Central Europe". Budimpešta je isto "dovoljno daleko" da netko tko je gradonačelnik Banja Luke ne bi bio prepoznat. Zapravo to mu je najbliži takav grad, koji ima gay scenu. Bilo gdje na Balkanu dobre šanse da ga netko prepozna, mađarski mediji uopće ne prate događanja kod nas, kao što ni ja neznam tko je gradonačelnki Pečuha, tako ni oni pojma nemaju o nama. Jezična barijera odradi svoje. Naravno, i dalje je on oprezan ako ide tim poslom, ali je zasigurno lakše da ne bude slučajno primjećen tamo nego bilo gdje na Balkanu ili u Sloveniji.
_________________ Sud u Iranu: "Mlada djevojko, osuđujemo te na smrt, i ideš na vješala jer si zapalila sliku ovog starog prdonje."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: Jučer, , 08:36 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28774 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dreamteam je napisao/la: Zar nema kvalitetnih žigola prije Pešte? Eh kakve je nekad Pešta kupleraje imala... 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: ChatGPT, Majestic-12 [Bot], Tomba17 i 23 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|