|
|
Stranica: 29/37.
|
[ 911 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
spliter1
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 11 svi 2022, 03:03 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
spliter1
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 16 svi 2022, 01:55 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 18 stu 2022, 17:04 |
|
|
|
Konjina pederska izdajnička. Prvi utisak nikada ne vara. Na prvu mi je bio ljigic, ali sam pomislila da mu dam šansu, možda se varam. Završio je svoju karijeru. Biće negdje u pozadini, gledati u Milinu guzicu kao Cavic.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 18 stu 2022, 19:46 |
|
|
|
Paglu su oni što kažu piglu. Glumis mangupa, a ni ulični jezik ne znaš! Satro mangup! Od kada vam sad' valja Draško? Od kada ga Milence drži u šaci?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 18 stu 2022, 19:49 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Paglu su oni što kažu piglu. Glumis mangupa, a ni ulični jezik ne znaš! Satro mangup! Od kada vam sad' valja Draško? Od kada ga Milence drži u šaci? Valja nam od kad jebe vas. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 18 stu 2022, 19:53 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Paglu su oni što kažu piglu. Glumis mangupa, a ni ulični jezik ne znaš! Satro mangup! Od kada vam sad' valja Draško? Od kada ga Milence drži u šaci? Valja nam od kad jebe vas.  Malac je najviše ujebao sebe. Zna se sta i kako s izdajicom. Pljuvace ga Banjalucani na ulici ubrzo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 18 stu 2022, 20:23 |
|
|
|
Meni se čini da se Novovrijeme pali na mene. Diše mi za vratom. Jok. Da si opozicija razgovarali bi se. Ovako ćemo se odje bit' i obadat'.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 18 stu 2022, 20:26 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10275 Lokacija: Banja Luka
|
|
Stanivuković je jedino pobjedničko ime u redovima opozicije u Srpskoj , ostalo je sve natrulo i potrošeno . Trivićka je malo iskakala iz tog njihovog depresivnog miljea , ali njeno ponašanje poslije poraza koji je doživjela na izborima jasno je pokazalo da je i ona mućak. Dakle , jedino parče pozitive u toj učmalini od opozicije je klinac Draško Stanivuković .
PS. Uvjek zaboravim ''cigu'' Vukanovića , koji takođe ima nekakvu , hajd da kažem , autentičnost . Međutim , to je autentičnost dvorske lude , pa i nema neku pretjeranu vrijednost .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 18 stu 2022, 20:31 |
|
|
|
Vukanovic odusevljava. Greška mu je samo što ne radi na nekom političkom planu. Ovako samo raskrinkao mafiju kao Vaskovic. Daj plan Vukane, ideju, traži pomoć van granica... Vrbuj obespravljene bogatase, drcnu omladinu, anketiranih, peticiju da se vidi većina..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 18 stu 2022, 20:37 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Meni se čini da se Novovrijeme pali na mene. Diše mi za vratom. Jok. Da si opozicija razgovarali bi se. Ovako ćemo se odje bit' i obadat'. Meni se čini da se Novovrijeme pali na mene. Diše mi za vratom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 18 stu 2022, 20:39 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Vukanovic odusevljava... ...negiranjem đemosajta. 22:20 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 18 stu 2022, 20:46 |
|
|
|
Neću da ulazim u rasprave gdje se pominju žrtve, bilo čije. Ostavimo te jadne ljude da pocivaju u miru. Problem su ovi živi, živahni, hiperaktivni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 18 stu 2022, 20:47 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Neću da ulazim u rasprave gdje se pominju žrtve, bilo čije. Ostavimo te jadne ljude da pocivaju u miru. Problem su ovi živi, živahni, hiperaktivni. Pišaš po šehidima? Podržavaš negiranje đemosajta? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 18 stu 2022, 20:49 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Neću da ulazim u rasprave gdje se pominju žrtve, bilo čije. Ostavimo te jadne ljude da pocivaju u miru. Problem su ovi živi, živahni, hiperaktivni. Pišaš po šehidima? Podržavaš negiranje đemosajta?  Ne. To je jadno i bijedno. Mora da ste svi balavi i glupavi kada to pišete. Može bez toga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 18 stu 2022, 20:51 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pišaš po šehidima? Podržavaš negiranje đemosajta?  Ne. To je jadno i bijedno. Mora da ste svi balavi i glupavi kada to pišete. Može bez toga. Pa ima iznad tvoj post u kojem podržavaš negatora đemosajta. Ne možeš lagati. Popišala si se po šehidima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 18 stu 2022, 20:54 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ne. To je jadno i bijedno. Mora da ste svi balavi i glupavi kada to pišete. Može bez toga.
Pa ima iznad tvoj post u kojem podržavaš negatora đemosajta. Ne možeš lagati. Popišala si se po šehidima. Nisam kretenu. Ja poštujem mrtve, bilo ko da je u pitanju. Poštujem i žive, ali moraju imati kvalitete.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 18 stu 2022, 21:01 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa ima iznad tvoj post u kojem podržavaš negatora đemosajta. Ne možeš lagati. Popišala si se po šehidima.
Nisam kretenu. Ja poštujem mrtve, bilo ko da je u pitanju. Poštujem i žive, ali moraju imati kvalitete. Kako poštuješ mrtve kad podržavaš negatora đemosajta? Kako te nije sramota majki Srebrenice? Koji đemat te naučijo da pljuješ po svojim žrtvama? Kakvi ste to ljudi? Ja nikad ne bih pljuvao po srpskim žrtvama. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
erosahuma
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 18 stu 2022, 21:16 |
|
|
|
Draško je nasljednik Dodika...Definitivno...
Po meni ga Dodik treba odmah staviti za dopredsjednika SNSD i za svog nasljednika...
_________________ "Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, a niko krupno ka Turčin ne laže." Petar Petrović Njegoš
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 18 stu 2022, 21:20 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Nisam kretenu. Ja poštujem mrtve, bilo ko da je u pitanju. Poštujem i žive, ali moraju imati kvalitete. Kako poštuješ mrtve kad podržavaš negatora đemosajta? Kako te nije sramota majki Srebrenice? Koji đemat te naučijo da pljuješ po svojim žrtvama? Kakvi ste to ljudi? Ja nikad ne bih pljuvao po srpskim žrtvama.  Mali, ne seri. Te krajiske fore bacaj drugima. Kod mene to ne pali. Ja držim do časti. Ljudskosti. Ne spuštam se nikada na nivo SNSD kucki.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 18 stu 2022, 21:22 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kako poštuješ mrtve kad podržavaš negatora đemosajta? Kako te nije sramota majki Srebrenice? Koji đemat te naučijo da pljuješ po svojim žrtvama? Kakvi ste to ljudi? Ja nikad ne bih pljuvao po srpskim žrtvama.  Mali, ne seri. Te krajiske fore bacaj drugima. Kod mene to ne pali. Ja držim do časti. Ljudskosti. Ne spuštam se nikada na nivo SNSD kucki. Šta misliš o Vukanu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
erosahuma
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 18 stu 2022, 21:27 |
|
|
|
Zrela za psihijatrije...
Gledao sam je nekidan na Pressingu kod Zukića , ona i dalje tvrdi da je predsjednica...
Dobro je Begić rekao, hospitalizirajte je dok je vrijeme... Taj pogled...
Točno se vidi da je poraz slomio...
_________________ "Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, a niko krupno ka Turčin ne laže." Petar Petrović Njegoš
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 18 stu 2022, 21:33 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Mali, ne seri. Te krajiske fore bacaj drugima. Kod mene to ne pali. Ja držim do časti. Ljudskosti. Ne spuštam se nikada na nivo SNSD kucki.
Šta misliš o Vukanu? On je za mene bog! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 18 stu 2022, 21:35 |
|
|
erosahuma je napisao/la: Zrela za psihijatrije...
Gledao sam je nekidan na Pressingu kod Zukića , ona i dalje tvrdi da je predsjednica...
Točno se vidi da je poraz slomio... Kako vam sada ti derpici valjaju???? Kako je to sve predvidivo šta radite! Ovaj narod ne zna sa koristi mozak. Treba ga jahati. Sve dok ne lipsa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 18 stu 2022, 21:57 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Šta misliš o Vukanu?
On je za mene bog!  Negator đemosajta alah? Eto zašto ste 10 đemosajta predurali. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
erosahuma
|
Naslov: Re: Draško Stanivuković Postano: 18 stu 2022, 21:58 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: erosahuma je napisao/la: Zrela za psihijatrije...
Točno se vidi da je poraz slomio... Kako vam sada ti derpici valjaju???? Kako je to sve predvidivo šta radite! Ovaj narod ne zna sa koristi mozak. Treba ga jahati. Sve dok ne lipsa. Šta fali LBGT?.... To od mene nisi nikad čula... Ja podržavam i paradu u Mostaru, u sred stolnog grada...Da ide od Kosače do Fejićeve...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|