|
|
Stranica: 107/107.
|
[ 2659 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ManInBlack
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 11 kol 2012, 16:20 |
|
|
Jaran je napisao/la: halo, jesil ti toliko sjeban u mozak
Momak nemoj da te ja sjebem u taj tvoj retardirani mozak u pola Tuzle. Karta ti je falsifikat i ništa više, jugoslavene iz 91 godine si brojao kao bošnjake, poznajem dobro hrvatska naselja okolo Tuzle u njima sam često, skoro u svakom selu imam poznanike! I opet ti kažem pomiješao si lokacijski donje i gornje pasce. Donji Pasci su etnički hrvatski prostor i naslanjaju na Par Selo, Orašje, D.Dubrave-Raskršeće i Spreču također hrvatska naselja. Gornji Pasci (muslimanski) se nalaze između D.Pasaca, Spreče, Petrovica i Husina Što se tiče MZ Par Selo nju čine naselja Par Selo, Donji (hrvatski) Pasci i Orašje, nisam siguran da li se Ravna Trešnja (srbi) vodi za zasebno naselje ili je svrstana u d.pasce. Vidim stavio si Vršne, a nisi stavio R.Trešnju, pa nema D.Male, Luga, Spreče itd u općini Živinice...
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 11 kol 2012, 16:26 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
ManInBlack je napisao/la: Jaran je napisao/la: halo, jesil ti toliko sjeban u mozak
Momak nemoj da te ja sjebem u taj tvoj retardirani mozak u pola Tuzle. Karta ti je falsifikat i ništa više, jugoslavene iz 91 godine si brojao kao bošnjake, poznajem dobro hrvatska naselja okolo Tuzle u njima sam često, skoro u svakom selu imam poznanike! I opet ti kažem pomiješao si lokacijski donje i gornje pasce. Što se tiče MZ Par Selo nju čine naselja Par Selo, Donji (hrvatski) Pasci i Orašje, nisam siguran da li se Ravna Trešnja (srbi) vodi za zasebno naselje ili je svrstana u d.pasce. Vidim stavio si Vršne, a nisi stavio R.Trešnju, pa nema D.Male, Luga, Spreče itd u općini Živinice... MiB , Bošnjina delirija je jasna, strah ga je pošto smo ih onako poklopili u Mostaru da im se isto ne dogodi i u Tuzli .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 11 kol 2012, 16:32 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: MiB , Bošnjina delirija je jasna, strah ga je pošto smo ih onako poklopili u Mostaru da im se isto ne dogodi i u Tuzli . Ma biti će njemu poklapanje iza ušiju ako mi pukne živac. Mi smo ti stari jarani sa jednog foruma gdje sam glumio velikog bošnjaka, on glupan se onda otkrio ništa ne sumnjajući ;)
|
|
Vrh |
|
|
Jaran
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 11 kol 2012, 16:38 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Jaran je napisao/la: halo, jesil ti toliko sjeban u mozak
Momak nemoj da te ja sjebem u taj tvoj retardirani mozak u pola Tuzle. Karta ti je falsifikat i ništa više, jugoslavene iz 91 godine si brojao kao bošnjake, poznajem dobro hrvatska naselja okolo Tuzle u njima sam često, skoro u svakom selu imam poznanike! I opet ti kažem pomiješao si lokacijski donje i gornje pasce. Donji Pasci su etnički hrvatski prostor i naslanjaju na Par Selo, Orašje, D.Dubrave-Raskršeće i Spreču također hrvatska naselja. Gornji Pasci (muslimanski) se nalaze između D.Pasaca, Spreče, Petrovica i Husina Što se tiče MZ Par Selo nju čine naselja Par Selo, Donji (hrvatski) Pasci i Orašje, nisam siguran da li se Ravna Trešnja (srbi) vodi za zasebno naselje ili je svrstana u d.pasce. Vidim stavio si Vršne, a nisi stavio R.Trešnju, pa nema D.Male, Luga, Spreče itd u općini Živinice... o glupi retardu imaš kartu GISDATE CROSTATA koja je identična mojoj imaš spisak naselja sa brojem stanovnika i nacionalnu strukturu, gdje svaki krele poput tebe može sam da izračuna udio svake nacije pa i jugoslovena u svakom naselju i pored svega ti prdiš i dalje svoju retardiranu priču bog te jebo, jel moguće da si toliki retard da i dalje prdiš o MJESNOJ ZAJEDNICI i niko od ovih tvojih neće da ti kaže koliki si glupan pa idiote jedan, na karti NEMA mjesnih zajednica, nego su POPISNA naseljam čiji spisak imaš na datoj stranici, i tamo iMAJU Vršani, a Ravne Trešnje NEMA tako je kako je, idiote, žali se onima koji su odrfeđivali popisna naselja
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 11 kol 2012, 16:41 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
ManInBlack je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: MiB , Bošnjina delirija je jasna, strah ga je pošto smo ih onako poklopili u Mostaru da im se isto ne dogodi i u Tuzli . Ma biti će njemu poklapanje iza ušiju ako mi pukne živac. Mi smo ti stari jarani sa jednog foruma gdje sam glumio velikog bošnjaka, on glupan se onda otkrio ništa ne sumnjajući ;) A predivno
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 11 kol 2012, 16:43 |
|
|
Koliko ja vidim na toj karti su naselja isključivo crvene boje, a ti si na svojim dodao zelenu ;) to više govori o tebi nego o meni. I na toj drugoj karti je greška na relaciji d i g pasci.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 11 kol 2012, 16:50 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Ma biti će njemu poklapanje iza ušiju ako mi pukne živac. Mi smo ti stari jarani sa jednog foruma gdje sam glumio velikog bošnjaka, on glupan se onda otkrio ništa ne sumnjajući ;)
A predivno Imam ga duže vrijeme na piku, ali mrsko mi prljati ruke od ***. Ali ništa ne garantiram, ipak sam ja vojni veteran kojemu zna puknuti živac. Jarane, odjebaus, prije nego što dobiješ ban, ova tema će biti obrisana jer sadrži karte retardiranoga falsifikatora.
|
|
Vrh |
|
|
Jaran
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 11 kol 2012, 16:50 |
|
|
bog te jebo glupana gdje je dodata zelena a da nema u tom naselju Bošnjaka
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 11 kol 2012, 17:05 |
|
|
Nema bošnjaka u tima naseljima. 91 godine broj muslimana u Husinu je bio 8 ili 0,5% ukupnog stanovništva (pogledaj sada tvoj grafikon) u Par Selu je bila jedna osoba (muslimanka) ili 0,11% ukupnog stanovništva uD.Pascima je bila jedna osoba (muslimanka) ili 0,15% ukupnog stanovništva u Orašju je tokođer bila jedna osoba (muslimanka) ili 0,21 % od ukupnog stanovništva.
Na spisku nigdje bošnjaka ;) ovim brojevima treba dodati još par muslimanki koje su se tada izjasnile kao jugoslavenke, no to ne mijenja drastično udio stanovništva, jer njihova djeca se danas izjašnjavaju kao hrvati.
Pogledaj sada svoje karte i grafikone.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 27 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|