|
|
Stranica: 55/107.
|
[ 2659 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 07 sij 2012, 15:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77519 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ovaj model bi i Makedonci trebali nekako primjenit.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
totem
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 07 sij 2012, 15:25 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Famozna zelena transferzala ima dva ozbiljna prekida. Bugarska, te RS. Prekid koji nema vise sansi da bi se sastavio. Mozda i zato stranci zmirali kada se desavalo po podrinju to sto se desavalo.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
totem
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 07 sij 2012, 15:27 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Robbie MO je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Inače, Zelena transverzala ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) po popisu 2011. drastično slabi. Turci u Bugarskoj svi odoše za Aziju (gdje i pripadaju), a nešto i u EU zajedno s Bugarima: Popis 2001: 746 000 Popis 2011: 588 000 Ovaj model bi i Makedonci trebali nekako primjenit. Vec se primenjuje. Pisao sam na toj temi. fale oko 100.000 siptara po izbornim rezultatima. sada ce popis u travnju, pa ce se to i obznaniti. Pasos bez viza, cuda radi.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 07 sij 2012, 15:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77519 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
totem je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ovaj model bi i Makedonci trebali nekako primjenit.
Vec se primenjuje. Pisao sam na toj temi. fale oko 100.000 siptara po izbornim rezultatima. sada ce popis u travnju, pa ce se to i obznaniti. Pasos bez viza, cuda radi. Jel istina da su vam 6 ministara u vladi Šiftari? Kakav politički utjecaj imaju Albanci? Državna politika, ne lokalna.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
totem
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 07 sij 2012, 15:47 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: totem je napisao/la:
Vec se primenjuje. Pisao sam na toj temi. fale oko 100.000 siptara po izbornim rezultatima. sada ce popis u travnju, pa ce se to i obznaniti. Pasos bez viza, cuda radi.
Jel istina da su vam 6 ministara u vladi Šiftari? Kakav politički utjecaj imaju Albanci? Mislim na državnu politiku, ne lokalnu. Na drzavnu skoro nikakav. Nemaju interesa za spoljnu politiku. Istina je da ih ima, ali nemaju vitalna ministarstva. Imaju drugorazredna i trecerazredna ministarstva. Od ovih 6 ministarstva jedan je bez resora.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 07 sij 2012, 15:58 |
|
|
Totem jesi ti iz skoplja il?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 07 sij 2012, 16:03 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Po meni slovenska imigrantska politka je najuspješnija u Europi.
Pogledaj šta je Belgija ili Nizozemska napravila od sebe. Točno! Iako da su Slovenci primili ekipu iz doticnih zemalja koja je preplavila Belgiju. ne bi ih ni oni Poslovenčili xD doduse ipak prije mozda posto su jedina zemlja u europi bez dzamije
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 07 sij 2012, 16:08 |
|
|
Citat: Ne laprdaj. Slovenija će prvo ubiti BiH odnosno Muslimane i njihovu demografiju, a svi Muslimani u Slo ne trebaju dosta pa polako postaju Janezi, ako ne oni djeca sigurno, to se vidi po imenima. Ipak roditelji ne žele i svojoj djeci da prolaze torture koje su oni prolazili u mladosti zbog imena poput Azmir, Mevludin, Muamer.
Sara i Lukas, imena djece mojih prijatelja Muslimana (oba roditelja) što su po vjeri ta djeca? idu li u crkvu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
totem
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 07 sij 2012, 16:11 |
|
|
Ibar je napisao/la: Totem jesi ti iz skoplja il? Jesam.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MRSHO
|
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Ibar je napisao/la: Citat: Ne laprdaj. Slovenija će prvo ubiti BiH odnosno Muslimane i njihovu demografiju, a svi Muslimani u Slo ne trebaju dosta pa polako postaju Janezi, ako ne oni djeca sigurno, to se vidi po imenima. Ipak roditelji ne žele i svojoj djeci da prolaze torture koje su oni prolazili u mladosti zbog imena poput Azmir, Mevludin, Muamer.
Sara i Lukas, imena djece mojih prijatelja Muslimana (oba roditelja) što su po vjeri ta djeca? idu li u crkvu Ne idu, biće ateisti. Inače ni 30-40% pravih Slovenaca više djecu ne šalje na vjeronauk, no ipak tradicionalno se slave Božić, Uskrs i sl. ali da se vjera prakticira baš i ne. To vaši više manje za veće gradove, u manjim sredinama gotovo svi pohađaju vjeronauk.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
|
|
Citat: Ove bosnje kako im odgovara. Kad su većina u općini onda im je to glavno kada su u samom mjestu onda jebo općinu Prozor. POCETAK RATA
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
totem
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 07 sij 2012, 16:17 |
|
|
Ibar je napisao/la: Citat: Ove bosnje kako im odgovara. Kad su većina u općini onda im je to glavno kada su u samom mjestu onda jebo općinu Prozor. POCETAK RATA Najbolji primjer njihovog dvolicja je Mostar. Bili za jedinstveni grad, vise ne. A kao su za "jednu jedinu".
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 07 sij 2012, 16:38 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Ibar je napisao/la: što su po vjeri ta djeca? idu li u crkvu
Ne idu, biće ateisti. Inače ni 30-40% pravih Slovenaca više djecu ne šalje na vjeronauk, no ipak tradicionalno se slave Božić, Uskrs i sl. ali da se vjera prakticira baš i ne. To vaši više manje za veće gradove, u manjim sredinama gotovo svi pohađaju vjeronauk. znaci to dvoje ne slave Bozic i Uskrs nista manje od autohtonih Janeza ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 07 sij 2012, 16:39 |
|
|
totem je napisao/la: Ibar je napisao/la: Prozor. POCETAK RATA
Najbolji primjer njihovog dvolicja je Mostar. Bili za jedinstveni grad, vise ne. A kao su za "jednu jedinu". i to sam htio dodat. ono u ratu ovo u miru
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 07 sij 2012, 16:39 |
|
|
totem je napisao/la: Ibar je napisao/la: Totem jesi ti iz skoplja il? Jesam. jesi katolik ako smijem pitat?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 07 sij 2012, 16:44 |
|
|
Ibar je napisao/la: totem je napisao/la:
Jesam.
jesi katolik ako smijem pitat? uglavnom neznam dal znas doticnog covjeka al zanima me ako ista znas kako je don ante cirimotic. biskupov tajnik i vodietlj caritasa u skopju. znas li ista o njemu i kako je? hvala
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
totem
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 07 sij 2012, 16:52 |
|
|
Ibar je napisao/la: Ibar je napisao/la: jesi katolik ako smijem pitat?
uglavnom neznam dal znas doticnog covjeka al zanima me ako ista znas kako je don ante cirimotic. biskupov tajnik i vodietlj caritasa u skopju. znas li ista o njemu i kako je? hvala Katolik sam. Znam cimrotica, ili cimirotica,ne osobno ali sam ga vidio. Biskup je monignor Kiro Stojanov, dok je don Cimrotic bio vikarni biskup, cini mi se, ali nisam siguran.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 07 sij 2012, 16:57 |
|
|
don Antun Cirimotic Janjevac poznajem ga. On je biskupov pomocnik da :)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 07 sij 2012, 16:58 |
|
|
totem je napisao/la: Ibar je napisao/la: uglavnom neznam dal znas doticnog covjeka al zanima me ako ista znas kako je don ante cirimotic. biskupov tajnik i vodietlj caritasa u skopju. znas li ista o njemu i kako je? hvala
Katolik sam. Znam cimrotica, ili cimirotica,ne osobno ali sam ga vidio. Biskup je monignor Kiro Stojanov, dok je don Cimrotic bio vikarni biskup, cini mi se, ali nisam siguran. i kako ide katolicima u Skopju. Koliko vas ima? koliko je crkava? Ima li Hrvata Janjevaca ili Letnicana sta? hvala
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
totem
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 07 sij 2012, 17:09 |
|
|
Ibar je napisao/la: totem je napisao/la:
Katolik sam. Znam cimrotica, ili cimirotica,ne osobno ali sam ga vidio. Biskup je monignor Kiro Stojanov, dok je don Cimrotic bio vikarni biskup, cini mi se, ali nisam siguran.
i kako ide katolicima u Skopju. Koliko vas ima? koliko je crkava? Ima li Hrvata Janjevaca ili Letnicana sta? hvala Kosovskih jako slabo. Znam samo jednog, gegica, tako se preziva, iz janjeva. Katolicima onako, ok, kao i svima. O broju crkvi...Dvije u skopju, dvije u strumickom kraju, te jednu u ohridu. Mislim da su toliko.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
totem
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 07 sij 2012, 17:10 |
|
|
Ima i dva ili tri reda casnih sestara. Dva su u skopju cini mi se, i jedan u strumici.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 07 sij 2012, 17:11 |
|
|
Od dubrovcana( u dub provodim najveci dio godine nakon zg) sam cuo sve naljepse o makedoniji i skopju. moram posjetit skopje i don antu usput :-)) ima bus kosta 600 kn povratna preko bg ide. neznam kako stoji stvar sa avionskim vezama. autom isto nije lose ako ide vise ljudi.
kad smo vec kod Skopja i Makedonije. ima li ista Bošnjaka tamo ili par komada samo?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
totem
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 07 sij 2012, 17:20 |
|
|
Ibar je napisao/la: Od dubrovcana( u dub provodim najveci dio godine nakon zg) sam cuo sve naljepse o makedoniji i skopju. moram posjetit skopje i don antu usput :-)) ima bus kosta 600 kn povratna preko bg ide. neznam kako stoji stvar sa avionskim vezama. autom isto nije lose ako ide vise ljudi.
kad smo vec kod Skopja i Makedonije. ima li ista Bošnjaka tamo ili par komada samo? Ima sandzaklija, oko dvadeset tisuca. Doseljenih sezdesetih godina. Brze i bolje ti je iz dubrovnika, preko crne gore. Karta ti je negdje oko 50E, povratna. Avionom je skupo, povratna iz splita sa aerodromskim taksama oko 200E.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 07 sij 2012, 17:29 |
|
|
e da prije je bio bus iz dub al sad nema vise to neznam zasto :(
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Etničke mape Bosne i Hercegovine Postano: 07 sij 2012, 17:30 |
|
|
totem je napisao/la: Ibar je napisao/la: Od dubrovcana( u dub provodim najveci dio godine nakon zg) sam cuo sve naljepse o makedoniji i skopju. moram posjetit skopje i don antu usput :-)) ima bus kosta 600 kn povratna preko bg ide. neznam kako stoji stvar sa avionskim vezama. autom isto nije lose ako ide vise ljudi.
kad smo vec kod Skopja i Makedonije. ima li ista Bošnjaka tamo ili par komada samo? Ima sandzaklija, oko dvadeset tisuca. Doseljenih sezdesetih godina. Brze i bolje ti je iz dubrovnika, preko crne gore. Karta ti je negdje oko 50E, povratna. Avionom je skupo, povratna iz splita sa aerodromskim taksama oko 200E. di zive mahom u skopj? tamo di su albanci il ?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|