|
|
Stranica: 6/7.
|
[ 157 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: EU integracije - Nova metodologija Postano: 07 vel 2020, 11:19 |
|
|
Diablo je napisao/la: Budala, psihicki bolesnik je svak onaj koji misli da su Hrvati izvukli nekakvu pobjedu u bih jer da jesmo ,danas bi bili u x puta boljoj poziciji.Da smo ginuli za Bugojno i Travnik kao za Drvar,Grahovo,Mrkonjic,Sipovo, B Luku( cisteci zaleđe pereciji), danas bi bili ko gospoda...
Mi naivci stvarali Hrvatskoj sto bolju dugorocnu poziciju a zauzvrat vidimo kako nam vracaju... Da su srbi iz bih slusali Milosevica u svemu te ginuli za veliku srbiju negdje oko Karlovca i Zagreba, danas bi srpska bila u znatno drugacijim granicama. Vjerojatno bi je muslimani presjekli na nekoliko mjesta kao sto su nama uradili...
Sama izjava od Tuđmana nakon potpisivanja daytona(Sam bog zna sta ce biti sa bih) vam govori kako je doticnog bolio kurac za nama cim nas je prepustio nekakvoj sudbini. Zašto takvo nesto nije govorio za Hrvatsku dok je trajao rat vec je djelovao na sve nacine da ostvari svoj cilj? X Realno vratili Vukovar, zaokružili granice i Srbi dobili Srpsku na pola Bosne što me nebi čudilo i da je bilo dogovoreno s Karadzicem. HRHB dobila s druge strane islamističku vukojebinu i jedina završila na dnu. U toj situaciji su profitirali Srbi iz BiH, izgubili su Srbi iz Hrvatske koji nisu ni mogli dobiti jer ionako nisu imali vecinske opcine u Podunavlju dok je u Lici i Dalmaciji omjer bio 50 50. Netko je ovdje napisao da je Milošević tražio od VRS da napada NATO pakt za vrijeme bombardiranja što bi bilo samoubojstvo, ovi su to naravno odbili jer su imali razuma i zbog toga imaju pola Bosne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
1986
|
Naslov: Re: EU integracije - Nova metodologija Postano: 07 vel 2020, 11:24 |
|
|
|
Vi niste normalni. Kako bi vi zauzimali Bugojno i Travnik? HV nije smio biti u BiH kao ni VJ ni 92. kad je padala Posavina ni 93. kad su pali Bugojno i Travnik.
Uvjet da HV može pomoći HVO-u i biti u BiH bio je prekidanje neprijateljstava sa RBiH. Klinton je volio Muslimane jebiga...
Vi ste ti koji ste podjelili Muslimanima oružje i dopustili im da formiraju svoje jedinice i izbace vas iz tih gradova. Tuđman tu nije ništa kriv.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: EU integracije - Nova metodologija Postano: 07 vel 2020, 11:35 |
|
|
1986 je napisao/la: Vi niste normalni. Kako bi vi zauzimali Bugojno i Travnik? HV nije smio biti u BiH kao ni VJ ni 92. kad je padala Posavina ni 93. kad su pali Bugojno i Travnik.
Uvjet da HV može pomoći HVO-u i biti u BiH bio je prekidanje neprijateljstava sa RBiH. Klinton je volio Muslimane jebiga...
Vi ste ti koji ste podjelili Muslimanima oružje i dopustili im da formiraju svoje jedinice i izbace vas iz tih gradova. Tuđman tu nije ništa kriv. Dakle HV može napadati Mrkonjić koji nema veze s našim interesima ali ne može osloboditi Bugojno? Kakva RBIH? To je ona logika Vesne Pusić i Stipe Mesića da su Muslimani BiH a Srbi i Hrvati nisu? Ne slažem se s ni s Diablom da je sve Tuđman loše odradio, dok je bio on živ imali smo 6 predstavnika u Vladi Federacije kao i Muslimani, tu je i problem zbog srednje Bosne koje se nebi ni ja odrekao nikada i računao bi da ću je sutra vratiti ali sve Vlade RH su nakon toga vodile istu politiku i za Hrvate je sve ispalo daleko najgore od Eufora 2001 pa svih visokih predstavnika. Mogli smo to 100 puta bolje odraditi dok smo imali vojsku na terenu a ne priznati rezultate muslimanskog etničkog čiščenja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: EU integracije - Nova metodologija Postano: 07 vel 2020, 12:00 |
|
|
1986 je napisao/la: Vi niste normalni. Kako bi vi zauzimali Bugojno i Travnik? HV nije smio biti u BiH kao ni VJ ni 92. kad je padala Posavina ni 93. kad su pali Bugojno i Travnik.
Vi ste ti koji ste podjelili Muslimanima oružje i dopustili im da formiraju svoje jedinice i izbace vas iz tih gradova. Tuđman tu nije ništa kriv. Kako rus ratuje u ukrajini danas? Kako je srbin iz srbije ratovao po bih? Imaš masu drugih primjera. Mogao je i Hv skinut oznake,nalijepit one od hvo pa protjerat sve šta se moglo al jok, najbolje prihvatit koji god sporazum dođe, yebes teritorij i njegov oblik. Muslimane smo naoruzavali jer smo budale, naivni slijedili vašu naredbu a ne iz nekih hirova
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: EU integracije - Nova metodologija Postano: 07 vel 2020, 12:05 |
|
|
bobanovski je napisao/la: 1986 je napisao/la: Vi niste normalni. Kako bi vi zauzimali Bugojno i Travnik? HV nije smio biti u BiH kao ni VJ ni 92. kad je padala Posavina ni 93. kad su pali Bugojno i Travnik.
Vi ste ti koji ste podjelili Muslimanima oružje i dopustili im da formiraju svoje jedinice i izbace vas iz tih gradova. Tuđman tu nije ništa kriv. Dakle HV može napadati Mrkonjić koji nema veze s našim interesima ali ne može osloboditi Bugojno? Kakva RBIH? To je ona logika Vesne Pusić i Stipe Mesića da su Muslimani BiH a Srbi i Hrvati nisu? Ne slažem se s ni s Diablom da je sve Tuđman loše odradio, dok je bio on živ imali smo 6 predstavnika u Vladi Federacije kao i Muslimani, tu je i problem zbog srednje Bosne koje se nebi ni ja odrekao nikada i računao bi da ću je sutra vratiti ali sve Vlade RH su nakon toga vodile istu politiku i za Hrvate je sve ispalo daleko najgore od Eufora 2001 pa svih visokih predstavnika. Mogli smo to 100 puta bolje odraditi dok smo imali vojsku na terenu a ne priznati rezultate muslimanskog etničkog čiščenja. U samom Tuđmanu nije bio problem u realnoj dnevnoj politici već strateskoj. Trebao je otkloniti dosta potencijalnih opasnosti koje su danas došle do izrazaja . Zašto u Daytonu nije tražio Bugojno u zamjenu za Drvar,Mrkonjic,Sipovo? Pravi Hrvat bi to uradio. Ako se ne prihvati onda nastavit s ratom jer ipak su Hrvati tada bili sila... Al bolje je osigurat svoju guzicu, lako za druge...
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: EU integracije - Nova metodologija Postano: 07 vel 2020, 12:53 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Pojma nemaš koliko ti je bilo bolje imati Srbe na Dinari nego Muslimane na Dinari. Padne li ti HB i osvane li Islamska država iznad Dubrovnika i Makarske sjetićeš se ti Srba sa Dinare. Mani se ti Srba i razmišljaj o svom narodu u tzv. BiH. Mi smo sa vama završili za sva vremena a kako ćete sebi opravdati to što se ratovali za Islamsku državu i to je vaša stvar. Mene bi bilo sramota, i tebe je očigledno sramota čim si sastavio toliko blablabla "argumenata". Dobro je dok se još imate čime tještiti. Padnu li Hrvati u HB nećete se imati čime tještiti i sto Una ni Sava vas oprati neće. Jebo državu koja ne brine o par stotina hiljada svojih državljana. Bome bili ste odlični kad ste bili na Dinari i iznad Dubrovnika. Palili ste i uništavali Hrvatsku nemilice. Vaša je sramota što ste digli ruku na kršćansku braću i prisilili nas na savez s muslimanima. Vi si objašnjavajte kako vas je volja, HV vas je tukao radi Hrvata, kako bi se oslobodila zemlja gdje su Hrvati većina. Negdje smo uspjeli negdje nismo, tako je to u ratu. Niste vi ništa bolji od muslimana niti nam mislite bolje, samo niste radikalni vjerski fanatici kao neki od njih. Da ste bili razumni stavili bi kartu iz 1939. na stol pa bi se dogovorili kao ljudi, ali vi ste zinuli za VKK. Na vama je 95% krivice što se rat odvijao tako kako je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: EU integracije - Nova metodologija Postano: 07 vel 2020, 13:10 |
|
|
Politikant je napisao/la: Lijepo drug weasel nastavlja po starom, mada je to stav cijelog Zagreba, i službenog i ne službenog. Utopit ćemo HB Hrvate u muslimansku federaciju samo da nema Srbije na Uni, bolje Kalifat nego Srbija, itd. Kako bi bilo da se mi iz dinarskih krajeva odvojimo od vas sjevernih Hrvata pa da se sami jebete sa Unom i Banja Lukom? Doduše onda vam to ni ne bi bio problem jer kifle više ne bi bilo. Eto našli smo rješenje. Zagreb je čisto zlo za dinarske Hrvate, em usisao sve što je valjalo em i dalje zabija nož u leđa. Dok mi doslovno nestajemo sa mape ovi nam se smiju i krevelje o Uni i Banja Luci. Zagrebov rast i prosperitet se temelji na propasti dinarskih krajeva, a moglo bi se tu dodat i Slavoniju. Pola HB, Zagore, Like, Slavonije brisani prostor, ničija zemlja sa očajnim demografskim trendovima no gospoda gore je očigledno odvojena od realnosti. Ili ih jednostavno nije briga. Drug weasel priča činjenice i realnost visoke svjetske i domaće politike. Ja znam da se to nekima ne sviđa, ne sviđa se ni meni ali mali čovjek tu ništa ne može. Te vaše paranoje oko utapanja i prodaje Hrvata iz BiH postaju mitomanija. Tuđman je pazio na vas koliko je mogao, pa posalo je vojsku u BiH da vam pomogne u oslobađanju Hrvatskih krajeva. Pustio bi i ja HV s lanca da vrati muslimanima za Travnik i Bugojno i sve što su nam radili, međutim za 24 sata bi nam Amerikanci odvalili takvu šamarčinu da bi se dobro zamislili. Njih 90-ih kada su bili svemoćna supersila jednostavno nije bilo pametno ignorirati. To su naša braća preko Drine saznala 1995. poslje Srebrenice i još su jednom utvrdili gradivo 1999. godine. Nitko vas neće ostaviti u kalifatu, pa i jedan Milanović je otvoreno rekao što namjerava u slučaju raspada BiH. Ta ista izdajnička bagra koja je šutjela dok su vas obespravljivali i maltretirali je maltretirala nas u Hrvatskoj. Detuđmanizirali su gdje su stigli. Hvatali su naše generale kao zadnje razbojnike, državne tajne su slali kao razglednice po službama europe. Tek smo ih se nedavno riješili, a posao je daleko od kraja. Umanjite tu paranoju, niste sami i nećete biti sami.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
podrinje
|
Naslov: Re: EU integracije - Nova metodologija Postano: 07 vel 2020, 14:36 |
|
|
weasel je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pojma nemaš koliko ti je bilo bolje imati Srbe na Dinari nego Muslimane na Dinari. Padne li ti HB i osvane li Islamska država iznad Dubrovnika i Makarske sjetićeš se ti Srba sa Dinare. Mani se ti Srba i razmišljaj o svom narodu u tzv. BiH. Mi smo sa vama završili za sva vremena a kako ćete sebi opravdati to što se ratovali za Islamsku državu i to je vaša stvar. Mene bi bilo sramota, i tebe je očigledno sramota čim si sastavio toliko blablabla "argumenata". Dobro je dok se još imate čime tještiti. Padnu li Hrvati u HB nećete se imati čime tještiti i sto Una ni Sava vas oprati neće. Jebo državu koja ne brine o par stotina hiljada svojih državljana. Bome bili ste odlični kad ste bili na Dinari i iznad Dubrovnika. Palili ste i uništavali Hrvatsku nemilice. Vaša je sramota što ste digli ruku na kršćansku braću i prisilili nas na savez s muslimanima. Vi si objašnjavajte kako vas je volja, HV vas je tukao radi Hrvata, kako bi se oslobodila zemlja gdje su Hrvati većina. Negdje smo uspjeli negdje nismo, tako je to u ratu. Niste vi ništa bolji od muslimana niti nam mislite bolje, samo niste radikalni vjerski fanatici kao neki od njih. Da ste bili razumni stavili bi kartu iz 1939. na stol pa bi se dogovorili kao ljudi, ali vi ste zinuli za VKK. Na vama je 95% krivice što se rat odvijao tako kako je. Vama je Srbin brat samo kad vam gori pod nogama. Ajde ovu nezadovoljnu raju hercegovačku i razumem, borili su se iskreno za neku nacionalnu stvar. Ispalili ste ih na finjaka i to više ne može da se tumači drugačije. Vama su Hrvati u Bosni i Srbiji ista kategorija, ni nokat ne bi polomili za njih. Nema dinarcu druge, samo borba za svoj komad Hercegovine. I barjak srpstva je danas u Banjaluci a ne u Vučićevoj Srbiji.
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: EU integracije - Nova metodologija Postano: 07 vel 2020, 14:48 |
|
|
Diablo je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Dakle HV može napadati Mrkonjić koji nema veze s našim interesima ali ne može osloboditi Bugojno? Kakva RBIH? To je ona logika Vesne Pusić i Stipe Mesića da su Muslimani BiH a Srbi i Hrvati nisu?
Ne slažem se s ni s Diablom da je sve Tuđman loše odradio, dok je bio on živ imali smo 6 predstavnika u Vladi Federacije kao i Muslimani, tu je i problem zbog srednje Bosne koje se nebi ni ja odrekao nikada i računao bi da ću je sutra vratiti ali sve Vlade RH su nakon toga vodile istu politiku i za Hrvate je sve ispalo daleko najgore od Eufora 2001 pa svih visokih predstavnika.
Mogli smo to 100 puta bolje odraditi dok smo imali vojsku na terenu a ne priznati rezultate muslimanskog etničkog čiščenja. U samom Tuđmanu nije bio problem u realnoj dnevnoj politici već strateskoj. Trebao je otkloniti dosta potencijalnih opasnosti koje su danas došle do izrazaja . Zašto u Daytonu nije tražio Bugojno u zamjenu za Drvar,Mrkonjic,Sipovo? Pravi Hrvat bi to uradio. Ako se ne prihvati onda nastavit s ratom jer ipak su Hrvati tada bili sila... Al bolje je osigurat svoju guzicu, lako za druge... Nisam simpatizer teorija zavjere ali naš krah je došao nakon smrti(ubojstva) Tuđmana i Šuška, biološko oružje nije ništa čudno i samo idiot može povjerovati da predsjednik države i njegov prvi zamjenik mogu umrijeti od raka u gotovo identičnom periodu jer šanse za to su kao na lotu. Krah je došao nakon dolaska visokih predstavnike i samouprave, tada su ukinute gardijske brigade i mijenjan Ustav. Nisu Muslimani sami došli do ovoga danas, imali su podršku kolonijalnih sila
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: EU integracije - Nova metodologija Postano: 07 vel 2020, 15:42 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Purger111
|
Naslov: Re: EU integracije - Nova metodologija Postano: 07 vel 2020, 17:34 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Diablo je napisao/la: U samom Tuđmanu nije bio problem u realnoj dnevnoj politici već strateskoj. Trebao je otkloniti dosta potencijalnih opasnosti koje su danas došle do izrazaja . Zašto u Daytonu nije tražio Bugojno u zamjenu za Drvar,Mrkonjic,Sipovo? Pravi Hrvat bi to uradio. Ako se ne prihvati onda nastavit s ratom jer ipak su Hrvati tada bili sila... Al bolje je osigurat svoju guzicu, lako za druge... Nisam simpatizer teorija zavjere ali naš krah je došao nakon smrti(ubojstva) Tuđmana i Šuška, biološko oružje nije ništa čudno i samo idiot može povjerovati da predsjednik države i njegov prvi zamjenik mogu umrijeti od raka u gotovo identičnom periodu jer šanse za to su kao na lotu. Krah je došao nakon dolaska visokih predstavnike i samouprave, tada su ukinute gardijske brigade i mijenjan Ustav. Nisu Muslimani sami došli do ovoga danas, imali su podršku kolonijalnih sila Moguće. Naravno da su imali podršku kolonijalnih sila. I nema pomaka s mrtve točke od tada niti će biti dok se zapad ne oslobodi jarma mazohističkog globalizma na svim poljima, i mi skupa sa zapadom. Tek tad se može ustat protiv Ilira.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: EU integracije - Nova metodologija Postano: 07 vel 2020, 19:57 |
|
|
Purger111 je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Nisam simpatizer teorija zavjere ali naš krah je došao nakon smrti(ubojstva) Tuđmana i Šuška, biološko oružje nije ništa čudno i samo idiot može povjerovati da predsjednik države i njegov prvi zamjenik mogu umrijeti od raka u gotovo identičnom periodu jer šanse za to su kao na lotu. Krah je došao nakon dolaska visokih predstavnike i samouprave, tada su ukinute gardijske brigade i mijenjan Ustav. Nisu Muslimani sami došli do ovoga danas, imali su podršku kolonijalnih sila Moguće. Naravno da su imali podršku kolonijalnih sila. I nema pomaka s mrtve točke od tada niti će biti dok se zapad ne oslobodi jarma mazohističkog globalizma na svim poljima, i mi skupa sa zapadom. Tek tad se može ustat protiv Ilira. Dok mi dočekamo da se zapad trgne propast ćemo. Treba se sam izboriti za sebe, nitko nam neće pomoći zato što je naš cilj pravedan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: EU integracije - Nova metodologija Postano: 07 vel 2020, 20:21 |
|
|
weasel je napisao/la: Dok mi dočekamo da se zapad trgne propast ćemo. Treba se sam izboriti za sebe, nitko nam neće pomoći zato što je naš cilj pravedan. Ako ćemo imati zapad protiv sebe, izgubit ćemo.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
1986
|
Naslov: Re: EU integracije - Nova metodologija Postano: 07 vel 2020, 21:03 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Dakle HV može napadati Mrkonjić koji nema veze s našim interesima ali ne može osloboditi Bugojno? Kakva RBIH? To je ona logika Vesne Pusić i Stipe Mesića da su Muslimani BiH a Srbi i Hrvati nisu?
Mogli smo to 100 puta bolje odraditi dok smo imali vojsku na terenu a ne priznati rezultate muslimanskog etničkog čiščenja. HV može ratovati za Mrkonjić jer su se tako dogovorili sa HRHB, RBiH, i MZ. Trebalo je dovesti RS za stol jer su se svi već sve dogovorili osim njih, uključujući i SRJ. Nakon Washingtonskog sporazuma teritorijalna neslaganja su bila završena, šta smo držali, držali smo, neide mi u glavu kako vi mislite ratovati s nekim ako si se sporazumio s njim? Diablo je napisao/la: Kako rus ratuje u ukrajini danas? Kako je srbin iz srbije ratovao po bih? Imaš masu drugih primjera. Mogao je i Hv skinut oznake,nalijepit one od hvo pa protjerat sve šta se moglo al jok, najbolje prihvatit koji god sporazum dođe, yebes teritorij i njegov oblik.
Muslimane smo naoruzavali jer smo budale, naivni slijedili vašu naredbu a ne iz nekih hirova Usporediti Rusija danas i RH 90.-tih je jako pametno. I Jugoslavija nije ratovala u RS. Čak su i granice bile zatvorene jedno vrijeme. HV je bio u HB koliko se moglo provući van pogleda MZ i koliko je to MZ tolerirala, a tolerirala je toliko da se popune kritične linije jer je HVO bio rastegnut do samih granica. Tako je recimo propala akcija Neretva 92, tako smo se recimo obranili u Uskoplju i tako je uzeta Rama. Bez HV-a bi to sve ošlo na bubanj. Oni koji su bili npr. u Uskoplju znaju da su gamad imali beskonačan bazen ljudstva. Pobiješ ih u jednom napadu 20, drugi dan dovedu novih 50, samo im daju oružje od ovih što su šehidili. Pogreška je napravljena prije nego je HV došao. Nekima je bitnije bilo kamatarit, švercat i ići po lokalima u Bugojnu nego ratovat. U međuvremenu Muslimani se nisu bavili time nego dovlačili izbjeglice iz Krajine i naoruzavali ih do trenutka kad vas nisu brojčano nadjačali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: EU integracije - Nova metodologija Postano: 07 vel 2020, 21:29 |
|
|
|
Gospodine 1986, nije to sve bilo crno na bijelo kako mislis. Gdje sam ja naveo da je Yu direktno sudjelovala ? Kakva ce to MZ provjeravati te utvrditi da je HV stigao u srednju bosnu? Moglo se pod okriljem noci uvesti 10 000 profesionalnih vojnika, kao i raznu tehniku da se htjelo. Jesi li ti svjestan da se islamska saka jada izivljavala nad tvojom bracom preko godinu dana, otela nam 50% teritorija a mi bez ikakvog odgovora potpisujemo nekakve sporazume s njima te u potpunosti legaliziramo stanje na terenu?? Ajde ovako iskreno odgovori, kako bi ti nazvao taj potez naseg vrha te narod koji je to prihvatio??
Kakva to MZ može sprijeciti da odgovoris drugoj strani te vratis neke svoje sredine? Mene prvog ni majka Isusova nebi zaustavila a ne neki amerikanac al samo se vi nastavite vadit na zapad. Nemojte niposto popljuvat nekog svoga...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: EU integracije - Nova metodologija Postano: 07 vel 2020, 21:53 |
|
|
|
Koja je to gardijska brigada bila u srednjoj Bosni? Hrvatska je primala Muslimane, u mojoj su kući bile muslimanske izbjeglice 1993 dok su oni čistili srednju Bosnu od Hrvata, možda su i rodbinski bili vezani ovi što su masakrirali Hrvate. U Makarskoj su 1993 slavili pad Bugojna, nemam ja ništa protiv Oluje i Oluja je bila ključna i za HRHB jer je Hrvatska 93 vodila Maslenicu dok su oni poklapali naše enklave u srednjoj Bosni.
Tko nas je moga spriječit 1995 da vratimo sve naše? Muslimani su 95 napali VRS s leđa tj taj famozni njihov 5 korpus i Srbi su ih doslovno nagazili u kontri razbijeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: EU integracije - Nova metodologija Postano: 07 vel 2020, 22:03 |
|
|
Purger111 je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Nisam simpatizer teorija zavjere ali naš krah je došao nakon smrti(ubojstva) Tuđmana i Šuška, biološko oružje nije ništa čudno i samo idiot može povjerovati da predsjednik države i njegov prvi zamjenik mogu umrijeti od raka u gotovo identičnom periodu jer šanse za to su kao na lotu. Krah je došao nakon dolaska visokih predstavnike i samouprave, tada su ukinute gardijske brigade i mijenjan Ustav. Nisu Muslimani sami došli do ovoga danas, imali su podršku kolonijalnih sila Moguće. Naravno da su imali podršku kolonijalnih sila. I nema pomaka s mrtve točke od tada niti će biti dok se zapad ne oslobodi jarma mazohističkog globalizma na svim poljima, i mi skupa sa zapadom. Tek tad se može ustat protiv Ilira. Tuđman je pred kraj bio protiv suradnje sa zapadom i vjerojatno je zbog toga i pao, HDZ je nakon smrti Tuđmana bio i protiv ulaska u EU na onim izborima 2000 nakon čega je došao Račan i onda lopov Sanader. Zanimljivo je i zaduživanje RH upravo u tom razdoblju, u par godina su praktički uništili RH. Franjo nije bio neki ekonomski mag ali pod nismo bili zaduženi niti smo bili ničija kolonija. Vlada Federacije je tada imala 6 Muslimana i 6 Hrvata, kasnije su promijenili sve uz pomoć Inzka i Hrvate praktički pretvorili u manjinu u Federacijii. Muslimani su bili poraženi u ratu ali su radili sve da politički i biološki unište Hrvate u čemu im je i Hrvatska pomagala od Mesića, Sanadera, Jandrokovića.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: EU integracije - Nova metodologija Postano: 07 vel 2020, 22:13 |
|
|
Diablo je napisao/la: Gospodine 1986, nije to sve bilo crno na bijelo kako mislis. Gdje sam ja naveo da je Yu direktno sudjelovala ? Kakva ce to MZ provjeravati te utvrditi da je HV stigao u srednju bosnu? Moglo se pod okriljem noci uvesti 10 000 profesionalnih vojnika, kao i raznu tehniku da se htjelo. Jesi li ti svjestan da se islamska saka jada izivljavala nad tvojom bracom preko godinu dana, otela nam 50% teritorija a mi bez ikakvog odgovora potpisujemo nekakve sporazume s njima te u potpunosti legaliziramo stanje na terenu?? Ajde ovako iskreno odgovori, kako bi ti nazvao taj potez naseg vrha te narod koji je to prihvatio??
Kakva to MZ može sprijeciti da odgovoris drugoj strani te vratis neke svoje sredine? Mene prvog ni majka Isusova nebi zaustavila a ne neki amerikanac al samo se vi nastavite vadit na zapad. Nemojte niposto popljuvat nekog svoga... Misliš da su Amerikanci budale pa da ne bi primijetili 10k ljudi koji prije nisu bili na fronti? Sve bi oni to snimili preko satelita i onda nam nabijali na nos. Moglo se recimo slati dobrovoljce bez službene naredbe iz Zagreba. I to su i radili. Ali masovno i ogranizirano slanje vojske preko granice u drugu državu, jako teško. Nama je ta 1993. bila teška i falilo je svugdje ljudi, tih 10k bi se osjetilo na frontu u RH. Glavni problem svega je bio sam stav Zagreba, oni su gledali kako taj rat zaustaviti a ne kako ga dobiti, njima je primaran cilj bio što prije vratiti fokus na Srbe. Međunarodna zajednica je samo čekala priliku da nam nametne sankcije radi tog rata. Vi svi dolje ste se borili praktički vezanih ruku zato što Zagreb nije ni planirao pobijediti Muslimane. Franjo je vodio politiku perecija first i to je imalo dobre i loše strane. Iz danjašnje perspektive, siguran sam da bi i on sam drukčije reagirao i poslao Tigrove ili 4. gardijsku da nauče muje pameti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: EU integracije - Nova metodologija Postano: 07 vel 2020, 22:49 |
|
|
weasel je napisao/la: Diablo je napisao/la: Gospodine 1986, nije to sve bilo crno na bijelo kako mislis. Gdje sam ja naveo da je Yu direktno sudjelovala ? Kakva ce to MZ provjeravati te utvrditi da je HV stigao u srednju bosnu? Moglo se pod okriljem noci uvesti 10 000 profesionalnih vojnika, kao i raznu tehniku da se htjelo. Jesi li ti svjestan da se islamska saka jada izivljavala nad tvojom bracom preko godinu dana, otela nam 50% teritorija a mi bez ikakvog odgovora potpisujemo nekakve sporazume s njima te u potpunosti legaliziramo stanje na terenu?? Ajde ovako iskreno odgovori, kako bi ti nazvao taj potez naseg vrha te narod koji je to prihvatio??
Kakva to MZ može sprijeciti da odgovoris drugoj strani te vratis neke svoje sredine? Mene prvog ni majka Isusova nebi zaustavila a ne neki amerikanac al samo se vi nastavite vadit na zapad. Nemojte niposto popljuvat nekog svoga... Misliš da su Amerikanci budale pa da ne bi primijetili 10k ljudi koji prije nisu bili na fronti? Sve bi oni to snimili preko satelita i onda nam nabijali na nos. Moglo se recimo slati dobrovoljce bez službene naredbe iz Zagreba. I to su i radili. Ali masovno i ogranizirano slanje vojske preko granice u drugu državu, jako teško. Nama je ta 1993. bila teška i falilo je svugdje ljudi, tih 10k bi se osjetilo na frontu u RH. Glavni problem svega je bio sam stav Zagreba, oni su gledali kako taj rat zaustaviti a ne kako ga dobiti, njima je primaran cilj bio što prije vratiti fokus na Srbe. Međunarodna zajednica je samo čekala priliku da nam nametne sankcije radi tog rata. Vi svi dolje ste se borili praktički vezanih ruku zato što Zagreb nije ni planirao pobijediti Muslimane. Franjo je vodio politiku perecija first i to je imalo dobre i loše strane. Iz danjašnje perspektive, siguran sam da bi i on sam drukčije reagirao i poslao Tigrove ili 4. gardijsku da nauče muje pameti. Koliko ste puta spomenuli amerikance veceras  .Ako je amerikanac bio takav bog nad Hrvatskom zasto nikada nije nabijao na nos slanje dobrovoljaca? Valjda bi to bilo logicno ako isti zele nas nestanak? Sta te(ne osobno) boli kurac sto ce snimat nase na prvoj liniji ako nije snimao muslimane te njihova djela? Dobro da se slazemo kako je problem nastao zbog stava Zagreba ,problem koji se visestruko uvecao do danasnjeg dana. Nego reci mi koja je razlika u perspektivi danas i 90 tih pa da Franjo salje vojsku ovamo? Sve sto znamo mi danas , znao je i on tada jako dobro...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: EU integracije - Nova metodologija Postano: 07 vel 2020, 23:03 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Koja je to gardijska brigada bila u srednjoj Bosni? Hrvatska je primala Muslimane, u mojoj su kući bile muslimanske izbjeglice 1993 dok su oni čistili srednju Bosnu od Hrvata, možda su i rodbinski bili vezani ovi što su masakrirali Hrvate. U Makarskoj su 1993 slavili pad Bugojna, nemam ja ništa protiv Oluje i Oluja je bila ključna i za HRHB jer je Hrvatska 93 vodila Maslenicu dok su oni poklapali naše enklave u srednjoj Bosni.
Tko nas je moga spriječit 1995 da vratimo sve naše? Muslimani su 95 napali VRS s leđa tj taj famozni njihov 5 korpus i Srbi su ih doslovno nagazili u kontri razbijeni. Ako je ovo istina onda nema smisla vodit dalju raspravu jer ipak je do nas. Kod srba bogami nebi slavili pad trebinja ili nekog drugog grada... Zapravo, pitam se jel ovo igdje u svijetu moguce osim kod naseg naroda bez ikakvog obraza il časti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: EU integracije - Nova metodologija Postano: 07 vel 2020, 23:34 |
|
|
Diablo je napisao/la: Nego reci mi koja je razlika u perspektivi danas i 90 tih pa da Franjo salje vojsku ovamo? Sve sto znamo mi danas , znao je i on tada jako dobro... U svim kriznim situacijama a u ratu pogotovo svaka kriva odluka može biti pogubna. Franjo je vjerojatno htjeo na neki način pacificirati muslimane i što prije rješiti sukob kako bi se obračunali s Srbima i krajinom. On sam i vojni vrh oko njega je muslimane promatrao kao sekundarni problem koji se uz put pojavio. Kad bi mu dali šansu promijeniti neke stvar i kad bi Tuđman zao da će nas muslimani izdati i zabiti nam nož u leđa, on kao prvo sigurno ne bi tek tako dao njima oružje a ako bi do sukoba i došlo vratio bi im istom mjerom. Njegovo razmišljanje je sigurno bilo, ne treba nam još taj sukob i bez toga nam je teško. Ipak je on bio zagorac i nije toliko bio upoznat s Bosnom, da je bio više upoznat znao bi da taj rat nije slučajan i da muslimani pregovore i mirno rješenje gledaju kao slabost, drugim rjećima trebali smo mi njih iz Travnika i Bugojna najuriti i poslje toga bi Alija i druge muje bili naši najbolji "prijatelj" do kraja rata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
1986
|
Naslov: Re: EU integracije - Nova metodologija Postano: 07 vel 2020, 23:35 |
|
|
Diablo je napisao/la: Kakva ce to MZ provjeravati te utvrditi da je HV stigao u srednju bosnu? Moglo se pod okriljem noci uvesti 10 000 profesionalnih vojnika, kao i raznu tehniku da se htjelo.
Kakva to MZ može sprijeciti da odgovoris drugoj strani te vratis neke svoje sredine? Mene prvog ni majka Isusova nebi zaustavila a ne neki amerikanac al samo se vi nastavite vadit na zapad. Nemojte niposto popljuvat nekog svoga... Gospodine Diablo. To što vi zagovarate je moguće danas, kad je RH respektabilna zemlja sa dobrim odnosima sa svima i rješenim pitanjima svuda. Članica EU i NATO saveza. Da Muslimanima slučajno padne napamet neka glupost OSRH bi bile na Ivan Sedlu i Vlašiću za par sati točno kako ti kažes bez oznaka i nitko nebi riječ reko osim možda Turske. Nismo imali privilegiju kao Srbi vezati unproforce za bandere jer smo imali državu za izgubiti. Kako jednu tako i drugu. Zamisli scenariji 4. Gbr uđe u Bugojno, spoji se sa Vitezom, izbjeglice, UNPROFOR koji je bio kod Viteza sve snimi, Hrvatsku se optuži i Amerika stane na stranu Muslimana, raketira se Mostar, Split, Livno, traže da HRHB dođe pod nadzor Sarajeva, mi naravno nedamo, ovi daju zeleno svijetlo Srbima i ode nam i pola Hrvatske i HRHB u tuđe ruke. Da su nam vodili državu takvi ko ti vrele hercegovačke glave, naravno najebali bi se svima svega, ali viša sila bi nas kaznila. Nešto kao 45. bobanovski je napisao/la: Koja je to gardijska brigada bila u srednjoj Bosni? 5. i 7. , u Mostaru i Rami 4. jedno vrijeme. Ali uglavnom 5. Mislim da su čak neki Tigrovi slani u Vitez, ali to nisam siguram. bobanovski je napisao/la: ko nas je moga spriječit 1995 da vratimo sve naše? Muslimani su 95 napali VRS s leđa tj taj famozni njihov 5 korpus i Srbi su ih doslovno nagazili u kontri razbijeni. Opet ponavljam, Washingtonski sporazum. Ako ti nije posve jasno, zamisli da smo se recimo poslje Daytona odlučili napasti opet Srbe, eto tako nekako. Dakle 1994. nismo bili u ratu s Muslimanima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: EU integracije - Nova metodologija Postano: 07 vel 2020, 23:45 |
|
|
Diablo je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Koja je to gardijska brigada bila u srednjoj Bosni? Hrvatska je primala Muslimane, u mojoj su kući bile muslimanske izbjeglice 1993 dok su oni čistili srednju Bosnu od Hrvata, možda su i rodbinski bili vezani ovi što su masakrirali Hrvate. U Makarskoj su 1993 slavili pad Bugojna, nemam ja ništa protiv Oluje i Oluja je bila ključna i za HRHB jer je Hrvatska 93 vodila Maslenicu dok su oni poklapali naše enklave u srednjoj Bosni.
Tko nas je moga spriječit 1995 da vratimo sve naše? Muslimani su 95 napali VRS s leđa tj taj famozni njihov 5 korpus i Srbi su ih doslovno nagazili u kontri razbijeni. Ako je ovo istina onda nema smisla vodit dalju raspravu jer ipak je do nas. Kod srba bogami nebi slavili pad trebinja ili nekog drugog grada... Zapravo, pitam se jel ovo igdje u svijetu moguce osim kod naseg naroda bez ikakvog obraza il časti. Istina je, isto vrijedi i za njihovu mitomaniju da su im braća sa BI platila smještaj u hotelima, platili su manje od 3 posto. Sve je financirala RH, koliko znam dnevno je trošila 3 puta više na muslimanske izbjeglice nego na HVO. To je službena brojka
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: EU integracije - Nova metodologija Postano: 07 vel 2020, 23:59 |
|
|
|
Ne krivim ja samo ni RH, u Mostaru su poklali Muslimani iz HVO-a Hrvate na spavanju i oni to slave a sve je to bilo 6 mjeseci nakon otvorene agresije u srednjoj Bosni. Kako moraš biti retardiran da si to dopustiš da ti aktiviraju spavace preko noci i pokolju ti ljude?
1986 to tvoje nema logike, Oluja bi išla ionako iako je bila suprotna sporazumu iz 1991 sa unproforovim zonama. Po tvojoj logici mi nismo bili u ratu sa Srbima u RH. Oluja bi išla ionako da je Martić pristao na sve i da nismo imali podršku zapada, mogli smo tako rješit i Bugojno ili Mostar.
Kakvi Amerikanci? Srbi su izručili Miloševića 99 zbog sankcija, ne zbog granatiranja mostova. To granatiranje je bilo sprdnja, srpska vojska praktički nije imala nikakve gubitke i najavljivali su granatiranje danima ranije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: EU integracije - Nova metodologija Postano: 08 vel 2020, 00:32 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Oluja bi išla ionako da je Martić pristao na sve i da nismo imali podršku zapada, mogli smo tako rješit i Bugojno ili Mostar.
Oluje bez podrške zapada nikad ne bi bilo, sve ostalo su naklapanja i wishfull thinking. Amerikanci su htjeli to mirno riješiti s Z4 međutim kad su vidjeli s kakvim budalama imaju posla rekli su Tuđmanu neka bude brzo ( max 7 dana) i neka bude čisto.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 77 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|