|
|
Stranica: 10/24.
|
[ 578 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 15:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76370 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
mijat_tomic je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Naravno da je namirena, kao i majke Srebrenice koje su obicna politicka ekspozitura SDA, par probranih zena koje zive kao bubreg u loju, SDA im je omogucila stanove i srpske kuce u Vogosci, Ilijasu, dobra mjesecna primanja (kako rece ona Munira, ima 4000 mjesecno) a sve sto trebaju je paradirati u svakoj prilici kao "ozaloscene majke".
Od Srebrenice pokusavaju napraviti svoj holokaust, dzenosajd, a u sustini na temi Srebrenica pokrali su milijarde eura i dolara. Kao što netko reče glupa je bila sama ideja gradnje crkve na ovom zemljištu, čisti promašaj Srba, ratna vremena su to bila. Ali ide mi na k... kad ovu Fatu dižu u nebesa, heroina ovo ono, a babu namirili i koriste je za ova politička podkusurivanja. Na klixu islamistički debili u deliriju, jebo te kad moraš uživat u prizoru rušenja crkve u nekoj nebitnoj selendri, moraš bit stvarno žešći bolesnik. To samo pokazuje koliko su dotučeni i da im je prijeko potrebna bilo kakva pobjeda, ko kap vode suhim ustima u pustinji.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 15:04 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2406 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Josip Filipović je napisao/la: Razlog zašto su muslimani manje rušili crkve (iako u nekoj mjeri jesu) je to što oni smatraju crkve svojima. Kršćanstvo je prema njima ionako iskvarena verzija monoteističke vjere, jedine prave i čiste, koja se zove islam. U nekoj dugoročnoj perspektivi vladavine islama na nekom prostoru ionako će svaka crkva postati džamija, pa zašto rušiti ono što je potencijalno, odnosno sigurno tvoje kad-tad? Zar bi netko trebao honorirati Erdoganu što nije dao srušiti Aja Sofiju? Pobije ti selo Hrvata i priča kako nije srušio crkvu
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 15:05 |
|
|
Riquelme je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Ta zemlja je s crkvom vrijedila pola milijuna eura, sad ne vrijedi pišljiva boba. Ako netko misli da Fata nije dobro namirena od islamofašista onda je ili glup ili musliman. Ljudi su bolesni, u 2021. ruše bogomolje. Imal negdje još primjer u civilizanom svijetu (gdje ne vladaju islamofašisti) da se ruše bogomolje radi nekog inata???
Imas primjer vise od 800 porusenih dzamija iz inata, nazalost i to je bilo u BiH. Čovječe ne pričamo o 93, nego o 2021. Osvijesti se. Ako ćemo se počet vraćat na stanje iz 93. onda bi bio red vratit i 18000 hrvata i 8000 srba u bugojno iz kojeg su protjerani da opet imamo kršćansku većinu
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 15:07 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Žao mi je što tako misliš. Ne bih poželio nikome da mu pobiju 20 članova obitelji, udare bespravno izgrađen vjerski objekat u dvorište, a onda ga stave u centar političkih natezanja i koriste kao sitno za potkusurivanje. Ovo je u suštini tužna priča, a pobjeda nečija, ako je ima, onda je Pirova. Da nitko tako ne "pobijedi" u BiH.
A zašto je uopće bitno što ja mislim. Niti sam Čović, niti sam Dodik, niti donosim odluke. Ja samo posmatram stvari. Mogu ti npr. reći da se ovaj sada prizor rušenja crkve urezao u pamćenje mnogih kršćana. Je li to u redu, nije li, sada je ionako već kasno za razgovor o tome. vidim koliko ti smeta dok dozvoljavaš da ovaj rikelme stavlja tu sliku u avatar??? pozivam i druge forumaše a reagiraju da se spiječe ovi moderatori u prešutnom promovisanju fašizma.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Riquelme
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 15:08 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Razlog zašto su muslimani manje rušili crkve (iako u nekoj mjeri jesu) je to što oni smatraju crkve svojima. Kršćanstvo je prema njima ionako iskvarena verzija monoteističke vjere, jedine prave i čiste, koja se zove islam. U nekoj dugoročnoj perspektivi vladavine islama na nekom prostoru ionako će svaka crkva postati džamija, pa zašto rušiti ono što je potencijalno, odnosno sigurno tvoje kad-tad? Zar bi netko trebao honorirati Erdoganu što nije dao srušiti Aja Sofiju? Sumnjam da se u ratno vrijeme toliko duboko islo sa analizom. Rušio je ko je divljak.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 15:09 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Sa 1.2 miliona ljudi, na 650 hiljada. Svake godine na desetine hiljada ljudi napusti RS. Gore od lojavaca je samo srpsko autošovinističko ***, koje je zbog mržnje prema poziciji spremno umanjivati i broj pripadnika sopstvenog nacioma, ne shvatajući da pri tome ne maže *** vlast, nego sve nas. Fuj
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 15:10 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
POL_GASOL je napisao/la: vidim koliko ti smeta dok dozvoljavaš da ovaj rikelme stavlja tu sliku u avatar???
Jesi ti neki Sveti Ante ? Šta ti smeta da se muslimani i Srbi mrze.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 15:11 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: A zašto je uopće bitno što ja mislim. Niti sam Čović, niti sam Dodik, niti donosim odluke.
Ja samo posmatram stvari. Mogu ti npr. reći da se ovaj sada prizor rušenja crkve urezao u pamćenje mnogih kršćana. Je li to u redu, nije li, sada je ionako već kasno za razgovor o tome.
vidim koliko ti smeta dok dozvoljavaš da ovaj rikelme stavlja tu sliku u avatar??? pozivam i druge forumaše a reagiraju da se spiječe ovi moderatori u prešutnom promovisanju fašizma. Skinuti ću avatar kad Weasel prestane reklamirati suživot sa muslimanima. Dotle je prijeko potreban jer očito ima puno onih koji jednostavno ne shvaćaju s čime mi imamo posla.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1059 of 2558 - 41.4%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 15:11 |
|
|
Riquelme je napisao/la: Josip Filipović je napisao/la: Razlog zašto su muslimani manje rušili crkve (iako u nekoj mjeri jesu) je to što oni smatraju crkve svojima. Kršćanstvo je prema njima ionako iskvarena verzija monoteističke vjere, jedine prave i čiste, koja se zove islam. U nekoj dugoročnoj perspektivi vladavine islama na nekom prostoru ionako će svaka crkva postati džamija, pa zašto rušiti ono što je potencijalno, odnosno sigurno tvoje kad-tad? Zar bi netko trebao honorirati Erdoganu što nije dao srušiti Aja Sofiju? Sumnjam da se u ratno vrijeme toliko duboko islo sa analizom. Rušio je ko je divljak. Nije to duboka analiza, eto stane u tri rečenice. Ali znamo da su svi zločini na bilo kojoj strani, napravljeni uz blagoslov vodećih ljudi, a ti su sve te analize napravili odavno.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 15:12 |
|
|
BBC je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: vidim koliko ti smeta dok dozvoljavaš da ovaj rikelme stavlja tu sliku u avatar???
Jesi ti neki Sveti Ante ? Šta ti smeta da se muslimani i Srbi mrze. ovo je hrvatski forum, neka lijepi te slike na nekom drugom forumu, šta tebi nije jasno?
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
|
|
3AJE6 je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: SDS gradi crkve... jah...pokušava sa bakirom bosansku Ko je sad na vlasti u Sarajevu, taj gradi džamije po Banja Luci.
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
|
|
Moja avlija je konačno oslobođena. Ja njima nisam ništa učinila, niti činim. Neka je nose u svoje jer ne bi je niko trpio u svojoj avliji pa ne mogu ni ja
Bi li joj džamija ili kakav islamski centar smetao u avliji pitam se...
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 15:13 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: vidim koliko ti smeta dok dozvoljavaš da ovaj rikelme stavlja tu sliku u avatar???
pozivam i druge forumaše a reagiraju da se spiječe ovi moderatori u prešutnom promovisanju fašizma. nemoj, avatar mu je prava stvar...govori više od deklaracije uginulog Živkovića
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 15:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76370 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
3AJE6 je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Sa 1.2 miliona ljudi, na 650 hiljada. Svake godine na desetine hiljada ljudi napusti RS. Gore od lojavaca je samo srpsko autošovinističko ***, koje je zbog mržnje prema poziciji spremno umanjivati i broj pripadnika sopstvenog nacioma, ne shvatajući da pri tome ne maže *** vlast, nego sve nas. Fuj Vlado je podržavao da se ukine odredba poslovnika komisija Predstavničkog doma prema kojoj se kod nekog glasanja tražio glas iz RS. A sada zlobno tvrdi da je Srba 650 000 i da će im se broj još više smanjiti ukoliko SDS ne dođe na vlast. Nadaju se da će u RS biti što gore i pozicija RS što slabija itd, ako bi to naštetilo Dodiku. I nakon 2.8% glasova u Banja Luci za SDS, ovi i dalje nastavljaju u istom političkom suicidalnom smjeru.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 15:16 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: vidim koliko ti smeta dok dozvoljavaš da ovaj rikelme stavlja tu sliku u avatar???
pozivam i druge forumaše a reagiraju da se spiječe ovi moderatori u prešutnom promovisanju fašizma. Skinuti ću avatar kad Weasel prestane reklamirati suživot sa muslimanima. Dotle je prijeko potreban jer očito ima puno onih koji jednostavno ne shvaćaju s čime mi imamo posla. ti koji dosad nisu shvatili su za mentalne institucije, ili da preformuliram ako nisu dosad shvatili onda neće nikada niti im treba objašnjavati. ja tu sliku vidim kao čin propagande fašizma. jel treba sad da ostali forumaši stave u avatar slike porušenih džamija??? da se natječemo u tome??
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 15:17 |
|
|
de oladite ovog retarda sa BN-a
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 15:21 |
|
|
Pa imaju li stida imalo ova islamofašistička *** dolazit ovde i širit svoju bolesnu propagandu. Evo s čim se suočavaju Hrvati i Srbi Bugojna. Ali eto ih niste srušili mamu vam jebem bolesnu.
Inače, imovina Srpske pravoslavne crkva u bugojanskom naselju Ćipuljići, gdje inače i boravi svećenik Đurić, u više je navrata vandalski napadana, a u jednom slučaju, prije devet godina, našla se na meti i nepoznatih piromana. Tada je na krov bačena zapaljiva tekućina. Iako nikada nije dokazano, obavještajci su sumnju bacali na pripadnike vehabijskog pokreta koji podržavaju i promoviraju tekfir ideologiju, pravac izrazito radikalnih i ekstremnih islamskih stavova koji se zalaže za društveno uređenje na normama šerijata. Članovi te skupine, među kojima je i Haris Čaušević zvani Oks, kasnije su osumnjičeni za teroristički bombaški napad na zgradu PU Bugojno, kada je jedan policajac ubijen, a više ih ranjeno
U nekoliko dopisa Vrhbosanskoj nadbiskupiji u ime skupine, od kako je naveo 700 stanara, koji žive u blizini crkve sv. Ante u Bugojnu, izvjesni Faruk Džidžimilović (što je najvjerojatnije ime izvučeno kombinacijom imena likova iz serije 'Lud, zbunjen, normalan'), zatražio je najprije da se utiša zvono s crkve, a potom i zaprijetio tužbom protiv bugojanskog župnika fra Hrvoja Radića. U nimalo komičnom duhu, izvjesni Džidžimilović navodi da im je posebno zasmetala zvonjava uoči mise zadušnice 27. srpnja, na 27. godišnjicu progona i stradanja bugojanskih Hrvata kada je zvono s crkve za preminule zvonilo 20-ak minuta prije mise, a uoči polaganja vijenaca na Katoličkom gradskom groblju, unutar kojeg je podignuto Spomen obilježje poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima Bugojna, jer druge lokacije za spomenik Hrvatima Udruge proizašle iz Domovinskog rata nisu mogle dobiti.
|
|
Vrh |
|
|
Riquelme
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 15:24 |
|
|
Uklonio sam avatar. Kao čovjek koji se bavi građevinskim poslom i ljubitelj građevinske mehanizacije, nisam znao da će slika Hyundai Robexa u akciji rusenja bespravnog objekta, uz vazecu presudu, izazvati takvo negodovanje. Bio sam ponesen emocijama, izvinjavam se.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 15:25 |
|
|
U redu je, svakome se moglo dogoditi.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1059 of 2558 - 41.4%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 15:28 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Gore od lojavaca je samo srpsko autošovinističko ***, koje je zbog mržnje prema poziciji spremno umanjivati i broj pripadnika sopstvenog nacioma, ne shvatajući da pri tome ne maže *** vlast, nego sve nas. Fuj
Vlado je podržavao da se ukine odredba poslovnika komisija Predstavničkog doma prema kojoj se kod nekog glasanja tražio glas iz RS. A sada zlobno tvrdi da je Srba 650 000 i da će im se broj još više smanjiti ukoliko SDS ne dođe na vlast. Nadaju se da će u RS biti što gore i pozicija RS što slabija itd, ako bi to naštetilo Dodiku. I nakon 2.8% glasova u Banja Luci za SDS, ovi i dalje nastavljaju u istom političkom suicidalnom smjeru. pa kažem fuj...poluretardirani autošovinista em će usrati temu, a to služi samo za predah lojavcima - precrtano slugeranjstvo njegovih bakiru u sarajevu zamisli, ne postoji musliman koji je ovde baratao sa cifrom o 650.000 Srba i dođe ovaj Šarovićev degenerik kakav je to glupan, kao slavi pad esenesdeovog gradonačelnika u Banjaluci, a partija mu na lokalnim izborima bila negdje deseta - tik iznad SDP-a...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 15:30 |
|
|
SDS je postao LDP Srpske. Nevjerojatno.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 15:32 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Sa 1.2 miliona ljudi, na 650 hiljada. Svake godine na desetine hiljada ljudi napusti RS. Gore od lojavaca je samo srpsko autošovinističko ***, koje je zbog mržnje prema poziciji spremno umanjivati i broj pripadnika sopstvenog nacioma, ne shvatajući da pri tome ne maže *** vlast, nego sve nas. Fuj Ne umanjujem ja, nego onaj, ko nas toliko dobro vodi, da nas je sve manje, na ovim prostorima, a ja samo konstantujem, ono što su mnogi drugi, prije mene rekli, tako da, ako ti nešto nije jasno, po tom pitanju, žali se svom vođi, koji ti je napravio takvu situaciju, da je pola naroda, svojom nakaradnom politikom, isti poslao u inostranstvo, dok druga polovina je na pomolu, ako i dalje bude krao izbore i glumio velikog baju.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 15:33 |
|
|
A što ti Vlado ne odeš.
U susret svim onim sisatim i guzatim ženama koje su ti frendice na FB.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 15:35 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Sa 1.2 miliona ljudi, na 650 hiljada. Svake godine na desetine hiljada ljudi napusti RS. Da je dobro, nije. Za utjehu je (ako se tako može reći) samo to što se i čitava BiH prazni. Ako se ovako nastavi, ostaće samo tri čovjeka u čitavoj BiH. Ajde nije baš 650 000. Da si napisao 800 000 bio bi uvjerljiviji. No koji je slijedeći potez Alahove ratnice Fate. Šta slijedeće ruši?
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 15:36 |
|
|
Nakon što je promuslimanski SDS zajedni sa PDP-om predao Bakiru i Komšiću SIP/CIK, Banjalučani su ih kaznili sa 2.8%. PDP jest dobio gradonačelnika al više njegovim osobnim zalaganjem nego nekom zaslugom stranke.
Naravno ne treba spominjati debakl SDS-a u Trebinju, Doboju, Prijedoru itd
Srbi u RS-u su daleko politički najpismeniji narod u BiH.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Banya i 35 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|