|
|
Stranica: 6/6.
|
[ 139 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Fatmir Alispahić Postano: 20 svi 2026, 19:32 |
|
|
sejdo.komsoglu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ja bih mu dao državljanstvo. Mislim da je bio blizu. Nije bio blizu. Vidi naslova: Izbori u Mostaru: FILDŽANISTAN u službi tzv. HERCEG-BOSNEPogledaj video pa onda reci, da li bi mu dao državljanstvo. U video-u nije ni počeo kako treba spominje "UZP" itd. Gosta pozdravlja sa "Selam Alejk". Mislim da ako je staro 10 godina ide zastara. Hoćemo li dopustiti ispravak i promjenu mišljenja.
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Fatmir Alispahić Postano: 20 svi 2026, 22:28 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39461 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Nešto mi se čini da je samo izvor financiranja se promijenio a i neki ljudi naprosto vide budućnost.
Budućnost Bošnjaka je lijepljenje za Hrvate. Bit će to dug i bolan proces, jer je jako zatrovan, bespotrebno ali kad je Dodik mogao, mogu i oni.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Fatmir Alispahić Postano: 21 svi 2026, 18:11 |
|
|
Ne bi mu davao državljanstvo, takija da dobije papire... Nek se dokaže još 5 godina pa ćemo razmisliti... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
maremare
|
Naslov: Re: Fatmir Alispahić Postano: 21 svi 2026, 18:13 |
|
|
|
zasto zatvaraju stranicu defter hefte`?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Fatmir Alispahić Postano: 21 svi 2026, 18:36 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 3033 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
maremare je napisao/la: zasto zatvaraju stranicu defter hefte`? Možda nije uspjela u misiji dobijanja državljanstva  Zanimljivo je da je okrenuo ploču zadnjih godina, možda se stvarno okrenuo tko će znati
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Fatmir Alispahić Postano: 21 svi 2026, 22:29 |
|
|
|
Iskreno vjerujem da je Fatmir preobraćenik, mada ga pamtim još iz emisija gdje je rasno smještao srpskog sugovornika u Anadoliju (“Turčin ti taslačio prababu”). Čovjek je skontao koji je jedini pravi izlaz Muslimanima iz funkcionalnog geostrateškog okruženja, nije on ljubitelj Hrvata, ne treba se zavaravati, samo oplakuje ubogu sudbinu svog puka.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Fatmir Alispahić Postano: 22 svi 2026, 07:13 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 9043 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
dreamteam je napisao/la: Iskreno vjerujem da je Fatmir preobraćenik, mada ga pamtim još iz emisija gdje je rasno smještao srpskog sugovornika u Anadoliju (“Turčin ti taslačio prababu”). Čovjek je skontao koji je jedini pravi izlaz Muslimanima iz funkcionalnog geostrateškog okruženja, nije on ljubitelj Hrvata, ne treba se zavaravati, samo oplakuje ubogu sudbinu svog puka. Tako je. Niti manje niti više. Međutim, to ga ne čini preobraćenikom u smislu odnosa prema Hrvatima, nego je shvatio da udaraju glavom u zid.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Fatmir Alispahić Postano: 22 svi 2026, 07:13 |
|
|
maremare je napisao/la: zasto zatvaraju stranicu defter hefte`? Ako sam shvatio iz teksta dobro, počeli su mi prijetiti životom, a možda i obitelji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Fatmir Alispahić Postano: 22 svi 2026, 07:43 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39461 Lokacija: Gl. grad regije
|
Graničar Jozo je napisao/la: maremare je napisao/la: zasto zatvaraju stranicu defter hefte`? Ako sam shvatio iz teksta dobro, počeli su mi prijetiti životom, a možda i obitelji. Polako počinje ličit na Hamas scenarij u Gazi, ili si radikalan ili... Zapravo i IRA-u u Sj. Irskoj. Samo velika nazočnost stranaca sprječava navedeno. U njihovim glavama je još 1995. godina. Zombiji.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Fatmir Alispahić Postano: 23 svi 2026, 15:31 |
|
|
|
A ima sad tih nekakvih analitičara koji su se pojavili, dobijaju na važnosti.
Ok, Fatmir nije od jučer, ali transformacija jest.
Jedan od tih je Damir Omerbegović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Fatmir Alispahić Postano: 25 svi 2026, 21:43 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29322 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Fatmir za TV Herceg-Bosne.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Fatmir Alispahić Postano: 01 lip 2026, 12:45 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29322 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Pobjegao Fatmir iz multietnične Tuzle. 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Fatmir Alispahić Postano: 01 lip 2026, 14:17 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Fatmir Alispahić Postano: 01 lip 2026, 15:16 |
|
|
|
Tako ces i ti za par godina. Samo ce u tebe prvo polje biti crveno i izlazit ces iz mora na Makarskoj Rivijeri.
_________________ "...to work together to pursue local solutions that have the support of all constituent peoples." - Sincerely, Donald J. Trump.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], Naša Kvačica i 22 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|