|
|
Stranica: 93/116.
|
[ 2892 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
1986
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 12 pro 2019, 14:22 |
|
|
Genuine je napisao/la: Manut ćemo se BiH taman kad se vi Srbije manete, i Hrvati Hrvatske. Taman tada, ni prije ni kasnije. Tzv. RS - srpska NDH će da umre ako se nas išta bude pitalo, a hoće. Tako su i Srbi govorili za Jugoslaviju. Pa za Krajinu, pa za Grahovo i Glamoč, pa za Kosovo. Obit će vam se o glavu što želite državu u kojoj ste polovina stanovništva i 25% teritorija. Zgazit će vas te "manjine". Budite skromni i uzmite svoje i mirna Bosna što bi se reklo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 12 pro 2019, 14:28 |
|
|
Genuine je napisao/la: Danima se možemo raspravljat
Neće moći. Mani se trolanja na ovim temama.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 12 pro 2019, 14:37 |
|
|
Na kraju se svodi da je Robbie u pravu. Dogovora ne može biti, sve se svodi na iscrpljivanje pa tko dulje izdrži.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 12 pro 2019, 14:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77438 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Naša Kvačica je napisao/la: Na kraju se svodi da je Robbie u pravu. Dogovora ne može biti, sve se svodi na iscrpljivanje pa tko dulje izdrži. Još je pitanje koliko dugo treba izdržati. Od 1900 do danas, je proteklo 120 godina i tada su 4 prilike za promjene granica se dogodile, i bile realizirane. Balkanski ratovi, WW1, WW2, te raspad komunističkih složenih država. Otprilike svakih 30-40 godina. No, ne mora nužno biti potreban neki kataklizmički događaj. Dovoljno je samo da se stvori klima, da nitko ne bi reagirao da se mi i Srbi odvojimo. U međuvremenu, ostaje nam da se HV naoružava, da blokiramo naoružanje OS BiH dok oružje truli i zastarijeva, da se ukopavamo i uvezujemo sa Zagrebom.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 12 pro 2019, 15:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77438 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Još bih spomenuo, muslimanska demografska propast nam kupuje beskonačno mnogo vremena za čekanje.
To je sada jedna nova situacija, gdje smireno čekamo. Samo promatrati i zapažati promjene u Europi i svijetu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Genuine
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 12 pro 2019, 15:03 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Još bih spomenuo, muslimanska demografska propast nam kupuje beskonačno mnogo vremena za čekanje.
To je sada jedna nova situacija, gdje smireno čekamo. Samo promatrati i zapažati promjene u Europi i svijetu. Šta kad se trendovi promijene ? Nije dobro sve bacati na jednu kartu. A gdje sada žive ljudi sa ovog foruma ??? Gdje živiš ti ? U Zagrebu ? Uzmimo da jesi u Zagrebu, kao prosječan BH Hrvatski intelektualac. Lako je saburati kad nisi u BiH. I čekati promjene.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 12 pro 2019, 15:06 |
|
|
Genuine je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Još bih spomenuo, muslimanska demografska propast nam kupuje beskonačno mnogo vremena za čekanje.
To je sada jedna nova situacija, gdje smireno čekamo. Samo promatrati i zapažati promjene u Europi i svijetu. Šta kad se trendovi promijene ? Nije dobro sve bacati na jednu kartu. Nije to jedina karta.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Genuine
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 12 pro 2019, 15:08 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Genuine je napisao/la: Šta kad se trendovi promijene ? Nije dobro sve bacati na jednu kartu.
Nije to jedina karta. Je, znam, ali je glavna kako vidim.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 12 pro 2019, 15:08 |
|
|
Genuine je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nije to jedina karta.
Je, znam, ali je glavna kako vidim. To je vaša glavna karta bila. Ja samo konstatiram da je više nemate. Je li Tuđman imao demografiju kao centralnu premisu politike, ili Alija, kao i svaki drugi politicki musliman u svijetu?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Genuine
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 12 pro 2019, 15:23 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Genuine je napisao/la: Je, znam, ali je glavna kako vidim.
To je vaša glavna karta bila. Ja samo konstatiram da je više nemate. Je li Tuđman imao demografiju kao centralnu premisu politike, ili Alija, kao i svaki drugi politicki musliman u svijetu? Tuđman i Alija ne spadaju na istu planetu, a nekamoli u istu rečenicu. Već usporedba ove dvojice pokojnika zapravo pokazuje sav apsurd bilo kakve političke priče između aktera u BiH. Zapravo kad razmislim sve je to ćorav posao i jako mi je žao zbog toga. Zbog mase čestitih ljudi koji nisu zaslužili da žive u ovakvim okolnostima, i onih koji odlaze.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 12 pro 2019, 16:19 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Jel vas ovaj DF-ovac uspio isprepadati ? Mene je dirnulo kao gledanje gusjenice kako prelazi sa jednog lista na drugi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Genuine
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 12 pro 2019, 17:49 |
|
|
BBC je napisao/la: Jel vas ovaj DF-ovac uspio isprepadati ? Mene je dirnulo kao gledanje gusjenice kako prelazi sa jednog lista na drugi. Ništa specijalno, sastali smo se kao stari prijatelji i neprijatelji, ispričali, svak je rekao šta ima, konstatirali besmisao, i rezignirani se rastali. Dođe to sa godinama.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
maradot
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 12 pro 2019, 18:08 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Genuine je napisao/la: Ni pod razno nije livanjsko polje naše, već hrvatsko. Nije važno gdje mi živimo sad, već gdje nam je grunt i djedovina, živili bi mi i na širem prostoru, nego smo stjerani. Nemojte na nas projicirati svoju megalomaniju.
Livanjsko polje jeste hrvatsko. Al je do 1995. bilo srpsko i grunt je srpski. Al jbg. ko te pita za grunt. Na gruntu su Hrvati oko Tuzle većina pa ne vjerujem baš da bi se Bošnjaci vodili tom logikom ili bi tamo gdje vam paše, a ostale ko hebe
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 12 pro 2019, 19:10 |
|
|
BBC je napisao/la: Može kad hoće doći u Mostar i Banja Luku. Rashladiti se u hrvatskim i srpskim rijekama.
Peter Handke proglašen nepoželjnom osobom u Sarajevu Gradonačelnik Banje Luke pozvao Handkea da posjeti Banju Luku
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hagresor
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 13 pro 2019, 13:03 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 13 pro 2019, 13:07 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Kad su se iscrpile sve tlapnje i nerealna očekivanja, došlo se do logičnog zaključka u islamista. Ajmo uzet KS, od drugog nema kruha. Kasaba Sarajevo i da ih Alah vidi https://www.klix.ba/vijesti/bih/zvanicn ... /191213045Ja mislim da će hin Palmer biti presrećan kad ovo čuje. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Ne mogu Ameri više ni Mujama upravljati. Pade Hamerika kurcu za uši. Nema više ni parade...
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hagresor
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 13 pro 2019, 13:14 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Kad su se iscrpile sve tlapnje i nerealna očekivanja, došlo se do logičnog zaključka u islamista. Ajmo uzet KS, od drugog nema kruha. Kasaba Sarajevo i da ih Alah vidi https://www.klix.ba/vijesti/bih/zvanicn ... /191213045Ja mislim da će hin Palmer biti presrećan kad ovo čuje. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Ne mogu Ameri više ni Mujama upravljati. Pade Hamerika kurcu za uši. Nema više ni parade... Je, toliko ulaganja i truda, da bi “zapadne vrijednosti” bile tako lako odjeb*ne. Hmm. Sad čekam da kliks nazove najdražu hambasadu. Uvijek kad ne znaju kako nešto da protumače (čitaj da im se naredi) onda zivkaju.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 13 pro 2019, 13:30 |
|
|
DF kao radikalno desna stranka i muslimanska verzija HČSP logično je da ide u koaliciju sa SDA (islamska stranka) i SBB (desni centar).
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 13 pro 2019, 13:31 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Kad su se iscrpile sve tlapnje i nerealna očekivanja, došlo se do logičnog zaključka u islamista. Ajmo uzet KS, od drugog nema kruha. Kasaba Sarajevo i da ih Alah vidi https://www.klix.ba/vijesti/bih/zvanicn ... /191213045Ja mislim da će hin Palmer biti presrećan kad ovo čuje. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Ne mogu Ameri više ni Mujama upravljati. Pade Hamerika kurcu za uši. Nema više ni parade... Svaki put kad oni odjebu Ameriku, Amerika odjebe njih. Haris to najbolje zna, još od aprilskog. Evo baš slučajno, isti dan kada je objavljeno da se ruši vlada KS i američka ambasada objavila da HVO dobija od Amerike 4 helikoptera, a bilo je najavljeno prije da će biti samo 2 od 4. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 13 pro 2019, 13:40 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Svaki put kad oni odjebu Ameriku, Amerika odjebe njih. Haris to najbolje zna, još od aprilskog. Evo baš slučajno, isti dan kada je objavljeno da se ruši vlada KS i američka ambasada objavila da HVO dobija od Amerike 4 helikoptera, a bilo je najavljeno prije da će biti samo 2 od 4. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Zanimljivo, gdje si to vidio?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 13 pro 2019, 13:45 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Svaki put kad oni odjebu Ameriku, Amerika odjebe njih. Haris to najbolje zna, još od aprilskog. Evo baš slučajno, isti dan kada je objavljeno da se ruši vlada KS i američka ambasada objavila da HVO dobija od Amerike 4 helikoptera, a bilo je najavljeno prije da će biti samo 2 od 4. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Zanimljivo, gdje si to vidio? Ovaj genuine tvrdi da sva 4 idu u Mostar. Pitaj njega gdje je to pročitao. Ja sam od prije znao da bi trebala 2 od 4 u Mostar.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Diablo
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 13 pro 2019, 14:15 |
|
|
Jedan od komentara na klixu: Moj Komso, ti si danas srušio svaki san o građanskoj BiH,te si dao sve za pravo Covicu sto je do sada pričao. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 13 pro 2019, 14:20 |
|
|
Diablo je napisao/la: Jedan od komentara na klixu: Moj Komso, ti si danas srušio svaki san o građanskoj BiH,te si dao sve za pravo Covicu sto je do sada pričao. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Ti koji to komentiraju nisu ni glasali za njega. Za Komšića su glasali isključivo oni koje je nahuškao na Hrvate.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 13 pro 2019, 16:16 |
|
|
Drago mi kao da je Čović dobio izbore. Samo zbog drage Hambasade u Sarajevu. A i ti tukci muslimani uopće ne kuže da su im Amerikanci zaobišli demokratsku izbornu volju u KS. Možeš ih *** po glavi mlatiti oni će šutjeti i nastaviti lizati guzice. Bar ja nijedan novinski članak kod njih nisam vidio da kritizira tu svinjariju koju su im Amerikanci napravili u KS.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Nebula
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 13 pro 2019, 17:13 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 8280 Lokacija: multietnicki entitet Bosna
|
2022-ge glasam za Čovića. Ili ko god da bude kontra komšića.
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|